It’s a Birthday! 10 χρόνια Nina (το μήλο γίνεται pop)

 

 

NINA-POP_DOTS-INVASION-1-43

 

Γιορτάζει η Nina τα γενέθλιά της και ο οίκος Nina Ricci μας προσκαλεί σε ένα pop πάρτυ: πάρτε και εσείς μέρος σε αυτό το διασκεδαστικό κόσμο της Nina γεμάτο χρώματα  για να γιορτάσετε την 10η επέτειο κυκλοφορίας του αρώματος Nina, με το καινούργιο γυναικείο συλλεκτικό άρωμα Nina Pop 10th Birthday Edition!

 

Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγα χρόνια για το άρωμα Nina, ώστε να καθιερωθεί στην αγορά των αρωμάτων μέσα από ένα  απ’ τα μεγαλύτερα success story. Το άρωμα αυτό, που κυριαρχεί σε αναρίθμητες αγορές και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα τοπ -σε πωλήσεις- αρώματα στον κόσμο απ’ την αρχή του λανσαρίσματός του, παρασύρει έναν ολοένα μεγαλύτερο αριθμό νέων γυναικών από ότι λένε τα στοιχεία.

 

 

NINA-POP_10-COLLECTORS-(2)

 

 

Χάρη στην διάδοσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις αποκλειστικά εμπνευσμένες online εμπειρίες, το Nina έχει κατορθώσει να δημιουργήσει γερούς συνδέσμους και να χτίσει μια μοναδική σχέση με τις νεαρές γυναίκες όλου του κόσμου. Με σχεδόν 3 εκατομμύρια οπαδούς στη σελίδα του στο Facebook, κατέχει την πρώτη θέση στις σελίδες αρωμάτων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.  Και τώρα γιορτάζει τα 10α γενέθλιά του με τον πιο κατάλληλο τρόπο με το: #NinaPopParty

 

 

 

NINA-POP_10-ANS

 

 

Ο χορός των πουά

 

Κόκκινο, ροζ, μανταρινί, κίτρινο, μπλε… για τα 10α γενέθλιά του το άρωμα Nina επιλέγει την ψυχεδέλεια! Ανανεωμένο από τη Γαλλίδα καλλιτέχνιδα Coco, το διάσημο μπουκάλι σε σχήμα μήλο ντύνεται στην τρέλα της Pop κουλτούρας. Το λευκό λακαρισμένο σχήμα του γεμίζει από πολύχρωμα πουά, που ανακατεύονται με χάρη. Αστραφτερό και γιορταστικό, αυτό το παιχνίδι στα χρώματα του ουράνιου τόξου δίνει ένα λουκ μοντέρνας τέχνης στο αυθεντικό άρωμα, σηματοδοτώντας μια στιγμή κομψότητας στην ιστορία του Nina, που το 2016 γιορτάζει τα δέκατα γενέθλιά του. Κλείνοντας το μάτι σε μια ‘τρελή’ δεκαετία αλλά και μαζί μ’ ένα άγγιγμα παραμυθιού.

 

 

NINA-POP_DUO-VISUAL

 

 

Nina, το ‘μαγικό’ άρωμα

 

10 χρόνια! Αυτή η ιστορία αγάπης ξεκίνησε το 2006, όταν η Nina Ricci ζήτησε από τον διάσημο αρωματοποιό Olivier Cresp να δημιουργήσει ένα ‘μαγικό άρωμα’. Το Nina. Ένα άρωμα φλοράλ, με μια ντελικάτη, πολυτελή, αστραφτερή καρδιά ‘διπλής όψης’. Τυλιγμένο σ’ ένα βέλο καραμέλας και μήλου, με μια αύρα εσπεριδοειδών πάνω στη σαγηνευτική βάση ανάλαφρου ξυλώδους μόσχου, η αισθησιακά θηλυκή του αύρα δημιούργησε αμέσως παγκόσμια επιτυχία. Με το πέρασμα των χρόνων, αυτό το ‘it’ άρωμα αποτέλεσε πηγή για πάμπολλες οσφρητικές εκδοχές, καθώς η τολμηρή έμπνευση έπαιζε διαρκώς με τις νότες του.

 

NINA-POP_OLIVIER-CRESP-(2)

 

 

NINA-POP_INGREDIENTS

 

 

Ένα μικρό όνομα που αφηγείται μια ολόκληρη ιστορία

 

Ο χαρακτήρας της Nina παίρνει τ’ όνομά του από τη δημιουργό του Παριζιάνικου οίκου μόδας, συνώνυμου με τη Γαλλική φινέτσα και την απόλυτη θηλυκότητα. Σαν ηθοποιός σ’ ένα ξεχωριστό παραμύθι, η Nina ονειρεύεται τη θηλυκότητα, ακροβατώντας ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα, από την παραμυθένια φύση ενός κόσμου ονείρων, ως το σοφιστικέ σύμπαν ενός κλασικού Παριζιάνικου διαμερίσματος. Αυτό το νεαρό κορίτσι, το τόσο χαριτωμένα κομψό, είναι αυθόρμητο, μυστηριώδες και ονειρικό, αλλά κι αστραφτερό και πεισματάρικο ταυτόχρονα. Παραπλανητικά αθώα, η Nina καθοδηγείται απ’ τις επιθυμίες και τα συναισθήματά της και νοιώθει την ακαταμάχητη έλξη για ένα μήλο…

 

 

NINA-POP_FRIDA-GUSTAVSSON-(

 

 

Ένα cult μπουκάλι

 

Αυτή η σύγχρονη εκδοχή του αισθησιακού κρυστάλλινου μήλου, που σχεδιάστηκε το 1952 από τον Οίκο Lalique για το άρωμα Fille d’Eve de Nina Ricci, αποδεικνύει ότι το μπουκάλι Nina είναι διαρκώς ικανό να ανα-επινοεί τον εαυτό του. Συλλεκτικό αντικείμενο πόθου και φετίχ, δεν μένει ποτέ το ίδιο, παραμένει ωστόσο πάντα τέλεια αναγνωρίσιμο, καθώς μεταμορφώνεται σε κάθε καινούριο κεφάλαιο στην ιστορία του Nina. Οι γραμμές, τα χρώματα και τα υλικά αλλάζουν συνέχεια. Νέοι κόσμοι, φρέσκοι, εξερευνούνται μέσα από καλλιτεχνικές συνεργασίες, όπως αυτή με τον οίκο Ladurée, τον οίκο Swarovski ή την εικονογράφο Lilidoll.

 

 

NINA-POP_50ml

 

H σειρά του συλλεκτικού αρώματος Nina Pop 10th Birthday Edition περιλαμβάνει:

 

Nina Pop edt 50ml

 Nina Pop edt 80ml

 

 

 

 

 

 

Tελειώνοντας το post, θυμήθηκα έναν διαγωνισμό που είχαμε κάνει πριν από κάποια χρόνια για το άρωμα Nina L’Elixir και τότε είχε κερδίσει και ο Ανέστης, ο οποίος αν και δεν κληρώθηκε, είχε στείλει ένα σχόλιο, στο οποίο μας εκλιπαρούσε να κερδίσει το άρωμα για την “φουκαριάρα τη γυναίκα του που τον είχε τρελάνει”. Είχαμε γελάσει πολύ τότε.  Αλήθεια, το θυμάται κάποια από εσάς; Anyway, το έψαξα λοιπόν και είδα ότι είχε γραφεί τον Απρίλιο του 2011 (!!! 5 χρόνια;;;;)  και μπορείτε να το δείτε εδώ.

 

Oh my… How time flies when you’re enjoying yourself!

 

 

 

 

34 Σχόλια
  1. ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΟΝΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΟ BEAUTYBLOG.

    ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ!

  2. Την αγαπώ τη Nina Ricci γι΄αυτό που εκπροσωπεί. Είναι συνώνυμο μιας κλασσικής γυναικείας φινέτσας και κομψότητας, παράλληλη με μια σπιρτάδα κι εξυπνάδα που σπάνια συναντάς πλέον. Ωστόσο, παρότι εχω φορέσει κατα καιρούς κάποια από τα αρωματα της, με στεναχωρεί το γεγονός, ότι ένας οίκος που μας έχει δώσει ένα από τα πιο θρυλικά αρώματα όλων των εποχών, το L’ air du temps, αναλώνεται σε εφημερες και πρόσκαιρες ευωδιές τις τελευταίες δεκαετίες, έως και αδιάφορες θα έλεγα όπως το πρόσφατο L’ extase η το προ δεκαετίας Love in Paris που ποιός το θυμάται πλέον? Εχω πολύ ψηλά τον πήχυ για τη Nina Ricci και θα ήθελα να συνεχίσει να γράφει ιστορία. Ωστόσο, το Nina δεν το έχω μυρίσει για να είμαι ειλικρινής και το μπουκάλι της αν μη τι άλλο φαίνεται must have. Σας φιλώ!

  3. Το μπουκαλάκι σου φτιάχνει τη διάθεση και μόνο που το βλέπεις!

  4. Kalimera!! To thymamai to sxolio tou Anesti kai gelao! Ta mpoukalakia ontos einai panemorfa opos kai to aroma!

  5. @Stella: Symfono synadelfe! Pantos opos vlepete oles oi etairies pia otan apoktisoun ena petyximeno aroma tha to ekmetaleftoun sto epakro me pollaples edition allazontas polles fores mono to mpoukali. To L’Air du Temps einai asynagonisto aroma kai akomi monterno, to Extase kai to Love in Paris eksairetikes floral dimiourgies kai min ksexname kai to Deci Dela – to forousa syxna, i myti mou apo tote epairne klisi pros ta chypre aromata- axxxx niata!

  6. @MariaA καλά αυτο το copy paste του εαυτού μας είναι για μένα η απόλυτη απόδειξη της έλλειψης φαντασίας. Το deci dela ήταν όντως μια μεγάλη επιτυχία. Οχι, του γούστου μου αλλά έκανε πάταγο. Ηταν όμως του ’94. Το extase εμένα, μόνο extase δεν μου έκανε και το Love in paris το φόρεσα όταν βγήκε, αλλά η διάρκεια του έρωτα μας κράτησε μόνο οσο να τελειώσει το ένα και μοναδικό μπουκαλι.

  7. @Kαλλιόπη: Ναι, φυσικά είσαι από τις πρώτες αναγνώστριες του bb- το ξέρω πολύ καλά! (αν το διάβασες πάντως σήμερα, σίγουρα γέλασες!)

  8. @Stella: Εδωσε το ok, γι αυτό το άρωμα η Υπουργός άρα ίσως αξίζει μια δοκιμή, τι λες; Και το Elixir πάντως, δεν ήταν κακό. Για τα άλλα που λες, δεν έχεις και άδικο…

  9. @MariaA Deci Dela!!! Μόνο εσύ θα μπορούσες να το θυμηθείς αυτό!!! (ήσουν μαζί μας, τότε στην Αθήνα, την περίοδο “Ανέστης”…)

  10. Ούτε και εγώ θυμόμουν το σχόλιο του Ανέστη. Πολύ έξυπνο όμως. Και το μπουκαλάκι πραγματικά υπέροχο και πολύ χαρούμενο!

  11. @Julia Πάντα, ότι προτείνει η Υπουργός μας είναι εγγύηση!

  12. @Julia Το extase Θέλεις να πεις… Οχι, σίγουρα δεν ήταν κακό. Αλλά απο εναν τέτοιο οίκο δεν περιμένω απλά ένα “pas mal” άρωμα. Περιμένω το leading άρωμα! Αυτο με το οποίο θα ….εξτασιασθώ….

  13. @Stella: Όχι δεν θέλω να πω το Εxtase. Για το Nina L’Elixir, μιλάω στο κόκκινο μπουκάλι μήλο. Mε γιασεμί, κόκκινα φρούτα, κέδρο και μόσχο.

  14. ….ξέρετε πως έχω φετίχ με τα μπουκάλια…..τι όμορφο pop art μπουκάλι είναι αυτό…..το θέλω ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ….επίσης, μου αρέσει η ενότητα για τα μπουκάλια σε κάθε παρουσίαση αρώματος….αααα,μην ξεχνιόμαστε ….κάποια μου υποσχέθηκε αφιέρωμα top-10 στα μπουκάλια αρωμάτων….για να μην ξεχνιόμαστε το λέω,κυρία…..

  15. @Celia: Οχι μόνο δεν ξεχνιόμαστε, αλλά έχεις βάλει στα αίματα την Υπουργό και προβλέπω αυτό το post της, να σπάσει πάλι τα κοντέρ.

  16. κι ερωτηση τωρα προς όλες…. είμαι η μόνη που δεν μπορώ να πετάξω κατι τέτοια μπουκάλια, πολύ καιρό αφότου το άρωμα τελειώσει? Μα δεν μου κάνει καρδια… Στολίζω μετά το μπάνιο και καταβάλω προσπάθεια να πετάξω κάποια, κάποια στιγμή, γιατί διαφορετικά δεν θα χωράμε ούτε στην μπανιέρα…

  17. @Stella, μεγαλύτερο φετίχ από μένα με τα μπουκάλια δεν έχει καμία…..ακόμα και τα άδεια τα φυλάω ευλαβικά…. …βλέποντας τα κατά καιρούς μπουκάλια της NR έκανα τον συνειρμό με την Νέα Υόρκη(σχήμα μήλου το μπουκάλι,big apple=New York=λατρεία…)….αλλά βλέποντας τούτο εδώ το pop art μπουκάλι είναι σα να βρίσκομαι ήδη στη λατρεμένη μου πόλη και να περιδιαβαίνω στους δρόμους της….μόνο μια NY Lover μπορεί να με καταλάβει……όσο για το αφιέρωμα είμαι σίγουρη…it will rock…..

  18. @Celia: To post etoimazetai ki elpizo na aresei prota s’ esena pou to zitises kai fysika se ola ta bbgirls!! To vouno me ta notes pou kano edo kai mia evdomada tha parei morfi syntoma!
    @Julia: To Deci Dela itan agapimeno – den einai tyxaio- idios dimiourgos me to LouLou!
    @Stella: min petate ta adeia mpoukalia idios an einai apo limited edition- se liga xronia mporei na aksizoun mia mikri periousia sto ebay!

  19. Όντως, ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα, αλλά περνάει υπέροχα εδώ στο beautyblog, με δημιουργία, φαντασία και αγάπη.
    Τα Nina Ricci δεν μου ταίριαξαν ποτέ… Αν αποφασίσω να ξαναδοκιμάσω, θα είναι λόγω του σχολίου της Βασιλικής για τη Νέα Υόρκη (δηλώνω φανατική NY lover).

  20. Γεια σας κορίτσια!Δεν θα έλεγα ότι είμαι fan του συγκεκριμένου brand αλλά για το μπουκάλι και μόνο θα το δοκίμαζα!Τι σου κάνει το άτιμο packaging

  21. Πάντως αυτο το θεμα με τα μπουκάλια είναι τεράστιο…. @MariaA Αν δεν πετάξω τα μπουκάλια, στο τέλος δεν θα χωράω στο σπίτι μου aka Το Διεθνές Αεροδρόμιο (κατά τους φίλους μου) απ΄όλα όσα έχω κουβαλήσει όλα αυτα τα χρόνια απ΄τα ταξίδια μου… by the way έχω στο μπουντουάρ μου, μια μικρούλα συλλογή από μπουκάλια αρωματων απο διάφορες χώρες του κόσμου, πολύ πριν έρθουν και στην Ελλάδα π.χ Τυνησία, Αιγυπτο, Βενετία, Γαλλία κ.λ.π Σταμάτησα πριν το σπίτι μετατραπεί σε μουσείο με προθήκες…. ευτυχως! 😉

  22. Για μένα Nina Ricci=L’ air du temps το κλασικό αγαπημένο της μητέρας μου που πολλές παιδικές αναμνήσεις μου ειναι συνυφασμένες με αυτό το άρωμα…Πάντως το πουά μπουκαλάκι μου βγάζει μια “τρελούτσικη”διάθεση,θα ηθελα να το μυρίσω! Θυμαμαι πολύ καλά το σχόλιο του Ανέστη που δικαιωματικά πήρε για δώρο το άρωμα,είχα γελάσει τότε που το είχα διαβάσει..Τι τραβάνε καμμιά φορά οι άντρες μας με την κρεβατομουρμούρα μας και όχι μόνο! 😉

  23. @MariaA …Σε έβαλα σε μπελάδες μάλλον με την ”παραγγελιά” μου,εεεε;;;Είμαι σίγουρη πως το post θα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ…. @Amalia, πόσο χαίρομαι που είσαι κι εσύ μια NY Lover….σε φιλώ…κι εύχομαι μια μέρα να ανταμώσουμε στη λατρεμένη μας πόλη….

  24. αρωματα ,αρωματα !!!τι ωραια που ειναι και αυτο το μπουκαλακι …ενα κοσμημα ειναι !!!

  25. Συγκαταλέγομαι χωρίς αμφιβολία κι εγώ στο γκρουπ όσων δε μπορούν ποτέ να πετάξουν κανένα μπουκαλάκι αρώματος…Ποτέ όμως! Περιμένω με τεράστιο ενδιαφέρον το post για τα top-10 μπουκάλια αρωμάτων από τη Μαρία μας, μπράβο Celia για την ιδέα!
    @Stella: Πολύ θα ήθελα να τη δω αυτή την international συλλογή σου 😉

  26. Τι χαρούμενο μπουκαλάκι είναι αυτό?Μου φτιάχνει τη διάθεση μόνο που το βλέπω…
    Μουτς

  27. Αυτό είναι το άρωμα μου! Και είναι τέλειο και το καινούργιο μπουκαλάκι φαίνεται super… κι εγώ έχω μείνει στο ροζ-χρυσό! Μου φτιάξατε την μέρα με αυτό το post!

  28. @Celia: Σε κανένα μπελά δε με έβαλες, ίσα ίσα που δεχόμαστε παραγγελιές!!Μόνο που δεν θα είναι τοπ 10 όπως λέει η @nektaria πολύ περισσότερα θα είναι!!
    🙂

  29. @MariaA: 🙂 Ακόμη καλύτερα!! Παρεμπιπτόντως, κρυώνετε εσείς εκεί στο Λονδίνο; Γιατί εδώ μιλάμε για πολύ κρύο τις τελευταίες μέρες…

  30. @Nektaria: ψόφος όχι κρύο! Το έχουμε δαγκώσει κανονικά!! Που οι 20-22 βαθμοί της Αθήνας, εμείς παρακαλάμε για 2!

  31. Dear Stella,εμένα η μπανιέρα μου έχει ένα σα σκαλάκι στο “κεφάλι”.Εκεί βάζω διακοσμητικά μηλομπουκαλάκια.΄Οσα δε χωράνε τα βάζω διακοσμητικά από δω κι από κει…σε βιβλιοθήκες,γραφεία,εταζέρες στο μπάνιο,κομοδίνα…Η αλήθεια είναι ότι δεν τα έχω γεμίσει όλα ακόμα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.