Χριστουγεννιάτικο Μακιγιάζ Armani και Maybelline New York.

 

armani-maybelline-open

 

 

Μου αρέσει πολύ το eclectic style όσο αφορά την εσωτερική διακόσμηση ενός σπιτιού. Θα έλεγα ότι είναι το αγαπημένο μου στυλ. Και το πάω και ένα βήμα παρακάτω και ποιητική αδεία, θα πω ότι μου αρέσει το eclectic και στο ντύσιμο ή αν το θέλετε και αλλιώς το mix and match.

 

Πριν προχωρήσω όμως να σας πω σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ότι το eclectic style (φυσικά από την ελληνική λέξη εκλεκτικό ) προσδιορίζει μια συλλογή από τα καλύτερα (και όχι κατ ανάγκη ακριβότερα) που έχουν να επιδείξουν διάφορα άλλα στυλ. Για παράδειγμα στην εσωτερική διακόσμηση: Ένας μοντέρνος καναπές Capellini, σε συνδυασμό με μια χειροποίητη σκυριανή ας πούμε, τραπεζαρία. Ή ένα απλό  αλλά εξαιρετικής ποιότητας  t-shirt, συνδυασμένο με ένα sur mesure σακάκι Chanel.

 

Λογικό να μου αρέσει το ίδιο και στα προϊόντα περιποίησης και φυσικά και στο μακιγιάζ. Το γεγονός ότι έχω access σε όλες τις μάρκες, δεν σημαίνει ούτε για αστείο ότι στην τουαλέτα μου ή στο νεσεσέρ μου, υπάρχουν μόνο «ακριβά» προϊόντα. Αρκεί να σας πω ότι το αγαπημένο μου κραγιόν τα τελευταία δυο χρόνια είναι ευρείας μάρκας. Δεν θα σας πω ποιο είναι, μπορεί να βάλω τεστ αργότερα για να το βρείτε εσείς.

 

Γι αυτό λοιπόν και στο σημερινό post, θα δούμε τις x-mas limited edition συλλογές, από δυο μάρκες εκ των οποίων η μια είναι η επιτομή του luxury και της επιλεκτικής και η άλλη είναι ευρείας, “νεανική” και σε πολύ καλές τιμές. «Διαμαντάκια» μπορούμε να βρούμε και στη μια και στην άλλη, ασχέτως του χρηματικού ποσού που θέλουμε να ξοδέψουμε. Mix and match.

 

Και ξεκινάω από τη συλλογή του μετρ Armani, ο οποίος φέτος τα Χριστούγεννα, μας θέλεις να θυμίζουμε τις ντίβες του κινηματογράφου των 30’ς και 40’ς. Βασίλισσες του Χολιγουντιανού γκλάμουρ, η αινιγματική Marlène Dietrich, η εκρηκτική Jean Harlow με τα πλατινέ μαλλιά και η φλογερή Rita Hayworth μάγεψαν εκατομμύρια λάτρεις του σινεμά με το αδιαμφισβήτητα κομψό στυλ τους. Εκφράζοντας με χαρακτηριστικό τρόπο το γκλάμουρ της εποχής, το εκλεπτυσμένοστυλ τους γοητεύει ακόμα και σήμερα: διάφανη επιδερμίδα, μάτια τονισμένα με eyeliner που ακτινοβολούν και κόκκινα χείλη που ολοκληρώνουν το look. Θέλοντας να τιμήσει αυτές τις μοναδικές σταρ, ο  Armani , δημιουργεί τη συλλεκτική συλλογή, τη Luxe is More, η οποία περιλαμβάνει μια παλέτα για το πρόσωπο και τα μάτια, τρεις νέες αποχρώσεις της υγρής σκιάς Eye Tint καθώς και τρεις νέες αποχρώσεις του ματ lip lacquer Lip Maestro που χαρίζει στα χείλη βελούδινο αποτέλεσμα.

 

Luxe is more, λογοπαίγνιο του Less is More και δείτε τα προιόντα παρακάτω:

 

HOLLYWOOD PALETTE

 

Δέκα σκιές ματιών σε μια υπερμεγέθη παλέτα που συνδυάζονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν ένα κομψό αποτέλεσμα και ένα δεύτερο επίπεδο αποκλειστικά αφιερωμένο στο πρόσωπο.

 

 

 

armani-x-mas-2015-palette

 

 

 

EYE ΤΙΝΤ: ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΣΚΙΕΣ ΜΑΤΙΩΝ

 

Η διάσημη πλέον υγρή σκιά του οίκου Giorgio Armani Beauty είναι τώρα διαθέσιμη σε τρεις νέες nude αποχρώσεις που αντανακλούν το φως. Η κλασική σύνθεσηαυτού που προϊόντος ενισχύεται με τις μικρο-πέρλες ‘Mirage Bright Silver’ και χρωστικές που δημιουργούν ένα μεταλλικό φως που τονίζει το βλέμμα:

 

– Νο16 rose platinum

– No 17 hollywood

– No 18 silver mirage

 

Αυτές οι υγρές σκιές μπορούν να συνδυαστούν με τις σκιές της παλέτας ή να φορεθούν αντί για eyeliner.

 

 

 

armani-x-mas-2015-eye-tint

 

 

LIP MAESTRO

Πιο εκλεπτυσμένο από ένα lip gloss και πιο φωτεινό από ένα ματ κραγιόν, το must have Lip Maesto lip lacquer γίνεται ακόμα πιο ακαταμάχητο καθώς στη σύνθεσή του εντάσσεται το εμπλουτισμένο με μικρο-πέρλες ‘Fire Spectral’. Ιριδίζουσες μικρο- πέρλες ενισχύουν την κλασική σύνθεση ώστε να τονίσουν το ματ αποτέλεσμα προσθέτοντας μοναδική φωτεινότητα. Ταυτόχρονα, καθώς έρχεται σε επαφή με τα χείλη, χαρίζει μια απαλή, βελούδινη αίσθηση και άνεση που διατηρείται για ώρες.

 

Όπως και με τις υγρές σκιές Eye Tint, τρεις νέες αποχρώσεις του Lip Maestro,εμπνευσμένες από την λάμψη των σταρ του Hollywood, κυκλοφορούν σε περιορισμένη έκδοση:

 

 

– Νο507 boudoir

– No508 pearly nude

– No509 ruby nude

 

 

armani-x-mas-maestro-1

 

 

 

 

armani-x-mas-maestro-2

 

 

 

 

 

 

 

Αυτά από τον μετρ και συνεχίζω με Maybelline NewYork

 

Φέτος τα Χριστούγεννα και γα το look των ρεβεγιόν και των πάρτι η μάρκα είναι ξεκάθαρη: Προτείνει σκούρο χρώμα στα νύχια, κόκκινα χείλη και σαγηνευτικό βλέμμα. Και το υποστηρίζει αυτό, με τα εξής προϊόντα:

 

 

Lipstick Color Sensational Red No 470, Lipstick Color Sensational Red 547, Lipstick Cream Matte 965

 

 

 

maybelline-x-mas-2015-red-lipstick

 

 

 

 

Eyeliner Μaster Ink και Μascara Lash Sensational Intense Black

 

 

 

maybelline-x-mas-2015-1

 

 

 

Color Sensational Lip Liner No 547 και Superstay 7 days No 501 Cherry Sin.

 

 

maybelline-x-mas-2015-3

 

 

Που ανακαλύψατε το δικό σας «διαμαντάκι» σήμερα;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19 Σχόλια
  1. Η Maybelline είναι νομίζω από τις καλύτερες οικονομικές μάρκες καλλυντικών και ειδικά έχω παρατηρήσει πως ότι μάσκαρα λανσάρουν,συναγωνίζεται άνετα τις λεγόμενες ακριβές(κάποιες συγκεκριμένες που έχω προσέξει τις ξεπερνούν κιόλας. Η HOLLYWOOD PALETTE είναι φοβερή!!

  2. Καλημέρα λόγω ημέρας (παρότι σήμερα απεργοσπάστρια) θα επιλέξω το κατακόκκινο ματ κραγιονάκι της maybelline. Από τα αρμάνι θα ήθελα να δοκιμάσω τις υγρές σκιές ιδιαίτερα την μεσαία. Το ότι είναι ακριβό ένα καλλυντικό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και τέλειο. Πολλές φορές ένα οικονομικότερο προϊόν έκανε καλύτερη δουλειά από ένα αντίστοιχο με διπλάσια τιμή.

  3. Καλημέρα καλημερα η απόλυτη εμπειρία μακιγιάζ τα armani μακάρι να είχα την οικονομική άνεση να αποκτήσω κάτι από όλα όπως την παλέτα ας πούμε που είναι εξαιρετικη την είδα από κοντά κ την ερωτευτηκα παράφορα αλλά πλατονικος θα μείνει ο έρωτας μας χαχαχα!! Φιλάκια πολλά σε όλους!!

  4. Mix and Match! Το λατρευω!!!! Σε όλα όμως! Μα σε όλα! Στη διακόσμηση προπαντός, στο ντύσιμο και ναι καταλήγουμε, ότι είναι φιλοσοφία ζωής. Άυτο, ας πουμε, που θα λέγαμε στην εφαρμοσμένη ψυχολογία.. “και του λιμανιού και του σαλονιου”. Ωραίοι οι mix and match άνθρωποι δεν νομίζετε? Πολύ πιο ουσιαστικοί από τις μονοδιάστατες, προβλεπόμενες φλαταδούρες. Γιατι ας πουμε πόσο πιο ενδιαφέρον, πολυδιάστατο και με προσωπικότητα είναι ένα σπιτι Mix and match από ενα σπιτι copy paste του Costa Boda που περιφέρουμε την έλλειψη φαντασίας μας και την κοινοτυπία μας, εκ του ασφαλούς μεν…. αλλά τόσο εσφαλμένα δε. Εκει σε θέλω λοιπόν… στο Mix and match…
    Και δεν θα μπορούσα να συμφωνησω περισσότερο απ΄ότι «Διαμαντάκια» μπορούμε να βρούμε και στη μια και στην άλλη (επιλεκτική-ευρείας), ασχέτως του χρηματικού ποσού που θέλουμε να ξοδέψουμε…”.
    ΥΓ Κι η ζωή είναι ωραία, όταν είναι mix and match….

  5. Χρόνια πολλά στη Στέλλα πρώτα απ’ολα.Το κόκκινο κραγιόν της Maybelline λιγουρευτηκα.Φιλιά!

  6. kalispera julia bbgirls!!! k emena mou aresoun poly ta mix and match…!!!mou arese poly to kragionaki to skouro!! filakiaaaaaaaaaaa!!!!

  7. Μου άρεσαν όλα τα κόκκινα κραγιόν Maybelline. Το ένα καλύτερο από το άλλο. Ειδικά το λίγο πιο σκούρο αλλά και το λίγο πιο ανοιχτό. Επίσης και η παλέτα Hollywood. Από μάσκαρα έχω την κίτρινη της Maybelline. Από τις καλύτερες.

  8. Καλησπέρα κι από εμένα και πρώτα από όλα να ευχηθώ Χρόνια πολλά και καλά Στέλλα και να είσαι ευτυχισμένη, όμορφη και αληθινή και ότι άλλο επιθυμείς! Κατα δεύτερον εγώ θα σεταριζα τη σκιά 17 Hollywood Armani, με το master ink maybelline. Mix and match for ever!

  9. @Litsa: Απ’ τη μια ο Γιώργης ο Αρμάνης, από την άλλη ο Θωμάς ο Φόρδιος.. άσε, έχουμε “καταστραφεί” φέτος φίλη μου.

  10. Τα χρώματα των κραγιόν είναι τέλεια όπως επίσης και το μανό (σημειώνονται). Η παλέτα έχει όμορφες αποχρώσεις αλλά μου φαίνονται απαλές για τέτοια εποχή. Όπως καταλαβαινεται έχω μπει στο κλίμα των ημερών και λατρεύω οτιδήποτε κόκκινο!!
    όσο για τo eclectic style θα συμφωνήσω απόλυτα!! εκεί φαίνεται άλλωστε και η προσωπικότητα και το γούστο μας!!

  11. Αγαπώ τη Maybelline΄, τα κραγιόν της μου αρέσουν πολύ!! Αν και οι υγρές σκιές του Armani είναι πολύ ωραίες.

  12. Ωραιος ο μετρ φιλη μου, αλλα σαν τα τραγουδακια σου τιποτε καλυτερο! Εχω στησει prive παρτυ βραδιατικα.Ευχαριστω για τη διαθεση που μου εφτιαξες!!

  13. Mascara Lash Sensational και …φυσικά Hollywood paletta…τα δικά μου διαμαντάκια!!

  14. η παλέτα του Armani μου φαίνεται αδιάφορη αλλά τα χρωματα στα lip και eye tint είναι τέλεια… θα δοκίμαζα eyeliner maybeline και κραγιον μολύβι αλλά οι μάσκαρες τους μου φαίνονται λίγο “άγριες” σκληρές βέβαια έχω καιρό να δοκιμάσω κάτι από την συγκεκριμένη εταιρία…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.