Vichy Liftactiv Supreme. Για τα supreme 40s!

 

Vichy-Liftactiv-Supreme!

 

Comfort food. Τι ωραία που είναι αυτή η άγγλο-αμερικανική έκφραση. Το comfort food δεν είναι ένα γκουρμέ πιάτο που θα απολαύσεις ίσως σε ένα Michelin εστιατόριο και θα το πληρώσεις και πανάκριβα και πιθανά μετά από λίγο να το ξεχάσεις. Είναι το φαγητό, στο οποίο γυρνάς και ξαναγυρνάς, γιατί σε «ζεσταίνει», δεν σε απογοητεύει ποτέ, του έχεις εμπιστοσύνη, είναι αυτό που εκτός από τον ουρανίσκο και το στομάχι σου, τέρπει και την ψυχή σου.

 

Πολλές φορές έχω προσπαθήσει να μεταφράσω το comfort food, αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να αποδώσω ακριβώς το νόημά του στα Ελληνικά. Ίσως να το έλεγα «τρυφερά μαμαδίστικο».

 

Αν μου λέγανε τώρα, να κάνω τον παραλληλισμό και να ονόμαζα μια μάρκα ομορφιάς comfort beauty brand, νομίζω ότι αυτή θα ήταν η Vichy.

 

Χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς μεγαλοστομίες, χωρίς πυροτεχνήματα και φρούδες υποσχέσεις, η Vichy είναι μια μάρκα που πάντα πραγματοποιεί αυτό που υπόσχεται. Χρόνο με το χρόνο, πατέντα με την πατέντα, έρευνα με την έρευνα, σχεδόν ποτέ δεν με έχει απογοητεύσει. Και συνειδητοποιώ ότι (αντίθετα ας πούμε με τη Νansy, που το λέει ότι η Vichy είναι η αγαπημένη της μάρκα) για μένα είναι η comfort μάρκα μου.

 

Διότι, ρίχνοντας μια πρόχειρη ματιά, λίγο πριν γράψω αυτό το post, στα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιώ αυτή την εποχή, μέτρησα ούτε λίγο ούτε πολύ πέντε (!) μάρκας Vichy. Tο φον ντε τεν, Teint Ideale (μου αρέσει πολύ- το κάνει βελούδινο και λαμπερό το δέρμα μου). Tον αφρό καθαρισμού Purete Thermal (η αλήθεια είναι ότι γι’ αυτόν επηρεάστηκα πολύ από τη μάμα μου, η οποία δεν τον αλλάζει με τίποτα) Στο αυτοκίνητο έχω στο ντουλαπάκι το Illuninator Teint Ideal για γρήγορο ρετούς κάτω από τα μάτια. Δίπλα από τον υπολογιστή μου έχω τη Normaderm Hydration 24h και δίπλα από το αφρόλουτρό μου το τζελ κατά της κυτταρίτιδας Cellu Destock, το οποίο χρησιμοποιώ όλο το χρόνο.

 

 

Και τον τελευταίο μήνα, έχω προσθέσει και ένα ακόμα. Αυτό που μάλλον από όλα τα παραπάνω προβλέπω να γίνει το αγαπημένο μου. Την Liftactiv Supreme.

 

 

Vichy-Liftactiv-Supreme-Open

 

 

Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι σίγουρη τι ακριβώς είναι αυτό στη συγκριμένη μάρκα, που με ένα πρόχειρο γκάλοπ, δεν λείπει σχεδόν από κανένα σπίτι των φιλενάδων μου. Να είναι τα Νερά των Ιαματικών Πηγών, συνυφασμένα με τη μάρκα; Να είναι η εμπιστοσύνη που πηγάζει από μια μάρκα φαρμακείου; Να είναι ότι αν και τη βρίσκεις σε φαρμακεία και έχει προϊόντα με εξελιγμένες φόρμουλες, έχει όμως παράλληλα και υφές, μυρωδιές και packaging αντάξιo επιλεκτικών μαρκών; Τι να σας πω; Δεν ξέρω. Ίσως μου πείτε εσείς. Για μένα είπαμε. Είναι η comfort beauty μάρκα μου.

 

Φυσικά σαν γυναίκα στα 40, μου άρεσε πολύ η καμπάνια #supreme40s  που δημιουργήθηκε για την σειρά περιποίησης Liftactiv Supreme και στοχεύει ακριβώς στις γυναίκες που βρίσκονται λίγο πριν ή λίγο μετά τα 40. Το καταλάβατε εξ’ άλλου και από το χθεσινό μας post. (Α, να και κάτι που ξεχάσαμε να πούμε χθες με τη Lydia. Στα 40 μας δεν έχουμε πρόβλημα να λέμε φωναχτά τη γνώμη μας για κάτι και δεν φοβόμαστε μήπως είναι «λάθος», ή ακουστεί «περίεργα», ή μας «παρεξηγήσουν». Δόξα το Θεό στα #supreme40s, αυτή η εποχή, έχει περάσει ανεπιστρεπτί!)

 

 

VICHY-LIFTACTIV-SUPREME-40S

 

 

 

Ήταν ενδιαφέρουσα και η έρευνα που έγινε, πριν η Liftactiv Supreme, βγει στην αγορά. Σύμφωνα λοιπόν με τους ερευνητές πίσω από τη μάρκα, μια γυναίκα στα 40 νιώθει ότι η επιδερμίδα της δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις εξωτερικές επιθέσεις όπως παλιότερα. Επίσης η επιδερμίδα στα 40 δείχνει πιο κουρασμένη και θαμπή το βράδυ, από ότι το πρωί που ξυπνάς (απόλυτα σωστό αυτό). Τέλος οι ερευνητές ανακάλυψαν και κάτι άλλο: Μια επιδερμίδα στα 40 χρειάζεται 30 ώρες για να φτάσει στη μέγιστη επανόρθωση, συγκριτικά με μια νεότερη όπου 6 ώρες αρκούν. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι και 24 ώρες να κοιμηθείς (λέμε τώρα) και πάλι δεν θα προλάβεις να πετύχεις το επίπεδο επανόρθωσης.

 

 

Υπάρχει τώρα τρόπος να παρέμβουμε σε όλα τα παραπάνω και να τα προλάβουμε;

 

 

Η Vichy, απαντά, ναι, υπάρχει! Όλα αυτά που έγραψα, οδήγησαν στη δημιουργία μιας αντιρυτιδικής σειράς συνεχούς επανόρθωσης και σύσφιξης, είτε τρέχεις σαν τρελή όλη μέρα είτε ξεκουράζεσαι σε έναν καναπέ, είτε κοιμάσαι.

 

Διαβάστε:

 

Η LIFTACTIV SUPREME της Vichy προσφέρει αποτέλεσμα lifting, κάθε ώρα, κάθε μέρα, ενώ η ενισχυμένη αντιρυτιδική αποτελεσματικότητά της γίνεται εμφανής από τον πρώτο κιόλας μήνα. Καταπολεμά συνεχώς την ανάπτυξη των σημαδιών γήρανσης, ειδικά αυτών που εμφανίζονται μέσα στην ημέρα. Από το πρωί έως το βράδυ, η επιδερμίδα παραμένει λεία και η νεότητά της δεν επηρεάζεται όσο περνάν οι ώρες. Παρέχει αποτελεσματικότητα 3 διαστάσεων και 15 μεταλλικά στοιχεία για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

 

Η εξελιγμένη της φόρμουλα, προσφέρει αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση 3 διαστάσεων: άμεσα ενυδατωμένη, λεία και λαμπερή επιδερμίδα, μέχρι το τέλος της ημέρας λαμψη και τόνωση  και σε 1 μήνα επανόρθωση των ρυτίδων και ολικό αποτέλεσμα lifting.

 

 

Vichy-Liftactiv-Supreme-2

 

 

Τι θέλει μια γυναίκα στα #supreme40s; Εγώ ας πούμε;

 

No 1 Άμεσο Αποτέλεσμα. Τσεκ (για μένα)

 

Νο 2: Ένα προϊόν να με καλύπτει από το πρωί ως το βράδυ (όχι το πρωί τριαντάφυλλο και το βράδυ τσουκνίδα). Τσέκ (για μένα)

 

Νο 3: Μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα (δηλαδή όσο τη χρησιμοποιώ τόσο το αποτέλεσμα να γίνεται και πιο εμφανές, να γυρίσει λίγο ο χρόνος πίσω- why not?) Τσεκ (για μένα)

 

Μήπως είσαστε στα #supreme40s και κάτι «σας έκανε» αυτή η σειρά; Θα τη θέλατε;

 

Κυρίες μου, ναι! Προλαβαίνουμε, στο τσεκ.

 

 

18 Σχόλια
  1. Kαλημερα σε ολες, φυσικα την θελουμε (ξανα) και ας την εχουμε ηδη….
    υπεροχη κρεμα ακομα και δεν εχουμε φτασει τα 40…. προονουμε

  2. ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ,ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!

  3. Τι απίστευτο παραλληλισμός ο σημερινός. Αυτές οι εμπνεύσεις με τρελαίνουν. Θα πρόσθετα τη διαχρονικότητα στα χαρακτηριστικά της Vichy. Όπως αυτό που έγραψε η Τζούλια για τη μαμά της. Είναι η εμπιστοσύνη που κληρονομείται. Θα μετρήσω κι εγώ τα Vichy μου (+1 προέκυψε τα Χριστούγεννα) και θα ευχηθώ να τα αυξήσω σύντομα…

  4. Καλημέρα #supreme 40s bb girls!!!!
    Για μένα η Vichy ανήκει στην κατηγορία παλιάς αγαπημένης!!!Οπως ενα αγαπημενο αρωμα !!!!
    Οταν έχει μπλοκάρει πια ο εγκέφαλος μου απο τις πολλές μάρκες και δεν ξέρω τι να διαλέξω
    ξέρω στην Vichy απο εμπειρίας θα βρω με απόλυτη εμπιστοσύνη την κρεμα που χρειάζομαι και γνωρίζω οτι δεν πρόκειται να με απογοητεύσει!!

  5. Οτι έχει βγει στη σειρά liftactiv η σχεδον οτι το εχω δοκιμάσει και εχω μείνε ι απολύτως ικανοποιημένη..το ονομα Vichy άλλωστε τα λέει όλα..ανυπομονώ να δοκιμάσω και τη συγκεκριμένη

  6. kalispera julia bbgirls!!
    h vichy einai agapimenh mou k to gnorizete!!! tora h sygekrimrnh den apeythinete stin ilikia mou opote tha apolayso ta sxolia sas gia melontiki xrhsh!!!
    filakiaaaaaaaa

  7. Καλησπερα αγαπημενη μας φιλη Τζουλια !!Δεν αλλαζω την VICHY ,ειναι η αγαπημενη μου εδω και 25 χρονια ,τωρα χρησιμοποιω ακριβως αυτη ,παντως μεχρι στιγμης δεν εχω ρυτιδουλες!!!αλλωστε και η τιμη της ειναι λογικη και κρατα πολυ γιατι θελει ελαχιστη ποσοτητα ! και βεβαια τη θελουμε !!!!!!

  8. Δεν χρησιμοποιώ κρέμα ημέρας χωρίς δείκτη ηλιακής προστασίας και λόγω λιπαρου δέρματος όταν διαβάζω λάμψη σημαίνει γυαλάδα !! Μόνο ότι δεινει ματ αποτέλεσμα !!

  9. Δεν τα πολύ χρησιμοποιώ τα Vichy αλλά πιστεύω ότι έχουν την πιο τίμια σχέση ποιότητας – τιμής από όλες τις μάρκες. Έχω κάποια δείγματα τις συγκεκριμένης κρέμας και ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσω!

  10. Καλησπέρα! Αγαπώ τη Vichy και την εμπιστευομαι.Ακόμα φοβάμαι να βάλω πολλά στο πρόσωπό μου μετά την καταραμένη αλλεργία, όμως παλαιότερα είχα πάρα πολλά καλουδια απο τη vichy όπως idealia,normaderm,teint ideal κλπ.Φυσικά,θα ήθελα να δοκιμασω και τη supreme 40s

  11. Αγαπώ vichy ως γνωστόν μην επαναλαμβάνομαι.Τη συγκεκριμένη την έχω χρησιμοποιήσει πριν περίπου 2 μήνες και είναι καταπληκτική.Η αλήθεια δεν έχω πάρει και ποτέ κάτι της Vichy και να μη μου ταιριάζει.Κι αυτό που μου αρέσει σε αυτή την εταιρεία είναι που πάντα έχει δείγματα,βασικό αυτό.
    Μουτς

  12. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ

  13. Είμαι λίγο πριν τα supreme40s και θέλω πολύ να είμαι καλά προετοιμασμενη! 🙂
    Καλή χρονιά σε όλους, ευχαριστούμε πολύ.

  14. Την χρησιμοποιώ για ένα μήνα και είμαι ενθουσιασμένη. Πραγματική αλλαγή στην επιδερμίδα μου. Τη συνηστω ανεπιφύλακτα!!!

  15. Λιγο μετα τα 40s χρειαζομαστε ο,τι καλυτερο!

  16. 43 με Αqualia, είναι λίγο ελαφριά, καιρός για αλλαγή μάλλον

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.