Essie X-mas Δώρο! Πείραμα: Φτιάξε βερνίκι και κέρδισε!

 

STR_0671

 

 

 

Έξυπνη, πανέξυπνη η κίνηση της Essie, φέτος τα Χριστούγεννα, αντί να αναλωθεί σε διάφορες αποχρώσεις να επικεντρωθεί και να προωθήσει  το απόλυτα χριστουγεννιάτικο χρώμα για μανικιούρ και πεντικιούρ, το κόκκινο φυσικά.

 

Ναι ήταν μια ευφάνταστη παρουσίαση, την οποία είμαι σίγουρη έχετε δει και έχετε διαβάσει παντού, το όλο setting ήταν πολύ θηλυκό και όμορφο, πολύ χριστουγεννιάτικο. Η εταιρία δημιούργησε σε συνεργασία με τα fairy nails  ένα κανονικό nail bar, εμείς καθίσαμε για να κάνουμε το mani μας, αλλά πριν διαλέξουμε πoιο κόκκινο χρώμα θέλουμε, είχαν προετοιμάσει για εμάς, ένα μικρό τεστ 4 ερωτήσεων όπου ανάλογα με το τι απαντούσες, σου ταίριαζε και το αντίστοιχο χρώμα.

 

 

essie-1

 

 

 

Περισσότερα Α- Το Α-list (εκεί έπεσα εγώ γιατί κύκλωσα περισσότερα a, αν και στην ερώτηση Νο 4 κύκλωσα το b)

Περισσότερα B- To Limited Addiction

Περισσότερα C- To Aperitif

Περισσότερα D- To Forever Yummy

Περισσότερα E- To Really Red

Περισσότερα F- To Bordeaux

 

 

(Επίτηδες έβαλα μεγάλο το τεστ στη σελίδα, μπορείτε να το κάνετε και εσείς και να δείτε τι Essie κορίτσι είσαστε- μπορεί να σας χρειαστεί παρακάτω)

 

Εδώ μια ενημέρωση για όσες είσαστε nail artists: Το συγκεκριμένο nail bar στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας θα είναι πλέον εκεί καθημερινά και θα προσφέρει σεμινάρια σε επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν κάποια περισσότερα πράγματα όσο αφορά διάφορες τεχνικές (nail art, manicures, κλπ κλπ) Πολύ ωραία ιδέα.

 

 

DSC_0021

 

 

DSC_0019

 

 

DSC_0022

 

 

DSC_0025

 

 

DSC_0002

 

 

essie-fairy-1

 

 

essie-a-list

 

 

essie-julia

 

 

 

Και τώρα στο δεύτερο σκέλος του τίτλου: Φτιάξτε μόνη σας Βερνίκι Νυχιών! Είναι πανεύκολο και παρακάτω η τα υλικά της συνταγής και ο Τρόπος Εκτέλεσης.

 

 

Υλικά Παρασκευής

 

Έναν 8χρονο με τάσεις «τρελοεπιστήμονα» Χημικού

Μια μαμά με υπομονή αλλά και δόσεις «τυραννίας»

Μια κατσαρόλα που μετά θα πετάξετε στα σκουπίδια

Έναν ξύλινο αναδευτήρα που επίσης θα πετάξετε μετά στα σκουπίδια

Ένα χωνί που επίσης θα πετάξετε μετά στα σκουπίδια

Ένα χαρτόκουτο

6-8 μισοάδεια Βερνίκια Νυχιών

Άδεια γυάλινα μπουκαλάκια

3-4 μπουκάλια Ασετόν (θα βρίσκετε υπολείμματα βερνικού παντού στο σπίτι για καμιά δεκαριά μέρες, άρα πάρτε να έχετε για καλό και για κακό)

 

Εκτέλεση

  1. Επιστρέφει ο 8χρονος από το σχολείο μια μέρα, με τρελά κέφια και όρεξη για πειράματα.
  2. Ζητά τα παραπάνω υλικά από τη μαμά, η οποία και του τα δίνει
  3. Κάθετε ανακούρκουδα στο πάτωμα και αρχίζει να μεταγγίζει τα μισοτελειωμένα βερνίκια νυχιών, προσπαθώντας να φτιάξει το χρώμα που έχει στο μυαλό του.
  4. Pίχνει, ρίχνει, ρίχνει, ανακατεύει, ανακατεύει, ανακατεύει. Ρίχνει ρίχνει ρίχνει, ανακατεύει ανακατεύει ανακατεύει.
  5. Κουράζετε, κάνει διάλλειμα και στο μεταξύ το βερνίκι το οποίο έχει φτάσει σχεδόν στους καρπούς αρχίζει και σφίγγει και τον ενοχλεί.. κάπως

 

ro-1

 

ro-2

 

ro-3

 

 

ro-4

 

ro-5

 

 

 

 

(προσοχή τώρα, εδώ είναι όλο το μυστικό της συνταγής)

 

  1. Ζητάει από τη μαμά οινόπνευμα, για να καθαριστεί. «Και ποιος σου είπε ότι το βερνίκι νυχιών βγαίνει με οινόπνευμα;” ρωτάει η μαμά.
  2. Οκτάχρονος με βλέμμα τρόμου «Τι; Δεν βγαίνει; Και πως θα το βγάλω..με τραβάει.. και πως θα πάω σχολείο έτσι αύριοοοο;;;;» «Α, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Αφού θες να γίνεις Χημικός μάθε να χειρίζεσαι τα υλικά σου, δεν έχω ιδέα»
  3. Αρχίζει το κλάμα. Πολύ δάκρυ. Ξανακάθεται όμως στο πάτωμα. Απλά τώρα η συνταγή αλλάζει λίγο και γίνεται – Κλαίει, κλαίει, κλαίει, ρίχνει ρίχνει ρίχνει, ανακατεύει, ανακατεύει ανακατεύει. Κλαίει, κλαίει, κλαίει, ρίχνει, ρίχνει, ρίχνει, ανακατεύει, ανακατεύει, ανακατεύει.
  4. Αυτό το αφήνετε κανά πεντάλεπτο μέχρι να φουσκώσει το μίγμα και να είναι έτοιμο.

 

ro-6

 

 

 

10. Οκτάχρονος έχει τελειώσει. Μαμά αποφασίζει ότι αρκετά κράτησε η τυραννία, το πήρε το μαθηματάκι και αποκαλύπτει το μυστικό συστατικό aka ασετόν.

11.Καθαρίζουμε καλά τα χέρια με ασετόν για να αρχίσει η μετάγγιση του υλικού μας στα 2 καθαρά μπουκαλάκια.

12. Είμαστε έτοιμοι! Πρώτο πειραματόζωο η μαμά φυσικά.

 

 

Ιδού Κυρίες μου!

 

julia-nails

 

 

(αντίο για πάντα, πιστή, μικρή μου κατσαρόλα)

 

 

pot

 

 

 

Και περνάμε στην πώληση. O oκτάχρονος είναι  υπεύθυνος του Τμήματος Research and Development o R&D της υπόθεσης , η μαμά Υπεύθυνη του Τμήματος Marketing.

 

 

Marketing: Και να σου πω, πως θα το ονομάσεις το βερνίκι σου;

 

R&D : Μμμμ.. λέω να το πω Le Grand Le Monde

 

Marketing: Τι σαχλαμάρες είναι αυτές; Πως θα το πουλήσω εγώ,  Le Grand Le Monde?

 

R&D: Καλά,  θα το πω Le Grand Citron!

 

Marketing: To μεγάλο λεμόνι;; Μα τι είναι αυτά; Είναι κίτρινο; Αλλά έτσι είσαστε οι τρελοεπιστήμονες, βγάζετε κάτι και μετά τρελαίνετε εμάς στο Marketing για να σας το πουλήσουμε. Για κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ! Είπαμε να κάνουμε ένα σοβαρό meeting, όχι να λέμε ότι μας κατεβαίνει!

 

R&D: Mετά από λίγη σκέψη: Θα το πω “Le Grand Rose” γιατί όπως βλέπεις δεν είναι ένα απλό ροζ,  είναι «υψηλό» ροζ.

 

Marketing: E, τώρα μάλιστα είμαστε σε καλό δρόμο. Συμφωνώ. Είναι έξυπνο και πιασάρικο όνομα. Και σε τι τιμή παρακαλώ;

 

R&D: 20 ευρώ ακατέβατα.

 

Marketing: Δε θα είσαι με τα καλά σου! Ακούς 20 ευρώ! Μέχρι 5Ε  άντε 8Ε και πολλά είναι. Ούτε για Tom Ford δε δίνω 20Ε σιγά μη τα δώσω για τούτο.

 

R&D: Για άκου να σου πω. Δεν δούλεψα τόσο σκληρά για να μου πεις πόσο αξίζει ο κόπος μου! Θα το πουλήσω 20Ε τελεία και παύλα και σκασίλα μου το Tom Ford (έβαλε και το άρθρο μπροστά από το όνομα) εγώ είμαι το RR (έβγαλε και το όνομα). Αλλιώς δεν το ξαναφτιάχνω και δεν το πουλάω και καθόλου!

 

 

(Αυτό που έγραψα παραπάνω έχει συμβεί πάνω από 1,5 μήνα πριν και την επόμενη μέρα από τα πεπραγμένα του Χημικού, είχα ραντεβού με τη Stella. Βρισκόμαστε λοιπόν και μετά από λίγο της λέω «Μάντεψε, τι είναι το βερνίκι που φοράω» «Άσε μας ρε Κυριλή» λέει η Stella, «βαρεθήκαμε να μας μοστράρεις Tom Ford. Το Dusty Pink δεν είναι;” (χεχεχε…θα σας το πει και η ίδια, αν δεν με πιστεύετε.)

 

 

Le Grand Rose! (η  γραμμή παραγωγής  προς το παρόν, έχει κολλήσει στα 2 τεμάχια)

 

 

Le Grande Roze!

 

 

 

 

 

Όπως καταλάβατε, έχει πλακωθεί τώρα το τμήμα R&D με το τμήμα Marketing, για την παραγωγή, την κοστολόγηση και την προώθηση του RR Le Grand Rose, οπότε θα βολευτούμε με Essie προς το παρόν.

 

 

Λοιπόν, ναι. Θα ανεβάσω έναν μικρό Essie, διαΦωνισμό αύριο σε περίπτωση που το δεν το καταλάβατε. Πριν όμως από τον «επίσημο» διαγωνισμό έχω ένα κόκκινο Essie εδώ δίπλα μου. Το οποίο θα κερδίσει μια από εσάς σήμερα, αφήνοντας ένα σχόλιο από κάτω.

 

(τι γέλια έκανα, εκείνη τη μέρα στο fb με το λάθος και η Celia να λέει “στην αρχή νόμιζα, ότι θα έγραφες κάτι για Γαλλικό Διαφωτισμό..” χαχαχαχααχαχ)

 

Φυσικά μην ξεχάσετε στο σχόλιο να λέτε (ειδικά εσύ, Στέλλα Δαμασκηνίδου) ότι και βέβαια θα προτιμούσατε το RR Le Grand Rose, αλλά θα κάνετε την καρδιά σας πέτρα και με το ζόρι θα φορέσετε Essie.

 

Τρέμε Essie! Ήρθε ο RR!!

 

Άντε,  ας αφιερώσω το σημερινό x-mas τραγούδι στον R&D της παρέας, μια που φέτος το έμαθε όλο απ’ έξω και το τραγουδάει μαζί μου.

 

 

 

 

 

 

 

 

52 Σχόλια
  1. Χααχαχαχαχαχα με τσακωσες! φυσικα και θα προτιμουσα την υπεροχη δημιουργια του κ.Ρωμανου, αλλωστε εγινε με τοσο κοπο! Οκ αφου ειναι περιορισμενη η ποσοτητα, θα κανω υπομονη μεχρι το επισημο λανσαρισμα και θα βολευτω με τα essie! Αλλα να ξερεις, θα ηθελα να γινω η επισημη δοκιμαστρια σας (υπαρχει αυτη η λεξη ή φτιαχνω νεες χιχιχι;)

  2. Ετσι έχουν τα πράγματα!!! Ετσι ακριβώς έχουν τα πράγματα! Το επιβεβαιώνω, αλλά ξέχασες να τους γραψεις την αρχική μου ατάκα που ηταν “Κυριλή τι ωραίο βερνίκι είναι αυτό που φοράς????” Εγω πάντως μπαίνω πρώτη στην wish list, για το Le Grand Rose biensure!!!!!

  3. Ααα και ξεχασα να πω οτι για ακομα μια φορα ταιριαξαν τα γουστα μας! Κι εγω A List ειμαι και για εναν περιεργο λογο δεν το εχω στη συλλογη μου!

  4. Υπεροχή ή ιστορία του τρελοεπιστημονα!!!Γέλασα με την ψυχή μου!!!

  5. Καλημέρα σας! κι εγώ a-list βγήκα!! εννοείται ότι θα προτιμούσαμε το Le Grand Rose, αλλά αφού παραείναι limited edition, τι να κάνουμε? ευχαριστούμε για τον δωράκι!!!

  6. Και σήμερα και αύριο διαγωνισμός???? Μας κακομαθαινετε beautyblog!!!!!

  7. Και σήμερα και αύριο διαγωνισμός???? Μας κακομαθαινει το beautyblog!!!!

  8. ….τι διαφωΝΙσμός…τι διαφωτισμός….χαχαχα…. τρέμε, Tom Ford…η πρωτοκαθεδρία περνάει στον κ.Ρωμανό….δε λες καλά που δεν ήθελε να το κοστολογήσει παραπάνω κι από 20ευρώ….ούτε Christian Louboutin με 50USD….ΧΑΧΑΧΑ….πάει κι κατσαρόλα….

  9. Και βέβαια θα προτιμούσα το RR Le Grand Rose.Τέτοιο χρώμα δεν υπάρχει,μόνο ο Χημικός και ο Tom Ford είχαν τέτοια έμπνευση.Αλλά θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και με το ζόρι θα φορέσω Essie.

  10. RR Le Grand Rose και όντως, τύφλα να ‘χει το Tom Ford…! Αλλά και η μαμά φοβερή, που αφήνει τον RR να πειραματίζεται με τέτοια υλικά και να χαλαλίζει και το κατσαρολάκι της!!!

  11. Μα, τι υπέροχη ιδέα bb editor! Και για τον μικρό επιστήμονα – χημικό μου και για τα 3-4 μισοάδεια αγαπημένα φουξιο-κόκκινο-πορτοκαλί-καφέ-μπλέ βερνίκια μου. Σε αγαπώ! χχχ

  12. Ο RR είναι σε καλό δρόμο …. όταν έρθει η ώρα για την προώθηση έχουμε το τέλειο μοντέλο εδώ με ωραία, μακριά δάχτυλα και όμορφα νύχια …. θα το απογειώσουμε το προϊόν λέμε !!!!!!

    Εν τω μεταξύ αγαπητή “συμπεθέρα” εγώ είμαι forever yummy σε περίπτωση που το μπουκαλάκι που έχεις εκεί είναι η απόχρωσή μου …. 😛

  13. Ενταξει ο μικρος σου ειναι απαιχτος και γω θα προτιμουσα le grand rose…

  14. Μπραβο Ρωμανε!!!!και βεβαια θα προτιμησω το βερνικι του φιλου μου και να μπω στη σειρα για παραγγελια να μην εξαντληθουν, ενταξη αγαπημενη μου Τζουλια να μου κρατησεις , μην το ξεχασεις !!!!

  15. Καλησπέρα!!!!!
    @Τζουλια ενα έχω να σου πω πολύ λίγο το κοστολόγηςες το μανο του σούπερ ταλαντούχου Ρωμανου!!!
    Διότι απο ότι βλέπω εκτός της προσωπικής έμπνευσης ο μικρός χημικός χρησιμοποίησε περίπου
    8 μισό άδεια μανο κάποια απο τα οποία αν δεν κάνω λάθος ειναι clinigue άρα το λιγότερο κοστίζουν
    16 ευρώ εγώ σου βάζω ενα μέσο όρο όλα μαζί να έχουν ενα μικρό κόστος γύρω στα 60 ευρώ!!
    Άρα το παιδί είχε απόλυτο δίκιο για την τιμη μην σου πω ότι πρεπει να την ανεβάσει ειναι και limited
    Edition!!!!
    Έκανα και το τεστακι πολυ έξυπνο marketing!!!το really red μου βγάζει και εγώ συμφωνώ απόλυτα!!!!
    Φιλακια

  16. Όχι, δεν το θέλω το Essie… Δεν ικανοποιούμαι με τίποτα λιγότερο από το RR Le Grand Rose. Πόσα ταλέντα κρύβει το εξαίρετο πλάσμα που λέγεται κ. Ρωμανός;

  17. Ειδες οτι ειναι παιδι του bb μεχρι και το χρωμα του μπλοκ εβγαλε Πουλα το οσο θες κ. Ρωμανε τοσο κοπο εκανες μην ακους την μαμα. Καλο απογευμα

  18. Έξοχη δημιουργική ενασχόληση.. Μπράβο στον BB

  19. Οι δημιουργίες του πρίγκιπα είναι πάνω απο όλα, τι tom ford,εδώ έχουμε ολόκληρο επιστήμονα και την τρελή μάνα του που μας έχει τρελάνει στα δώρα. Εμπρός, λοιπόν, beauty gifts στον πτωχό λαό!!!!

  20. Από τα ανήσυχα πνεύματα προκύπτουν οι ωραιότερες δημιουργίες!!
    Το όνομα δε, πιο ταιριαστό δε γίνεται! Συγχαρητήρια!!

  21. Ένα ακόμη a-list κορίτσι!!!
    Συγχαρητήρια στον μικρό δημιουργό!!!!!!!!!

  22. kalispera julia bbgirls!!
    diabazo diabazo k xamogelao moni mou!!! fisika k protimo to berniki tou kyriu romanou!! k einai mono 8 akoma… fantasou ti ekplikseis kribei o mikroulis mas!!! filakiaaaaaa

  23. Δεν ξέρω αν άργησα να δηλώσω συμμετοχή αλλά θέλω ένα Le grand Rose αν κληρωθώ. Essie έχω πολλά αλλά ένα χειροποίητο βερνίκι νυχιών από έναν μελλοντικό κύριο PR μπορεί να είναι πολύτιμο!!! Είχα λίγες μέρες να μπω τί ωραία που χιονίζει στο ΒΒ, όσο για τα κόκκινα Essie όμορφα όλα άλλωστε ένα μαύρο φόρεμα κόκκινο κραγιόν και κόκκινα νύχια είναι τα μόνα που χρειαζόμαστε για να κάνουμε Χριστούγεννα. Φιλιά σε όλα τα bb girls!

  24. Χαχαχα, και απόρησα πολύ με τον τίτλο στην αρχή..!! Εννοείται ψηφίζω RR Le Grande Rose, τι να μας πει η Essie τώρα, και μη σου πω ότι πολύ λογική μου φαίνεται η κοστολόγηση αν λάβεις υπόψιν τα υλικά και τις παράπλευρες απώλειες!!

  25. Καλησπέρα Τζούλια & bbgirls!!! Εξαιρετική η δημιουργία του κου Ρωμανού βλέπω διαθέτει επιστημονικό, οικονομικό και καλλιτεχνικό δαιμόνιο!!
    Φιλιά πολλά!!

  26. Να’σαι καλά! Πόσο γελασα!!! Να το χαίρεσαι το μικρό σου, να είναι καλότυχο! <3

  27. Χαχαχα ενταξει τα παιδακια ποσο δημιουργικα ειναι παντως το χρωμα ειναι ονειρεμενοοοοο

  28. Δύο φορές διαβασα αυτό το καταπληκτικό άρθρο και το αγαπημένο μου χριστουγεννιάτικο τραγούδι του ένα και μοναδικού George έχει παίξει πάνω από 10 φορές(μεχρι που το έμαθε και το τριχρονάκι μου και το τραγουδάει σε τέλεια αγγλικα!!!) Ασυζητιτί προτιμώ το ζωηρό και λαμπερό φούξια του επιστήμονα Ρωμανού,από οποιοδήποτε άλλο βερνίκι! Εμένα στο τεστάκι βγήκε το b(καλό είναι τώρα αυτό?)

  29. Προφανως και ΟΛΕΣ θέλουμε το Le Grande Rose του κύριου Ρωμανού!!! Εγώ αυτό θέλω να κερδίσω παρακαλώ!!! Καλά, καλά ίσως συμβιβαστώ και με ένα ESSIE (πανέμορφο κόκκινο, και μένα το Α-list μου βγήκε <3). Ευχαριστούμε πολυυυυύ Julia <3

  30. Πάντως μια χαρά του βγήκε το χρώμα του παιδιού ,γιατί η Essie πώε ξεκίνησε δηλαδή ?Λίγο ακριβό βέβαια το RR Le Grande Rose ,αλλά τι να κάνουμε τα αξίζει τα λεφτά του …

  31. Χαχαχα..καθε αρχη κ δυσκολη..παντως εγω ανταλλασω το δωρακι κ κανα δυο ακομα δικα μου για μια δημιουργια του μικρου χημικου..καλες δημιουργικες γιορτες!!!

  32. Φυσικά και θα προτιμήσω τον κ.Ρωμανό…Μπαίνω απο τώρρα στη λίστα αναμονής για το επόμενο επίτευγμα του μικρού επιστήμονά μας!!!

  33. Μην μου βάζεις άκυρα διλήμματα αγαπημένη μου.Υπήρχε δλδ περίπτωση να θέλω κάτι άλλο από το RR Le Grand Roze??Όχι βέβαια!Ρωμανός δαγκωτό!
    Και η τιμή λογική μου ακούγεται.Τόσο δάκρυ έριξε το παιδάκι μου,πολύτιμο μυστικό συστατικό.Να μην το υπολογίσουμε?
    Έκανα και το τεστ,αλλά μάλλον θα είμαι η μοναδική που έχω σε κάθε απάντηση διαφορετικό γράμμα.Και τώρα τι?
    Κατηγορία από μόνη μου???

  34. @όλες: Μετά από πολύ σκέψη και αφού διάβασε προσεκτικά όλα σας τα σχόλια ένα προς ένα, ο R&D αποφάσισε (καθότι και ψιλο-οικονομολόγος εκτός από τρελοεπιστήμονας). Το βεβρνίκι νυχιών, θα το αποκτήσει εκείνη που πρόσεξε καλά τα υλικά του και έκανε σωστούς υπολογισμούς όσο αφορά την τιμή και το γεγονός ότι είναι ultra Limited Edition.

    Ένα Really Red στην κυρία SofiaT.

  35. @ AAA!! Kαι ξέχασα να γράψω ότι το Really Read της κυρίας SofiasT, ταιριάζει εξ άλλου και με τα αρχικά του “καλλιτεχνικού” ψευδωνύμου RR!

  36. Καλημέρα!!!!
    @Ρωμανε(RR) να ξερεις οτι εχεις αποκτήσει μια ακόμη φανατική θαυμάστρια αυτο να το θυμάςε οταν
    μεγαλώσεις και εχεις γίνει μεγάλος και τρανός!!!!!!
    Και βέβαια αναγνώρισα τον κόπο σου!!!Αφου έκανες την αρχή μπορείς να συνεχίσεις και με αλλα
    καλλυντικά που διαθέτει η μαμά σου!!!!Μην σου πω οτι πρέπει να ξεκινήσει να σου φτιάξει το προσωπικό
    σου εργαστήριο!!!!!
    Μια μεγάλη αγκαλιά και πολλα φιλία και στους δυο σας!!!!!!!!!

  37. Ο μικρός φοβερός, συγγνώμη κιόλας αλλά το Le Grande Le Monde πολύ μου άρεσε, πολύ ταξιδιάρικο το βρήκα!!!

  38. @Litsa: Φυσικά και είσαι Κατηγορία, από μόνη σου. Τώρα το κατάλαβες; #litsapestaola.

  39. @marianna Chalikia: Αλήθεια Μαριάννα; Ωχ, θα του το πω και αλίμονό μου! (γιατί η αλήθεια είναι ότι αυτή ήταν η πρώτη του “έμπνευση” για όνομα!

  40. Καλημέρα! Εξαιρετικός ο μικρός δημιουργός, αλλά και η μαμά Τζούλια φοβερά υπομονετική. Με το γιο μου κάναμε μια χειροτεχνία, που περιελάμβανε βερνίκια νυχιων, μπωλ μεγάλο με νερο όπου μεσα βαζεις το χρωμα και φλυτζάνια, τα οποια βαψαμε. Το σπίτι έγινε χάλια και πετάξαμε όλα τα σκευη που χρησιμοποιησαμε και τα νευρα μου τσίτα!… Πάνε και τα βερνίκια. Γκρρρρρρ.

  41. Καλε τι τρομερο χρωμα αυτο το ροζακι….

  42. ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ENA Le Grand Rose.TI NA MAΣ ΠΕΙ Η Essie?

  43. Περισσότερα F- To Bordeaux!
    ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ENA Le Grand Rose.TI NA MAΣ ΠΕΙ Η Essie??????
    ΧΑΧΑΧΑ!!!!ΠΡΟΧΩΡΑ ΡΩΜΑΝΕ!ΚΙ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΤΡΕΛΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΘΑΥΜΑΤΑ!!!ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ!
    ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ … Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ…

  44. χαχαχααααα….. τέλειο το άρθρο σου! 🙂 !

  45. Εγώ δε θέλω καν το essie…μόνο με Le grande rose ικανοποιούμαι…Μη σου πω ότι είμαι σίγουρη ότι η πατέντα δε θα φεύγει και με το πλύσιμο των πιάτων!!

  46. Εγώ που είμαι σχετικά νέο μέλος στην παρέα σας δεν το είχα ξαναδιαβάσει αυτό το υπέροχο χριστουγεννιάτικο άρθρο!!!!! ❤❤❤❤❤❤ 11 είναι τώρα ο Ρωμανός ε;;;; Για να δούμε φέτος θα κάνει καμία ωραια μιξη;! Χιχιχιχι ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.