Οι νικήτριες των Αρωμάτων Viktor& Rolf BonBon, Limited Edition!

 

Viktor_Rolf_BONBON_LIMITED_EDITION_2015_W_001

 

Ο διαγωνισμός που έκανε “ποδαρικό” για το 2016 στο bb, ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ. Προχθές έλαβα και αυτή τη φωτό που θα δείτε παρακάτω, η οποία συνοδευόταν με αποκλειστικό ρεπορτάζ από την Υπουργό Αρωμάτων Maria A (who else?) Ετοιμαστείτε:

 

Στις 18 Ιανουαρίου, θα κάνει το ντεμπούτο του, αρχικά online στο επίσημο site τους (και μετά ελπίζω και στα καταστήματα), το πρώτο Bonbon Hair Mist. Η νέα αυτή εκδοχή του αρώματος θα περιλαμβάνει φυσικά τις αγαπημένες «καραμελένιες» νότες που χαρακτηρίζουν το άρωμα.

 

 

bonbon-hair mist

 

 

Λατρεύω τα hair mists και δεν έχω αμφιβολία ότι το συγκεκριμένο θα είναι απλά ονειρεμένο.

 

 

Και οι νικήτριες των 2 limited edition Victor & Rolf Bonbon, είναι οι:

 

Ελένη Σιάχου

Mary Gkouvitsou

 

Συγχαρητήρια! Σας έχουμε ήδη στείλει email για τα στοιχεία σας.

 

 

 

 

 

 

Καλά, περιττό να σας πω ότι “πεθαίνω” γι’ αυτή τη νέα εποχή που διανύουμε (όπως το φθινοπωρο-καλόκαιρο ένα πράγμα), πρέπει να κατοχυρώσουμε την πατέντα της στην Ελλάδα: Ζήτω το Άνοιξο-Χείμωνο και οι 18 βαθμοί Κελσίου αυτή τη στιγμή στα ΒΠ!  Και είναι και Παρασκευή ε, και λίγη Jennifer επιβάλλεται για να ξεκινήσει με πολύ κέφι το σβ, καλά δεν λέω, Celia;

 

 

Dance again, καλέ!!

 

 

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. ….xaxaxa…μια χαρά τα λες,Jennifer….

  2. Συγχαρητήρια κορίτσια… Μα τι όμορφο και το μπουκάλι του hair mist… Οι πειρασμοί απλά δεν έχουν τελειωμό! Περιττό να πω ότι στο μπαλκόνι μου καθομουν το μεσημέρι με κοντομανικο.

  3. Τέλειο δώρο, τυχερά τα κορίτσια. Ευτυχώς που έχει καλό καιρό-θέλω κι αλλο-κι ας λένε ότι δεν πρέπει να έχουμε ζέστη στις 8 Ιανουαρίου, εγώ δεν επιθυμώ το κρύο και ως αποτέλεσμα θα βγω τη βολτα μου σήμερα.. Αν δεν είχε ζέστη, θα εμενα μέσα.Μετά το τέλος των διακοπών θα μου έπεφτε βαρύ.

  4. @marianna: Θα σου απαντήσω τη Δευτέρα, εφ όλης της ύλης, όμορφη και τυχερή νησιώτισσα!

  5. @Flora: Εγώ και εσύ, που είμαστε και “γειτόνισσες” ξέρουμε γιατί μιλάμε. Είναι 5:19μμ τώρα, ο ήλιος έχει ήδη πέσει και εγώ είμαι ακόμα με κοντομάνικο και με μπαλκονόπορτα ανοιχτή, αυτή τη στιγμή που σου απαντάω.

  6. Συγχαρητήτρια κορίτσια! Να’στε πάντα τυχερές και καραμελένιες!! 🙂

  7. Μπράβο στις τυχερές!! Καλή αρχή στα παιδάκια σήμερα! Η Jennifer και μόνο που την βλέπω που φτιάχνει τη διάθεση,αγαπάω το στυλ της,την εμφάνιση της,τα τραγούδια της και γενικά τα πάντα της! Ας χαρούμε τις όμορφες μέρες (μήπως είναι οι αλκυονίδες?) όσο μπορούμε,γιατί από πείρα γνωρίζω ότι τα χειρότερα κρύα τα έχει ο Φλεβάρης!

  8. @Julia,για ποιο πράγμα Τζούλια μου;Ολο εκπλήξεις είσαι, γι’αυτο μου αρέσεις!

  9. Αυτές τις μέρες το beautyblog έχει άρωμα καραμέλας. Ίσως και λίγο vanilla για μένα.
    @Flora, πόσο δίκιο έχεις για τους πειρασμούς…
    Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.