It’s London baby! (βγάλτε και κόλλες για τεστ)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ο νόμος του Μέρφυ χτυπάει όπου και όπως θέλει. Αυτό έκανε και στη συγκεκριμένη περίπτωση και μάλιστα εις διπλούν. Ο διπλός νόμος του Μέρφυ όσο αφορά εμένα και την προηγούμενη εβδομάδα του ταξιδιού μου στο Λονδίνο.

 

Όλο το φθινόπωρο και σχεδόν όλο το χειμώνα (ε, τελειώνει σε λίγες μέρες) παρότι εδώ μέσα έμπαιναν και έβγαιναν και έκαναν και κανά πάρτι οι ιώσεις του κυρίου Ρωμανού, εγώ βράχος. Ούτε ρουθούνι δεν άνοιξε λες και είχα ανοσία. Ο κυρ Μέρφυ λοιπόν εμφανίστηκε μες στη καλή χαρά, παραμονή του ταξιδιού μου, όπου ξύπνησα με βαρύ κεφάλι, ζαλάδα, λίγο συνάχι και πολύ βήχα.

 

Φυσικά, δεν ήταν και ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί, αλλά το πήρα ψύχραιμα, πήρα και τις παρακεταμόλες μου, έφτιαξα τη βαλιτσούλα μου και πήγα σχετικά νωρίς για ύπνο εφόσον η πτήση μου την επόμενη μέρα ήταν για τις 8 το πρωί, άρα εγερτήριο γύρω στις 5 για να ετοιμαστώ και να είμαι στο αεροδρόμιο στις 6 όπου θα πέταγα με την πρώτη πρωινή της BRITISH AIRWAYS (όχι δεν γράφω από χαρά με κεφαλαία την εταιρεία- θα καταλάβετε παρακάτω)

 

Χτύπησε λοιπόν ο νόμος του Μέρφυ (όταν κάτι είναι να πάει στραβά, θα πάει στραβά) και έλεγα, ok, δεν θα ξαναχτυπήσει. Λάθος.

 

Ο Νόμος του Μέρφυ, Part Two.

 

Ξύπνησα λοιπόν το πρωί, ήπια γρήγορα- γρήγορα ένα τσάι, έφυγα για το αεροδρόμιο, έκανα check in, εφοδιάστηκα με 3-4 pulp περιοδικά, σκέφτηκα να πιω άλλο ένα τσάι, πριν πάω στο Gate, αλλά μετά το μετάνιωσα, θα έπινα δυο- τρια τσαγάκια στην πτήση και επειδή δεν αισθανόμουν και στα καλύτερά μου, ήθελα να μπω γρήγορα στο αεροπλάνο, να ξεκινήσει να φύγουμε και να φτάσουμε.

 

Πράγματι το boarding ξεκίνησε στην ώρα του, μπήκαμε, κάθισα, δέθηκα, έτοιμη. Θα έφτανα στο Λονδίνο Heathrow, τοπική ώρα στις 10.00 και είχα πει στην Όλγα να έρθει να με πάρει κατά τις 10.30 (μέχρι να γίνει ο έλεγχος των διαβατηρίων, να πάρω βαλίτσα κλπ για να μην περιμένει).

 

Αν και το boarding είχε ολοκληρωθεί, η ώρα είχε ήδη πάει 8 αλλά το αεροσκάφος, δεν έλεγε να τροχοδρομήσει. Κατά τις 8.15 ήρθε και η ανακοίνωση από το cockpit και τον πιλότο: «Κυρίες και κύριοι λυπούμαστε πολύ για την καθυστέρηση, η οποία θα διαρκέσει άλλα 15 λεπτά και σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το λόγο». Φυσικά στέλνω μήνυμα στην Όλγα αμέσως, να μη με περιμένει στις 10.30- με πρόχειρους υπολογισμούς μισή ώρα καθυστέρηση- και έτσι της έγραψα να με περιμένει στις 11.00 και περίμενα και εγώ με τη σειρά μου, να ακούσω τον λόγο της καθυστέρησης.

 

«Κυρίες και κύριοι, this is your captain again, η καθυστέρησή μας οφείλεται σε τεχνικούς λόγους» – Δείτε τώρα: Πρόβλημα ιδιαίτερο δεν έχω με το αεροπλάνο, αλλά το μόνο που δεν θες να ακούσεις όταν είσαι δεμένος μέσα στο σιδερένιο πουλάκι είναι τη φράση «τεχνικό πρόβλημα» όχι μόνο εγώ αλλά όλοι οι επιβάτες, όπου στο αεροπλάνο- θα το ξέρετε και εσείς- για κάποιον λόγο όλοι έχουμε ένα τρυφερό δέσιμο μεταξύ μας και κοιτάζουμε με νόημα ο ένας τον άλλον . Πάνω λοιπόν που σκέφτομαι να μείνω, ή να λυθώ και να φύγω, (μαζί με μένα και πολλοί άλλοι, το σκέφτονται αυτό) ο καπετάνιος συνεχίζει για να μας ενημερώσει για το πρόβλημα: «Κανένας λόγος ανησυχίας όμως κυρίες και κύριοι, the problem is domestic- οικιακό)

 

«Οικιακό;» σκέφτομαι. Ρε λες, να μη τους ξεροψήθηκε καλά το μπέικον για το πρωινό που θα σερβίρουν και έχουν πάθει αμόκ οι Άγγλοι εδώ μέσα; Δεν έπεσα και πολύ έξω, αλλά το πρόβλημα ήταν χειρότερο. Πο-λύ χει-ρό-τε-ρο, για με-να.

 

«Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις βρύσες κυρίες και κύριοι και στην παροχή νερού – ευτυχώς τα καζανάκια δουλεύουν (αγγλικό χιούμορ) – αλλά δεν δουλεύουν οι υπόλοιπες βρύσες και περιμένουμε για να μας φέρουν μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού από το maintenance. Μόλις φτάσουν τα μπουκάλια είμαστε έτοιμοι για την αναχώρησή μας» Ήρεμη μέχρι εδώ εγώ, όπου ακούω δια στόματος πιλότου, τη φράση που με αποτελειώνει: «Λυπούμαστε πάρα πολύ αλλά λόγω του συγκεκριμένου τεχνικού προβλήματος στην πτήση μας δεν θα μπορέσουμε να σερβίρουμε … ΤΣΑΙ και καφέ»…..

 

Δηλαδή ότι εγώ, που έχω ξυπνήσει από τις 5 τα χαράματα και έχω προλάβει να πιω μόνο ένα τσάι και αυτό στο πόδι και είμαι και κάπως και θέλω κάτι ζεστό, δηλαδή όχι κάτι, ΤΣΑΙ ζεστό και ότι θα πετάξω 4 ώρες (τις δύσκολες ώρες) 8 με 11 το πρωί και μάλιστα με BRITISH AIRWAYS (να το κεφαλαίο που σας έλεγα) ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΙ;;;;; (ναι, Αλεξάνδρα, τελικά μόνο σε μένα συμβαίνουν αυτά και όπως έχεις ξαναγράψει, προφανώς συμβαίνουν για να έχω να σας λέω, αλλά τι φταίω; τι φταίω μου λες;;;)

 

Τώρα πράγματι είμαι έτοιμη να κατέβω από το αεροπλάνο, να τους πω να με περιμένουν να πάω να πάρω από το terminal έναν κουβά τσάι, αλλά επειδή ξέρω πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, το καταπίνω το πικρό άνευ τσαγιού ποτήρι και απογειωνόμαστε.

 

Το πατάει ο πιλότος για να φτάσουμε στην ώρα μας και πράγματι, προσγειωνόμαστε με μόνο ένα τέταρτο καθυστέρηση, 10.15, βγαίνουμε, περνάμε έλεγχο, η βαλίτσα μου βγαίνει πρώτη, είμαι στην έξοδο ακριβώς 10.30 – είπαμε στην Όλγα έχω πει να έρθει στις 11.00 και το μόνο που βλέπω μπροστά μου, όταν βγαίνω υπνωτισμένη (όχι ως παρομοίωση υπνωτισμένη- κανονικά εφόσον δεν έχω πιει τσάι για να ανοίξει το μάτι μου- κοιμάμαι ακόμα) είναι το Costa (καφέ) και το μόνο που θέλω είναι να ΠΙΩ ΕΝΑ ΤΣΑΙ, σε σημείο που σχεδόν ξεχνάω την Όλγα. Δηλαδή όχι σε σημείο, θα δείτε.

 

Αν τώρα βλέπατε ταινία και δεν διαβάζατε αυτό το post θα βλέπατε το εξής: Κάμερα σε μένα, που βγαίνω στις αφίξεις και στρίβω αριστερά με το μάτι γυαλισμένο και κοιτώντας μόνο το Costa (καφε). Κάμερα στην Όλγα που μπαίνει στις αφίξεις και στρίβει δεξιά φορώντας εκπληκτικό φούξια παλτό, υπέροχο ρο φούξια κραγιόν (ασορτί με το παλτό) κρατάει ρο, μοβ, φούξια λουλούδια στο χέρι (για μένα) και βρίσκεται ανάμεσα σε περίπου 30 μαυροντυμένους taxi drivers που κρατάνε στα χέρια χαρτόνια με τα ονόματα των πελατών τους που φτάνουν από Αθήνα ή άλλους προορισμούς.

 

Ουσιαστικά, βρίσκομαι ακριβώς από πίσω της και φυσικά δεν την βλέπω, αλλά ούτε και εκείνη εμένα, παρόλο που η διαφορά ήταν δευτερολέπτων που «χάσαμε» η μια την άλλη.

 

Μπροστά η Όλγα με το λουλουδικό, πίσω εγώ με τον κουβά το τσάι αγκαλιά για να ανοίξει το μάτι μου. Αυτό κρατάει κανά τέταρτο όπου η Όλγα όπως μου το είπε η ίδια ιδρώνει και ξε ιδρώνει και έχει και τους άλλους να την κοιτάνε περίεργα- τι κάνει η κυρία με τα λουλούδια εδώ;” και να σκέφτεται αν τελικά θα κατέβω ποτέ από το αεροπλάνο, αφού έχει ήδη δει ότι η πτήση μου έχει φτάσει τουλάχιστον ένα μισάωρο.

 

Με τα πολλά ανοίγει το μάτι μου, της στέλνω μήνυμα, συνειδητοποιούμε και οι δυο ότι είμαστε τρία μέτρα απόσταση η μια από την άλλη, ναι ok, μας άκουσε όλο το Heathrow από τα γέλια- μια που επιτέλους, ξύπνησα και ναι, ήμουν στο Λονδίνο!

 

 

It’s London baby!

 

 

london-1

 

Τα λουλούδια της Όλγας

 

flowers

 

 

The Mad Hatters Δοκιμάζουμε καπέλα  με την Όλγα και τραβάμε selfies (λέγε με και όψιμη εφηβεία)

 

 

hats

 

 

 

Μετά την “περιπέτεια” ένα ποτήρι κρασί επιβάλλεται στο “The Arches Wine Bar”

 

 

arches-2

 

 

Πρώτη σύνοδος κορυφής με την Υπουργό μας MariaA!

 

 

julia-maria

 

 

Oxford Circus και Top Shop 

 

 

oxford-circus

 

top-shop

 

Paul’s για τσαι και καφέ

 

pauls

 

Βόλτα και στάση στο House of Frasier και τo νέο Guerlain La Petite Robe Noir κραγιόν με άρωμα, για το οποίο θα μας κάνει post φυσικά

 

guerlain-1

 

 

guerlain-2

 

 

Χαμός στο Boots με το νέο balm για τα μάτια pep-start της Clinique (η rania θα τρελαθεί με αυτό..)

 

clinique-2

 

 

 

Μια πολύ ανοιξιάτικη και χαρούμενη tribal βιτρίνα στο Selfridges από την σχεδιάστρια Katie Jones

 

katie-jones

 

 

E, ναι. In Tom we trust, right Celia; Jasmin Rouge, κυρίες μου.

 

 

tom-ford

 

 

Sushi, what else? Στο food hall του Selfridges για στάση.

 

 

sushi

 

 

Η Maria A, είχε στην τσάντα της το απίθανο ματ κραγιόν με σφουγγαράκι L’Oreal Paris Infallible και αυτό φοράει και στην φωτογραφία μας από πάνω! (απιστευτα χρώματα, σταθερότητα και διάρκεια, όπως μου είπε η ίδια- προς το παρόν μόνο στο site των Boots)

 

 

loreal-2

 

 

Tης ζήτησα πληροφορίες για τα niche αρώματα Montale και μου έφερε 4-5 δείγματα (Υπουργός είναι αυτή, τι περιμένατε;)

 

 

montale

 

Τη μέρα που η Stella, σας έγραφε για Λεβάντα, εμείς με τη MariaA. όπως προχωρούσαμε στο δρόμο, είδαμε σε αγγλικό κήπο λεβάντα αλλά και κρόκο και φυσικά τα πήρα φωτογραφία (μην αρχίσω πάλι για το συλλογικό υποσυνείδητο των bb girls, έχω γίνει γραφική..)

 

saffron

 

Ιtalian Lunch

 

lunch

 

Στην επιστροφή ήμουν ευτυχισμένη. Πήρα στα χέρια μου το κύκνειο άσμα της αγαπημένης Jackie Collins “ΤheSantagelos”. To αεροπλάνο, πήγαινε και ερχόταν, μέχρι ο πιλότος μας ζήτησε συγνώμη για την απίστευτα άσχημη πτήση (αναταράξεις στο απόλυτο μεγαλείο τους)  αλλά εγώ ήμουν «χαμένη» στον κόσμο της ανεπανάληπτης “famiglia”

 

 

jackie

 

 

ΤΕΣΤ:

Σχετικά απλό θα είναι το σημερινό τεστ. Οι παλαίμαχες εδώ μέσα, ξέρετε καλά, ότι κάθε φορά που γυρίζω από κάποιο ταξίδι, ε, όλο και κάποιο δωράκι σας περιμένει, παραδοσιακά. Το ίδιο ισχύει και αυτή τη φορά. Τι θέλω από εσάς, στο σημερινό τεστ;

 

Να μαντέψετε, τι δώρο σας έφερα από το Λονδίνο.

 

 

Θέλετε λίγη βοήθεια; Οk.

 

  1. Είναι beauty gift (για να μην πελαγώσετε και ψάχνετε και ρούχα ή αξεσουάρ)
  2. Ήμουν Λονδίνο – London you know;

 

 

 

Σκεφτείτε εσείς και απαντήστε και συνεχίζουμε αύριο.

 

 

 

 

46 Σχόλια
  1. Υπεροχες εικόνες από ένα υπέροχο Λονδίνο και μια υπέροχη πολύχρωμη -σε εμφάνιση και διάθεση- παρέα! Τι μας έφερες? Εγω λεω (αυτό που θα ήθελα χα χα χα)φυσικά το ματ κραγιόν με σφουγγαράκι L’Oreal Paris Infallible … που δεν έχει έρθει ακόμα προς Βαλκάνια μεριά… what else my dearest?

  2. Kalimera!! Miss you already!! Perasame teleia kai elpizo na min kaneis 2 xronia na mas ksanartheis 😉 Den lamvano meros sto diagonismo kai den mantevo pantos giati den einai dikaio alla perimeno na do ti th poun ta koritsia!! To post gia ta Guerlain tha to exeis syntoma molis gino ligo kalytera giati me pire ki emena apo kato o vixas alla ego den arxisa ta Hot Toddy para Amoxil! Mexri avrio (elpizo) tha eimai perdiki!
    Filia polla!!

  3. @MariaA: Α!! Ναι, ναι! Ξέχασα να γράψω στα κορίτσια για το γιατροσόφι μου, το Ivanas’ Hot Toddy!! Θα επανορθώσω!! (δεν ήταν δυο χρόνια, αλλά την τελευταία φορά, ήμουν incognito… χεχεχε…)Περαστικά αγαπημένη! Σε κόλλησα! Θέλουμε Guerlain- τραγουδιστα το λέμε αυτό, όλες!

  4. Welcome back Julia σε μια γκρίζα Αθήνα, αλλά αν κρίνω από τις φωτό με την πολύ καλή παρέα σου στο Λονδίνο, ακόμα στα ουράνια θα πετάς (η διάθεσή σου δηλαδή)!! Τι όμορφες εικόνες και χαμογελαστά πρόσωπα!! Πάντα τέτοια σου εύχομαι και χαίρομαι που τα απολαμβάνουμε και εμείς μέσω εσσού!! Περαστικά στην αγαπημένη μας Maria A! Όσο για το τεστάκι σου είμαι σίγουρη ό,τι πρόκειται για άρωμα ή δείγμα αρώματος!!( κάτι σε Jo Malone ή Tom Ford;;)

  5. Καλημέρα!!!
    @Τζουλι?Τζουλια είπαμε στο τέλος θα γράψεις ενα καταπληκτικό βιβλίο με όλες της περιπέτειες σου!!
    Βέβαια αν ήμουν στην θέση σου στο αεροπλάνο θα ήμουν πανευτυχής που το (τεχνικό πρόβλημα)ήταν
    το νεράκι!!Γιατι αλλιώς όσο τσάι και καφέ να έπινα τα νεύρα μου δεν πρόκειται να ήρεμουσαν!!Φανταζεσαι
    να έκοβε βόλτες πάνω απο το αεροδρόμιο και ΕΣΥ ατάραχη να πίνεις το τσάι σου!!!χαχαχαχα
    Ξερεις λατρεύω τα τεστακια!!Απο οτι πήρε το μάτι μου πήγατε βολτούλα με το Μαράκι στο Topshop που
    σίγουρα θα έχει και τμήμα καλλυντικών !αρα υπόθετο θα μας πήρες κάτι απο εκει!Μπορει να ειναι κάποιο
    κραγιόν μιας και εχεις μια μικρή αδυναμία στα κραγιόν!!
    Φιλακια

  6. Top Shop.. Top Shop?? Top Shop!!!! Και θα είναι σίγουρα κάτι top 🙂

  7. Τελικά μόνο εγώ όταν ταξιδεύω δεν πίνω σταγόνα από υγρά , πόσο μάλλον τσάι!!!! Πολύ χαίρομαι που πέρασες όμορφα τελικά παρά την ταλαιπωρία του ταξιδιού. Έπρεπε να σου πω να μου φέρεις κάτι από charlotte tilboury μιας και ταξίδι στο Λονδίνο δεν προβλέπω να πάω σύντομα!!!!

  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΠΑΛΙ ΤΕΣΤΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ?
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΥΤΣΙΚΟ !

  9. @SofiaT: Καλά, μη σε είχα, στο ταξίδι της επιστροφής, αυτό μόνο σου λέω.

  10. Αχαχαχαχα, πόσο γέλασα! Καλά, και εγώ, κάθε φορά που μπαίνω σε αεροπλάνο, πιάνω τον εαυτό μου να κατακλύζεται από έντονα χριστιανικά συναισθήματα και αρχίζω να σταυροκοπιέμαι! Τέλειες οι φωτό, ζηλεύουμε λιγάκι (γιατί να μην το παραδεχτούμε άλλωστε;)
    Υ.Γ. Λονδίνο, χμμμμμ, let me think… Top shop? Κραγιονάκι ή κάποιο lip balm?

  11. Burberry ή Jo Malone είναι οι μαντεψιες μου 🙂
    Χαίρομαι που περνάς τόσο υπέροχα!

  12. @ΕΛΕΝΗ: Πως είπατε; Καλά για τσαι ok, ίσως συμφωνήσω (μη κοιτάς εμένα) αλλά ΥΓΡΑ, χρειάζονται και πολλά μάλιστα μέσα στο αεροπλάνο για να μην αφυδατώνεται το δέρμα. Ε και μετά πας πολλές φορές τουαλέτα που και αυτό χρειάζεται δηλαδή να σηκώνεσαι και να περπατάς μέσα στο αεροπλάνο για την καλή κυκλοφορία του αίματος. Αυτά.

  13. κραγιονάκι l’ oreal?? Α, και τώρα που το θυμήθηκα, θέλωωωω review για το black dahlia ny Tom Ford, ήρθε στο attica, αλλά δεν έχω προλάβει να πάω να το δω!! 😉

  14. Καλώς μας ήρθες πίσω ! Καλά , μόνο σε εσένα συμβαίνουν αυτά τα απίστευτα !!! Εγώ δεν μαντεύω , τελευταία δεν πέφτω και πολύ μέσα στις προβλέψεις μου .Πάντως , στο Λονδίνο μου άρεσε πολύ να χαζεύω στα Boots (έχω βέβαια να πάω πολλά χρόνια ) , τις τόσες άγνωστες στην Ελλάδα εταιρείες …

  15. @Marianna: Black Dahlia tou Givenchy mipos ennoeis? Ki an nai poia ekdosi? Exei 5-6 (7, 8) !!

  16. @MariaA οχι, εννοει μάλλον το κραγιόν Black Dahlia του Tom Ford Που χαλαέι κόσμο στα ξένα Blogs γιατι υπάρχει τέτοια ισορροπία στο χρώμα που παει σε όλες.

  17. Αχ, είσαστε τέλειες! Πρέπει να περάσατε πολύ ωραία κι ας δούλεψε στο έπακρο ο νομος του Μερφυ… Όσο για το παραδοσιακό πια δωράκι από Λονδίνο, ΔΕΝ θα πω κάτι από Top Shop γιατί μας έχεις ξαναφέρει και θα ήταν πολύ ευκολο να το βρούμε. ΔΕΝ θα πω το ματ κραγιόν L’Oreal γιατί τονισες πολύ τη λέξη Λονδίνο. Θα πώ όμως Burberry και κάτι από υην αρωματική σειρά London που είναι (για μένα) η σημαία του Οίκου.

  18. …καλώς μας ήλθες,Jennifer…το λοιπόν,έχουμε και λέμε….αν δεν διευκρίνιζες πως πρόκειται για beauty gift,θα έλεγα πως μας έφερες τσαγάκι από του Harrods….μήπως LONDON BURBERRY;;;;Κάτι σε Τοm….in Tom we trust….Marc Jacobs make up από τα Harrods;;;Kάτι σε Guerlain;;;;Jo Malone;;;;Άντε στο καλό σου…μπερδεύτηκα…..μήπως όόόλα αυτά;;;;;Χαχαχαχα…αναμένουμε με ανυπομονησία…..

  19. @julia,να ‘σαι καλά να ταξιδευεις και να φέρνεις δωράκια! Τα posts απο Λονδίνο είναι τα πιο αγαπημένα μου.Φανταστική εμπειρία! Για το τεστ θα ήθελα να πω ότι είναι δύσκολο. Κι εγώ στο Burberry London κλινω,μετά απο πολλή σκέψη…….. Φτου πάλι διάβασμα!

  20. Το balm για τα μάτια της Clinique μήπως έφερες? Welcome και ζήλεψα πολύ που είδα τόσες ωραίες φωτογραφίες. Θέλω και εγώ ένα ταξιδάκι και σύντομα!!

  21. Δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να είναι,εικασίες κάνω.Το μόνο σίγουρο πως θα είναι γεμάτο χρώμα(το μωβ που ορκιζόμαστε),αγάπη και θετική ενέργεια κι αυτό ακριβώς είναι που το κάνει και ξεχωριστό.
    Καλώς μας ήρθες αγαπημένη 🙂
    Μουτς

  22. Μας ήρθες πίσω αγαπημένη, εύχομαι ανανεωμένη και γεμάτη νέες εμπειρίες. Οι επεισοδιακές αερομεταφορές συμπεριλαμβάνονται. Μακάρι το πολυπόθητο ταξίδι σου να ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σου. Όσον αφορά στο δώρο… θα ήθελα να είναι το Guerlain La Petite Robe Noir αλλά δεν είναι βρετανική εταιρεία. Θα πω λοιπόν Burberry γιατί την ταυτίζω με το Λονδίνο.

  23. Κούκλες λαμπερές κι αστραφτερές όλες σας αλλά να τονίσω το γεγονός ότι η υπουργός μας έχει ένα κάτι που δεν έχω εντοπίσει ακόμα και την κάνει πιο πιο…Φτου σου κοριτσάρα μου!
    @Julia ξεκινάς βιβλίο.Τέλος.

  24. Welcome back αγαπημένη μας!! Ελπίζω, παρά τα εισαγωγικά ευτράπελα που μας διηγήθηκες, το ταξίδι σου στο Λονδίνο να ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σου -όπως υποψιαζόμαστε από τις ολοζώντανες φωτογραφίες σου άλλωστε! Εγώ σας γράφω από την αίθουσα αναμονής του Ελ. Βενιζέλος λίγα λεπτά πριν αναχωρήσει η πτήση της επιστροφής μου… Θα μαντέψω στα γρήγορα λοιπόν στο δύσκολο γρίφο, ή κάτι από τη beauty σειρά Topshop, ή αυτό που θα ήταν ο δικός μου κρυφός πόθος, κάτι από Jo Malone..! Τα φιλιά μου!

  25. Κωμικοτραγική κατάσταση αγαπημένη μου, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά…. Καλως ήρθες πίσω! Δεν ξέρω τι να σκεφτώ για το δωράκι, αλλά Λονδίνο είναι αυτό και σίγουρα θα διάλεξες κάτι εξαιρετικό!! Πάντως οι φωτογραφίες είναι φανταστικές και το νεό ματ κραγιόν με σφουγγαράκι L’Oreal Paris Infallible…..το λάτρεψα!!! Πολλά φιλιά!

  26. H Νεκταρία φεύγει, η Τζούλια έρχεται… είμαστε κοσμοπολίτικο blog, ποιά έχει αντίρρηση ε? 😉

  27. Θα έλεγα το ματ κραγιόν, όμως κατευθείαν μου έρχεται το London Burberry, οπότε… κάτι σχετικό με αυτό! 😉

  28. Δεν ειμαι καλη στις μαντεψιες, οτι και να εφερες θα ειναι τελειο! θα κανω οτι δεν ζηλευω για το Λονδινο, θα πω ομως οτι ζηλεψα οικτρα τα καλλυντικα marc jacobs που τα θελω κολασμενα!Ειχαν πει θα τα εφερναν τα sephora εδω…αλλα μειναμε με την ορεξη! Ελπιζω να περασες υπεροχα και να ξεκινας την νεα σεζον με αλλον αερα..Λονδρεζικο <3

  29. Κι εγώ κλίνω προς Burberry ή Jo Malone.
    Χαίρομαι πολύ που πέρασες υπέροχα, λατρεύω να βλέπω φωτογραφίες από ταξίδια xx

  30. Πω πω καημενούλα μου τί ήταν αυτό;; Σε νιώθω! Ο άτιμος και μισητός νόμος του Μέρφυ με χτυπά αλύπητα κάθε μα κάθε Φεβρουάριο!! Όσο για το quiz, I’m clueless yet anticipating. Kisses!

  31. Perfume by either Jo Malone or Burberry house
    Second guessing Topshop cosmetics

  32. ayto to pragma pou kathomai sto pc k gelao monh mou diabazontas tis apisteytes peripeties tin julias kathe fora k tin mama mou na koitaei apo tin porta k na koroideyei pou gelao moni mou nomizo me ksepernaei…xaxaxaxaxa
    kalos irthes julia mas!!
    loipon ego thelo poly to kragion pou foraei h ypourgos mas k ksetrelathika k to xroma yperoxo…. alla tha po Guerlain La Petite Robe Noir. kiss

  33. Πόσο όμορφες φωτογραφίες και τι υπέροχα προσωπάκια που έχετε και οι 3!!! Τζούλια μου έχεις μοναδικό τρόπο να γράφεις,με αχτύπητο χιούμορ,που με έκανες να γελάσω τελικά με την περιπέτειά σου!!!! Welcome back! Προτιμώ να μην μαντέψω γιατί δεν τα πάω καλά με τις μαντεψιες 😉 και γιατί I love surprises!!!

  34. ας πουμε και κατι τελευταιο μηπως το House of Jo Malone London

    η Vintage 2015 with Elderflower Bath & Shower Gel MOLTON BROWN

  35. Λοιπόν, εδώ που κάθομαι και ξαναπεριμένω στην ενδιάμεση στάση στο Schiphol, λέω να τολμήσω άλλη μια μαντεψιά 😉 London…London…μήπως όπως λέμε Rimmel London…;;

  36. Ολα καλά αγαπημένη μας!Να έχεις να μας λες!Ο Μέρφυ σ’ εμένα “χτυπάει” μόνο σε ιατρικά θέματα κι εκει πονάει.Μία βλακεία να κάνει ο καλύτερος γιατρός που υπάρχει θα την κάνει πάνω μου. Έχω ιστορίες νασου πω τέτοιες που θα βαρεθείς ν’ακούς.Όσον αφορά το δωράκι εγώ πιστεύω ότι λόγω του Βαλεντίνου είναι κραγιόν σε φλογερό κόκκινο.

  37. Καλως ορισες καλη μας φιλη ,φανταζομαι τα περασες υπεροχα !!!!Ας μαντεψω λοιπον,το δωρακι μας ειναι κατι απο τη σειρα Marc Jacobs η αρωμα Montale !!!φιλακια πολλα !!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.