X-mas Flowerbomb! «Βόμβα» Λουλουδιών.

 

victor-rolf-open

 

 

Oι Ολλανδοί σχεδιαστές,  Viktor Horsting και Rolf Snoeren γνωρίστηκαν στα 18 τους χρόνια ως πρωτοετείς φοιτητές στην Ακαδημία Art and Design του Arnhem. Πολύ σύντομα συμπάθησαν ο ένας τον άλλον, ανακάλυψαν ότι είχαν μεγάλη χημεία, ότι το γούστο τους ήταν απόλυτα ταιριαστό και σύντομα μετά την αποφοίτησή τους, αποφάσισαν να ξεκινήσουν μαζί την μικρή τους σχεδιαστική επιχείρηση.

 

To 1993 κερδίζουν σε διαγωνισμό μόδας για πρωτοεμφανιζόμενα ταλέντα και την ίδια χρονιά μετακομίζουν στο Παρίσι. Ο κόσμος της Μόδας, αρχίζει να τους προσέχει πολύ όταν το 1998 κατά τη διάρκεια του Paris Fashion Week, παρουσιάζουν στον Τύπο, το fashion show με την ονομασία “Russian Doll”. Σε αυτό το show, ντύνουν το μοντέλο Maggie Rizer σε πολλαπλά στρώματα couture φορεμάτων το ένα πάνω από το άλλο.

 

(καλέ!! που είναι η Maggie;)

 

 

maggie-v&R

 

 

To 2005 ανοίγουν το πρώτο τους flagship store στο Μιλάνο (το οποίο έκλεισε το 2008) και την ίδια χρονιά κλείνουν το πρώτο τους συμβόλαιο με το group L’Oreal για τη δημιουργία του πρώτου τους γυναικείου αρώματος.

 

 

viktor-rolf

 

 

Και το όνομα αυτού, Flowerbomb!

 

 

photo-124

 

 

 

(inside info: Έχω πολύ έντονη και πολύ αστεία ανάμνηση από το συγκεκριμένο άρωμα. Στην Ελλάδα, το άρωμα τότε, ήρθε με δυο χρόνια καθυστέρησης, δηλαδή το 2007. Εκείνη τη χρονιά, που έγινε το λανσάρισμα εγώ ήμουν έγκυος. Με παίρνει λοιπόν στο γραφείο η Μαρία- τότε στην ΙΜΑΚΟ και αρχίζει τα δικά της, τους διθυράμβους, «άντε που να δεις ποιο άρωμα έρχεται και τι ωραία πράγματα θα μας γράψεις γι αυτό και θα εμπνευστείς τρελά και θα δεις, θα τρελαθείς» με ζάλισε εν ολίγοις. «Ρε Μαράκι» της απαντάω εγώ, «με παίρνεις τελευταία στιγμή, κλείνω τεύχος, τι να προλάβω να κάνω σε 2 μέρες;» «Έλα , έλα ας τη γκρίνια, μια χαρά θα τα κάνεις, άντε και περιμένω ιδέες σου!» «Με ταλαιπωρείς, με ταλαιπωρείς αγαπημένη» απαντάω εγώ. Όπου κάπου εκεί λέει η Μαρία το αμίμητο «Να σου πω, αγόρι δεν περιμένεις; «Ναι, το ξέρεις» απαντάω εγώ. «Λοιπόν έχω μια ιδέα!!». «Για πε», λέω εγώ. «Μήπως να το έβγαζες, ViktorRolf και να αναλάμβανε η L’Oreal τα έξοδα του Πανεπιστημίου του;”  …Νταξ, μας άκουσε όλη η ΙΜΑΚΟ από τα γέλια, αλλά το κατάφερε πήρε το σούπερ editorial που ήθελε και σιγά μη «θυσίαζα» το παιδί μου και το έβγαζα Βικτορόλφι, για να καίγομαι μετά αιώνια στα καζάνια της κόλασης- μεταξύ μας βέβαια, στο τσακ τη γλίτωσε ο κύριος Ρωμανός, γιατί μετά το σκεφτόμουν και σα να μου καλάρεσε η ιδέα.)

 

 

Εγώ και η (παρολίγο νονά)  Μαρία 8 years later,  στην χθεσινή παρουσίαση όπου γιορτάσαμε τα 10 χρόνια του αρώματος.

 

Μαριατζούλια

 

maria-julia

 

 

 

Ήταν πάντως μια μικρή «βομβίτσα» λουλουδιών το συγκεκριμένο άρωμα για την εποχή του με νότες από τσάι και περγαμόντο, αραβικό γιασεμί, ορχιδέα, φρέζια και τριαντάφυλλο αλλά και έντονο πατσουλί. Και η αλήθεια είναι ότι παρόλο που έχουν περάσει 10 χρόνια από τη χρονιά που δημιουργήθηκε εξακολουθεί και είναι ένα άρωμα που δεν έχει «παλιώσει» είναι ακόμα πολύ “forward” (αν μου επιτρέπει την έκφραση η Υπουργός)

 

 

Πάντως αν βρεθείτε στο Golden Hall (μια μια εβδομάδα από χθες δηλαδή Τρίτη, μέχρι την επόμενη Τρίτη) το σκηνικό που έχουν στήσει για να το γιορτάσουν είναι πανέμορφο και θα έχετε και την ευκαιρία να το δοκιμάσετε και αν το έχετε ξεχάσει να το ξαναθυμηθείτε. Οι υπόλοιπες εκτός Αθηνών σίγουρα θα το βρείτε σε κάποιο local κατάστημα καλλυντικών. Και που ξέρετε; Μπορεί να αναζωπυρωθεί ένας παλιός έρωτας. Όλα είναι πιθανά.

 

 

 

flowerbomb

 

 

photo-125

 

 

photo-126

 

 

 

 

Shake it, shake it!

 

 

 

 

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΟΡΦΗ!!!ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΑΡΩΜΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΠΟΛΥ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

  2. Καλημερα. Ονειρεμενο σκηνικο Το εχω δοκιμασει ιδιαιτερο αρωμα και ωραιο σχημα. Να εχει καλη επιτυχια

  3. @ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: Kαλημέρα Ελευθερία μου! Χαίρομαι πάρα πολύ. Να μας το πεις, αν το δοκιμάσεις και τελικά το ερωτευτείς! Φιλιά!

  4. Kalimera!!! Aromatiko post!!!! mmmmm!!! To Flowerbomb einai eksairetiko!!! Yparxei kai online club pou grafesai me ton kodiko an exeis agorasei to flowerbomb (mesa sto kouti ton vriskeis) kai syxna kanoun diagonismous klp! To aroma exei ti diki tou ypostasi kai pragmatika exei poly pisto koino!! Xairomai pou to giortazoun kai stin Ellada etsi edo eixame foverous eortasmous se olla ta megala magazia!!!
    Filia polla!!

  5. O.k αυτο το Βικτορόλφι με αποτελείωσε….
    To FlowerBomb το πρωτογνώρισα όταν ηρθε στην Ελλάδα, απο την μάγισσα των μαλλιών μου τη Λιζ, η οποια το φοράει και της παει πολύ ομολογουμένως…. Για μενα it’s not my cup of tea, ακριβως γιατί είναι FLowerbomb και sugarbomb …. κι εγω ειμαι της άντιπερα όχθης… Το καινούργιο launch έχει αλήθεια καποια διαφορά ή ειναι το ίδιο άρωμα? Πάντως η συσκευασία του ευφάνταστη και μοναδική!

  6. Υπεροχο αρωμα.για χρονια το φορουσα ομως η τιμη του ειναι πλεον απλησιαστη…

  7. Μια βόμβα λουλουδιών ακούγεται συναρπαστική εν μέσω χειμώνα!! Και τα δύο κορίτσια στη φωτό είναι κούκλες!

  8. Πόσο όμορφο και ρομαντικό αυτό το σκηνικό!! Το άρωμα ομολογώ ό,τι δεν το γνώριζα και είναι περίεργο γιατί αγαπώ τα λουλουδένια!Θα το αναζητήσω άμεσα. Άλλωστε μια και δυο επισκέψεις σε ένα εμπορικό κέντρο τέτοια εποχή δεν είναι ποτέ αρκετές!!
    Κορίτσια είστε υπέροχες!!

  9. καλησπερα!!Τζουλια μου πηρα το αρωμα ομολογω τελειο!!!Ειλικρινα οπως αναφερει η Μaryl οντως βομβα λουλουδιων!Το ερωτευτηκα!Ευχαριστω πολυ πολυ!!!

  10. Θα το γράψω στα υπόψιν,σας ξαναείπα,αυτή τη στιγμή έχω αρώματα να κάνω μπάνιο!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.