Chanel: Το Ανοιξιάτικο Μακιγιάζ Spring 2016… Ανατέλλει!

 

Chanel-Spring-2016-Makeup-Collection

 

 

Λοιπόν, τα πράγματα είναι απλά: Για να μην μπερδευόμαστε και γιατί κανένας δεν έχει καιρό και όρεξη για μέτρημα- για φέτος τουλάχιστον στην Ελλάδα, ξεχάστε τις 4 εποχές του χρόνου, κυρίες μου. Οι εποχές απλοποιήθηκαν και είναι δύο:

 

Το φθινοπωρο- καλόκαιρο (θα τα θυμάστε τα 25άρια στα τέλη Οκτωβρίου και εγώ να ψάχνομαι με το ζόρι να κάνω Χριστούγεννα) και το Ανοιξο-Χείμωνο με τα 18άρια, αυτό το εξαιρετικό που διανύουμε εδώ και καμιά δεκαριά μέρες και παραπάνω.

 

Κάνω λοιπόν και εγώ τους υπολογισμούς μου (και τα τζάκια και τα hot teas και τα χουχουλιάσματα με bb, άστα για άλλη χρονιά Marianna. Ετοιμάσου για καμιά βουτιά όπου να’ ναι και σου έρχομαι και εγώ)

 

Στους υπολογισμούς ας βοηθήσουν η Αλεξάνδρα ή η Αμαλία. Πάμε: Πόσο του μηνός έχουμε σήμερα; Μάλιστα 11 Ιανουαρίου. Πόσες μέρες μέχρι τέλος Iανουαρίου; Ακριβώς 20. Ωραία. Και πόσες μέρες έχει ο Φεβρουάριος; 29 μια και το 2016 είναι δίσεκτο και μας «χαρίζουν» μια έξτρα μερούλα στο χρόνο, τα μεγάλα κεφάλια. 20+29 = 49. Επειδή είμαι μεγαλόκαρδη, να σας δώσω και 20 μέρες από το Μάρτιο; Άρα 20+29+20 = 69. Δηλαδή και μείον 10 βαθμούς να κάνει καθημερινά (που δε θα κάνει) και να ξεκινήσει από σήμερα και για τις επόμενες 69 ημέρες, ακόμα και αυτό κυρίες μου, στις γεμάτες 366 φετινές μέρες του χρόνου, απλώς ΔΕΝ λέγεται Χειμώνας.

 

Συνεννοηθήκαμε; Τέλος ο Χειμώνας για φέτος και πολύ χαίρομαι, για πάρα πολλούς και σοβαρούς λόγους και ας είμαι κορίτσι του Χειμώνα. Λάμψε όσο μπορείς και για όσο μπορείς ήλιε μου!

 

Χαίρομαι λοιπόν για σοβαρούς λόγους, αλλά χαίρομαι και για bb λόγους και αν συνεχίσουμε έτσι θα σας έχω γράψει μέχρι το τέλος Ιανουαρίου για όλες τις Ανοιξιάτικες συλλογές και μετά τον Φεβρουάριο που δεν θα έχω πλέον τι άλλο να γράψω, θα γράφετε εσείς για μένα.

 

Και ξεκινάω σήμερα με την Ανοιξιάτικη συλλογή Chanel (μη νομίζετε, μέσα στα πλαίσια είμαι, να την περιμένετε στα stands γύρω στα τέλη Ιανουαρίου, μαξ, αρχές Φεβρουαρίου)

 

 

 

Chanel-Spring-2016-Makeup-Collection-1

 

 

 

Chanel-Spring-2016-Makeup-Collection-2

 

Φέτος λοιπόν η μάρκα, εμπνέεται από τις εκπληκτικές ανατολές (και δύσεις να προσθέσω) του Los Angeles και ονομάζει την συλλογή L.A. Sunrise. Λυπάμαι τώρα που σε δυο τρία δευτερόλεπτα περίπου θα σας χαλάσω λίγο το L.A. “όνειρο”, αλλά επειδή έχω πάει πολλές φορές στον τόπο καταγωγής του κυρίου Ρωμανού, ναι μεν οι Ανατολές και οι Δύσεις είναι μοναδικές, από τις ομορφότερες που έχω δει στη ζωή μου, αλλά υπάρχει λόγος γι’ αυτές και ο λόγος (αν και οι Angelinos λένε ότι πρόκειται περί αστικού μύθου, γιατί δεν τους συμφέρει) δεν θα σας αρέσει και πολύ:

 

Το Los Angeles είναι από τις πόλεις με τους περισσότερους ρύπους – το γνωστό νέφος- στον κόσμο. Ανεβαίνοντας οι ρύποι προς τα πάνω (nitrogen+ oxygen+ aerosols και πολλά και άλλα μικροσωματίδια ) αντανακλούν και δημιουργούν αυτές τις μοναδικές αποχρώσεις του έντονου πορτοκαλί έως δραματικού κόκκινου. Όσο φυσικά ο ήλιος λάμπει (τη μέρα δηλαδή) αυτές δεν είναι ορατές με το μάτι. Όταν όμως ο ήλιος είναι στο μεταίχμιο (είτε ανατέλλει, είτε δύει) τότε τα χρώματα γίνονται ορατά και φυσικά εμείς τα βλέπουμε πιο έντονα και απίστευτα μοναδικά. Sorry, bb girls, θα έσκαγα, αν δεν το έγραφα αυτό.

 

 

la-sunsets

 

 

Πίσω στη Chanel που της χάλασα λίγο την καμπάνια της «ονειρικής» Ανατολής του West Coast, αλλά δεν πειράζει, την αγαπώ. Διότι πέραν του κατ εμέ αποτυχημένου tagline, είναι α-πί-θα-νη, η φετινή Spring συλλογή. Από τις ομορφότερες που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Καλά αν δεν συμφωνείτε φυσικά, τα λέμε παρακάτω, δεν χρειάζεται να συμφωνούμε πάντα.

 

 

Πάμε:

 

 

Chanel Sunkiss Ribbon Face Palette Limited Edition (από αυτές τις παλέτες που δεν με νοιάζει αν θα φορέσω, αρκεί να την ανοίγω και να κάνω οφθαλμόλουτρο) Να μην τα ξαναλέμε, τα χρώματα είναι με έμπνευση από τις LA ανατολές, αλλά αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι φοριέται με τρεις τρόπους: Και σαν ρουζ και σαν highlighter και για contouring.

 

 

 

chanel-1

 

 

 

 

Les 4 Ombres Eye shadow Palette No 262 Limited Edition: Οι αποχρώσεις της τετραπλής παλέτας σκιών, μιλάνε από μόνες τους αλλά αν θέλετε να σας πω τι λένε, λένε, Βeverly Hills και δικαίως.

 

Chanel_LA_Sunrise_spring_20

 

 

 

 

Chanel Illusion d’ Ombre: Οι αγαπημένες κρεμώδεις σκιές σε 3 αποχρώσεις: Ocean Light, Griffith Green και η limited edition Moonlight Pink

 

 

 

 

Chanel_LA_Sunrise_spring_20

 

 

 

 

Chanel Stylo Waterproof: Εχει τύχει να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα αδιάβροχα μολύβια ματιών; Αν όχι, ίσως ήρθε η ώρα. Η μάρκα για την Άνοιξη τα προτείνει στις εξής αποχρώσεις: Purple Choc,  Fervent Blue, Pacific Green

 

 

Chanel_LA_Sunrise_spring_20

 

 

 

 

Chanel Le Volume de Chanel Για όσες έχετε καστανά ή μελί, ή πράσινα μάτια, δεν υπάρχει πιο σέξι και κολακευτικό χρώμα από μια σκούρα μοβ μάσκαρα. Μιλώ εκ πείρας.

 

 

Chanel_LA_Sunrise_spring_20

 

 

 

Chanel Rouge Coco Shine: Και πλούσιο χρώμα και λάμψη και διάρκεια και απίθανες αποχρώσεις- για να λέμε και του στραβού το δίκιο.  Αποχρώσεις: Shipshape, Mighty, Energy

 

 

Chanel_LA_Sunrise_spring_20

 

 

 

Chanel Le Vernis Nail Gloss: Τα μπλε τα βαρέθηκα λίγο, αλλά όπως και να’ χει αυτή είναι η πρόταση της μάρκας για την Άνοιξη- πολύ σκούρο το βρήκα,  για LA Spring. No 684, Sunrise Trip.

 

 

Chanel_LA_Sunrise_spring_20

 

 

Αυτά τα ολίγα για σήμερα.

 

 

 

E, μάλλον αυτό. Mήπως πάει και τίποτα άλλο;

 

 

 

 

 

 

Στο μεταξύ η εβδομάδα ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο, πριν λίγο απόλαυσα στην απονομή Golden Globes και τον Tom Ford ο οποίος, συμπαρουσίαζε βραβείο με τη Lady Gaga. Go Tom!!

 

 

tom-ford

 

 

 

26 Σχόλια
  1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα

    Με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς!!
    Julia θα σε διορθώσω λίγο στον υπολογισμό των χειμωνιάτικων ημερών γιατί ξέχασες να αφαιρέσεις τις αλκυονίδες μέρες, άρα 69-14=55 κρύες ημέρες!

    Ξετρελάθηκα με τα χρώματα της παλέτας που όντως θυμίζουν ηλιοβασιλέματα!! Και 3 σε 1 η χρήση της; Τι άλλο να ζητήσει μια γυναίκα;;
    Επίσης συμφωνώ με την μωβ μάσκαρα!!Είναι καταπληκτική και δοκιμασμένη σαν χρώμα (για τα γκριζοπράσινα ματάκια μου), ενώ ωραία βρίσκω και τα χρώματα στα αδιάβροχα μολύβια ματιών τα οποία δεν έχει τύχει να δοκιμάσω ακόμα.

    Πολύ μπλε όμως για άνοιξη…..

  2. Αχ, μας τα χάλασε τα κέφια σήμερα πρωί-πρωί, η είδηση του θανάτου του David Bowie. Θα έλεγα ότι είναι “τέλος εποχής” για μια ολόκληρη μουσική και όχι μόνο, σκηνή. Αντίο Ziggy…

  3. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Τρελαίνομαι να βλέπω ανοιξιάτικα χρώματα,σαν παιδί καλοκαιριού που λεω ότι είμαι και ας έχω γεννηθεί χειμώνα..Αυτή την εξαιρετική Eye shadow Palette No 262 θα βάλω σκοπό να την αποκτήσω!! Πεθαίνω για το μπλε και το μωβ στις σκιές,μάσκαρα όμως δεν αλλάζω από μαύρη..

  4. Νομίζω ότι θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω το Fervent Blue ή το Pacific Green αδιάβροχο μολύβι… Επίσης θέλω να πάω L.A. είναι ο αδερφός μου εκεί παντρεύτηκε Αμερικάνα, θα πάω που θα μου πάει!!! Ποκλυ ωραία συλλογή… Όσο για την μωβ μάσκαρα θα τολμήσω να πω ότι πάει και στα μπλε μάτια γενικά οι μωβ αποχρώσεις στα μάτια…

  5. Εμένα αυτές οι περίεργες αλλαγές του καιρού δεν μου αρέσουν. Με τρομάζουν, ως προς το τι μας επιφυλλάσει η φύση. Θέλω ξανά τις υπέροχες 4 εποχές μας! Όσον αφορά τη chanel η μάσκαρα μου άρεσε πάρα πολύ. Πάντως φημίζεται για την εξαιρετική ποιότητα των προιόντων μακιγιάζ και παρ’ όλο που έχω χρόνια να αγοράσω μακιγιάζ chanel, πιστεύω ότι αυτό δεν έχει αλλάξει. Πάντως στο παρελθόν ότι έχω αγοράσει από την συγκεκριμένη μάρκα όχι απλώς το έχω καταευχαριστηθεί το έχω τελειώσει κιόλας. Τα φιλιά μου και καλή εβδομάδα!

  6. Γεια σας,γλυκά κορίτσια και Τζούλια!Να αφήσω τα χουχουλιάσματα ε;Να αρχίσω τα μπάνια;Αν είναι να έρθεις,θα το κάνω!Χθες έβρεχε εδώ αλλά κάποιοι συνέχιζαν τα μπανάκια τους στη θάλασσα.Καλά έκανες και έγραψες για το L.A.γιατί μου άρεσε.
    Τα CHANEL είναι από μόνα τους ολόκληρο κεφάλαιο.Συγκεκριμένα,πεθαίνω για τις σκιες!Ο καιρός δεν θυμίζει σε τίποτα χειμώνα αλλά είπαν ότι μέσα στον Ιανουάριο θα έχουμε χιόνια.Για να δούμε!

  7. Τζα!!!Η Sunkiss Ribbon Face Palette κάτι μου λέει .Το μακιγιάζ ρακούν με αποτελείωσε σήμερα…
    Μουτς

  8. kalispera julia bbgirls!!
    emena pou den eimai paidi tou xeimona xairome dipla apo sena!!
    ax! poso mou arese to jekhnhma toy shmerinou post!!
    h paleta Chanel Sunkiss Ribbon Face Palette Limited Edition einai yperoxi pragmatika gia ofthalmoloutro opos les!! filakia agapimenes!!

  9. …η μοβ μάσκαρα και το μοβ μολύβι μπαίνουν στη λίστα…εγώ τον λατρεύω τον χειμώνα….αλλά η γκαρνταρόμπα μου να ξέρετε πως είναι περισσότερο φωτεινή κι από την καλοκαιρινή μη σας πω….

  10. καλησπερα γλυκια μας φιλη Τζουλια !!!τι φανταστικες σκιες ειναι αυτες !!!και η μασκαρα ….φοβερη!!!περισσοτερο ομως με τρελανε το μπλε βερνικι νυχιων !!!εχω ιδιαιτερη αδυναμια στο χρωμα αυτο !φιλακια πολλα ,καλο βραδυ !!!

  11. Θέσει και φύσει φθινοπωρο-χειμερινή, αρνούμαι να δεχτώ τα τερτίπια του καιρού, αλλά και τον τρελό καταιγισμό χρωμάτων από τώρα. Ανέχομαι το πολύ μέχρι Moonlight Pink.
    @Julia, μια χαρά κατάφερες και μόνη σου τους υπολογισμούς. Τελικά είχα δίκιο ότι είσαι ανεκμετάλλευτο μαθηματικό ταλέντο…

  12. όπως είπες και συ ειναι υπεροχος ο συνδιασμος πρασινων ματιων με μασκαρα σε μοβ χρωμα!!!!εκπληκτικο αποτελεσμα και μιας και εχω πρασινα ματια θα θελα πολυ να κερδισω!!!!! επιπλεον λατρεψα τα κραγιον κ τα φανταχτερα χρωματα!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ <3

  13. Θέλω την ονειρική με το όνομα σιδηρόδρομο -Chanel Sunkiss Ribbon Face Palette Limited Edition-παλετίτσα, την πρώτη αριστερά υγρή σκιά και τη μωβ μάσκαρα. Και ένα θα σας πω την άλλη εβδομάδα θα βάλω μαγιό…. (αν δεν μας σκεπάσει το πολύ χιόνι που λένε οι Αμερικάνοι) Πάντως εδώ σήμερα είχε 22 βαθμούς το μεσημέρι. Φιλιά!!!!

  14. Καλημέρα σε όλες! Καμμιά εποχη δεν μπορεί να είναι φωτεινή και χαρούμενη όσο κι αν ανέβει η θερμοκρασία, αν κυριαρχείται από τον θάνατο ενός κορυφαίου, όπως ο David Bowie. Ας μιλήσουμε καλύτερα για το τέλος όμορφων χρόνων και το βαθύ έλλειμα των καινούργιων…

  15. @Τina: Και τους άγγιξε και τους ξεπέρασε τους 19 βαθμούς και στον Βόλο ακούω από την Ελένη ότι άγγιξε τους 22, άρα θα δω τώρα που θα πάω για μπάνιο.. Εχω να επιλέξω προς το παρόν μεταξύ Χίου και Βόλου (και μπορεί να παίξει και λίγη Ζάκυνθος)Να αγοράσεις ένα μολύβι. Αξίζει να το έχεις στη συλλογή σου.

  16. @Flora: Σήμερα το farewell μέσσ από πολύ χρώμα, όπως άξιζε στον έναν και μοναδικό Ziggy Stardust.

  17. @Maryl: Κάνε δοκιμή με μια μοβ,αλήθεια σου λέω. Δεν είναι ανάγκη να αγοράσεις κάποια ακριβή, αγόρασε μια ευρείας έτσι για να κάνεις το τεστ. Σκούρα μοβ απόχρωση. Έχω την εντύπωση, θα σου πηγαίνει τέλεια.

  18. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: Το είπες πολύ σωστά! Είναι πράγματι από τα προιόντα, που τελειώνεις! (και εγώ λατρεύω τις 4 εποχές και τις θέλω!)

  19. @Marianna: Παντού κάνει πλέον μπάνιο ο κόσμος, διότι δεν έχει προλάβει να κρυώσει η θάλασσα! Μη σου πω ότι είναι πιο ζεστή τώρα, απ ότι ας πούμε θα είναι τέλος Απριλίου.

  20. @Stella: Εγώ δεν το βλέπω σαν “θάνατο” με την έννοια που τον σκεφτόμαστε. Το βλέπω σαν μια μετάβαση του David σε έναν κόσμο γεμάτο χρώμα και μουσική. Και το δικό του legacy θα είναι μαζί μας για πολλές γενιές ακόμα.

  21. @Julia με το καλό επιτρέποντας η εγκυμοσύνη και ο γιατρός θα πάω Τεξας τον Μαιο που θα ειναι ο επισημος γάμος τους… LA κάποια άλλη στιγμή….

  22. @alkistis: Ολα θα πάνε τέλεια και εσύ θα βρεθείς εκεί και όταν γυρίσεις θα μας γράψεις και την εμπειρία σου. Texas και Νέα Ορλεάνη είναι τα δυο μέρη στην Αμερική που θα’θελα πάρα πολύ να επισκεφτώ!

  23. Εγώ πάντως, αν και κορίτσι του Μάη, λατρεύω το χειμώνα, το δε καλοκαίρι το αντιπαθώ(και έχω και σοβαρό λόγο βεβαίως – βεβαίως). Επίσης, αρνούμαι να δεχτώ ότι τελείωσαν οι γιορτές, οπότε θα πω ότι τα χρώματα είναι ό,τι πρέπει για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, ταιριάζουν απίστευτα με το γιορτινό πνεύμα των ημερών!!
    Αχ, αυτή η παλετίτσα η Los 4 ombres, μιαμ μιαμ, ωραιότατη!

  24. Θα ήταν πολύ πρωτοποριακό να βγούμε βαμμένες σε στυλ μάσκας..Δεν θα το τολμούσα.Πάντως τα προϊόντα δείχνουν υπέροχα!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.