Δοκίμασα το La Mer Eye Lifting Serum.

 

070815_LaMer_2_LAMER_GRACol

 

 

Διάφορα έχω να πω σήμερα, γι’ αυτό καλά θα κάνω να ξεκινήσω από κάπου. Όπου το «κάπου», ας πούμε για αρχή ότι η La Mer, είναι  από τις καλύτερες μάρκες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, με υψηλή τεχνολογία και τεχνογνωσία. Κάτι άλλο που θέλω να πω, είναι ότι για άλλη μια φορά η χώρα μας (με όλα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει) έγινε case study.

 

Και έγινε case study, διότι η χώρα που την προηγούμενη χρονιά αύξησε περισσότερο τις πωλήσεις των προιόντων La Mer, από κάθε άλλη είναι (ναι, σωστά μαντέψατε) η Ελλαδίτσα (εμ, όπως ξέρουμε από καλό ελαιόλαδο, προφανώς ξέρουμε και από καλό καλλυντικό).

 

Πάμε παρακάτω: Μεγάλη χαρά και περηφάνια όταν σε αυτή τη μάρκα ο Regional Director Εκπαίδευσης για την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Αφρική είναι Έλληνας. Ο εξαιρετικός Σαράντης Τσιμιλιμής, που μας έκανε και την παρουσίαση του νέου προϊόντος την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου.

 

Και τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσω και γι αυτό το νέο προϊόν, το Eye Lifting Serum, που εκείνο το μεσημέρι στην Προεδρική σουίτα του Hilton Hotel όπου και έγινε η παρουσίαση του, καθήλωσε κυριολεκτικά, γύρω στις 15 beauty editors, ενώ δυο από αυτές το δοκίμασαν εκείνη τη στιγμή και οι υπόλοιπες μείναμε με ανοιχτό το στόμα.

 

 

SERUMS_LIFTING_EYE_22377_W_

 

 

 

Το The Lifting Eye Serum χρησιμοποιεί φυσικά συστατικά που λειτουργούν με στοχευμένο τρόπο ώστε να βοηθήσει στην ορατή ανόρθωση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών.

 

 

Δείτε ποια είναι αυτά:

 

 

STRETCH MATRIX COMPLEX: Κατασκευασμένο με ένα σύμπλεγμα φυσικών συστατικών και την μοναδική κόκκινη άλγη, το Stretch Matrix Complex συγκρατεί ένα ελαστικό πλέγμα με σκοπό να δώσει στην περιοχή των ματιών ένα πιο ανορθωμένο και σφριγηλό αποτέλεσμα. Σε συνδυασμό με τζελ που δημιουργείται από φύκια, ένα φυσικό συστατικό που προσφέρει ανόρθωση, βοηθά στην άμεση αίσθηση σύσφιξης στο περίγραμμα των ματιών. Τα μάτια αναδεικνύονται με πιο καθορισμένη και καθαρή όψη.

 

THE UPLIFTING FERMENT: Δημιουργήθηκε ειδικά για την περιοχή των ματιών, το νέο Uplifting Ferment βοηθά στην ενδυνάμωση του φράγματος της επιδερμίδας και στην λείανση του ευαίσθητου δέρματος γύρω από την περιοχή των ματιών. Σε συνδυασμό με την αιωνόβια Καφέ άλγη, γνωστή και ως ‘ πηγή της νεότητας’ και την πλούσια Μπλε άλγη μαζί με αναζωογονητικά θαλάσσια πεπτίδια, βοηθούν το δέρμα ώστε να ενταθεί η φυσική παραγωγή ελαστίνης , δίνοντας του την δυνατότητα μιας πιο νεανικής εμφάνισης.

 

MIRACLE BROTH™ :Εμπλουτισμένος με μια ισχυρή δόση των τριών μορφών του Miracle Broth—αυθεντικός, συμπυκνωμένος και ενθυλακωμένος — εργάζεται για να επιταχύνει την φυσική ανανέωση κυττάρων, βοηθώντας στην σύσφιξη της ευαίσθητης περιοχής των ματιών

 

 

22903-LM_Seaweed_01_029_CMY

 

 

 

Στο δια ταύτα:

 

Το The Lifting Eye Serum στηρίζει ορατά την αρχιτεκτονική του ματιού και του φρυδιού. Με την πρώτη επαφή του serum με το δέρμα, η περιοχή των ματιών δέχεται την άμεση και απαλή αίσθηση σύσφιξης. Με την πάροδο του χρόνου δίνει ένα σημαντικά πιο ανορθωμένο αποτέλεσμα στο περίγραμμα του ματιού, αποδίδοντας μια ανανεωμένη και πιο νεανική εμφάνιση. Σχεδιασμένο ώστε να εφαρμόζεται πριν από άλλες θεραπείες ματιών, η μεταξένια και ελαφριά του υφή διεισδύει γρήγορα προσφέροντας ένα πιο άνετο και σφριγηλό αποτέλεσμα. Μια ενισχυμένη τεχνική μασάζ σε συνδυασμό με την ειδικά κατασκευασμένη σπάτουλα, συμβάλλουν στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας. Χρησιμοποιείστε τον ορό καθημερινά για πιο ανορθωμένη εμφάνιση.

 

 

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος εφαρμογής του serum, το οποίο θα χρησιμοποιείτε δυο φορές την ημέρα για να δείτε μέγιστα αποτελέσματα

 

la-mer-eye-lifting-serum

 

 

Από την μέρα της παρουσίασης

 

H προεδρική σουίτα του Hilton Hotel Athens

 

lamer-hilton-3

 

 

la mer-hilton-2

 

 

lamer-hilton-1

 

 

la mer-hilton-4

 

la mer-2

 

Αυτή τη θέα θα έχεις, αν πάρεις το μπάνιο σου στη σουίτα

 

 

la mer-hilton-bath

 

 

la mer-hilton-bath-view

 

Παραλειπόμενο:

Ο Σαράντης, κανονικά το πρώτο λανσάρισμα του Eye Lifting Serum έπρεπε να το κάνει στην τεράστια αγορά της Ρωσίας (σύμφωνα και με τις USA εντολές) Ο ίδιος με πολύ αγάπη (αλλά και σιγουριά για τη χώρα του) έπεισε τα μεγάλα κεφάλια της μάρκας, να γίνει στην Ελλάδα το πρώτο λανσάρισμα του προϊόντος στην Ευρώπη. Όπερ και εγένετο.

 

 

la mer-sarantis

 

 

 

Φυσικά όπως έγραψα και στον τίτλο του post το έχω ήδη δοκιμάσει (κρατιόμουν κιόλας, με το που έφτασα σπίτι μου, το δοκίμασα). Και όταν το άπλωσα και είδα το άμεσο effect– ναι άνοιξαν τα μάτια μου και ανορθώθηκαν τα φρύδια μου- το αποτέλεσμα μου άρεσε τόσο πολύ, που για πρώτη φορά σκέφτηκα σοβαρά, ότι ήρθε η ώρα για botox. Αλλά αφήστε να το τελειώσω πρώτα το μπουκαλάκι και μπορεί να περιμένω λίγο ακόμα και πάλι, μέχρι την ενεσούλα. Πριν το αγοράσετε (μιλάμε για τιμές La Mer άρα 200 ευρώ περίπου) αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να βρεθείτε σε ένα booth La Mer και να ζητήσετε να σας κάνουν εκείνη τη στιγμή την εφαρμογή. Εγώ δεν λέω κάτι άλλο.

 

 

 

 

 

 

30 Σχόλια
  1. Περίμενα να διαβάσω αυτή την αναλυτικότερη περιγραφή και εμπειρία σου από αυτό το σέρουμ από τότε που μας το ανέφερες από κοντά..Προσωπική εμπειρία από τη συγκεκριμένη εταιρία δεν έχω, αλλά θα μείνω στον Έλληνα που κατέχει αυτή τη σημαντική θέση, και όσα αναφέρεις στην αρχή του κειμένου, που είναι τροφή για σκέψη..
    Την καλημέρα μου! 🙂

  2. @nektaria: Πολύ food for thought όμως.. Κοίτα, νομίζω ότι κάποιες από το να αγοράζουν πολλά, ίσως αγοράζουν ένα και (πολύ) καλό. Και φυσικά, στο εξωτερικό οι Έλληνες μεγαλουργούν, αλλά ειλικρινά βαριέμαι πλέον να λέω τα ίδια και τα ίδια.

  3. Θεωρώ τα La Mer από τα καλύτερα πολυτελή καλλυντικά,τουλάχιστον πολύ καλύτερα από κάποια αλλα πανάκριβα που ειχα δοκιμάσει αρκετά παλιότερα και είχα απογοητευτεί πλήρως..απαγορευτικά εντελως βέβαια για το δικό μου “βαλάντιο”αλλά όταν τα καταφέρω κάποια στιγμή το παραπάνω serum θα είναι η πρώτη επιλογή μου. Αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι που ο Regional Director Εκπαίδευσης είναι Έλληνας. Και που προτιμησε να λανσάρει πρωτα το προιόν στην Ελλαδα. Πολύ σημαντικό και ελπιδοφόρο.

  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ!ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Μaryl ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΩ!ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ Maryl ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑΥΜΑ ΕΞ”ΟΥΡΑΝΟΥ!!!

  5. Καλημέρα καλημέρα! Συμφωνώ απόλυτα με το ένα και (πολύ) καλό, ΑΡΧΙΖΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ 🙂

  6. Εχω φορεσει κρεμα La mer,απο την πρωτη στιγμη που κυκλοφορησε στην Ελλαδα.Τοτε υπηρχε μια και μοναδικη κρεμα,εκανε και για τα ματια – παχυρευστη,μονο για το βραδυ φυσικα,γυαλιζες σαν λαμπα – αλλα αξιζε και η τελευταια της δραχμουλα απο τις παρα πολλες που στοιχιζε!!(ειχαμε δραχμες τοτε).Περιμενα πως και πως το υπεροχο 50% εκπτωση που εβαζε ο Χοντος 2 φορες το χρονο(ηταν ο μονος που την εφερνε και σε συγκεκριμενα μαγαζια του) και αφου τα μαζευα σιγα σιγα σαν πιστο,πειθαρχημενο μυρμηγκακι,την πρωτη μερα των ξαφνικων εκπτωσεων του Χοντου,εκανα την σπουδαια αγορα μου(δυο βαζακια παρακαλω,να εχω και αποθεμα!)ευλαβικα και με ψυχικη αναταση.Χωρις υπερβολη πιστευω ακραδαντα πως αυτη η κρεμουλα καθυστερησε τις επιπτωσεις του χρονου επανω μου κατα μια δεκαετια.Μετα ακολουθησε η υπολοιπη σειρα προιοντων,δεν τα δοκιμασα ομως ποτε γιατι η αντιστοιχια ml,διαρκειας και τιμης δεν ηταν στις δυνατοτητες μου.Παντως μακαριζω τον δρ.Χουμπερ για την δουλεια του!Αναπολωντας περασμενα μεγαλεια σας μεταλαμπαδευω την πολυτιμη γνωση μου!!!!!!!,για να θυμουνται οι παλιες και να μαθαινουν οι νεωτερες.

  7. γγρρρρρ…. για καλό το άνοιξα το ΒΒ ?
    φαίνεται επαναστατικό ..

  8. Εγω με την σειρα μου θα πω οτι μηνες τωρα ηθελα στην κατοχη μου κατι απο la mer πες το ψωνιο πες το περιεργια!!και ναι πηρα περυσι την κρεμα ματιων και την κρεμα προσωπου οταν εβαλε 50 τις εκατο οπως και πριν μερικες μερες!!!δεν εχω την πολυτελεια να τα αγοραζω συχνα αλλα οταν βλεπω μιση τιμη τα παιρνω!!τωρα τον ορο δεν τον γνωριζω δεν εχει βγει καν στα καταστηματα αλλα μοιαζει εξωτερικα με την κρεμα που εχω θα ηθελα πολυ να μαθω τις διαφορες τους,με βαλατε στην πριζα τωρα!!

  9. Τι καλύτερο από μια δοκιμή σε ένα stand για να δούμε τα αποτελέσματα;Κακά τα ψέματα αλλά κάτι παραπάνω θα έχει για να κοστίζει τόσο.

  10. Ακούγεται άκρως ενδιαφέρον.Δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο,μεταξύ μας ούτε πρόκειται.Συγχαρητήρια στον αξιόλογο συμπατριώτη μας και να πω πως δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση το γεγονός της αύξησης των πωλήσεων… μα καθόλου όμως!
    Μουτς

  11. @Maryl: Το θυμάμαι. Το έχεις ξαναγράψει όταν είχαμε ανεβάσει το έλαιο, Renewal Oil.

  12. @AnthiK: Χαχχαχαχαχαχ!!! Sorry αγαπημένη, αλλά νιώθω σα να σε βλέπω μπροστά μου!!

  13. @Μαρία: Ο συγκεκριμένος ορός, μπαίνει κάτω από την κρέμα ματιών και ενισχύει το αποτέλεσμα της εκάστοτε κρέμας ματιών La Mer. Αλλά και από μόνος του είναι εξαιρετικός. Όπως τόνισα και στην παρουσίαση και συμφφώνησε μαζί μου ο Σαράντης, πάρε μια πιο οικονομική ενυδατική κρέμα ματιών αν θέλεις, αλλά πριν την απλώσεις, βάλε πρώτα τον ορό La Mer. Νομίζω κατάλαβες τι εννοώ.

  14. @Marianna: Γι’ αυτό λατρεύω τα beauty addicts bb girls. Καταλαβαίνουν με τη μια.

  15. ΄Εχω πει πολλές φορές ότι το γήρας στα μάτια μου είναι εμφανές.Δεν έχω δοκιμάσει προϊόντα La mer,τα έχω ακουστά.Αυτό που περιγράφεις μοιάζει καταπληκτικό,η τιμή πάλι μάλλον απαγορευτική.Αν είναι τόσο καλό,θα βάζω κατιτίς κάθε μέρα ή κάθε βδομάδα στην άκρη….ε…αν το βάλω στόχο…σίγουρα θα τον πετύχω!!

  16. Αν είναι όπως το Renewal Oil θα είναι ένα ακόμη τέλειο προϊόν.

  17. Μου βάζετε ιδέες κορίτσια!! Δεν μου είναι τόσο απαραίτητη (ακόμα) αλλά με όλα αυτά που έχουν γραφτεί παραπάνω είμαι πλέον πεπεισμένη ό,τι αξίζει τα λεφτά της και θα συγκρατήσω το όνομα που έχω πολλές φορές ακουστά. Και θα προτιμήσω το ένα και καλό (και δοκιμασμένο με επιτυχία), από τα δεύτερα προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας όταν έρθει εκείνη η ώρα…που δεν είναι και πολύ μακριά!!!

  18. Καλησπέρα αργοπορημένη bbgirls!! Πραγματικά θαυματουργά προιόντα που αν μπορεις να αγοράσεις προσφέρουν μεγάλη βοήθεια στο δέρμα! Εξαιρετική παρουσίαση και η σουίτα καταπληκτική!!

  19. Καλησπέρα και από μένα, πραγματικά κατι πολυ ενδιαφερόν. Εδώ και περίπου δυο χρόνια λέω συνέχεια ότι θέλω να δοκιμάσω έστω και ένα προϊόν της La Mer και τρελένομαι όταν σκέφτομαι ότι ακόμα δεν τα εχω καταφέρει και δύστυχος ούτε στο άμεσο μέλλον θα τα καταφέρω. Κάποια στιγμή θα βάλω και τον εαυτό μου σε προτεραιότητα!!! Περιμένω με ανυπομονησία να διαβάσω τις εντυπώσεις σου όταν τελειώσει το μπουκαλάκι καθώς και το πόσο χρονικό διάστημα κρατάει ένα μπουκαλάκι;

  20. θέλω και ‘γω να δοκιμάσω τα la mer , δεν ήξερα ότι έχουν και αυτά έκπτωση 50% γιατί ο δικός μας hondos δεν τα έχει εδώ.Θα προσπαθήσω να τα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. Πάντως εγώ Τζούλια έκανα μια πρώτη επίσκεψη για botox και υαλουρονικό αλλά δεν το τόλμησα….ακόμη…..

  21. Τζουλια μου εχεις δικιο ποτε δεν ξερεις.Κοριτσια πιστευω οτι κατα περιοδους ολες κανουμε αγορες που δεν αξιζουν μηπως θα επρεπε να μαζευουμε χρηματα ετσι ωστε να παρουμε ενα καλο προιον?

  22. Καλησπερα Καθυστερημενη παλι και προκειται και για λαδι ορο που το λατρευω Πολυ παλια 15 χρονια ισως πριν μου ειχε φερει ο αδελφος μου μια κρεμα της La Mer απο το εξωτερικο τοτε που οι τιμες εξω ηταν πολυ καλυτερες και πιο προσιτες ακομη και για μια τετοια κρεμα Μου αρεσε τοσο πολυ που τσιγκουνευομουν οταν την εβαζα για να κρατησει περισσοτερο Απο τοτε με την τιμη που εχει και με την κατασταση την οικονομικη δεν θελω να την σκεφτομαι καθολου Πιστευω σε οσα γραφτηκαν γιατι μια παροιμια λεει οτι πληρωνεις παιρνεις και το φτηνο κρεας το τρωνε οι σκυλοι Ισχυει στις περισσοτερες των περιπτωσεων μην τα ισοπεδωσω ολα Θα φροντισω να περασω απο ενα καταστημα να την δοκιμασω Μου αναψες την φαντασια Τζουλια Καλο βραδυ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.