Beatific Instant Beauty Booster: The Winners!

beatific-instant-beauty-booster-mask

 

Σε αυτόν τον διαγωνισμό, κατάλαβα ότι οι περισσότερες από εσάς, που λάβατε μέρος για να κερδίσετε την μάσκα Instant Beauty Booster της Beatific, γνωρίζετε την μάρκα, αλλά και τα εξαιρετικά της προϊόντα και αυτό ήταν κάτι που φάνηκε από τα σχόλια που κάνατε.

 

Υπενθυμίζω τα βασικά οφέλη αυτής της all day μάσκας:

 

Νο 1: Προφέρει άμεσο αποτέλεσμα λάμψης και «στιγμιαίο καλλυντικό lifting”

 

No 2: Είναι ένα all day προιόν δηλαδή φοριέται όλη τη μέρα- ειδικά εκείνες τις μέρες που νιώθουμε το δέρμα μας, πιο «κουρασμένο»

 

Νο: 3 Είναι εξαιρετικά απλή στην χρήση, την απλώνεις, δεν την ξεβγάζεις και την «ξεχνάς»

 

Νο 4: Μέρα με τη μέρα οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες που προκαλεί το καθημερινό στρες μειώνονται και η επιδερμίδα αποκτά την ιδανική ισορροπία ενυδάτωσης.

 

Και οι τυχερές νικήτριες είναι οι:

 

Ζένια (jennykr@rocket..)

Αικατερίνη Μήλλα

Φανή (fbotini)

 

Συγχαρητήρια! Σας έχουμε ήδη στείλει email για τον τρόπο παραλαβής του δώρου σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έχει κατακλυστεί το bb από τις ευχές σας, στον χθεσινό διαγωνισμό και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Eξ’ άλλου είπαμε ότι η ευχή ήταν προαιρετική και όχι προαπαιτούμενο για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και άρα οι ευχές σας, που φεύγουν προς τα πάνω, είναι ακόμα πιο πολύτιμες.

 

Στο μεταξύ, βλέπω παντού γύρω μου ότι φέτος όλες και όλοι έχουν ξεκινήσει από πολύ πιο νωρίς από άλλα χρόνια και «γιορτάζουν» αυτή τη μοναδική περίοδο και χαίρομαι αφάνταστα γιατί πλέον δεν νιώθω «μοναξιά» στις προ- Χριστουγεννιάτικες συνήθειές μου.

 

Ας αφήσουμε την εβδομάδα να ξεκινήσει λοιπόν με τους καλύτερους οιωνούς (είναι και ηλιόλουστη η σημερινή μέρα)  και με ένα αγαπημένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι!

 

MERRY EVERYTHING!

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!
    Μπράβο στις τυχερούλες!!!
    @Τζουλια.Τζουλια μου εγω στολισα το δέντρο μου !!!θελω να το ευχαριστιέμαι τουλάχιστον ενα μήνα πριν!!!χαχαχαχαχα
    ¨Εχω αρχίσει την αντίστροφη μετρήσει!!!
    Φιλάκια

  2. @SofiaT: Άξιο! Άξιο το bb girl μου (στο μεταξύ, εκεί.. ο ήλιος λάμπει.. άντε να δούμε, πότε θα “νιώσουμε” x-mas ατμόσφαιρα, με τα τερτίπια του καιρού…)

  3. Φετος δεν στολισα ακομη θα γινει στις 7 Δεκεμβριου. Περυσι ομως το ειχα ετοιμο απο τις 15 Νοεμβρη το ευχαριστηθηκα τοσο που οταν το ξεστολισα το σπιτι μου εμοιαζε σαν να κανω μετακομοιση αδειο φτωχο και μελαγχολικο Καλες γιορτες σε ολες

  4. Πάντα τυχερές κορίτσια 🙂 Το Σαββατο στολίσαμε και εμείς..συνήθως τελη Νοεμβρίου στολίζουμε γιατί θέλουμε να ευχαριστιομαστε το δέντρο μας. Καλά μας Χριστούγεννα

  5. Santa Julia…περιμένω το δώρο μου….ευχαριστώ!!

  6. Πρώτη φορά που δεν έτρεξα να δω αν κέρδισα και τελικά ήμουν μία από τις τυχερές! Ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.