H Άνοιξη στα νύχια μας, από Essie και Orly.

 

spring-essie-orly-2016

 

 

Δυο ανοιξιάτικες συλλογές σε βερνίκια νυχιών θα δούμε σήμερα, αυτή της Essie, καθώς και της Orly. Η Essie Professional Application (αυτό αναγράφεται πλέον σε κάποια από τα βερνίκια) παρουσιάζει τη συλλογή Sunshine State ενώ η Orly την Melrose.

 

Όπως καταλάβατε και οι δύο συλλογές παίρνουν την έμπνευσή τους από μέρη στην USA, η μια από West Coast, Los Angeles και τον διάσημο δρόμο Melrose και η άλλη από East Coast Florida και Palm Beach- η Florida ονομάζεται επίσης και “Sunshine State”.

 

 

H συλλογή Orly

 

 

orly-spring-2016-collection-melrose

 

 

 

orly

 

 

 

(το Feel the Funk, είναι απίθανο…)

 

 

Η συλλογή Orly διατίθεται επιπλέον και σε βερνίκι διαρκείας (10 ημερών) και σε ημι-μόνιμο βερνίκι. Μπορείτε να τη βρείτε στα καταστήματα Galerie de Beauté, σε στούντιο νυχιών, σε επιλεγμένα κομμωτήρια αλλά και online στο http://www.evabeauty.gr/cme/

 

 

 

H συλλογή Essie

 

Έμπνευση από Florida street fashion:

 

essie-spring-2016

 

 

 

Off  Tropic και Pool Side

 

 

 

essie-2016-spring-1

 

 

Shades On και Sunshine State of Mind

 

 

essie-2016-spring-2

 

High Class Affair και Lounge Lover

 

 

 

essie-2016-spring-3

 

 

 

 

Nα και κάποιες ιδέες για nail art:

 

essie-nail-art

 

 

Επίσης να σας πω, ότι αν θέλετε να δείτε swatches από τη συλλογή μπείτε τώρα στο Stars and Stellars της αγαπημένης Στέλλας (No 1 Essie fan)  και θα δείτε πόσο όμορφα δείχνουν τα χρώματα φορεμένα στα νύχια της. (σου “κλέβω” μια φωτογραφία αγαπημένη, πολύ μου άρεσε αυτό το χρώμα στα νύχια σου, είναι πραγματικά “Sunshine State of Mind!”)

 

 

essie-stars-stellars

 

 

 

Σημειώστε ότι όλα τα looks της Essie  Spring Collection μπορούν να γίνουν και σε ημιμόνιμο gel manicure διάρκειας 15 ημερών.

 

 

 

18 Σχόλια
  1. Δεν είμαι έτοιμη για άνοιξη, είπα τον πόνο μου σαι στην Στέλλα,στο Stars & Stellars, οπότε κλικ μου έκαναν εννοείται αρχικά οι σκούρες αποχρώσεις.
    Window shopping & Pool side, μου πήραν τα μυαλά!!

  2. Irthe i anoiksi!! NOT in London pantos!! Ta xromata eksairetika kai poly anoiksiatika – an ta foreseis mazi me gouna kai rosiko kapelo pos tha einai?

  3. Irthe i anoiksi!! NOT in London pantos!! Ta xromata eksairetika kai poly anoiksiatika – an ta foreseis mazi me gouna kai rosiko kapelo pos tha einai?

  4. Μμμμμμμμμμμ…… Απο χρώματα ψηφίζω Essie, από ποιότητα Orly… κι από εποχές…Θέλω λιγο χειμώνα βρε κορίτσια!!!! Δεν πρόλαβα να φορέσω καλά καλά τα πουλοβεράκια και τα κασκολάκια μου!!!

  5. Πολλα ευχαριστω για το mention αγαπημενη! Η αληθεια ειναι οτι και φετος η essie με εξεπληξε ευχαριστα, τοσο με τις αποχρωσεις που δεν εχω ομοια, οσο και με την βελτιωμενη συνθεση των χρωματων. Ααα και ευχαριστω για το no1 essie fan, you make me blush <3

  6. @Stwlla: Ela London exoume mpoliko xeimona edo den exo vgalei ti gouna apo epano mou edo kai 2 mines!

  7. @MariaA Μια μερα θα παρω ένα αεροπλάνο με την “Ρούλα” μου (από το κουμπαρούλα μου) κι απλά θα σε πάρω τηλ. και θα σου πω “Είμαι Heathrow… έλα να με πάρεις…. χι χι χι” 😉 You know…. τοξότης είσαι κι εσύ… πόσο ν΄αντέξω πια χωρίς ταξίδια?

  8. @Stella: oxi poly se niotho apolyta! ante omos olo yposxeseis eisai! 🙂

  9. @SofiaS: Φυσικά δεν είσαι έτοιμη για Άνοιξη, αφού Άνοιξη έχουμε εδώ και 2 μήνες. Για καλοκαίρι πρέπει να ετοιμαζόμαστε όπως το βλέπω το θέμα…

  10. @MariaA: Ε, δεν είναι και φυσιολογικό αυτό το δικό μας φέτος.. Όπως λέει και η Stella, ούτε ένα κασκολάκι δεν προλάβαμε να φορέσουμε.. Τέλεια τα χρώματα με γούνα και ρώσικο καπέλο!! I agree!

  11. @Stella Damaskinidou: Ε, κάποια πράγματα, πρέπει να λέγονται αγαπημένη! Ασε που ήμουν έτοιμη να σου “κλέψω” όλα τα swatches, αλλά κρατήθηκα!

  12. @Stella: Πάρε τη “Ρούλα” και άσε εμένα πίσω για να πας να βρεις την άλλη Υπουργό και θα κηρύξω πραξικόπημα.. Πρόσεχε πως τα λες αυτά…

  13. Πολύ όμορφα καλοκαιρινά δροσερά ζουμερά χρώματα!!! Για οσες εχουν νύχια,όχι για τα δικά μου τα σκοροφαγωμένα,κλαψ κλαψ!

  14. Όμορφα χρωματάκια όλα,από τα orly το τελευταίο δεξιά μου “μιλάει” από τα essie δεν το χω ξεκάθαρο αλλά της Στέλλας όντως δείχνει πολύ δροσερό.Σαν να καλοκαίριασε…
    Μουτς

  15. Αν και είμαι παιδί του χειμώνα, με αυτά τα χρώματα θα γίνω της άνοιξης, το βλέπω!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.