Επιστροφή στα “θρανία” για το 2016.

 

banner-5

 

 

Μα είναι δυνατόν, να ξεκινάνε τα σχολεία την Παρασκευή 8-1; Δηλαδή τι τους πείραζε να δώσουν στα παιδάκια άλλη μια μέρα; Αφού παραδοσιακά ανοίγουν πλέον τα σχολεία μετά του Αι Γιαννιού δηλαδή στις 8-1 και φέτος η 8η πέφτει Παρασκευή, ε, ας τους την χάριζαν- μια μέρα είναι, τι λες εκεί!

 

Εμείς όμως λέω σήμερα να επιστρέψουμε στα δικά μας “θρανία”, για να πούμε και λίγο τα νέα μας, πως τα περάσαμε, τι κάναμε, που πήγαμε, τι μακιγιάζ και ρούχα επιλέξαμε, ποιες ήταν οι καλλίτερες στιγμές των γιορτών- ξέρετε τώρα, να μην πέσουμε σε «βαριά» μαθήματα πρώτη μέρα.

 

Έχω να πω (αν και νομίζω ότι το ξαναείπα κάποια στιγμή) ότι αυτά τα Χριστούγεννα, ήταν τα καλύτερα που έχω περάσει ως τώρα μαζί σας . Ένιωσα ότι υπήρχε πολύ κέφι εδώ μέσα, διαλέξαμε μακιγιάζ, ρούχα και αξεσουάρ, γελάσαμε, μάθαμε, συγκινηθήκαμε, μαγειρέψαμε, ήπιαμε κοκτέιλς, διηγηθήκαμε ιστορίες, είχαμε και απροειδοποίητα τεστ (με αφάνταστο γέλιο) πήραμε τα δωράκια μας και τι δεν κάναμε, εδώ που τα λέμε.

 

Τις μέρες που δεν ήμουν «κοντά» σας πέρασα όμορφα, ξεκουράστηκα αρκετά αλλά και το διασκέδασα πολύ και ελπίζω το ίδιο να ισχύει και για όλες εσάς. Τα νέα που μαθαίνω για το 2016 είναι χειρότερα από ότι για το 2015, αλλά παρόλα αυτά, νιώθω και νομίζω ότι δεν πέφτω έξω, μια συλλογική δύναμη και κατά μια έννοια και μια συλλογική «άρνηση» για τα «άσχημα» οικονομικά μας. Nιώθω ένα, Αρκετά!! Ό,τι είναι να γίνει ας γίνει, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάψουμε να χαιρόμαστε με τα μικρά ή τα μεγάλα, να ψωνίζουμε (λίγα ή πολλά), να διαβάζουμε, να χορεύουμε, να αγαπάμε, να ερωτευόμαστε. Aν έχεις δίπλα σου, ανθρώπους που αγαπάς και γουστάρεις, όλα σου φαίνονται πολύ πιο εύκολα.

 

Εξ’ άλλου,“when the going gets tough, the tough get going”, έτσι δεν είναι Billy Ocean;

 

 

 

 

 

 

 

Εγώ ερωτεύτηκα φέτος τα Χριστούγεννα. Μια από τις γιορτινές x-mas μέρες, πέρασα ένα υπέροχο απόγευμα με έναν κύριο που με καταγοήτευσε. Η ηρεμία στις κινήσεις του, ο τρόπος που με κοίταζε, τα χαμόγελα που μου χάριζε χωρίς ενδοιασμούς,  με τσαχπινιά και εξυπνάδα, ακόμα και το γεγονός, ότι κάποια στιγμή, έβαλε το χέρι του μέσα στο ντεκολτέ μου, παρόλο που δεν γνωριζόμαστε πολύ, ακόμα και αυτό, το έκανε με τόσο μοναδικό στυλ , που ένιωσα ερωτευμένη. Να το ξέρετε, δεν ερωτεύομαι συχνά,  ερωτεύομαι σπανιότατα και δύσκολα, αλλά όταν μου συμβεί, δεν καταλαβαίνω τίποτα, θέλω να πάρω το αντικείμενο του πόθου μου εκείνη τη στιγμή και να εξαφανιστούμε κάπου μόνο οι δυο μας. Δυστυχώς, αν και το ζήτησα επίμονα, αυτό δεν συνέβη, μας «χώρισε» η μαμά του, που μετά από 2 ώρες τον πήρε και φύγανε. Την επόμενη φορά όμως, σας το υπόσχομαι, η συνάντηση μου μαζί του, θα γίνει άνευ μαμάς!

 

Η Amalia μας, εγώ και το αντικείμενο του πόθου μου, ο 15μηνος Γιάννης, το απόγευμα της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου, στο σπίτι μου. Ένα μοναδικό απόγευμα, από όλες τις απόψεις.

 

 

 

photo-126

 

 

 

Την ξέρετε την εκπληκτική boomf?  Πρόκειται για μια σχετικά νέα εταιρεία- ιδρύθηκε στην Αγγλία το 2013 και ουσιαστικά είναι η εναλλακτική πρόταση του να στείλεις λουλούδια ή σοκολατάκια σε κάποιον που αγαπάς. Τα εξατομικευμένα marshmallows, έχουν πάνω τους αγαπημένες φωτογραφίες και στιγμές του προσώπου στο οποίο τα προσφέρεις και η εταιρεία κάνει αποστολές σε όλο τον κόσμο. Βέβαια, είναι κάτι που γίνεται πραγματικά με Αγάπη, γιατί θέλει το χρόνο του. Να επιλέξεις τις φωτογραφίες, να διαλέξεις αυτές που πιστεύεις ότι θέλει και αγαπάει και ο ίδιος ο παραλήπτης, να τις στείλεις στην εταιρεία και μετά αυτές να εκτυπωθούν πάνω στα marshmallows, αλλά παράλληλα να τις έχεις και ως μικρές φωτογραφίες, μετά να φύγουν για τον προορισμό τους κλπ κλπ. Το κουτί boomf (enjoy your magical moments) το έλαβα στις 30 Δεκεμβρίου. Χωρίς όνομα. Μόνο με ένα μήνυμα: «Because I love you”. Μου πήρε κλάσματα δευτερολέπτου για να καταλάβω από ποια είχαν σταλεί. MariaA, I love you too and I will see you soon. Veeeery soon. (φυσικά δεν θα τα φάω ποτέ τα marshmallows, θα τα βρουν κάποτε τα δισέγγονά μου- να το ξέρετε- ελπίζω να μη τα φάνε βέβαια μετά από 50 χρόνια, θα αφήσω και σημείωμα)

 

 

photo-127

 

 

photo-129

 

 

boomf-3

 

 

boomf-1

 

 

 

Στις 26-12, την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, έλαβα αυτό το απίθανο hand made crochet “bb girl” clutch. Στα χρώματα του bb, με το δικό μας όνομα, φτιαγμένο μόνο για μένα (αλλά αν σας αρέσει, ποτέ δεν ξέρεις) Το έχω ήδη κρατήσει -μάλιστα έχω και μια δερμάτινη καμπαρντίνα στην ίδια ακριβώς απόχρωση και ταιριάζει τέλεια- και χωράει ακριβώς αυτά που θέλω να έχω πάντα μαζί μου. Ευχαριστώ δημόσια το bb girl που το έφτιαξε για μένα, αλλά θα μου επιτρέψετε επειδή το συγκεκριμένο clutch φτιάχτηκε από «σιωπηλό» bb girl (ξέρετε, τα αγαπημένα μας, αυτά που εγώ αποκαλώ η «ραχοκοκαλιά» μας, για να μπορούμε εμείς οι πολυλογούδες να περνάμε καλά κάθε μέρα) να μην αποκαλύψω το όνομά της.

 

 

photo-124

 

 

 

Τέλος είμαι πεπεισμένη ότι το δικό μας φετινό x-mas countdown με έμπνευση από το Lipton και tagline share a cup of tea, share love” , σα να βγήκε πέρα από τα στενά περιορισμένα όρια αυτού του micro site. Σα να έγινε spread. Η Αγάπη, μέχρι hashtag έγινε, ενώ στις εκατοντάδες ευχές που διάβασα σχεδόν πήρε κεφάλι ακόμα και από την Υγεία. Και καλά έκανε, διότι αυτό είναι το σωστό. Και εδώ σύντομα μια μικρή ιστορία:

 

Στις 29-12 πήγαμε με τη μαμά μου να αγοράσουμε γλυκά σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της περιοχής μου. Ανταλλάξαμε ευχές με τις κοπέλες που μας εξυπηρετούσαν, εγώ έλεγα Αγάπη, η μαμά μου έλεγε Υγεία πάνω απ’ όλα, εγώ επέμενα Αγάπη πάνω απ’ όλα, μας κοίταζε η κοπέλα – δεν είπε κάτι. Εγώ πήρα μια τούρτα καρδιά, η μαμά μου για το σπίτι της τρία κουτιά γλυκά, δυο με μελομακάρονα ένα με κουραμπιέδες. «Τι τα θες τα τρία κουτιά;» ρώτησα εγώ. «Να, το ένα με τα μελομακάρονα, θα το δώσω στον γείτονά μας, τον κύριο Στ.». «Μπράβο» απαντάω εγώ. «Ξέρεις μωρέ Τζούλια, είναι χήρος έχασε τη γυναίκα του πρόσφατα, πέρασε ολομόναχος τα Χριστούγεννα, έχει δυο παλικάρια παντρεμένα με παιδιά, έχει γίνει θυσία γι’ αυτά τα παιδιά και κανένα δεν του πρότεινε να φάνε μαζί, ή έστω να περάσουν μια βόλτα να τον δουν…Και δεν μου λες”, απαντάω εγώ. Έχει Υγεία ο κύριος Στ?” Ναι, είναι φυσικά πάνω από 85, αλλά μια χαρά κρατιέται!”.Και τι να το κάνει μαμά; Δεν έχει Αγάπη. Χριστούγεννα χωρίς Υγεία αλλά με περίσσεια Αγάπη γίνονται. Χριστούγεννα με Υγεία αλλά χωρίς Αγάπη, γίνονται; Άρα; Τι είναι πιο σημαντικό;” (η κοπέλα, που τύλιγε με κορδέλα εκείνη τη στιγμή το κουτί, ακούγοντας με, παραλίγο να κόψει το δάκτυλό της προσπαθώντας να κάνει με το ψαλίδι τον στριφογυριστό φιόγκο του κουτιού)

 

 

H Iliane Jewelry, φτιάχνει μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα-μινιατούρες εξαιρετικής λεπτομέρειας  και το tagline της είναι “made of love”. Και είναι χωρίς αμφιβολία, φτιαγμένα με μεγάλη Αγάπη. Δεν μπορείτε να πιστέψετε την λεπτομέρεια αυτού του δακτυλιδιού, δια χειρός Iliane που έλαβα μέσα στις γιορτές δώρο από το αγαπημένο μου Lipton. Η φωτογραφία παρακάτω δεν κάνει justice, σε αυτό που πραγματικά είναι. Μέχρι και η φέτα από λεμονάκι μέσα στο λιλιπούτειο φλιτζανάκι, είναι απλά τέλεια. Αυτό είναι το δικό μου share a cup of tea, share love και θα μου το φυλάξω για πάντα, για να μου θυμίζει τα υπέροχα Χριστούγεννα του 2015, εδώ μαζί σας.

 

 

 

tea-cup

 

 

Περιττό να σας πω βέβαια, ότι ήδη έχω έτοιμη την ευχή για τα Χριστούγεννα του 2016. Όχι δεν θα είναι Aγάπη. Θα είναι κάτι άλλο και είμαι περίεργη να δω, αν θα γίνει και αυτό hashtag.

 

(και τώρα, ώρα για wiki)

 

H λέξη Ψυχαγωγία ,προερχόμενη από την σύνθεση των λέξεων «ψυχή» και «άγω», σημαίνει την αγωγή της ψυχής και είναι η συμμετοχή του ανθρώπου στα ανώτερα έργα του ανθρώπινου πολιτισμού, που τον μορφώνει πνευματικά και αισθητικά και τον εξευγενίζει. Η ψυχαγωγία, παρόλο που επιτυγχάνεται με διαφορετικούς τρόπους σε κάθε πολιτισμό, σε όλους συνδέεται με την πνευματική και καλλιτεχνική δημιουργία και, μυώντας τον άνθρωπο κατάλληλα, φέρνει την αρμονία σώματος και ψυχής.

 

Η λέξη διασκέδαση προέρχεται από τα «δια» και «σκεδάζω» και σημαίνει «δια-σκορπίζω». (από το αρχαίο διασκεδάννυμι, το οποίο σημαίνει και διαλύω, εξανεμίζω). Κυριολεκτικά σημαίνει «κομματιάζω» και πετώ μακριά τα θρύμματα του άγχους, της στεναχώριας και της ανίας.

 

Εγώ αγαπώ πολύ και την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση. Και πιστεύω πλέον (γιατί δεν ήμουν και σίγουρη, ας πούμε το καλοκαίρι) ότι ειδικά σε αυτές τις εποχές που διανύουμε είναι επιβεβλημένες, όπως και αν τις βιώνει η καθεμία από μας.

 

Και επειδή δεν μπορώ να αποβάλω εύκολα κάποιες συνήθειες και μια από αυτές είναι να με αντιγράφω,  ξεκινάω επίσημα σήμερα το 2016 με αυτό παρακάτω και σας προσκαλώ όλες:

 

 

 

Let’s share 2016. Let’s share fun!

 

 

 

 

 

20 Σχόλια
  1. Αγαπημένα μου ΒΒgirls μου λείψατε! Χαίρομαι πολύ που ξαναρχιζουμε. Δεν ξέρω αν το 16 θα είναι δύσκολο, προσωπικά δεν πιστεύω σε αυτά τα κλισε. Ολα τα χρόνια έχουν τα χειρότερα έχουν και τα καλύτερα μεσα τους, όπως π.χ είχε συμβεί με μενα το 2005 που είχα ζήσει την μεγαλύτερη απώλεια εως τότε και παράλληλα συγκλονιστικές κι υπέροχες στιγμές, από έναν μεγάλο ερωτα έως απιστευτες επαγγελματικές επιτυχίες. Η ζωή αποζημιώνει και δεν είναι -ευτυχώς- ποτέ μονόπλευρη.
    Πέρασα φέτος, τα καλύτερα Χριστούγεννα πολλών δεκαετιών, ίσως περισσότερων απ΄΄οσες μπορώ να θυμηθώ. Οχι γιατί το “έκαψα” στα μεγάλα γλέντια, ούτε γιατί αγόρασα τα πανάκριβα δώρα και καλλυντικά. Πέρασα ήρεμα, χαλαρά και χουχουλιάρικα γιατί ήμουν εκεί που ήθελα να είμαι, με αυτούς που ήθελα να είμαι. Τελικά ένα μεγαλο δίδαγμα των γιορτών είναι αυτό που για ακόμα μία φορά μου έμαθε ο καλός μου. Την μεγαλύτερη αξία στη ζωή έχει η κατ΄επιλογή οικογένεια μας…. Μεταφράστε το όπως θέλει η κάθε μια σας, αλλά οι Ιταλοί λενε “οι φιλοι ειναι η οικογένεια που επιλέγουμε”. Δεν ξέρω πως θα είναι το 16 αλλά εγω δεν θέλω να το σπαταλώ σε πράγματα και σχέσεις που με φθείρουν και σε “πρέπει” που μου στερούν τη χαρά.
    Σας στέλνω την αγάπη μου και τις ευχές μου για έναν χρόνο που θα κυλήσει ουσιαστικά και έντιμα!

  2. Γεια σας bbgirls.Ελπίζω ή νέα χρόνια να είναι καλύτερη από την περσινή κ μιλάω για μένα γιατί οι φετινες γιορτες δεν τις λες ότι ηταν κ οι καλύτερες μας.Δεν περασαμε όπως θα θέλαμε.Δεν θα πω κάτι άλλο να μην γίνομαι κουραστική.Σας Στέλνω την αγάπη μου κ τα φιλια μου για ένα 2016 γεμάτο διασκέδαση…

  3. Καλή Χρονιά!!! Συμφωνώ τόσο πολύ και με τις 2 σας, που πραγματικά δεν έχω να προσθέσω κάτι. Δεν έκανα κι εγώ κάτι φοβερό αυτές τις γιορτές, ίσα-ίσα που εξαντλήθηκα στη δουλειά, όμως εκτιμώ πλέον την κάθε στιγμή με την “οικογένεια”, όπως την ορίζουν οι Ιταλοί που αναφέρει η Στέλλα πιο πάνω. Είμαι πολύ αισιόδοξη για το 2016 και ας με θεωρούν τρελή κάποιοι. Εύχομαι να περάσουμε μια υπέροχη ΒΒ χρονιά!!!

  4. Καλά ήταν αλλά λίγο….. θέλω κάτι μήνες διακοπές, κι ας είναι και εντός της οικίας μου!
    Κορίτσια σε όλες εύχομαι ότι ζητάτε να βρεθεί μπροστά σας και εύκολα
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

  5. Καλή και αγαπησιάρικη χρονιά να έχουμε όλοι με Υγεία!!! Το τονίζω γιατί τα φετινά Χριστούγεννα από τις 24 μεχρι και τις 30 είχα άρρωστη τη μικρούλα μου με ίωση και 39 πυρετό και τα περάσαμε μέσα χουχουλιάζοντας και ήρεμα όπως ανέφερε παραπάνω η Στέλλα μας και μετά τις 30,με εξαίρεση το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς που γευματίσαμε οικογενειακώς έξω,δούλευα ακόμα και 12 τα μεσάνυχτα που άλλαξε ο χρόνος! Οκ μπορεί να μην ήταν τα καλύτερα μου Χριστούγεννα ever αλλά είμαι πάντα αισιόδοξη καιν πιστεύω ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας! Μου έλειψε το ΒΒ,καλή αρχή και ακόμα καλύτερη συνέχεια!

  6. Έπιτέλους (ανυπομονούσα για νέο post)!!! Καλή χρονιά σε όλους! Ju, θα μου επιτρέψεις να “διαφωνήσω” μαζί σου, μετά από μια αρκετά δύσκολη χρονιά λόγω προβλημάτων υγείας, που μας έχει πάρει σερί οικογενειακώς τα τελευταία χρόνια, θα πω ότι η υγεία είναι πολυτιμότερη. Θα προτείνω όμως συμβιβαστική λύση: όταν υπάρχει αγάπη, όλα ξεπερνιούνται λίιιιιγο πιο εύκολα! Θα συμφωνήσω όμως με την Στέλλα, για την κατ’επιλογή οικογένεια. Πόσο αλήθεια!
    Για μένα τα φετινά Χριστούγεννα ήταν πανέμορφα και αρκετά διαφορετικά από τα προηγούμενα χρόνια(τουλάχιστον έκανε θεαματικό φινάλε το 2015, που με ταλαιπώρησε τόσο και μου στέρησε τη λατρεμένη μου γιαγιά). Μακάρι να πάει καλά η φετινή χρονιά, νομίζω πως όλοι μας το έχουμε ανάγκη!
    Υ.Γ. Το δαχτυλίδι απλά φανταστικό!

  7. Καλημέρα!!!
    Χρόνια Πολλα!!!Καλη Χρονια!!!
    Καλη Αρχή να έχουμε αγαπημένο bb&bbgirls!!!
    Και εγω όπως είπε και η Στελλα μας φέτος τα πέρασα εντελώς οικογενειακά στο σπίτι μου μετα
    απο πολλαααα χρόνια με τα αντράκια μου και την μητέρα μου μιας και πέρσι ήταν μια δύσκολη
    χρόνια με πολυ θλίψη.Οπως ανάφερε η μαμά σου Τζουλια μου αυτές οι μέρες ειναι δύσκολες
    οταν κάποιο αγαπημένο πρόσωπο φεύγει και δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αφήσω την μητέρα μου
    μόνη της!!!Αυτες οι μέρες ειναι που χρειάζεσαι την Αγάπη και να την νιώσεις και να την δώσεις ακόμη
    περισσότερο!!!Αρα είχες απόλυτο δίκιο μονο Αγάπη ειναι αυτο που χρειαζόμαστε!!!
    Εύχομαι το 2016 τα μαθήματα που θα πάρουμε να μας αφήσουν στο τέλος μονο χαμόγελα!!!
    Σας φιλώ γλυκά όλες!!!!!

  8. Καλή χρονιά σε όλες πρώτ’απ’όλα.Αγαπητή Julia,μια και δουλεύω σε σχολείο θα σουπω ότι παλιότερα αν το άνοιγμα μετά από διακοπές έπεφτε Παρασκευή,όπως τώρα καλή ώρα,η μέρα χαριζόταν.Αυτά έχουν σταματήσει προ πολλού.Ξέρεις πόσοι γονείς περιμένουν πώς και πώς το ημερήσιο πάρκιν;΄Ασε τι κράξιμο θα τρώγαμε ότι λουφάρουμε και δε δουλεύουμε όπως οφείλουμε…οπότε καλύτερα έτσι.
    ΄Οσο για τα Χριστούγεννα,εγώ δεν πήγα πουθενά ταξίδι,κάτι που ήθελα πραγματικά να κάνω,λόγω τζιχαντιστών..βλέπεις με τα παιδιά φοβάμαι.Εδώ,από σπίτι σε σπίτι,πολύ φαγητό-αυτό πολύ μου άρεσε-αρκετό θέατρο,που είναι η άλλη μεγάλη μου αγάπη μετά τα ταξίδια και φυσικά καφέδες με άτομα που είχα να δω καιρό.Από υγεία δε σκάμε…οπότε είναι η πρώτη ευχή μου για το νέο έτος.΄Οσο για την αγάπη,είμαι σε διαδικσία ξεκαθαρίσματος…απομακρύνω τους τοξικούς!!

  9. Καλή χρονιά και από εμένα σε όλες!!! Εγώ πρέπει να ομολογήσω ό, τι παραμένω ενθουσιασμένη!!!! Λίγο το ταξίδι στα πάτρια εδάφη, οι επισκέψεις κάθε μέρα σε συγγενείς, τα γενέθλιά μου ενδιάμεσα Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς αλλά και η αυριανή γιορτή του πρωτότοκου γιού μου και η γιορτινή νότα καλά κρατεί!!! Όσο για την νέα χρονιά τα καλύτερα έρχονται (λέω πάντα σαν αισιόδοξος άνθρωπος που είμαι). Φυσικά υπάρχουν και οι δύσκολες στιγμές που εκεί κάνεις απλά υπομονή και λες θα περάσουν.

    Λυπάμαι που το σχολείο έχει καταντήσει έτσι αλλά ακόμα πιο πολύ λυπάμαι γιατί λείπει ο σεβασμός και η αγάπη που υπήρχαν παλιά προς τους εκπαιδευτικούς. (Από γονείς και παιδιά).

    Καλή συνέχεια όμορφη και διαδκεδαστική!!!

  10. ….αυτό με τα απροειδοποίητα τεστ με πολύ γέλιο για μένα γράφτηκε;;;Ούτε που θυμάμαι πόσες απαντήσεις έγραψα….κοκομπλόκο έπαθε το σύστημα που διαλέγει τους νικητές…προσωπικά,το ’15 ήταν χάλια χρονιά για μένα γιατί μας άφησε η μητέρα μου ξαφνικά….το ’16 ελπίζω να μην μου επιφυλάσσει τέτοιες ”εκπλήξεις”….εγώ εύχομαι χαμόγελα πολλά κι ειλικρινή ….από όλους και σε όλους….κι η νέα χρονιά να είναι γλυκιά και καραμελένια….σαν τη μυρωδιά του V&R bonbon που ευελπιστώ να την προσθέσω στη συλλογή μου….καλή χρονιά,αγαπημένα bbgirls…..καλή χρονιά,Τζένιφερ-καλή μας νεράιδα…..σας φιλώ.

  11. Kalispera julia bbgirls! Elpizo na perasate yperoxa! Tha symfoniso me tin @Stella mas den kseroume ti tha mas ferei h nea xronia k oles exoun kala k kaka ego tha eyxitho to 2016 na exei oso perisoteres eytixismenes k xaroumenes stigmes ginete pou tha tis thimomaste oso pio pol6 mporoume gemates agapi k xamogela….

    Ti yperoxa dorakia sou steilane julia k ola einai me tooosi agapi k ayto exei simasia!!
    Filakiaaa

  12. Καλησπερα και απο μενα Φυσει αισιοδοξος ανθρωπος δεν πιστευω οτι το 2016 θα ειναι χειροτερο Παντα βλεπω τα πραγματα απο την θετικη τους πλευρα Δεν αξιζει να μας φθειρουν μικρα και ασημαντα Εστω και αν δεν εκανα τις σουπερ ουαου γιορτες μου αρεσαν γιατι εχουμε ακομη την συνηθεια να τρωμε ολα τα αδελφια μου μαζι με τις οικογενειες τους στο πατρικο σπιτι στο χωριο Και δυστυχως ισως αυτο διακοπει οταν θα φυγει απο την ζωη ο μπαμπας που εμεινε πισω και μας ενωνει Πολυ καλη χρονια με οτι καλυτερο μπορει να γινει για την καθε μια απο μαςΚαλο βραδυ

  13. Καλησπέρα BBgirls!!! Αυτό το δώρο πήρε πραγματικά τον χρόνο του να έρθει!! Το είχα παραγγείλει να έρθει απευθείας σε σένα Τζου έκπληξη για τη γιορτή σου αλλά μου την έσκασε το RoyalMail! Δεν πειράζει φτάνει που έφτασε και σου άρεσε μόνο να τα φάτε τα marshmallows μη γίνουν απολίθωμα κι αμα θες σου παραγγέλνω κι άλλα ! Τυπώνουν επάνω ό,τι φωτό θέλεις και στέλνουν παγκοσμίως! Ο ιδιοκτήτης σημειωτέων και εμπνευστής είναι ο αδερφός της Kate / Catherine Δουκίσσης και μέλλουσας Βασίλισσάς μας, όχι ό,τι κι ό,τι!!!!
    Αγάπη και πάλι αγάπη Τζούλια και να περνάμε καλά με ότι έχουμε και όπως μπορούμε!
    Φέτος για ΠΡΩΤΗ χρονιά καταφέραμε με το bbboy να κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ΜΟΝΟΙ!!! Τι ευτυχία, τι ησυχία, τι θαλπωρή το ευχαριστήθηκα πολύ ήταν το τέλειο τέλος σε μια χρονιά που (για ακόμη μια φορά) είχε εξαιρετικά πάνω και απελπιστικά κάτω!
    Τι να πεις όμως C’Est La Vie!!!
    Μάκια πολλά!!!!

  14. Θέλω να βροντοφωνάξω ΟΧΙ. Δεν θα είναι χειρότερο το 2016. Μπορεί να μη βγαίνει με σιγουριά η φωνή μου, αλλά OXI δεν θα μας πάρει από κάτω.
    @Julia, θα φυλάω τα λόγια εκείνου του απογεύματος και θα τα ανακαλώ κάθε φορά που τα δευτερεύοντα θα υπερισχύουν των πρωτευόντων στο μυαλό μου. Κι αν ξεχαστώ, το σημερινό post είναι ήδη bookmark.
    Μήπως ο έρωτας είναι κληρονομικός; Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά όταν πρωτοσυνάντησα το ήθος που εκπέμπει ο λόγος της Τζούλιας. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά του Γιάννη μαζί της (εντάξει, και με το ντεκολτέ της) και χαίρομαι που ο πρώτος του έρωτας είναι με ανταπόκριση. Βέβαια, σήμερα, ένιωσα πολύ κακιά “πεθερά”, που δεν τους άφησα ανενόχλητους να ζήσουν τον έρωτά τους.
    Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τις απαντήσεις σήμερα και κρατάω τη δύναμη και την αισιοδοξία που αποπνέουν.
    Άλλωστε, το “when the going gets tough, the tough get going” θα το ασπαστώ ως φετινό μότο.
    Καλή μας χρονιά! Και αν και είναι θανάσιμο αμάρτημα, θα τολμήσω να είμαι άπληστη. Εύχομαι σε όλους σας και στους δικούς σας και υγεία και αγάπη…

  15. Τζα!!!Καλησπέρα αγαπημένες μου.Καλή κι αγαπησιάρικη χρονιά.Μου λείψατε όλες.Προσωπικά είμαι αισιόδοξη πως όλα καλά θα πάνε.Το “μαζί”μετράει.
    Αμαλία να χαίρεσαι το κουκλάκι σου.
    Μουτς…

  16. Ξανά Καλή Χρονιά να έχουμε όλες μας!Πολύ ωραίο post. Συγκινήθηκα.

  17. Καλή χρονιά και από μένα!!!!! Τώρα κατάφερα να διαβάσω ολοκληρωμένο το ποστ σου!!! Εμένα το 2016 μπήκε 2 μέρες πριν με ένα θετικό τεστ χοριακής 2ης εγκυμοσύνης και περιμένω πως και πως να πάω αύριο στον γιατρό!!! Οπότε για μένα μπηκε πολύ όμορφα το 2016 αν και με την κορη μου αρρωστη αλλά ευτυχώς ανάρρωσε τώρα…. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με ΑΓΑΠΗ καιΥΓΕΙΑ!!!!

  18. Αγαπημένες μου, καλή χρονιά!
    Μου άρεσε τόσο αυτό το ανακεφαλαιωτικό/επανεκκίνησης post, δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω, τη φατσούλα τον Γιάννη και τη γλυκύτατη μαμά του, τα marshmallows, το τσαντάκι, το φ-α-ν-τ-α-σ-τ-ι-κ-ό δαχτυλίδι, τι;;
    Αγάπη ή Υγεία είναι το δίλημμα; Μμμ…θα έλεγα ότι στο όχημα της ζωής η Υγεία είναι στη θέση του οδηγού κι έχει τον έλεγχο στο τιμόνι, να πάει ευθεία ή να παρεκκλίνει, να πατήσει γκάζι ή να φρενάρει, αλλά η Αγάπη είναι το καύσιμο, η κινητήριος δύναμη, κι η κίνηση του οχήματος προυποθέτει και τα δύο…ή κάπως έτσι 😉 …οπότε εύχομαι απλόχερα Αγάπη και Υγεία σε όλους μας!
    Τα φιλιά μου από ένα πολύ κρύο Göteborg!

  19. @όλες: Sorry αγαπημένες, τις τελευταίες 2 μέρες ήμουν “χαμένη στο διάστημα” των Ελληνικών, της Ανάγνωσης, της Ορθογραφίας, της Μελέτης, της Ιστορίας, των Θρησκευτικών, των Αγγλικών, θα έγραφα και των Μαθηματικών αλλά θα με “κράξετε” πάντως μια προπαίδεια, την κράτησα για να μου την πει απ έξω. Επανέρχομαι δριμύτερη!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.