Essie 4 βερνίκια στη Resort Collection Spring 2016

 

essie-2

 

 

H “Άνοιξη” συνεχίζεται ακάθεκτη και σήμερα μας μεταφέρει στην εξωτική Ινδία, μέσα από την πρώτη ανοιξιάτικη resort κολεξιόν της Essie. Στο μεταξύ ακόμα δεν «στέγνωσε το μελάνι» από τα «κόκκινα» της Essie, τα βερνίκια νυχιών που θεωρώ ότι όλες όσες κερδίσατε στον διαγωνισμό του Δεκεμβρίου, τα έχετε ήδη λάβει (και τα φοράτε κιόλας)

 

Τζαιπούρ, Νέο Δελχί, Bollywood, gurus, Ταζ Μαχάλ, nama, αλλά και τα υπέροχα χρώματα μιας μοναδικής χώρας, είναι η έμπνευση της Rebecca Minkoff  Global Color Designer της Essie:

 

 

essie-1

 

 

 “Λαμπερή σαν κόσμημα στο μυαλό μου, η Ινδία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πραγμάτων που θέλω να κάνω στη ζωή μου. Το απίστευτο συνονθύλευμα χρωμάτων και παραδόσεων – οι εικόνες, οι ήχοι, οι γεύσεις και οι υφές – μιλάνε μέσα μου με όλη την ακατάσχετη χαρά μιας σκηνής από ταινία του Bollywood. Δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι – Είμαι obs-essied! Όπως τόσοι πολλοί καλλιτέχνες, συγγραφείς και λάτρεις της μποέμ ζωής, νομίζω ότι αρχίζω να going guru.

 

 

 

essie-2

 

 

Όταν βλέπω μια φωτογραφία του Taj Mahal, ονειρεύομαι ότι κάθομαι και θαυμάζω το μεγαλείο του από την ανατολή μέχρι το ηλιοβασίλεμα. Επειδή όμως ο εθνικός θησαυρός της Ινδίας δεν θα χωρούσε στη βαλίτσα μου, σχεδιάζω να πάρω μαζί μου ένα εναλλακτικό taj-ma-haul. Όταν θα βρεθώ εκεί και θα μπορώ επιτέλους να περιπλανηθώ στις παγκοσμίως ξακουστές αγορές της Ινδίας, θα χορέψω σίγουρα λίγο delhi dance. Είμαι σίγουρη ότι όλα αυτά που θα μπορούσα να θελήσω ποτέ – καθώς και πράγματα που δεν φανταζόμουν ότι δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτά – θα τα βρω σε αυτές τις γεμάτες ζωή αγορές: μπαχαρικά, κιλίμια, βιβλία, μεταξωτά, κοσμήματα, αντίκες. Χμμμμ… καλύτερα να πάρω μ αζί μου μερικές επιπλέον βαλίτσες! Με τόσα πολλά αξιοθέατα, είμαι σίγουρη ότι θα θέλω να nama-stay the night όσο το δυνατόν περισσότερο! Οι δρόμοι του Δελχί, οι παραλίες τη ς Γκόα, τα πάρτι στην Μπανγκαλόρ – δεν πρόκειται να χάσω το παραμικρό!”

 

 

bollywood_dance

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tα Χρώματα:

 

delhi dance

ροζ μεταξωτό σάρι

 

 

E-1

 

 

nama-stay the night

αναζωογονητικό μπλε της Γκόα

 

 

 

E-2

 

 

going guru

πράσινο της μέντας, ιδανικό για διαλογισμό

 

E-3

 

 

taj-ma-haul

 πικάντικο βερικοκί του κατιφέ

 

 

E-4

 

Nα και κάποιες έξυπνες ιδέες για nail art:

 

essie-3

 

 

essie-3

 

 

 

 

Η resort collection της Essie Spring 2016, θα είναι μαζί μας, σε περίπου είκοσι μέρες, αρχές Φεβρουαρίου.

 

 

Πως σας φάνηκαν; Με μια γρήγορη ματιά, ποιό θα θέλατε για τη συλλογή σας;

 

 

 

 

 

Θέλω να πω, ότι δεν είναι τυχαίο όλο αυτό το χρώμα  που κατέκλυσε σήμερα το bb. Ξεπροβοδίζω κάποιον αφού νιώθω  ότι ο αγαπημένος David, φεύγοντας από εδώ, βρέθηκε μέσα σε πολύ ζωντανό, υπέροχο χρώμα,  με συνοδεία από  μοναδικές μουσικές, έτσι ακριβώς όπως ήταν και η ζωή του.

 

 

“Let’s dance. Put on your red shoes and dance the blues”.

 

 

Good bye for now, David. Till we meet again.

 

 

 

 

 

 

 

34 Σχόλια
  1. το πικάντικο βερικοκί του κατιφέ….

  2. Μπορώ να αλλάξω γνώμη? Μάλλον το ρόζ της Barbie πιο πολύ.

  3. Η Ινδία είναι ένα ταξίδι που θέλω οπωσδήποτε να κάνω στη ζωή μου! Την ονειρεύομαι πάντα…. κι αγαπώ την κουλτούρα και τη φιλοσοφία της!
    Τα χρώματα υπέροχα, θα επιλέξω ωστόσο το πράσινο της μέντας και το βερικοκί του κατιφέ. Βy the way…. σας έχω φρέσκα νεα! Στον Hondo της Ερμού, ο μισός ημιόροφος σχεδόν, είναι κατακλυσμένος από ένα τεράστιο stand της Essie. Αν το δειτε θα τρελλαθείτε!!!

  4. Καλημέρα ! Είναι όλα υπέροχα όπως πάντα αλλά το μπλε και το πράσινο μου αρέσουν περισσότερο από τα υπόλοιπα . Μα τι ωραία να μπαίνουμε σε ανοιξιάτικο mood μέσα στην καρδιά του χειμώνα !

  5. Εμένα μου αρέσει πολύ το μπλε,αν και πάντα σχεδόν όλα τα χρώματα της Essie μου αρέσουν.Πολύ καλοκαιρινό και δροσερό και το μανικιούρ της πρώτης φωτογραφίας.

  6. Αυτά μάλιστα, ανοιξιάτικα χρώματα 100%!!
    (Καμία σχέση με τα χθεσινά της chanel). Τράβηξε αμέσως την προσοχή μου το μπλε αλλά και το ροζ είναι υπέροχο!!

    Όσο για την Ινδία και γενικά τις χώρες της ανατολής θαυμάζω την κουλτούρα τους αλλά μέχρι εκεί. Το δικό μου ονειρικό ταξίδι με πάει βόρεια στα φιορδ και στα Χάιλαντσς, Νορβηγία και Σκωτία δηλαδή.

    Δυστυχώς όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες φεύγουν σιγά σιγά αλλά τουλάχιστον τα τραγούδια τους μας έχουν τόσο πολύ σημαδέψει που θα τα κουβαλάμε πάντα μαζί μας! Αντίο Ντέηβιντ…

  7. Καλημέρα bbgirls.Χαριτωμένα τα νέα χρωματάκια είμαι μεταξύ ροζ και μέντας.
    Μουτς

  8. καλησπερα! υπεροχα! το πικαντικο βερικοκι ειναι διαφορετικο.

  9. Είναι τέλεια, αλλά πειράζει που εγώ θέλω ακόμα χειμώνα;;; Δεν έχω ευχαριστηθεί χειμωνιάτικα μανό, ρούχα, μπότες, σκουφιά, κασκόλ, κλπ, κλπ, κλπ!! 😉

  10. kalispera julia bbgirls!!!
    ti yperoxa xromata mmmmyrise anoiksh stin kardia tou “xeimona” leme tora….!!!
    ayth thn fora den tha dialekso to yperoxo roz alla to prasino tis mentas!!! filakiaaaaaaaa

  11. ολα ειναι ομορφα, αλλα λιγο χειμωνα ακομα κι εγω τον θελω!!!!!!!!!!

  12. @Stella: Και εγώ, πάρα πολύ! Μου κάνει εντύπωση που δεν έχεις ήδη πάει, θεωρώ ότι είναι η “χώρα” σου (εκτός από Italia και England φυσικά..) Thank you for the tip our No 1 beauty spy!

  13. @Maryl: Καλά την έχω ερωτευτεί την πρώτη φωτό με το ανοιχτό πρασινάκι! Α-πί-θα-νη!

  14. @Marianna Chalikia: Μα, απόλυτο δίκιο έχεις! Τι έλεγα και εγώ; Κορίτσι του χειμώνα είμαι, αλλά μου φαίνεται αστείο όλο αυτό που ζούμε, τον τελευταίο καιρό!

  15. @Εvi: Ερχεται! Έρχεται! Ακούω ότι μας έρχεται, μετά τις 18 Ιανουαρίου! Άντε να δούμε.

  16. Kalispera bbgirls!!! Eksafanistika ligo logo metakomisis/ repo apo douleia kai metafora internet alla epaniltha douleia kai elpizo na doulepsei to tilefono to vrady!
    Poly orea xromata tis Essie kai ta xtesina katapliktika- ego pali to blue den to variemai pote!
    To London to exei to kryoulaki tou me ti gounitsa mou kykloforo kai lene tha kanei pageto/ xionisei methavrio, gia na doume. Pantos tora pou teleionoun oi ekptoseis ta anoiksiatika idi vgikan sta magazia!!!

  17. @MariaA: (..αγαπημένες μου, London εκπτωσούλες.. σας έχασα και φέτος…) Καλώς μας επέστρεψες, αγαπημένη!

  18. @Ju: ego ekana oikonomia giati eprepe na paro piata kai katsaroles anti gia aromata, pfffffff exo skasei!

  19. @Ju: Mi koroideveis!!! Kalytera pou de vgazei tha eixame xreokopisei!!! Eftixos kerdisa/ pira os doro 3 kainouria kai kapos parigorithika!!!
    To pira to because I love you too kai tha se maloso!!!

  20. Πειράζει να διαλεξω το stand της essie στο Hondos στην Ερμού; Καλή πληροφορια Stella!

  21. φοβερο το βερυκοκι της essie Θα το αναζητήσω μαλλον

  22. όλα ωραία και σικάτα – αν και ινδικά!
    τα χθεσινά “χρώματα του πολέμου” της αγαπημένης chanel
    με μπλόκαραν λίγο.
    Bye-bye David!

  23. πράσινο της μέντας, ιδανικό για διαλογισμό…τον χρειαζομαι τον διαλογισμο!!!

  24. Καλησπερα σε μενα αρεσαν το ροζ και το χρωμα της μεντας Ειναι πιστευω τα πλεον ανιξιατικα χρωματα Οσο για τον καιρο και εγω θελω τον χειμωνα να εχει χειμωνα και κυριως πολυ βροχη ΑΝ ειναι δυνατον οταν βρεχει να εχει και αστραπες το καλυτερο μου Καλο σας βραδυ

  25. Αντιο στον υπεροχο Δουκα.Θλιβερη απωλεια για μενα μια και αποτελουσε ενα υπεροχο κεφαλαιο των νεανικων μου χρονων. Οσον αφορα τα υπεροχα χρωματα που μας παρουσιασες,λατρεψα το βερικοκι και πρασινο μεντας και σ` ευχαριστω για την εαρινη διαθεση που μου μετεφερες μια και κανονικα σημερα επρεπε να πασχω απο μεταεορταστικη καταθλιψη!Καλο μας ξημερωμα.

  26. χαρουμενα χρωματα !!!τι να πρωτοδιαλεξεις !!!ετσι λοιπον κανω ενα συνδιασμο *το μπλε της Γκοα(το αγαπω πολυ )με καποιο σχεδιο σε ροζ μεταξωτο σαρι και πρασινο της μεντας με σχεδιο σε χρωμα πικαντικο βερικοκι του κατιφε !!! δεν θελω να αφησω κανενα παραπονεμενο !!!φιλακια ,καλο βραδυ !!!

  27. @Stella και γω θελω να πάω Ινδία για κάποιο λόγο χρόνια τώρα… Ίσως τα καταφέρω καποια στιγμή… ¨οσο για τα χρώματα όλα είναι ένα και ένα με 1ο για μένα το μεταξωτό σαρι…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.