Find and Win! Έτοιμες για τεστάκι;

 

FIND-AND-WIN!

 

 

Κάτι πήρε το αυτί μου, ότι κάποιος σας προειδοποίησε, για το απροειδοποίητο σημερινό τεστάκι… Anyway…Το θέμα είναι, ότι  και πάλι εμπνεύστηκα από μια μικρή “έκρηξη”  ροζ και φούξια (έχω και δικαιολογία όμως- είμαστε πλέον και τυπικά στην Άνοιξη)  Για να σας δώσω τώρα και το πρώτο hint, όχι από ένα μόνο ροζ. Μιλάω για συλλογή.

 

Την οποία είδα ξαφνικά μπροστά μου (σε Δελτίο Τύπου για να είμαι και απόλυτα ειλικρινής) και μου άρεσε πολύ… πώς να το πω με έκανε χαρούμενη. Παιχνιδιάρικη, girlie, φουλ ανοιξιάτικη, χαριτωμένη στο έπακρο.

 

Και μια από εσάς μάλιστα (δεν λέω ποια ήταν, θα το πεις μόνη σου) προφανώς έχει ένστικτο, γιατί σε χθεσινό της σχόλιο έγραψε “Πολύ το ροζ τελευταία, ή εμένα μου φάνηκε?”  Δεν σου φάνηκε αγαπημένη, δίκιο έχεις, αλλά μην ξεχνάς, ότι είχαμε και μια συνεχόμενη Άνοιξη φέτος, λογικό είναι να επηρεαστούμε ακομα και εμείς, τα κορίτσια του μοβ, απ’ το ροζ.

 

Λοιπόν! Γ ια αρχή, θέλω να διαβάσετε προσεκτικά το αίνιγμα που ακολουθεί:

 

 

TO ΑΙΝΙΓΜΑ

 

Είναι τρία, αλλά τι τρία,

Mες στο ροζ και τη μαγεία,

Aπ’ το πρώτο ξεκινάω

Μα με όλα «κοκκινίζω»

Στους αγρούς εκεί που είμαι,

Παίζω, κόβω, τριγυρνάω,

Και όλο θέλω να μυρίζω!

 

 

Τι είναι;

 

 

Λοιπόν,  ΜΗΝ βιαστείτε. Ψάξτε το λίγο, κάντε την έρευνά σας, εξ’ άλλου θα σας δώσω μέχρι αύριο για να απαντήσετε, οπότε έχετε πολύ χρόνο.

 

Σήμερα όμως,  αλλάζουν λίγο οι κανόνες του διαγωνίσματος. Επειδή ακριβώς ΔΕΝ θέλω να αγχωθείτε στο διαγώνισμα και να γράψετε λάθος, αν παραπάνω από μια,  βρει τη λύση του αινίγματος,  θα μπείτε όλες, σε μικρή κλήρωση.

 

 

pink-2

 

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ: Η συλλογή για την οποία μιλάω είναι limited edition. Επίσης, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ελλάδα. Όποια λοιπόν βρει και γράψει ΣΩΣΤΑ, για ποια συλλογή μιλάω, το δώρο της, θα το πάρει από μένα.

 

(επειδή εγώ σαν δημοσιογράφος ομορφιάς, βλέπω και έχω στην κατοχή μου κάποια προϊόντα πριν ακόμα κυκλοφορήσουν, με μεγάλη μου χαρά, δεν θα το κρατήσω αυτή τη φορά, αλλά θα το δωρίσω στην σημερινή αριστούχα)

 

Άρα εσύ που θα κερδίσεις, θα αποκτήσεις και θα κρατήσεις στα χέρια σου κάτι, πριν από οποιονδήποτε άλλο.

 

Τι περιμένετε;

 

 

On your mark, get set … GO!

 

 

(ακούστε και ένα τραγουδάκι όσο ψάχνετε α, και άν θέλετε αφού παραδώσετε την κόλλα σας, μπορείτε να πιάσετε και τη συζήτηση για άλλα θέματα, σας αφήνω η καλή δασκάλα.)

 

Όχι!

 

I found, I found what I’m looking for, Mr Bono!! (θα αναφωνήσει σύντομα μια από εσάς ή και περισσότερες…)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

131 Σχόλια
  1. Η νέα ροζ συλλογή κραγιόν της Loreal’ Paris;;;;;

  2. EINAI EINAI EINAI ….. H SPRING GLOW ΤΗΣ GUERLAIN!
    AYTO ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΩ…and will see

  3. Η συλλογή SPRING GLOW του οικου GUERLAIN!!!!! Τέλεια!!!

  4. Αναφερόμαστεφυσικά στη ανοιξιάτικη συλλογή guerlain αλλά μήπως να αναφέρουμε και τα προϊόντα ;;; το βερνίκι νυχιών με την μυρωδιά από το άρωμά.. το primer σε ροζ απόχρωση φυσικά .. την πούδρα meteorites και το νέο συλλεκτικό άρωμα!! Τα έχω πει όλα ουφ τεστ έλαβε τέλος σήμερα!@ χαχαχα φιλάκια φιλάκια!!

  5. Περιμένω την Νεκταρία για να αντιγράψω… Νεκταρία….Νεκταρία… …. κάνε πιο κει το γραπτό σου να δω λίγο…

  6. Η Guerlain φέτος την άνοιξη φαίνεται να έχει βγάλει μια ανθισμένη διάθεση στα προϊόντα της!

  7. @Stella: Αχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχ!!!! (μπορεί να είναι στη δουλειά, θα περιμένεις μέχρι το βράδυ?)

  8. Καλημέρα!! Πριν λίγο γύρισα από νυχτερινή εφημερία, όπου δεν έκλεισα μάτι, και μ´έχεις Τζούλια μου να ψάχνω πώς να συνδυάσω ροζ, μαγεία και αγρούς, χαχαχα…!! Δεν ξέρω, θέλει λίγο ψάξιμο…Θα έπανέλθω! 😉

  9. @Julia Θα κάνω και δική μου προσπαθεια! Εχω κολλήσει στα meteorites του Guerlain, την συλλεκτική σειρά αλλά υπάρχει το “τρια”… ΩΠΑ! ΩΠΑ! Περιμενε κάτι μου ρθε αλλά θελω να το σκεφθώ…..
    ΝΕΚΤΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ακούς εκει στη Σουηδία??????? ΝΕΚΤΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

  10. Αααχ, τι μας κανεις Τζουλια μας με τα τεστακια σου! Δεν το εχω βρει ακομα αλλα υποψιαζομαι οτι προκειται για καποια ρουζακια (αυτο το “κοκκινιζω” στο ποιηματακι κατι τετοιο μου λεει). Επισης κατι μου λεει και η φωτο που μου θυμιζει τρελά τα Ambient Lighting Blushes της Hourglass (το radiant magenta συγκεκριμενα) αλλα ειπες οτι αυτη η συλλογη θα ερθει στην Ελλαδα και εκει μπερδευτηκα. Δεν βλεπω να το βρισκω… Θα πω και εγω λοιπον τη συλλογη της Guerlain οπως οι προλαλησασες! Καλο μηνα, ααχ μυρισε Ανοιξη!

  11. Γκουγκλάρω εδώ και μισή ώρα αλλά δεν είμαι ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα άσε που κολλάει και το δίκτυο σήμερα και με έχει εκνευρίσει, στην τύχη θα πω mac αλλά μπορεί και να επανέλθω αν βρω κάτι καλύτερο….

  12. Λατρευω τις συλλογες της MAC.Οποτε εγω θα πω οτι ειναι η νεα τους συλλογη Proenza Shouler!!!Kαλη μας επιτυχια!!!

  13. Μηπως είναι η νέα σειρά του οίκου Guerlain ;;;

  14. Πολύ θα ήθελα να περιμένω να αντιγράψω,αλλά ο χρόνος μου τελευταία είναι σούπερ περιορισμενος. Οπότε θα πω τη συλλογή Guerlain για την οποία ξεροσταλιάζω και γνωρίζω ότι μοσχοβολάει και η οποία δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα εδώ…
    Καλή μας επιτυχία και καλό τσίκνισμα σήμερα!

  15. Ο.κ Νομίζω, οτι το βρηκα!!!! Είναι Guerlain limited edition και ειναι τρια η σειρά κραγιόν Kiss Kiss σε ροζ και φούξια, η σκιά Enjoy και το ρουζ δύο αποχρώσεων “Smile. Ολα μας κοκκινίζουν κι ευωδιάζουν.. μαζί ή χωριστά!

  16. θα πω τη νεα ανοιξιατικη σειρα απο τον οικο Guerlain τη Spring Glow που είναι μες τη μυρωδιά κτο χρώμα! Τέλεια!

  17. Ακυρο! Η σκια enjoy ειναι κιτρινη κι όχι ροζ… το ξανασκέφτομαι!

  18. Θα πω και εγω τη νεα συλλογη της Guerlain για την ανοιξη… Μπραβο σε οποια κερδισει!!!

  19. Guerlain Spring Glow!!! Όλα τα προϊόντα είναι υπέροχα!!! Καλή επιτυχία σε όλες!! Φιλάκια!!

  20. Το ξαναπιάνω απ΄την αρχή! Επειδή είμαι άυπνη και το μυαλό μου σήμερα δεν στροφάρει, ωστόσο μου ήρθε μια αναλαμπή… 1) Η τελευταία φωτο έχει μεσα χρυσομπρονζουλί…. άρα δεν ταιριάζει ούτε με meteorites προιόν, ούτε με το Limited edition blush της guerlain. 2) εχω κολλήσει, οτι ειναι blush… είναι όμως μόνο blush (κοκκίνισμα) ή ειναι και bronzer μαζί…? και 3) Θα ήταν τόσο προβλέψιμη η δασκάλα ώστε να βάλει τεστ για guerlain την επομένη του ποστ για Guerlain???? άιντε κι ένα 4) Ποια είναι η limited collection που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει στην ελλάδα αλλά τα προιοντα ειναι τρια και κοκκινιζεις με αυτα??? F@7%%*k εχει κολλήσει το μυαλό μου πάλι!!!!
    ΝΕΚΤΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

  21. ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ SPRING GLOW ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ GUERLAIN!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!

  22. Η συλλογη spring glow guerlain αχ τελειααααα

  23. Καλημερα απο την Κορινθο και Καλες Αποκριες.Η απαντηση στον διαγωνισμο σας νομιζω οτι ειναι η νεα σειρα αρωματων MARC JACOBS DAISY BLUSH , DAISY EAU SO FRESH BLUSH & DAISY DREAM BLUSH !!! Μακαρι να ειμαι τυχερη…..

  24. @Stella Χαχαχα, άστο Στελλίτσα μου, κι εγώ άυπνη εντελώς, κι έχω σπάσει το κεφάλι μου με αυτό το αίνιγμα, ψάχνω, ψάχνω, αλλά τίποτα δεν μου ταιριάζει απόλυτα…Μας παίδεψε η δασκάλα σήμερα…Εγώ δύο ερωτήσεις έχω, αν επιτρέπεται! 1) Είναι τεστάκι επανάληψης, δηλαδή για κάτι που υπάρχει στη μέχρι τώρα διδαχθείσα ύλη, ή είναι τεστάκι φαντασίας και ευρηματικότητας για κάτι που έρχεται; Και 2) Οι φωτογραφίες με τα ροζ και χρυσά στο ποστ, είναι από τα προιόντα, ή απλώς για έμπνευση;; 🙂 🙂

  25. Καλημέρα!!
    Για αρχή θα πω Chanel collection L.A sunrise!!!
    για τέλος θα πω Dior clowing Gardens!!!

  26. Αν πω κ εγω οτι ειναι η ανοιξιατικη συλλογη του GUERLAIN,θα φανει πολυ οτι αντεγραψα τα κοριτσια;;;;

  27. ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ!

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GUERLAIN!! Δεν θα έβαζα ποτέ τεστ για κάτι που προβάλαμε την προηγούμενη μέρα!!

    ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

    1. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΤΑΚΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΘΑ ΣΑΣ “ΟΔΗΓΗΣΕΙ”. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΕΣΤ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ.

    2. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ.

    2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ.Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟ ΑΓΡΟ….

  28. @nektaria Αστα Νεκταρία μου! Αν ειναι απο τη διδαχθείσα ύλη μπορούμε να βάλουμε και τη lancome στο παιχνίδι αλλά δεν κουμπωνει πέρα απο το ροζ στα υπόλοιπα… Μπα δεν το ‘χω αυτή τη φορά….

  29. Μπορώ να πω οτι ειναι Givenchy La Revelation ss 2016 makeup collection!!
    Θα συνεχίσω μέχρι να το βρω!!

  30. @sofiaT: Αν σου πω ότι αυτό κοιτούσα τώρα; Αλλά, δεν ξέρω, δεν μου ταιριάζει απόλυτα, πέρα από το ότι είναι καινούριο και έχει ροζ…Πού είναι η μαγεία, πού είναι οι αγροί;; Όχι, θα συνεχίσω να ψάχνω…
    @Beautyblog: Ευχαριστούμε για τις απαντήσεις και τη βοήθεια! 😉

  31. Φουλ του ροζ είναι η νέα συλλογή Sping Glow Guerlain, αλλά αυτό το τρία με μπερδεύει. Θα μπορούσε να είναι η κασετίνα Rose aux Joues, Blush Duo, Limited Edition με τα δύο ρουζ και το ένα πινέλο, που είναι κι αυτό σε ανάλογη απόχρωση. Η φωτογραφία που ανάρτησες, Τζούλια μας, όμως, αν και σε αυτό το προϊόν τα χρώματα δεν είναι μόνο τρία, παραπέμπει στο Météorites Voyage, Exceptional Compacted Pearls of Powder. Και μ’ αυτό κοκκινίζεις!

  32. Τώρα διάβασα τα βοηθητικά σχόλια. Άκυρη η απάντηση.

  33. @Nektaria για δες και το πρωτσ που ειπα Dior glowing gardens!!
    Εχει τους κηπους!!! Χαχαχα

  34. Αααχ, νομιζω οτι το βρηκα. Ειναι η limited edition Make Up For Ever Lip Fever Collection με τρια ροζ προιοντα για τα χειλια!

  35. θελουμε βοηθειαααα εχω καψει εγκεφαλο απο το πρωι………

  36. Δύσκολο φαίνεται το τεστ αλλά προφανώς άκυρη η πρώτη κόλλα-απάντηση μου!!! Και θα δώσω δεύτερη ευκαιρία-κόλλα! Λοιπόν επειδή το σκέφτηκα αρκετά αφήνοντας ελεύθερη την φαντασία μου προσωπικά πιστεύω ότι είναι η νέα συλλογή Dolce gabbana , Rosa look 2016 και τα νέα dolce matte lipstick που τόσο έχω ζηλέψει!! Το πιστεύω διότι έχει πολύ ροζ και όλα τα τριανταφιλλιενια ροζ που τα τριαντάφυλλα είναι και στους αγρούς!!!Αλλά και η παλέτα σκιών της συλλογής υπάρχουν ροζ και το τελευταίο τους κομμάτι είναι και το άρωμά rose!! Αυτά από εμένα !Ελπίζω να το βρίκα με την φαντασία μου!φιλάκια!

  37. spring glow από guerlain??
    αχ όσο πάνε γίνονται και δυσκολότερα τα τεστάκια!!

  38. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι είναι τα Marc Jacobs Daisy Blush, Daisy Eau So Fresh Blush and Daisy Dream Blush limited edition. Τα θέλω και τα 3 σαν τρελή!!αγαπώ κ Marc Jacobs και μαργαρίτες! Spring is here!!!!

  39. Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι Dior Glowing Gardens! Καλημέρα κυρία δασκάλα, καλημέρα συμμαθήτριες!

  40. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΨΑΞΙΜΟ !!!!!!!!!!!ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΘΑ ΠΩ¨΄ DIOR SPRING 2016 | GLOWING GARDENS COLLECTION.ΑΝ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ Η ΚΟΛΛΑ ΜΟΥ ,ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΣΤ!!

  41. Μου περισσεύουν στοιχεία, άλλα μου λείπουν, αλλά, έτσι, για τη χαρά της συμμετοχής… YSL Palette Face Palette Collector Gypsy Opale από την YSL Boho Stones spring 2016 makeup collection.

  42. Loipon den ksero an epitrepontai oi pollaples idees alla den mporo na katalikso se kati. Oi protaseis mou einai:
    1. YSL Rouge Volupte Shine Oil-In-Stick
    2. Lancome Juicy Shakers
    3. Dolce & Gabbana Rosa Look 2016
    4. MAC Famingo Pink
    5. Burberry Full Kisses
    6. Givenchy Cushion Kiss
    7. The Body Shop British Rose Collection
    Den ksero an to petyxa kan kai an antigrapsete sas proeidopoio giati exo parei poly kosmo sto laimo mou!!!
    Filia polla!!

  43. Ομολογω… Εγω το έκανα το “ευφυές”σχόλιο τρομάρα μου.Αλλά αγαπημένη μου Τζούλια σε παραπέμπω στο ποστ του Κωνσταντίνου όπου κι εκεί σχολίασα επίσης κάτι σχετικό!Κάτι πάρα πολύ σχετικό με το σημερινό τεστ!Τώρα πάω να μελετήσω (την κόλλα της Νεκταρίας που έχω δηλώσει ότι αντιγράφω)κι επανέρχομαι.
    Μουτς

  44. Είναι οι τρεις αποχρώσεις Dior Rouge Brilliant – Limited Edition από τη σειρά Dior Glowing Gardens Makeup Collection For Spring 2016. <3

  45. Η πρώτη σκέψη ήταν DIOR GLOWING GARDENS αλλά δεν ήταν 3 (νομίζω)… και θα καταλήξω στην αμέσως επόμενη επιλογή MAKE UP FOR EVER: LIP FEVER COLLECTION…που είναι τρία… τώρα περί αγρών…καλησπέρα σε όλες!!!

  46. Θα πω Dior Boho Stones Spring 2016 limited edition – τα χρώματα της φωτογραφίας με παραπέμπουν στην Face Palette Collector Gypsy Opale.
    Η δε αναφορά σε αγρούς με κάνει να σκέφτομαι λιγάκι πράσινο μαζί με το ροζ, όπως ακριβώς στην Couture Palette Collector Indie Jaspe.
    Τα δύο βερνίκια νυχιών επίσης είναι στους τόνους του ροζ και πράσινου.
    Λατρεύω τα τεστ, καλή τύχη σε όλους!

  47. Ουπς! Έγραψα Dior αντί YSL! Διορθώνω 🙂

  48. Είπα μέχρι τωρα Chanel/Dior/Givenchy
    Θα πω και MAC Flamingo Park Collection!!!και ροζ έχει και κήπους!!

  49. H σειρά glowing gardens μου είπαν πως έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό! Αν και ταιριάζει με το αίνιγμα έτσι μου είπαν από το σταντ της dior που πήρα τηλέφωνο! Η σειρά της Mac όμως Flamingo park που η αφίσα είναι ροζ με μια κοπέλα στην εξοχή και θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο! Εγώ ψηφίζω ΜΑC flamingo park!

  50. Kαι νομίζω πως δεν είναι σωστό να γράφουμε μία απάντηση και μετά να τη διορθώνουμε με άλλη! Προτίνω μόνο οι πρώτες απαντήσεις να μετρήσουν! Τουλάχιστον οι πρώτες μετά τη βοήθεια!

  51. kalispera julia bbgirls!!
    ax!! agapimenh mou einai toso kourasmeno to mialoudaki mou pou den mporo na to bro k den blepo sigouro k kanena bbgirls gia na antigrapso…… 😉
    loipon as kano mia prospathia….
    apo tous protes grammes tou ainigmatos tha elega rouz meta omos mipos einai aroma?mmmm den ksero tha to afiso mipos mou erthei to bradaki!!!

  52. (απαντώ χωρίς να έχω δει τα σχόλια) θα κάνω μια μαντεψιά και θα πω το Glowing Gardens Collection του οικου Dior !

  53. δύσκολο τεστάκι και είμαι σίγουρη ό,τι το δέλεαρ δεν είναι τόσο το δώρο όσο η γνωριμία μαζί σου Julia!! Πάω για μελέτη…..

  54. Είμαι μεταξύ YSL Boho Stones limited edition collection και Dior Glowing Gardens limited edition collection – θα επιλέξω τη δεύτερη, λόγω του ονόματος που παραπέμπει σε κήπους και λουλούδια.
    Ευχαριστούμε πολύ!

  55. ….λοιπόν ,θα πρωτοτυπήσω και δε θα μαντέψω κάτι από μακιγιάζ….θα πω την blush edition με τις ”μαργαρίτες” του Marc Jacobs….
    Για να γιορτάσει την Άνοιξη ο Marc Jacobs έβαψε όλες τις θρυλικές μαργαρίτες του ροζ και τις βάφτισε Blush edition….η κλασική daisy,η daisy eau so fresh και η daisy dream… http://www.nstperfume.com/wordpress/wp-content/uploads/2016/01/daisy-blush-s.jpg

  56. …ταιριάζει και το κοκκινίζω -blush- κι ο αγρός -τριγυρίζω,παίζω,κόβω,μυρίζω….είναι και ltd edition……ααααχ,πείτε μου πως το βρήκα,κυρία….ξέρετε την εμμονή μου με τα μπουκάλια κι αυτά είναι σαν να τα περιμένει η συλλογή μου για να εμπολουτιστεί…..κυρίααααα….σας έχω στείλει από προχτές ένα μνμ στον λογαριασμό σας στο fb….για να το δείξετε στην ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ για το άρθρο που ετοιμάζει….check it out….

  57. Εμένα οι φωτογραφίες μου θυμίζουν παλέτες/ρούζ της Hourglass. Δεν βλέπω να έχει βγάλει κάποια ανοιξιάτικη σειρά όμως.. Οπότε θα πω Dior ‘Glowing Gardens’ Collection μόνο και μόνο λόγω κήπων 😛

  58. EINAI H SPRING GLOW ΤΗΣ GUERLAIN!ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! <3 <3 <3 ΡΟΖ ΠΑΝΤΟΥ!

  59. Δύσκολα μάς βαζεις …λέω Dior addict ultra gloss!!!Καλή μας επιτυχία !!!

  60. Όταν είδα το post για το SPRING GLOW του οίκου GUERLAIN ήμουν σίγουρη ότι…θα πέσει διαγώνισμα.
    Ελπίζω να έγραψα καλά λοιπόν. Και εγώ πιστεύω πως μιλάμε για το SPRING GLOW του GUERLAIN.

  61. Nόμιζα ότιείχα στείλει δύο σχόλια αλλά μιας και δεν τα βρίσκω ας τα ξαναπώ! Πήρα τηλέφωνο σε γνωστό πολυκατάστημα που πουλάει Dior και μίλησα με αισθητικό της εταιρείας και μου είπε ότι η σειρά Glowing Gardens έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό άρα δεν είνα αυτή! (Γιατί και εγώ αυτή σκέφτηκα πρώτη) Επομένως είναι η Pink Flamingo της Mac η οποία θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Απρίλιο και η οποία έχει ροζ αφίσα που παραπέμπει σε αγρούς! Ελπίζω να μετρήσουν μόνο οι πρώτες απαντήσεις από την καθεμία γιατί μια λέμε αυτό και το αλλάζουμε μια το άλλο δεν είναι δίκαιο! Τουλάχιστον οι πρώτες μετά τη βοήθεια!

  62. ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ESTEE LAUDER Ή CLINIQUE FLORAL NEA KΡΑΓΙΟΝ

  63. Λοιπόν, κυρία Δασκάλα, αφού δήλωσες ξεκάθαρα ότι δεν είναι Guerlain, τότε θα ξανά προσπαθήσω.
    Να πω στα κορίτσια που έχουν πει Dior Glowing Gardens ότι δεν είναι αυτό, διότι έχει ήδη κυκλοφορήσει εδώ (κι εξαντληθεί σχεδόν), οπότε ας ξανά προσπαθήσουν.
    Η δική μου τελική προσπάθεια κι απάντηση είναι η εξής:

    Η συλλογή British Rose του The Body Shop.

  64. Χριστέ μου τι είναι αυτό που πάθαμε σήμερα! Αδιάβαστες οι πιο πολλές, αφηρημένες κάποιες άλλες, αντιγράφουν από λάθος κόλλα οι βιαστικές. Θα απαντήσω αργότερα γιατί προβλέπω μηδενισμό γραπτού … αίσχος…

  65. Θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για τη νέα limited edition συλλογή αρωμάτων Daisy Blush του Marc Jacobs 😉 Όλα τα στοιχεία του αινίγματος ταιριάζουν…Τρία αρώματα, όλα ροζ, το όνομα της συλλογής Blush που αντιστοιχεί στο ”κοκκινίζω”, οι μαργαρίτες που τις κόβεις από τον αγρό και τις μυρίζεις! Καλή μας επιτυχία!

  66. limited edition συλλογή του αρώματος του Marc Jacobs Daisy που ονομάζεται Blush και περιλαμβάνει 3 αρώματα εεεεε δεν μπορω αλλο απο το πρωι εχει ζαλιστει το κεφαλι μου κ κοριτσια οπως ειπε κ η Τζουλια δεν ειναι Guerlain αδικα το γραφεται κ χανεται

  67. Η συλλογή British Rose του The Body Shop.

  68. Παιδευτηκα πολύ να βρω ανοιξιάτικη καμπάνια οικου/εταιρείας καλλυντικών που να ικανοποιεί τον γρίφο, μέχρι που συνειδητοποιησα ότι μάλλον είμαι σε εντελώς λάθος δρόμο.. Πιστεύω ότι ή απάντηση βρίσκεται στην καμπάνια του Marc Jacobs για την συλλεκτική έκδοση της τριλογίας του Daisy… Όπως και να το δεις, τοσα λουλούδια μαζεμενα πάνω στα μπουκάλια των τριων αρωμάτων στη φωτό της καμπάνιας δεν μπορούν παρά να την κάνουν να μοιάζει “σαν ολανθιστος αγρός”..

  69. Χμμμ…έχω τη βάσιμη υποψία ότι είναι η καινούρια limited edition σειρά Daisy Blush Marc Jacobs…αποτελείται από τα Daisy Blush, Daisy Eau So Fresh Blush και Daisy Dream Blush <3

  70. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι είναι τα Marc Jacobs Daisy Blush, Daisy Eau So Fresh Blush and Daisy Dream Blush limited edition!! Αγαπώ Marc Jacobs και φυσικά τις μαργαρίτες!!Spring is coming!!!!

  71. Νομίζω είναι τα Marc Jacobs Daisy Blush, Daisy Eau So Fresh Blush and Daisy Dream Blush limited edition!! Ρόζ μαργαρίτες στον αγρό!!

  72. Καλησπέρα κι από μένα! Εδώ κι ένα χρόνο σχεδόν, το αγαπημένο μου άρωμα είναι το Daisy Dream από Marc Jacobs! Το έχω ερωτευτεί τόσο για την ξεχωριστή και ανάλαφρη μυρωδιά του, όσο και για το ανθισμένο μπουκαλάκι του. Πριν λίγες ημέρες έμαθα και για τη limited ροζουλί συλλογή που ακούει στο όνομα Blush και διαβάζοντας το αίνιγμα πιστεύω πως ναι, είναι τα τρία μαγικά μπουκαλάκια που κλείνουν μέσα τους την άνοιξη!

  73. Dior Rouge Brilliant – Limited Edition από τη σειρά Dior Glowing Gardens Makeup Collection For Spring 2016 και από μένα!! Λατρεμένος οίκος, λατρεμένα προϊόντα!!

  74. Πολύ δύσκολο το τεστ.Πάντως, απο την έρευνα που έκανα ,θεωρώ ότι είναι η συλλογή marcjacobs blush με τα τρια αρώματα.

  75. Λοιπόν,νομίζω ότι η Celia, που το πρωτοέγραψε, έχει δίκιο: η Marc Jacobs Daisy Blush limited edition είναι αυτή που φαίνεται να “κουμπώνει” στο αίνιγμα, είναι τρία αρώματα, limited, πολλές αποχρώσεις του ροζ στις μαργαριτούλες, που παραπέμπουν σε λιβάδια και αγρούς, και tagline “you make me blush”. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι είπες πιο πάνω ότι δεν έχει χρυσό στη συλλογή, κι εδώ το καπάκι και το κέντρο στις μαργαρίτες είναι χρυσό, αλλά, και πάλι, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο..Οπότε ευθαρσώς αντιγράφω από τη Celia…!! 🙂

  76. @nektaria, σα δε ντρέπεσαι που το δηλώνεις ευθαρσώς κιόλας…..αχαχαχα….you make me blush…καλά που δε μου ζήτησες να κάνω πιο δεξιά και την κόλλα μου κιόλας….lol….πάντως,χάρηκα που με ”αντιγράψατε”,κορίτσια….και λάθος να είμαι,δε θα είμαι μόνη μου τουλάχιστον….η αλήθεια είναι πως παιδεύτηκα κομματάκι…αλλά κάτι το κοκκινίζω=blush …κάτι το 3(που είναι το τυχερό μου νούμερο…και θέλω πολύ να φανώ τυχερή στην κλήρωση,αν μάντεψα σωστά)…κάτι οι αγροί….κάτι το κόβω και μυρίζω….κάτι η εμμονή μου στα όμορφα και περίτεχνα μπουκάλια (Υπουργέ,μην ξεχνιόμαστε….κάτι μου έχεις τάξει…)….κάτι η αγάπη μου στον ΜΑRC…κατέληξα στη μαντεψιά μου που ευελπιστώ να είναι και σωστή….σας φιλώ όλες….και καλή επιτυχία.

  77. Μετά το hint του Κωννου που ήταν την κατάλληλη στιγμή είμαι 99,9% σίγουρη ότι πρόκειται για την Marc Jacobs Daisy Blush limited edition για τους λόγους που περιέγραψαν οι αγαπημένες μου συμμαθήτριες παραπάνω..

  78. μετά από προσεκτική αναζήτηση, κατέληξα στο ότι πρόκειται για τα τρία αρώματα του Marc Jacobs έκαναν την εμφάνισή τους περί τις αρχές του έτους(Daisy Blush, Daisy Eau So Fresh Blush&Daisy Dream Blush). Έχουν φρουτώδεις αλλά και λουλουδάτες νότες και είναι limited edition…

  79. MAC FLAMINGO PINK.. Η φωτογραφία είναι από το μανο της συλλογής

  80. και εγώ νομίζω πως είναι σωστή η Celia,και η πιο άριστη μαθήτρια από όλες, γιατί διαβάζοντας πιο προσεχτικά το αίνιγμα που παραπλάνησε όλες μας (και ψάχναμε μακιγιάζ-αν και το”μυρίζω” με μπέρδευε-), τα πάντα σε αυτό μαρτυρούν την συλλογή του Mark Jacobs Daisy Blush!!Εύγε Celia!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.