Fashion La Stampa. Mια ελληνική “ιστορία” Μόδας.

 

la stampa-open

 

 

Η La Stampa είναι μια 100% ελληνική εταιρία, με ιστορία που ξεκινά από το 1986. Από τότε και μέχρι σήμερα το brand, ντύνει με άποψη και αγάπη το γυναικείο σώμα. Η φιλοσοφία πίσω από κάθε δημιουργία είναι η προσήλωση στη δημιουργικότητα, την άνεση και τη φαντασία ενώ το μότο που την χαρακτηρίζει είναι «πιάσε με αν μπορείς».

 

 

Ιδιαίτερο Style

 

Σχεδιαστική καινοτομία, προηγμένη τεχνολογία και άριστες πρώτες ύλες είναι αυτά που θα ανακαλύψετε αν περάσετε μια βόλτα σε ένα από τα καταστήματα La Stampa.

Μαλακά υφάσματα από φυσικές ίνες και γραμμές ελεύθερες που αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα, ακολουθώντας τη μοναδικότητα του χωρίς να το περιορίζουν. Ασυμβίβαστα κοψίματα, δυναμικά σχέδια, συλλογές με άποψη και ύφος, που κολακεύουν και αναδεικνύουν την πολυάσχολη γυναίκα του σήμερα.

Μοντέρνες εμφανίσεις για όλες όσες λατρεύουν τη μόδα, ζουν και αγαπούν με πάθος την κάθε στιγμή και ζητάνε κομψότητα αλλά και άνεση υψηλής αισθητικής.

 

 

la stampa-2

 

 

Διεθνή Παρουσία

Όλες οι συλλογές σχεδιάζονται στο ατελιέ της LA STAMPA, παράγονται στην Ελλάδα, ταξιδεύουν όμως σε όλο τον κόσμο. Εκτός από τα 8 καταστήματα στην Αθήνα καθώς και σε πολλά επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, η La Stampa έχει ήδη κερδίσει δύσκολες αγορές σε Ευρώπη, Αμερική, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αυστραλία και ένα πιστό κοινό που την ακολουθεί παγκοσμίως.

 

la stampa-3

 

 

 

la-stampa-4

 

 

 

 

la-stampa-5

 

 

 

la-stampa-6

 

 

 

la stampa-7

 

 

 

la-stampa-8

 

 

 

la stampa-9

 

 

 

 

 

la-stampa-10

 

 

 

 

To δικό μου πάντως La Stampa item of the season,  είναι αυτό το τσαντάκι και πρέπει να πω ότι  με έχει βολέψει πολύ.

 

 

 

 

la stampa bag-2

 

 

 

la-stampa-bag-1

 

 

 

 

Tα καταστήματα La Stampa θα τα βρείτε:

 

 

ΠΛΑΚΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥ 57 |ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 44 |ΑΝΟΙΞΗ Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 79-81 |   ΠΕΙΡΑΙΑΣ Β. ΓΕΩΡΓΙΟΥΑ’ 13 | ΠΑΤΗΣΙΑ Λ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ 306 | ΚΗΦΙΣΙΑ Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 254 | ΣΠΑΤΑ SMART PARK ΑΤΤΙΚΟΧΩΡΙΟ | ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ STOCK HOUSE, ΚΩ 10

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Πολυ ωραία πλεκτά!
    και….. most important….
    @MARYL Happy Birthday darling!!!!!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα! Πάντα υγιής και χαρούμενη όπως σε ξέρουμε!

  2. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ!ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΦΤΑΧΝΕΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!!!!

  3. Δεν τη γνωρίζω την εν λόγω εταιρεία αλλά θα την έχω υπόψη μου μετά απο αυτή την παρουσίαση.

  4. @Stella:χίλια ευχαριστώ μελάκι μου για τις υπέροχες ευχές σου,νασαι πάντα καλά 🙂 Εχω επισκεφθεί το La Stampa του Πειραιά γιατί έπεσα στον έρωτα ενός τέλειου κολιέ στη βιτρίνα του που μου έλεγε πάρεμε..;) Είναι ένα κατάστημα με πολύ όμορφα τσαντάκια και αξεσουάρ και εξαιρετικής ποιότητας ρουχα!

  5. Δεν ήξερα ότι πρόκειται για ελληνική εταιρεία.Πολύ χαίρομαι γιατί θεωρώ τα ρούχα τους ευκολοσυνδύαστα και πολύ καλής ποιότητας.

  6. @Litsa:μου ευχαριστώωω πολύ αγαπημένη μου φίλη 🙂

  7. Όμορφα κομμάτια και πρωτότυπα τόσο στα ρούχα όσο και στα αξεσουάρ!!Πολύ ωραίο και πρακτικό το τσαντάκι με την φούξια λεπτομέρεια!!!Να που και οι ελληνικές εταιρίες έχουν πολλά καλά να παρουσιάσουν και καλό θα ήταν όσο μπορούμε να τις υποστηρίζουμε.
    Να τα εκατοστήσεις Maryl και ό, τι επιθυμείς!!

  8. Κορίτσια το la stampa είναι έρωτας! Μόδα, ποιότητα, διαχρονικότητα!!!!!
    Καλά που υπάρχει και μας ντύνει.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.