Frezyderm, τρία “έξυπνα” προϊόντα αντιγηραντικής φροντίδας

 

frezyderm-open

 

 

Κάθε γυναίκα έχει τα δικά της beauty secrets. Μια μικρή συνήθεια ομορφιάς, κάποια διατροφή, ένα χειροποίητο παρασκεύασμα ή κάποιο προϊόν με εξαιρετική δράση είναι μυστικά που μπορούν να προσφέρουν αναζωογόνηση και νεανική όψη και να κάνουν τους υπόλοιπους να αναρωτιούνται “μα καλά, πως τα καταφέρνει και διατηρεί τόσο φρέσκια την επιδερμίδα της;”.

 

Η Frezyderm, αξιοποιώντας ακόμη μια φορά την τεχνογνωσία της, έρχεται για να δώσει σε κάθε γυναίκα πολύτιμα “beauty-secrets” που θα ανανεώσουν την εμφάνισή της, προσφέροντας αποτελεσματική αντιγηραντική φροντίδα στην επιδερμίδα της. Τρία επαναστατικά προϊόντα με καινοτόμα φόρμουλα και εντυπωσιακές επιδόσεις, έρχονται για να προστεθούν στη ρουτίνα περιποίησης μας και να κάνουν τις φίλες μας να αναρωτιούνται ποιο ακριβώς είναι το μυστικό μας.

 

Dermiox Cream

 

frezy-dermiox-1

 

Αυτή η κρέμα με τη μη λιπαρή υφή αποτελεί την τέλεια εναλλακτική λύση μείωσης των ρυτίδων για όσες αποφεύγουν τις ενέσιμες θεραπείες. Ο μοναδικός συνδυασμός της από πεπτίδιο υβίσκου και acetyl hexapeptide, μιμείται θα λέγαμε τη δράση των γνωστών μας ενέσιμων θεραπειών και έχει μυοχαλαρωτικά οφέλη. Πιο συγκεκριμένα έχει την ιδιότητα να ανακόπτει την απελευθέρωση νευροδιαβιβαστών και να παραλύει τη μυϊκή σύσπαση, εμποδίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον σχηματισμό των ρυτίδων. Επιπλέον, το παλμιτικό οξύ και τα φυτικά αμινοξέα χαλαρώνουν τις ρυτίδες έκφρασης σε βάθος και σε έκταση, “γεμίζοντάς” τις από μέσα. Το προϊόν ενσωματώνει στη σύστασή του και πολύτιμα έλαια (argan, centella) που θρέφουν και επουλώνουν την επιδερμίδα, βιταμίνη Ε για αντιοξειδωτική προστασία και υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους για δυναμική ενυδάτωση.

 

Η Dermiox Cream χρησιμοποιείται πρωί ή και βράδυ πριν την κρέμα περιποίησης. Η υφή της είναι μη λιπαρή,  απορροφάται άμεσα από το δέρμα και απευθύνεται σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Είναι μια πολύ αποτελεσματική πρόταση για ολιστική αντιμετώπιση των ρυτίδων του προσώπου και του λαιμού. Προσφέρει πλεονεκτήματα που προσιδιάζουν σε εκείνα των ενέσιμων θεραπειών, χωρίς όμως τα μειονεκτήματά τους (π.χ. παγωμένη έκφραση προσώπου). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της, ή και μετά από κάποια ενέσιμη θεραπεία για να επιμηκύνει τα αποτελέσματά της.

 

Instant Lifting

 

 

frezzy-instant-lifting-2

 

To Instant Lifting αποτελεί πραγματικό “beauty-secret”, αφού είναι ικανό να προσφέρει άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα, χωρίς κανένας να μπορεί να καταλάβει που οφείλονται. Πως ακριβώς λειτουργεί; Το εφαρμόζουμε σε καθαρό πρόσωπο με κινήσεις μασάζ από μέσα προς τα έξω. Περιμένουμε 15 λεπτά και στη συνέχεια εφαρμόζουμε τη κρέμα ή το μακιγιάζ μας. Σε αυτό το διάστημα των 15 λεπτών προσέχουμε να μην κάνουμε έντονες συσπάσεις στο πρόσωπό μας (μάσηση, γέλιο). Το προϊόν, δημιουργώντας μια αόρατη μάσκα, προσφέρει άμεσο lifting, μειώνει τη χαλάρωση του δέρματος και την εμφάνιση των ρυτίδων, επαναφέρει τη λάμψη και την ομοιομορφία της επιδερμίδας. Τα αποτελέσματά του δεν είναι μόνιμα, αλλά αφορούν στη συγκεκριμένη χρήση.

Είναι ότι καλύτερο θα μπορούσα να φανταστώ για πριν από μία σημαντική έξοδο, ένα επαγγελματικό ραντεβού ή μια συνάντηση με τη παλιά συμμαθήτρια ή την κολλητή που πάντα ξέρει και κρύβει καλά την ηλικία της.

 

Neck Contour Cream

 

frezy-neck-3

 

Ο λαιμός είναι η περιοχή που εύκολα μπορεί να προδώσει την ηλικία μας. Η επιδερμίδα εκεί είναι πολύ λεπτή, οι κινήσεις έντονες και τα σημάδια γήρανσης κάνουν γρήγορα την εμφάνισή τους. Το τρίτο “έξυπνο” προϊόν της Frezyderm σχεδιάστηκε ειδικά για την αντιγηραντική φροντίδα του λαιμού. Η ενισχυμένη σύνθεση της Neck Contour Cream εξασφαλίζει αντιρυτιδική και αντιοξειδωτική προστασία, βοηθώντας στην ανόρθωση του περιγράμματος και στην καταπολέμηση της χαλάρωσης. Χάρη στο Phyto Lifting, έναν φυσικό παράγοντα lifting, το προϊόν δρα με τρόπο που θυμίζει ενέσιμη θεραπεία, διατηρώντας την ασφάλεια μιας κρέμας. Είναι πολύ δροσερή, εφαρμόζεται ευχάριστα και απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα.

 

Ποιο από τα τρία προϊόντα θα θέλατε να δοκιμάσετε;

 

 

 

Iωάννα Μανέτα

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Τα έχω δοκιμάσει. Καταπλητικά προιόντα όλα.

  2. Γεια σας εμενα με εξιταρει πιο πολυ ο ορος Lifting Χρησιμοποιω απο περυσι την αντιηλιακη της και πιστευω οτι θα εχει κανει σιγουρα το ιδιο καλη δουλεια και στις 2 κρεμες. Καλο απογευμα

  3. Και εγώ επίσης έχω δοκιμάσει μόνο την αντηλιακή. Και είναι όσα λέει(βελούδινη υφή στο δέρμα π.χ). Οπότε φαντάζομαι ότι και για αυτές τις κρέμες θα ισχύει το ίδιο να κάνουν δηλαδή όσα υπόσχονται, αν και δεν έχω δοκιμάσει καμιά.Τρελάθηκα ακόμα μια φορά με το σαξόφωνο!! Μα επέλεξες σαξόφωνο;Πίστευα οτι ήμουν η μόνη και μοναδική που απαντούσε “το αγαπημένο μου όργανο είναι το σαξόφωνο”!!!

  4. Με τίποτα δεν αλλάζω την αντιηλιακή της Frezyderm (velvet spf30)το καλοκαίρι είναι η μόνη κρέμα που φοράω κάθε πρωί και είναι καταπληκτική!!!! Οπότε πιστεύω και το ίδιο και για τις τρεις παραπάνω εφόσον είναι δεδομένη η ποιότητα Frezyderm χρόνια τώρα..Ψήφισα την lifting

  5. φοραω την αντιηλιακη ..υπεροχη …φηφισα την κρεμα

  6. Αυτή για το λαιμό την έχω,την χρησιμοποιώ όποτε θυμάμαι βέβαια,το instant lifting με δελεάζει οπότε και το ψήφισα.
    Μουτς

  7. Ενδιαφέροντα νέα από τη frezyderm, μια εταιρεία που ποτέ δε μ´έχει αφήσει δυσαρεστημένη. Σίγουρα θα δοκίμαζα την τρίτη κρέμα, αυτή για το λαιμό, μια περιοχή που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή!!

  8. Η Frezyderm νομίζω είναι απο τις εταιρείες με πολύ δυνατά και αποτελεσματικά προϊόντα που όμως ακόμα δεν έχει βρει την απήχηση που της αξίζει.Παρόλο που συμφωνώ ότι ο λαιμός προδίδει την ηλικία μας,θα ήθελα να δοκιμάσω το instant lifting

  9. εγώ που για κάποιο λόγο μισώ την frezyderm δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να το εντοπίσω αλλά κάτι με χαλάει σε αυτή την μάρκα ίσως ότι στην αρχή είχε πλασαριστεί για φυσική ενώ δεν είναι….. πάντως θα μου άρεσε να δοκίμαζα το προϊόν λαιμού αφού είναι εξειδικευμένο…

  10. Ποτέ δεν με απογοήτευσε αυτή η εταιρεία!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.