X-mas Λίστα: 5 Δώρα για Κυρίους!

 

XMAS-ECOFRIENDLY-GIFTS-FOR-

 

 

 

Είναι αυτή η υπέροχη εποχή του χρόνου η οποία είναι απόλυτα συνυφασμένη με την ανταλλαγή δώρων. Ανεξαρτήτου αξίας! Είναι όντως υπέροχο να δίνεις και να λαμβάνεις δώρα καθώς αισθάνεσαι ότι κάποιος σε σκέφτηκε και μπήκε στη διαδικασία να σου πάρει κάτι που θα ταίριαζε στο γούστο σου και στην ψυχοσύνθεσή σου.

 

Στο σημερινό post θα αναφέρω 5 ενδεικτικά δώρα που ίσως θα άρεσαν στα bb boys και θα έβγαζαν τα bb girls από τη δύσκολη θέση… (οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές)

 

 

Σετ πούρων και ουίσκι. Άσχετα με τον αν είναι καπνιστής ή όχι, ένα καλό ουίσκι, ένα φλασκί και μία συσκευασία με πούρα και τα συναφή (κόπτη, υγραντήρα) μπορεί να τύχει ιδιαίτερης εκτίμησης από το αντρικό κοινό.

 

whiskey-cigars-3

 

 

 

Ένα σετ ξυριστικών ειδών. Μπορείς να διαλέξεις μία premiumλαβή από την Shave-Lab, με ανταλλακτικά ξυραφάκια και να «στολίσει» τη δική του μεριά στο μπάνιο.

 

shave-kit

 

 

Ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο ή αεροπλάνο. Είναι σίγουρα κάτι που θα με έκανε να περάσω κάποιες ξέγνοιαστες στιγμές. Είναι επίσης εξαιρετικό δώρο για όσους είναι μπαμπάδες καθώς έτσι θα περάσουν ποιοτικό χρόνο με το παιδί.

 

toy-2

 

 

Ένα gadget για το κινητό ή τον υπολογιστή. Υπάρχουν ευφάνταστα προϊόντα εκεί έξω…

 

 

 

gadget-4

 

 

 

Ένα μουσικό όργανο. Δεν ασχολούμαι με την μουσική, εννοώ ότι δεν παίζω κάποιο όργανο. Στην άκρη του μυαλού μου όμως θα ήθελα. Και συγκεκριμένα θα μου άρεσε ένα βιολί ή ένα σαξόφωνο. Αν μου το έφερναν, ίσως να ξεκινούσα να ασχολούμαι… Ίσως πάλι, το κάνω εγώ δώρο στον εαυτό μου…

 

 

insrtruments-5

 

 

Η παραπάνω λίστα είναι ενδεικτική. Θα μπορούσε να περιέχει διάφορα αντικείμενα. Βιβλία, αρώματα, ρούχα, ταξίδια. Οτιδήποτε.  Οτιδήποτε που θέλουμε να δωρίσουμε με Αγάπη. Σεβασμό και ζεστασιά ψυχής. Ίσως φτάνει κι ένα Σ’αγαπώ. Έχουμε ξεχάσει να το λέμε. Περισσότερο, νομίζω, ότι το καλύτερο δώρο, είναι αυτή η αγκαλιά που ακολουθεί μετά την ανταλλαγή. Κι εκείνο το κοίταγμα στα μάτια που δηλώνει ευχαριστία και αφοσίωση.

 

 

Καλές Γιορτές!

Κ. 

 

 

Είμαι ο Κωνσταντίνος.

Μεταξύ των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων και των πατρικών καθηκόντων μου, ψυχοθεραπεύομαι διαβάζοντας για την αντιγήρανση, τα νέα συστατικά και τις νέες τεχνολογίες στην περιποίηση αλλά και κάθε τι που αφορά το αντρικό grooming και περιποίηση, τις οποίες και παρουσίαζω και στο e-shop www.beautypaths.eu

 

 

 

 

 

 

Έναν “Boss” μαζί με Santa Claus παρακαλώ για τον Κωνσταντίνο μας:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20 Σχόλια
  1. Ανυπομονώ να το χαρίσω στο σύζυγό μου…

  2. Φανταστικά δώρα… Ανυπομονώ…

  3. Εύχομαι αυτή τη φορά να μου χαμογελάσει η τύχη…

  4. Σας ευχαριστούμε πολύ για τα πρωτότυπα δώρα σας.

  5. Υπέροχο δώρο για τον αντρούλη μου …σας ευχαριστούμε πολύ πολύ

  6. Είδες Τζούλια μου, για να μας έχεις καλομάθει; Η δοτικότητά σου προκαλεί παρεξηγήσεις… Ωραίες ιδέες για την πάντα δύσκολη επιλογή αντρικού δώρου.

  7. @Amalia σε σημείο να μην διαβάζεται καν το επιμαχο ποστ έτσι? δώσε κι εμένα μπάρμπα…. 😉

    Κωνσταντίνε η σκέψη μας συναντηθηκε στο ένα σημείο σχετικά με το φετεινό δώρο που έχω στο μυαλό μου, με μικρές ανατροπές …. Πολύ ωραίες ιδέες!

  8. kalispera julia bbgirls!!
    @Amalia k Stella exete dikio….!!
    kontastine yperoxes oi idees sou se eyxaristoume giati ontos eseis oi antres eiste ligo dyskoloi stin epilogi tou dorou!
    filakiaaaaaaaaaa

  9. Θα επέλεγα τα ξυριστικα είδη. Ευχάριστου με για τις ιδέες!

  10. Νομίζω το σετ ξυριστικων είναι πολύ καλή ιδέα για τον δικό μου συζυγο ή μια ξυριστικη μηχανή γιατί κάτι τέτοιο τον είχα δει να “φλερτάρει”σε γνωστό πολυκατάστημα καλλυντικών

  11. @Amalia + Stella:Έτσι ακριβώς 😉 αυτό σκεφτηκα κ εγω τα bbminds συναντώνται

  12. Καλησπέρα!
    Σοφές και αλάνθαστες νομίζω επιλογές, αν και το σημαντικότερο είναι αυτό που γράφεις Κωνσταντίνε στην τελευταία παράγραφο, αυτό το άυλο “περιτύλιγμα” του δώρου και ο συμβολισμός του..
    @Amalia&Stella: χαίρομαι που βάλατε σε λέξεις αυτό που νομίζω όλες μας σκεφτήκαμε 😉

  13. Το σημερινό σου post θα το χαρακτηρίσω “to the point”.
    Τα σημερινά μας σχόλια θα τα χαρακτηρίσω “we are for the festivals”.
    Μη με ρωτήσεις γιατί…πες ότι ενθουσιάστηκα από την τελευταία
    (φοβερή)επιλογή σου κι απλά έκανα τους απαραίτητους συνειρμούς.
    Καλές γιορτές Κωνσταντίνε μου.. 🙂
    Μουτς
    @Julia:το #oti_na_nai πώς σου φαίνεται??? 😛

  14. @Maryl: Ακριβώς το ίδιο δώρο έχω και εγώ στο μυαλό μου. Τι “πρωτότυπο” για εμάς τις δύο. Πως το πάθαμε και συμφωνήσαμε;

  15. Πολύ όμορφη λίστα και πετυχημένη και ως προς την αριθμητική σειρά των δώρων!! Γιατί,ποιος άνδρας θα πει όχι σε ένα καλό ουίσκυ!! Ή σε ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνάκι;
    Κυρίες μου μην ξεχνάτε ό,τι όλοι οι άνδρες ανεξαρτήτου ηλικίας παραμένουν πάντα παιδιά!! (με την καλή έννοια ασφαλώς!!)
    Καλές γιορτές Κωνσταντίνε!!

  16. πολυ ωραια δωρα για το αγορι μου!!!!θα ενθουσιαστει!!

  17. πρωτοτυπες δωρα για το αγορι μου και τα αδελφια μου!!!

  18. Πολύ καλές ιδέες πραγματικά! Κάπου πρέπει να τις κρατήσω! χαχα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.