Η συλλογή μακιγιάζ της Inglot για τα Χριστούγεννα 2015.

 

inglot-x-mas-2015

 

Κάθε φορά που ανεβάζω κάποιο post για την Inglot, δεν είναι τόσο ότι με ξετρελαίνουν τα καλλυντικά της μάρκας ή οι εποχιακές συλλογές. Προσοχή, δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν, απλά τα θεωρώ basic, τίμια καλλυντικά,  χωρίς αυτό το «ξεσηκωτικό» κάτι. Όμως η Inglot έχει “κάτι” που μου αρέσει πολύ.

 

Είναι «νοικοκυρεμένη» και οργανωμένη μάρκα (οργάνωση- η λέξη κλειδί) Τι εννοώ: Θα στείλει σε ένα ωραίο οργανωμένο mail το Δελτίο Τύπου με λίγα και to the point λόγια για την σειρά και how-to get-the-look  (δεν θέλω να διαβάζω μια ώρα κατεβατά Δελτία Τύπου τα οποία εξαντλούν σε σημείο κακουργήματος τα κοσμητικά επίθετα για να μιλήσουν για τη μάρκα τους και  μετά στο καπάκι αρχίζουν τα συννεφάκια και οι χρυσόσκονες και οι «μαγείες» των Χριστουγέννων- ωχ, φίλε, έχω και άλλες δουλειές να κάνω).

 

Μαζί με αυτό λοιπόν το οργανωμένο Δελτίο Τύπου, θα έχει (στο ίδιο email) και ωραία οργανωμένες φωτογραφίες των προϊόντων σε ανάλυση για digital μέσα, που να μη μου παίρνει μία ώρα να τις επεξεργαστώ. Σκέφτονται όμως και τις συναδέλφους σε έντυπα μέσα, οπότε στέλνουν στο ίδιο email και link με τις φωτογραφίες των προϊόντων σε υψηλή ανάλυση. Και τέλος, το καλύτερο απ’ όλα. Στέλνουν το video του get the look (πάλι στο ίδιο email!) όπου ανεβαίνει στο Inglot Greece, για να μη χρειαστεί να το ψάξω εγώ! Και σας μιλάω ειλικρινά, επειδή μου αφήνουν χρόνο, είναι από τα get the look videos που παρακολουθώ πάντα (είναι και αυτά, οργανωμένα και εύκολα και to the point) και μου αρέσουν και πολύ και τα ανεβάζω και εγώ με τη σειρά μου, εδώ για να τα βλέπετε και εσείς.

 

 

 

Με αυτά και με αυτά έχει ανέβει πολύ στην εκτίμησή μου η μάρκα και σήμερα θα σας δείξω την x-mas συλλογή της Inglot 2015, Under the Mistletoe.

 

Σύμφωνα με τη μάρκα λοιπόν, αυτά είναι τα προιόντα που θα σας κάνουν να λάμψετε στις γιορτές (ή αν πρόκειται να σας φιλήσει κάποιος κάτω από το γκυ- λέω εγώ, αφού αυτό υπονοεί το “under the mistletoe”)

 

 

H Pure Pigment Eye Shadow (είναι το star product των χριστουγέννων)  και το Liquid Eyeliner

 

 

 

inglot-x-mas-1

 

 

 

To Lip Pencil Matte (αυτό μου αρέσει- κρατάει πολύ τη θέση του)

 

 

 

inglot-pencil

 

 

 

Το κόκκινο κραγιόν Lipstick 176 και το ασορτί βερνίκι νυχιών Νail Enamel Νο 621

 

 

 

 

inglot-x-mas-3

 

 

 

 

Είδατε που σας τα έλεγα; Ωραία, νοικοκυρεμένα, οργανωμένα πας με κλειστά μάτια στα καταστήματα τους που βρίσκονται Γλυφάδα – Metro Mall – Χαλάνδρι – The Mall Athens – Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος  και Athens Heart Mall, έχουν και τις make up artists εκεί που σε βοηθάνε, μια χαρά σας λέω, μια χαρά.

 

 

Να και το video (και με χαρούμενο x-mas song, δυο σε ένα δηλαδή,  ούτε αυτό δεν χρειάστηκε να ψάξω σήμερα! Τhank you, Inglot)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17 Σχόλια
  1. Η σκιά pure pigment είναι τέλεια!! Και το όλο μακιγιάζ φαίνεται πολύ όμορφο. Δεν νομίζετε όμως ότι λείπει ένα κοντινό στο πρόσωπο της κοπέλας όταν ολοκληρώνεται το βάψιμο; Το τραγουδάκι είναι επίσης άκρως χριστουγεννιάτικο και μου αρέσει πολύ!!
    Καλημέρα!!

  2. Μα δεν είναι πολύ ελκυστικό, όταν βλέπεις μια μάρκα συμμαζεμένη, νοικοκυρεμένη, οργανωμένη? Με κάποιο τροπο φθάνει και στους καταναλωτές αυτό το “μήνυμα” κι όταν κάτι είναι αξιόπιστο είναι σε όλα του και σε εμπνέει και για το τελικό αποτέλεσμα των προιόντων του. Αυτό που θα ήθελα εγω ως καταναλώτρια, θα ήταν να υπάρχει κι ένα ουσιαστικό feedback ικανοποίησης πελατών και δη διαχείρισης παραπόνων…. Αυτό λείπει από πολλά brands…
    και επ΄ευκαιρία HAPPY SCENTED BIRTHDAY OUR PERFUME GURU!!!!!!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΡΙΑ ΜΑΣ!!!!

  3. ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!
    Η Sephora εχει βάλει εκπτωση -50% σε αγορές ανω των 60€ για τα MUGLER, BULGARI GAULTIER και άλλα και 35% σε Estee, Lancome και la Prairie!

  4. @Stella: Πάρε πίσω το σχόλιο, διότι τα γενέθλια της συναδέλφου σου, Υπουργού, είναι στις 12-12 την ίδια μέρα με τον μπαμπά μου.

  5. Ουπς!!! Μα σημερα δεν είναι 12 Δεκεμβρίου?

  6. Α…. καλά….. εχει δικιο το ΒBboy μου που με φωνάζει Πάστα Φλώρα ετσι????? Ξέρετε απο την γνωστή ελληνική ταινία….

  7. όλες οι νοικοκυρές εδώ μαζεύτηκαν ????? ΗΟ-ΗΟ-ΗΟ !!!!!
    δεν θα’λεγα ότι δεν μου αρέσει η φαντασία στις promotions
    Θέλω το κατιτίς μου ….

  8. Καλησπέρα bbgirls!! Ωραία καλλυντικά της Inglot, και μεγάλη ποικιλία σε χρώματα εχω να πω!
    @Stella: Ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά και φυσικά καλοδεχούμενα, ποτέδε λέω όχι σε ευχές αγάπης!!!!
    Οι κανονικοί εορτασμοί θα γίνουν αύριο, ε Τζούλια?!

  9. Καλησπέρα bbgirls!!! Έγραψα ένα σχολιο δυο τρεις ώρες πριν και το έφαγε το ιντερνετς!
    Α. Η Inglot έχει ωραία καλλυντικά και εξαιρετική γκάμα χρωμάτων! – Μου αρέσει που είναι και οργανωμένη εταιρεία!
    Β. @Stella: Οι ευχές είναι πάντα καλοδεχούμενες όταν δίνονται με αγάπη!
    Γ. @Τζούλια! Οι εορτασμοί για αύριο έτοιμοι?

  10. H Inglot είναι από τις αγαπημένες της κόρης μου και η αλήθεια είναι ότι είχα μπει στον πειρασμό και είχα δοκιμάσει μια γαλάζια σκιά που την είχα βρει πολύ καλή και ενα Body Glitter σε χρώμα χρυσό-ροζ που ήταν τέλειο! Τα βρίσκω πολύ καλά και οικονομικά καλλυντικά..Αυτό που ανέφερε πιο πάνω η σοφή Στέλλα για feedback ικανοποιησης καταναλωτών είναι εξαιρετική ιδέα και νομίζω θα έπρεπε να υπάρχει!

  11. Ουφ! Καθυστερημένα θα πω κι εγώ ότι εκτιμώ τα Inglot, είναι πολύ αξιόλογα χωρίς πολλές “φανφάρες”. Στην σωστή ημερομηνία τώρα, θα ευχηθώ χρόνια καλά και κάθε ευτυχία στην αγαπητή υπουργό και στον μπαμπά της Τζουλιας. Να έχετε όλα τα καλά που ποθητε !

  12. Καταπληκτικό το κόκκινο σετάκι στο τέλος!
    Μουτς
    ΥΓ @Julia ευχαριστώ πολύ πολύ 😉

  13. πολύ ωραία καλυντικά έχω κάποια πινέλα της που τα πήρα για την σχολή και μου αρέσουν αλλά τώρα που πήγε στην Θεσσαλονίκη και αν άνοιξε αλλού δεν ξέρω… πολύ ωραίο χρώμα σκιάς και μολυβι χειλιών!!!

  14. Εγώ ψηφίζω κραγιονάκι:ωραίο το χρώμα αλλά και το απλό μαύρο “περιτύλιγμα”

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.