Guerlain Spring Glow Άνοιξη 2016 (πολλά νέα!)

 

 

guerlain-spring-collection-banner-870x555

 

Τίποτα δεν σηματοδοτεί τον ερχομό της άνοιξης καλύτερα από την άφιξη των νέων ρούχων στα καταστήματα και φυσικά το λανσάρισμα των εποχιακών σειρών μακιγιάζ!

 

Προσωπικά περιμένω με μεγαλύτερη ανυπομονησία το νέο μακιγιάζ, παρά τα ρούχα – παπούτσια- τσάντες που θα φορέσω τη νέα σεζόν ιδίως τα τελευταία χρόνια που ζω στο Λονδίνο και φτάνει σχεδόν Ιούλιος, για να βγάλω το καλσόν και το κορμάκι από πάνω μου.

 

Ένα ζουμερό κραγιόν, ένα νέο foundation, μια χρωματιστή μάσκαρα και ένα ροδαλό ρουζ πάντως, με παρηγορούν και μαζί με τα αρώματά μου με βοηθούν να νιώσω πιο ανοιξιάτικη!

 

 

Ο Guerlain εκτός από αγαπημένος μου αρωματικός οίκος καταφέρνει κάθε χρονιά να λανσάρει από τις πιο χαρούμενες και ζωντανές συλλογές μακιγιάζ και φέτος πάλι οι ανοιξιάτικες προτάσεις του είναι από τις πιο ποθητές και περιλαμβάνουν εξαιρετικά μολύβια ματιών σε 5 αποχρώσεις, αγαπημένες μου οι 04 Katy Navy & 03 Deep Purple , 2 νεες αποχρώσεις για τη σειρά κραγιόν Kiss Kiss, τα 371 Darling Baby ένα φωτεινό ροζ και 372 All about pink,  ένα απαλό ροζ φουξια και δυο σουπερ χαρούμενα νεα συλλεκτικά προιόντα, τη σκιά “Enjoy” σε απαλό κίτρινο και το ρουζ δύο αποχρώσεων “Smile” που συνδυάζει ένα σατινέ κόκκινο και ένα απαλό ροζ, που μπορουν να χρησιμοποιηθούν μαζί ή χωριστά ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε.

 

 

 

 

Guerlain_spring_2016_makeup_collection2

 

 

Guerlain-Spring-2016-CA

 

 

 

Guerlain_spring_2016_makeup_collection1

 

 

 

Τέλος, το προϊόν σταρ είναι η βάση primer Meteorites Base που ξαναγεννιέται σε μορφή gel και οι πολύτιμες πέρλες του φυλάσσονται σε λευκό κρυστάλλινο διαφανές μπουκάλι.

 

 

guerlain-meteorites-new-2016

 

 

 

Στο Λονδίνο έχουν ήδη κυκλοφορήσει μαζί με τη σειρά μακιγιάζ εμπνευσμένη από το άρωμα του οίκου La Petite Robe Noire η οποία περιλαμβάνει 20 αποχρώσεις κραγιόν και 8 αποχρώσεις μανό + 1 top coat όλα εμποτισμένα με το υπέροχο άρωμα του LPRN.

 

 

robe-noir-2

 

 

robe-noir-3

 

 

 

Το άρωμα των προιόντων περιποίησης και μακιγιάζ Guerlain πάντα ήταν υπέροχο, όμως τώρα ο οίκος το πήγε ένα βήμα παραπέρα και αρωμάτισε τα συγκεκριμένα κραγιόν και μανό με το άρωμα – τεράστια επιτυχία – του οίκου και τα έβαλε σε συσκευασίες που παραπέμπουν στο μπουκάλι του.

 

Με τη Τζούλια τα δοκιμάσαμε όταν ήρθε στο Λονδίνο και έβαψα το νύχι μου πριν να φύγουμε από το Ηouse of Fraser για να το δοκιμάσω. Στην αρχή δεν εντυπωσιάστηκα, αλλά μέχρι το βράδυ όταν ξαναμύρισα το νύχι μου όντως θύμισε αρκετά το άρωμα.

 

1

 

 

2

 

 

3

 

 

4

 

 

Θα κλείσω δείχνοντάς σας μια φωτογραφία από τη νέα συλλεκτική συσκευασία του αρώματος που προς το παρόν το βρίσκετε μόνο στο Γαλλικό Sephora.

 

 

 

robe-noir-1

 

 

Φιλιά πολλά bb girls!

MariaA

 

 

 

19 Σχόλια
  1. Ενα μεγάλο ΑΑΑΑΑΑΧ απο δω μέχρι το Λονδίνο! Κούκλα είσαι συνάδελφε! Πάντως το ρουζ και τα κραγιόν έκαναν την καρδια μου να χτυπά! Guerlain! Τι να λέμε τώρα….
    Φιλιά!

  2. Αν κανει Αααααχ η Στελλα μας να κάνω εγω μήπως Βααααχ!!!
    @Μαρακι στο ¨εχω ξαναπεί σου πάει το Μεγαλονησι!!,χαχαχαχα
    Ενα αρωμα ¨εχω αγοράσει Guerlain (L’instant Magic)και ειναι όντως μαγικό!!!
    Φιλακια

  3. @SofiaT: To “Μεγαλονήσι;” To “Μεγαλονήσι”;;;;;;;;

    Άντε και μας είχαν λείψει τα taglines σου.

    SofiaΤ, strikes back!!

    (είμαι και επηρεασμένη από Star Wars, έχω έναν Kylo Ren και περιφέρεται τις τελευταίες μέρες στο σπίτι…)

  4. Ααααχ αγαπω τοσο τους meteorites μου που περασα να τσεκαρω το νεο primer…αυτο ηταν..ερωτας με την πρωτη ματια…Στην αρχη αφηνει πολυ shimmery αποτελεσμα, αλλα το επομενο λεπτο εξαφανιζεται μαγικα και αφηνει μια υπεροχη λαμψη στην επιδερμιδα. Δεν ξερω πως γινεται, ξερω μονο οτι το θελω!

  5. το θέλω και γω το primer!!!! Θα πάω να το δοκιμάσω…
    Μαράκι μου είσαι γλύκα!!!!Καλημέρα !!!!

  6. Kalimera bbgirls!! To megalonisi!!! Sofia kontevo na peso kato apo ta gelia!!! Min ksegelieste apo tis foto i Julia vazei 100 filtra gia na vgaino etsi 🙂
    Pantos to kragion einai eksairetiko, piga kai to dokimasa ksana kai epeidi eixa ena kouponi apo to amazon ypekypsa kai to agorasa (eipa ston eafto mou mono 2 lires sou stoixise) stin apoxrosi Beige Lingerie gia na to forao kathe mera.
    @Stella: ase ta aaaax kai kleise eisitirio!
    @SofiaT: Eksairetiki epilogi aromatos!! To agapo ki ego poly!
    @Stella D: to primer einai katapliktiko i lampsi opos les einai theiiki!

  7. @MariaA: Ελα Παναγία μου! Κανένα φίλτρο δεν έχουμε βάλει, που να το βρούμε; Εξ άλλου, ειδικά στη δεύτερη φωτό φαίνεται 100% πόσο φυσική και λαμπερή είσαι, αλλά και εντελώς αρετουσάριστη! (πάντως αν έχεις κανά καλό φίλτρο, να βγαίνουμε και εμείς αψεγάδιαστες, δεν θα λέγαμε όχι…)

  8. @Julia: xexe to ksero alla synithos vgaino xalia stis foto kai tora mou fanike periergo!! 😉

  9. @MariaA@Τζουλια Μάλλον η Τζουλια μας έχει και αλλα ταλέντα!!ακα καταπληκτική φωτογράφος!!!
    Είδες άμα εχεις χέρι!!!χαχαχαχα
    Αγάπες μου δεν έχετε ανάγκη εσείς απο φίλτρα!!Μονο τα μαγικά φίλτρα της Στέλλας μας ειναι
    απαραίτητα!!!
    @Τζουλια .Τζουλια την περάσαμε και εμείς την περίοδο Star Wars περίπου στην ίδια ηλικία όπου
    ο γιος μου ντυμένος Veider με κινηγουσε με το φωτόσπαθο σε όλο το σπίτι!!!Μετα επεκταθήκαμε
    στα αγαπημένα LEGO σε ατέλειωτες υπερκατασκευές !!!Ευτυχος έπιαναν τρομερά τα χέρια του και τα έφτιαχνε όλα μόνος του!!!Εξαιρετικος ούτε εγω η ίδια πίστευα οτι τα έκανε χωρις καμία βοήθεια!!
    Φιλια

  10. Από την πρώτη παρουσίαση μετά το ταξίδι της Τζούλιας μας στο Λονδίνο το είχα επιθυμήσει αυτό το κραγιόν.
    @MariaA, συμφωνώ απόλυτα για το άρωμα των προϊόντων Guerlain. Όταν ανοίγεις μια παλέτα σκιών και αναδίδει υπέροχο άρωμα σε προκαλεί να εκφραστείς καλλιτεχνικά…

  11. Ξερογλειφομαι για meteorites gel!Η υπουργός ομορφαίνει και πάει!

  12. ti oraia pragmatakia einai ayta!!! enthoysiastika me to prime k tis poudres!!!filakiaaaaa

  13. Τι εκπληκτικός καταιγισμός χρωμάτων,δεν ξέρω τι πρωτοθέλω!!! Κούκλα η Μαρία και πολύ λαμπερή!

  14. Η πιο ωραία “Εγγλέζα” ever!
    για το primer.. ε,θα κάνω τον κόπο (!) και θα συρθώ να το δοκιμάσω
    Αφήστε και χαλάει πάλι ο καιρός

  15. Το ροζ παίζει πολύ στις ανοιξιάτικες βιτρίνες.΄Οσο για μάσκαρα,πήρα μία πράσινη και μία μωβ…έτσι για αλλαγή.Κραγιόν και μανό με άρωμα…ουάου…το βρίσκω πολύ έξυπνο.Τέλος το άρωμα δεν το ξέρω,αλλά το μπουκαλάκι αξίζει!

  16. Πολύ ωραία συλλογή, ανοιξιάτικα χρώματα και παιχνιδιάστικη διάθεση! Μου άρεσε!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.