Guest Post: Reviews 5 προϊόντων που δοκιμάσατε! (Part Τwo)

 

Collection of bottles of health and beauty products

 

 

“Πάντα χαίρομαι να διαβάζω απόψεις για διάφορα προιόντα, ειδικά όταν είναι ουσιαστικές, τεκμηριωμένες και περιγραφικές κι όχι απλά του τύπου “σούπερ, καταπληκτικό, ουαου…. ” και δεν συμμαζεύεται… Αλλά η κριτική, διεισδυτική ματιά των bb girls είναι παντού!”.       Αυτό που μόλις διαβάσατε, δεν το έγραψα εγώ.

 

Το έγραψε η Stella χθες σε σχόλιό της, αλλά το θέμα είναι ότι ήθελα εγώ να το γράψω χθες σαν πρόλογο και για άλλη μια φορά εκείνη ήταν μέσα στο μυαλό μου. Δεν το έγραψα, γιατί σα να παραέχω ανέβει στο καλάμι τον τελευταίο καιρό και βλέπω να τρώω τα μούτρα μου καμιά ώρα.

 

 

Συνεχίζουμε και σήμερα λοιπόν, με κάποια ακόμα δικά σας reviews για σειρές και προιόντα που έχετε δοκιμάσει τον τελευταίο καιρό.

 

 

 

Nansy Vichy Normaderm BB Clear

 

vichy-review

 

 

 

Θέλω να σας πω την άποψή μου για μια ΒΒ cream bb αν και το ξέρω ότι υπάρχουν άπειρες και έχουμε μιλήσει σχεδόν για όλες αλλά αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα με τάσεις ακμής υπόσχομαι ότι αυτή θα την λατρέψετε όπως εγώ! Το όνομα αυτής Normaderm BB Clear της Vichy. Έχει λεπτόρρευστη υφή , απλώνεται πανεύκολα και ομοιόμορφα, αφήνει ματ τελείωμα χωρίς καθόλου γυαλάδα ενώ ταυτόχρονα νιώθεις το πρόσωπο σου απίστευτα απαλό και μεταξένιο. Έχει μέτρια κάλυψη αλλά εκτός ότι ενυδατώνει έχει αντηλιακή προστασία κάνει και κάτι που δεν το κάνουν όλες οι ΒΒ, μειώνει τις ατέλειες τις επιδερμίδας (εγώ το είδα κυρίως στα σπυράκια μου αυτό) και βγαίνει σε δυο αποχρώσεις .

 

Rania: Η σειρά Clinique Turnaround

 

 

Clinique-Turnaround-review

 

 

Κατ αρχήν κορίτσια να γνωρίζετε ότι κρίνω με βάση την αποτελεσματικότητα τους μετά από 50 μέρες συνεχούς και συστηματικής εφαρμογής των. Θα πω όπως έγραψε και η Stella ότι το πρόσωπο μας μπορεί να μην έχει την ίδια ηλικία με την βιολογική μας.

 

Εξαρτάται πάντα από την κατάσταση που βρίσκεται από το πόσο είναι περιποιημένο ενυδατωμένο κλπ. Λοιπόν ξεκινώ με το σερουμ turnaround revitalizing. Mετά από ένα πολύ καλό καθαρισμό πρωί και βράδυ (εγώ χρησιμοποιώ το 3 step της Clinique χρόνια τώρα)βάζω τον oρό σε πολύ λίγη ποσότητα.

 

Απλώνεται πολύ εύκολα έχει μια μεταξένια υφή δροσερή και απαλή. Απορροφάται αμεσως και δεν χρειάζεται να περιμένεις για να πας στο δεύτερο βήμα που είναι η κρέμα. Εγώ είδα βελτίωση της όψης μου και μια λάμψη στο πρόσωπο. Ένιωθα σαν κάτι να αναπλάθεται και να με “τεντώνει” στο δέρμα. Νομίζω ότι είναι από τους δραστικούς ορούς. Βάζοντας μετά την κρέμα την TURNAROUND OVERNIGHT ένιωθα μια λιπαρότητα. Ενώ είναι μια μαλακή και πλούσια κρέμα σε σχέση με την παλαιότερη έκδοση της δεν απορροφάται γρήγορα. Αφήνει ωστόσο το δέρμα πάρα πολύ ενυδατωμένο και φωτεινό. Το πρωί βλέπω ένα δέρμα πιο φωτεινό και πιο ελαστικό πιο υγιές θα έλεγα.

 

Όσο για την μάσκα την TURNAROUND REVITALIZING είναι απαλή εχει μέσα μικρόκοκκους που κανουν και απολέπιση καθως επισης και κάποιους κόκκους λάμψης. Μετά την εφαρμογή την αφήνω 5 λεπτα και την αφαιρώ. Αυτό το έκανα 2 φορές την εβδομάδα. Ένα θα σας πω είναι απλά εξαιρετική ήθελα να βλέπω ξανά και ξανά το πόσο καθαρό και φωτεινό έδειχνε το πρόσωπο μου.

 

Σαν να είχα κοιμηθεί πολλές ώρες και να είμαι και 10 χρόνια τουλάχιστον πιο νέα. Σαν συμπέρασμα μετά απο την χρηση τους ειμαι πλήρως ευχαριστημένη με την εικόνα που παρουσιάζει το πρόσωπο μου. Εκτός απο την κρέμα που θέλει λιγο για να την απορροφήσει το πρόσωπο δεν έχω να γράψω κανένα μειονέκτημα γι αυτή την νεα σειρά. Έχουν πάει την σειρά TURNAROUND  πολυ πιο πέρα. Να σας ενημερώσω επίσης οτι δεν χρησιμοποίησα ολο αυτο το διάστημα λάδι, επίτηδες για να έχω άποψη και το όποιο αποτέλεσμα  να είναι καθαρά αποτέλεσμα της χρήσης αυτών των συγκεκριμένων προϊόντων.

 

 

Lydia L’Oreal Paris Color Riche Deep Rasberry και L’Oreal Paris Be Blush Rosy Cheeks

 

 

 

lydia-loreal-review

 

 

Ερωτεύτηκα! Είναι χρυσό(ς), είναι γοητευτικό(ς), δε με εγκαταλείπει ποτέ και όταν με συνοδεύει, γυρίζουν κεφάλια! Το καλύτερο από όλα όμως, είναι πως αντίθετα με όλους τους άλλους έρωτες τις ζωής μου που ήταν μελανούρια, αυτό(ς) είναι φούξια! Deep Raspberry το λέει η λατρεμένη L’Οreal. Είχα να φορέσω κραγιόν πολλά χρόνια και είχα ξεχάσει τη θηλυκότητα της κίνησης «ανοίγεις – στρίβεις – απλώνεις», ειδικά όταν το κάνεις κοιτώντας σε καθρεφτάκι, σε μπαρ με κόσμο! Α, για όσες δεν φοράνε κραγιόν γιατί δεν αρέσει στον συνοδό τους, ένα έχω να πω: Ο δικός μου συνοδός ενθουσιάστηκε (και δεν ζήλεψε καθόλου που έχω νέο έρωτα)!

 

Αν θέλετε ρόδινα μάγουλα, εικοσάχρονης, με τη λάμψη μιας σταρ του Χόλυγουντ– χωρίς το glitter αποτέλεσμα, δοκιμάστε το νέο ρουζ της L’Oreal Paris. Μπορεί να μην «κόβει» τις γωνίες του προσώπου, αλλά προσωπικά, πολύ μου άρεσε όταν άκουσα «δείχνεις κοριτσάκι!». Ταιριάζει δε τέλεια με το deep raspberry κραγιόν!

 

 

 

Litsa:  Tangle Teezer

 

tan2

 

Το σκεφτόμουν από καιρό. Πότε ξεκίνησε η σχέση μας;Να ‘ναι 6 μήνες;

Μπορεί και περισσότερο. Όμως όσο απίστευτο κι αν μου φαινόταν στην αρχή, δέσαμε. Ξεκινήσαμε τις επαφές μας αραιά στην αρχή, κάποιο απόγευμα, ένα μεσημεράκι…θυμάσαι; Μέχρι που πλέον  σε είχα καθημερινά ανάγκη, κι αν δεν σε έβλεπα, αν δεν σε άγγιζα όλα έμεναν μπερδεμένα.

 

Ποτέ σου δεν μου χάλασες χατίρι. Ποτέ σου δεν με πόνεσες. Ποτέ σου δεν αρνήθηκες να με βοηθήσεις όταν έπρεπε να λύσω τους άλυτους κόμπους μου. Δεν έφυγες στιγμή από κοντά μου. Ήσουν πάντα εκεί όταν σε είχα ανάγκη. Ακόμη και την ημικρανία  μου την πήρες μακριά. Με τα μαγικά σου άκρα έκανες μασάζ στο κεφάλι μου μέχρι που με έπαιρνε ο ύπνος.

 

Πόσα ζήσαμε μαζί…Αξέχαστες οι πρώτες μας διακοπές…θυμάσαι; Ατέλειωτες ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο και το αλάτι..μαζί! Θυμάμαι ακόμα με πόση προσοχή χτένιζες τα βρεγμένα μου μαλλιά, μια επίπονη διαδικασία που την έκανες τόσο απλή…στο είχα πει πως έχεις μαγικά άκρα.  Ακόμα και την πιο  ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα κατάφερνες να την ηρεμείς, έτσι απλά, με μία σου κίνηση.

Πόσο τυχερή νιώθω που είσαι στη ζωή μου!

Δεν μπορώ να φανταστώ πλέον την καθημερινότητά μου χωρίς εσένα. Και γι’ αυτό θέλω να σε ευχαριστήσω που είσαι μαζί μου να με ξεμπλέκεις στα ζόρια μου…

 

Σ’ αγαπάω…Σ’ αγαπάω Tangle Teezer

 

 

 

 

 

 

 

 

Αγαπημένη Κατερίνα Πετροπούλου δε φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι που σου αρέσουν οι επιλογές στις μουσικές μου. Νομίζω Dj έπρεπε να είχα γίνει (λατρεύω τη μουσική) αλλά ο δρόμος με έβγαλε αλλού. Όπως και να έχει, ελπίζω να με συγχωρέσεις σήμερα, γιατί το τραγουδάκι, δεν είναι αμιγώς Χριστουγεννιάτικο. Έχει όμως υπεροχο σαξόφωνο (αγαπημένο και πολύ x-mas όργανο κατά την ταπεινή μου άποψη) και  περιλαμβάνει λέξεις όπως  depend, by your side και friend. Και τι θα ήταν τα Χριστούγεννα, χωρίς να έχουμε τους αγαπημένους μας φίλους στο πλάι μας, αυτούς στους οποίους να μπορούμε πάντα να βασιστούμε;

 

To αφιερώνω στις δυο Υπουργούς μας, την MariaA και την Stella. Χωρίς αυτές,  το bb θα ήταν άλλο.

 

 

 

 

 

 

15 Σχόλια
  1. @Julia To BB δεν θα υπήρχε χωρίς εσένα!

    Σημερα τα reviews έχουν απογειωθεί. Τρέμετε Blogs όλου του κόσμου. Ο Charlie είχε μόνο τρείς αγγέλους, η Victoria ούτε ξέρω…. αλλά το ΒΒ….. BΒgirls are everywhere!!!!

    @Lydia Εισαι θεά! έχεις βάλει κάμερα… Επί χρόνια, επι δεκαετίες, όποια / όποιος συνάδελφος κάθησε μαζι μου στο ίδιο γραφείο ξέρει…. Η κίνηση που με χαρακτηρίζει είναι πολλάκις μεσ’ τη μέρα….. Βγάζω το κραγιόν, βγαζω το καθρεφτάκι και φρεσκάρω…. Δεν υπάρχει άνθρωπος να μην με θυμάται απο την χαρακτηριστική αυτη τελετουργία. Φθάνω στο γραφείο βγαζω το νεσεσερ, το ακουμπώ δίπλα μου (σαν να βγάζω την σχολική κασετίνα μου ένα πράμα…. επιλέγω το κραγιόν της ημερας (!!!!!!) κι όλο το οκτάωρο η τρελλή και εμμονική (για να μην πω τίποτ΄άλλο) τσεκάρω το κραγιόν και το φρεσκάρω (χρειάζεται δεν χρειάζεται…). Για μενα είναι το Α-Π-Ο-Λ-Υ-Τ-Ο Α-Γ-Χ-Ο-Λ-Υ-Τ-Ι-Κ-Ο! Αλλά μια φίλη στο διπλανό γραφείο, με είχε συμβουλέψει κάποτε να μετράω τις θερμίδες και από τα lip gloss που καταναλώνω στη διαρκεια της μέρας….. 😉
    @Litsa Κλαίω…….. Κλαίω…..

  2. @Lydia Θυμάσαι κάτι παλιές ελληνικές ταινίες των 60΄ς που η κυρία της παρέας έλεγε στους κυρίους που την συνόδευαν στην βραδυνή της έξοδο, ενώ σηκωνόταν από το τραπέζι…. “εμενα να με συγχωρείτε… πάω να πουδράρω τη μύτη μου?” Μου φαινόταν αδιανόητο να σηκώνεσαι και να δηλώνεις τι πας να κάνεις με τη μύτη σου… χα χα χα! Αλλά φαίνεται ήταν η σικ έκφραση αποχώρησης από την παρέα…..

  3. @Stella: Δυστυχώς εσείς δεν απολαύσατε το review της Litsa, τόσο όσο εγώ γιατί εγώ έπρεπε να αποκαλύψω το προιόν στον τίτλο. Σκέψου εμένα, όταν έλαβα το mail με το review της, που νόμιζα για αρκετή ώρα όσο το διάβαζα, ότι μου έκανε εκ βαθέων εξομολόγηση για έναν μεγάλο της έρωτα. Ε και στο τέλος έφτασα στο Tangle Teezer και φυσικά έκλαιγα και εγώ από τα γέλια…

  4. Καλημέρα! Μια γελάω με τη Litsa και το απίστευτο review και μία με τη Stella και τα φοβερά που της συμβαίνουν στο γραφείο. Καλά εγώ βέβαια είμαι χειρότερη, διότι το lip gloss, η μάσκαρα και η πούδρα, δεν μου έλλειψαν ποτέ από προπόνηση, αλλά ούτε και στους αγώνες όλης της αθλητικής μου καριέρας. Η κούραση μεγάλη, αποτυπωμένη καθαρά στο πρόσωπο, αλλάαααα… η βλεφαρίδα “κάγκελο”!

  5. BB GIRLS νομίζω ότι το έχετε τερματίσει το θέμα review. Τι περιγραφές, τι λεπτομέρεια , τι χιούμορ , είστε απίστευτες και όπως έλεγε και η Αλιφέρη “σας αγαπώ”. Νομίζω Stella σε κάποια άλλη μακρινή ζωή ήμασταν αδερφές ψυχές. Πρώτη μου κίνηση το πρωί είναι να βγάλω το νεσεσεράκι μου και να βαφτώ , μπροστά σε 2 άντρες συναδέλφους μου παρακαλώ και από κει και πέρα ανά δίωρο ανανέωση κραγιόν. και μη φανταστείς τιποτα κραγιόν nude ή παστέλ. Ruby Woo και βάλε. Σας φιλώ….

  6. @ΕΛΕΝΗ Ετσι Ελένη μου! Ετσι ακριβώς! Και μπροστά σε άντρες και μπροστά σε γυναίκες και δη νεότερες για να μαθαίνουν 😉 ! Φυσικα και Ruby Woo (το λατρεύω)! Δεν κατάλαβα τα στεγανά… Στα πάντα είναι ο τρόπος που το κάνεις!
    ΥΓ ανα διωρο? έχεις αντοχή, υπομονή και σθένος δεν μπορώ να πω…. 😉

  7. @όλες αλλά βασικά Stella, Eleni, Flora: Να’ξερα τον λόγο που έγινα beauty editor που στο γραφείο στην ΙΜΑΚΟ, μου έλεγε η τότε Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων “Βρε συ Τζούλια, πολύ σε “πάω” είσαι μέσα στα καλλυντικά και τις περισσότερες φορές άβαφη”..

    (φυσικά δεν μου έλειπε ποτέ το make up και η mascara- καθώς και το κόκκινο κραγιόν το βράδυ- αλλά και πάλι.. άβυσσος η ψυχή μου.. Μήπως σαν τους σεφ και εγώ, που βαριούνται και λόγω δουλειάς δεν μαγειρεύουν ποτέ σπίτι τους.. τι να πω, τι να πω…)

  8. Καλησπέρα!!!!
    @Τζουλια .Τζουλια μου μιας και έχουμε δημοκρατία στο bb και όλες λέμε ανοιχτά την γνώμη μας!!
    Θέλω να κάνουμε ανοιχτή ψηφοφορία και να αποφασίσουμε να υπάρχει μόνιμη στήλη (αν είναι πρακτικά εφικτό)με review προϊόντων απο τα bb girls!!!!θα μου άρεσε να έχουμε και review και για προιοντα που μας απογοητεύσαν!!!Οπου θα ανανεώνεται και θα λέμε όλες την γνώμη μας αν συμφωνούμε η διαφωνουμαι!!!

    @Λιτσα δεν φαντάζεται πόσο σε απόλαυσα αλλα και πόσο σε καταλαβαίνω!!!κυριως όταν έχεις ημικρανία
    το μασάζ που σου προσφέρει είναι κατηγορίας σιατσου!!!!!!
    Φιλάκια

  9. ax! @stela @julia poso mou aresei k emena na biabazo emas ta bbgirls na lene tin gnomi tous giati einai alithines den exoume na kairdisoume kati, to bb einai les k eimai sto spiti tis kolitis mou (tis julias) me tis files mou k thelo na moirasto kati pou mou arese!!!

    y.p
    @Lydia kai @Litsa zilepsa opote mallon tha dokimaso k ego tous erotes sas….!!!!

  10. Καλησπερα κοριτσια. Εγω αντιθετως αν αισθανθω το προσωπο να με τραβαει η βρωμικο μετα απο επιστροφη στο σπιτι η στο γραφειο ξεκινω ιεροτελεστια οπως το πρωι. Καθαρισμος ενυδατικη κρεμα λιγο μολυβι και λιγο κραγιον. Ειμαι τρελλη για κρεμες προτιμω να ειμαι αβαφη παρα μη ενυδατωμενη. Καλο σας βραδυ

  11. @Litsa:χαχαχα τώρα το διάβασα και κλαίω!!! Επηρεάστηκα βέβαια πολύ και από το post της Λυδιας,το χρώμα του κραγιόν μου έκανε κλικ!

  12. Καλησπέρα κι από μένα!Έχασα φοβερή κουβεντούλα !!
    @Litsa: έκλαψα από συγκίνηση για την ιστορία αγάπης σας !!
    @Stella: είσαι femme fataleσυνάδελφε!!!

  13. Σας ευχαριστώ που συμπάσχετε αγαπημένες.Το συγκεκριμένο είναι “αφιερωμένο”(για σένα Βελζεβούλα μου 🙂 )
    Πήγα να χτενιστώ βλέπω teezer σκέφτηκα teaser(και λοιπά βασανιστήρια)και να το αποτέλεσμα!
    Μην προσπερνάτε το χθεσινό σαμπουάν που σας είπα.Κατά 70% έχω πειστεί πως σταματάει την εποχιακή τριχόπτωση.
    Μουτς

  14. Θέλω κι άλλα reviews.Τα απόλαυσα πραγματικά. Κι εγώ έχω νεσεσερακι και βγάζω πίσω απο τα βιβλια το κραγιονακι μου η το lip gloss μου.Εχω και βούρτσα μαλλιών για να φρεσκαρομαι.Και στο συρτάρι υπάρχει καθρεφτάκι για να τσεκαρω το make up.Αυτά τα ολίγα για ένα bbgirl.

  15. Κορίτσια χίλια συγνώμη για την εξαφάνιση! Τι τέλεια σχόλια… Τι γέλιο… Πόσο μου φτιάξατε τη μέρα <3
    @Litsa: (κι εγώ) κλαίω… τι σχέση είναι αυτή; πόσα καλοκαίρια.. εσύ κι η Ναθαναήλ!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.