H Λύση του Αινίγματος, το δώρο και η νικήτρια.

 

 

julia-teacher

 

 

Και ενώ διορθώνω γραπτά όλο το πρωί και έχω φτάσει στην κατάσταση που βλέπετε (της δασκάλας κουκουβάγιας) αποφασίζω για πρώτη φορά να σας βοηθήσω εν τω μέσω του διαγωνίσματος, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως ακριβώς κάνατε τη σύνδεση μεταξύ αγρών και Guerlain- δυο έννοιες αξιωματικά ασύνδετες- σκεφτείτε το σημειολογικά:

 

Guerlain και Όπερα, μάλιστα, Guerlain και Χοροεσπερίδες επίσης μάλιστα, Guerlain και Ψηλοτάκουνα φυσικά και μάλιστα, Guerlain και αγρός; Guerlain και αγρός;;;; (χτυπάω χέρι στην έδρα σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε) Δεν αγγίζω καν τις απαντήσεις “Chanel” γιατί θα τρίζουν τα κόκαλα της Coco.

 

Σε ποιον αγρό ακριβώς είδατε να ξεφυτρώνουν ρουζ και κραγιόν και meteorites by Guerlain να μου το πείτε να πάω και εγώ! (το εγώ με δυνατή φωνή)

 

Και εκεί που έχω απογοητευτεί (ήμουν τόσο σίγουρη ότι θα το βρείτε από την αρχή οι περισσότερες και γι αυτό είπα θα γίνει κλήρωση ανάμεσα στις αριστούχες) στις 12:42 επιτέλους επικράτησε η Λογική, ο σωστός Συλλογισμός και η Έρευνα. Και κάποια από εσάς το βρήκε πρώτη αφού το σχόλιο της έχει και ώρα:

 

Ιδού:

 

ΠαναγιώταΜπαιραμη says:

March 3, 2016 at 12:42  (Edit)

Καλημέρα απότηνΚόρινθο καιΚαλές Απόκριες. Η απάντηση στον διαγωνισμό σας νομίζω ότι είναι ηνέα σειρά αρωμάτων

MARC JACOBS DAISY BLUSH , DAISY EAU SO FRESH BLUSH & DAISY DREAM BLUSH !!! Μακάρι να είμαι τυχερή…..

 

Δεν ξέρω αν είσαι τυχερή Παναγιώτα, αλλά διάβασες σωστά το Αίνιγμα, που ήταν και το ζητούμενο άλλωστε:

 

 

Είναι τρία, αλλά τι τρία, ( 3 είναι τα αρώματα της συλλογής)

Mες στο ροζ και τη μαγεία, (το βασικό τους χρώμα είναι το ροζ –και το φούξια αυτό το έλεγα και πάνω ως hint)

Aπ’ το πρώτο ξεκινάω (η σειρά βασίστηκε στο πρώτο “Daisy Blush”)

Μα με όλα «κοκκινίζω» (όλα έχουν την ονομασία «Blush» που στα ελληνικά είναι «κοκκινίζω» – και το έβαλα και σε εισαγωγικά)

Στους αγρούς εκεί που είμαι, (τις μαργαρίτες στους αγρούς τις βρίσκουμε)

Παίζω, κόβω, τριγυρνάω, (τις κόβεις τις μαργαρίτες)

Και όλο θέλω να μυρίζω! (η βασική λέξη κλειδί: Μυρίζω. Από αυτό και μόνο έπρεπε να καταλάβετε ότι μιλούσα για Αρωματική συλλογή)

 

 

marc-jacobs-daisy-collectio

 

 

 

 

Φυσικά πρέπει να παραδεχτώ ότι πάρα πολύ καλά στο διαγώνισμα τα πήγε και η Celia: Δείτε τον συλλογισμό της:

 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ (Celia Vassou) says:

March 3, 2016 at 15:19  (Edit)

….λοιπόν ,θα πρωτοτυπήσω και δε θα μαντέψω κάτι από μακιγιάζ….θα πω την blush edition με τις ”μαργαρίτες” του Marc Jacobs….
Για να γιορτάσει την Άνοιξη ο Marc Jacobs έβαψε όλες τις θρυλικές μαργαρίτες του ροζ και τις βάφτισε Blush edition….η κλασική daisy,η daisy eau so fresh και η daisy dream… http://www.nstperfume.com/wordpress/wp-content/uploads/2016/01/daisy-blush-s.jpg

 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ (Celia Vassou) says:

March 3, 2016 at 15:27  (Edit)

…ταιριάζει και το κοκκινίζω -blush- κι ο αγρός -τριγυρίζω, παίζω, κόβω, μυρίζω…. είναι και ltd edition……ααααχ, πείτε μου πως το βρήκα, κυρία…. ξέρετε την εμμονή μου με τα μπουκάλια κι αυτά είναι σαν να τα περιμένει η συλλογή μου για να εμπολουτιστεί….. κυρίααααα….

 

 

Νομίζω ότι όλες θα συμφωνήσετε μαζί μου bb girls, ότι το Άρωμα πρέπει να πάει στην Παναγιώτα.

 

Όσο για σένα Celia, να με περιμένεις μέσα στην τάξη, μετά το τέλος του μαθήματος.

 

 

 

 Η συλλογή Marc Jacobs Daisy Blush!

 

 

Ο Σχεδιασμός

 

 

Τα συλλεκτικά αρώματα DAISY BLUSH MARC JACOBS είναι χαριτωμένα, σε παιγνιδιάρες ροζ αποχρώσεις.

 

 

Ένα μπουκέτο από φρεσκοκομμένες μαργαρίτες ανθίζουν στα μπουκάλια των αρωμάτων. Στα αρώματα DAISY ΚΑΙ EAU SO FRESH φιγουράρουν στα καπάκια τους, παίζοντας με το έντονο φούξια και το παλ ροζ. Στο άρωμα

DAISY DREAM μαργαρίτες πλημμυρίζουν το μπουκάλι με τα γυαλιστερά τους πέταλα να φωτίζουν το απαλό ροζ ελιξίριο.

 

 

Τον σχεδιασμό των μπουκαλιών έκανε ο Marc Jacobs σε συνεργασία με την Coty.

 

 

Τα Αρώματα

 

 

  • DAISY MARC JACOBS BLUSH

50ML EAU DE TOILETTE SPRAY

 

Ένα λαμπερό μείγμα από ακαταμάχητα λουλούδια. Ζωηρό και παιχνιδιάρικο.

 

 

 

Daisy-Blush

 

 

  • DAISY MARC JACOBS EAU SO FRESH BLUSH

75ML EAU DE TOILETTE SPRAY

 

Ένας πρωτότυπος συνδυασμός από φρούτα και λουλούδια. Ζωηρό και ανέμελο.

 

 

daisy-eau-so-fresh

 

 

  • DAISY MARC JACOBS DAISY DREAM BLUSH

50ML EAU DE TOILETTE SPRAY

 

‘Ένα αέρινο μπουκέτο από πέταλα λουλουδιών. Δροσερό και αυθεντικό.

 

 

daisy-dream

 

Hσυλλογή είναι limited edition και θα την βρείτε στα καταστήματα στα μέσα του Μαρτίου.

 

 

Καλό σβ, bb girls!

 

 

33 Σχόλια
  1. Εντάξει!!! Το τερματίσαμε χθες! Αλλά πρέπει να παραδεχθείς κυρά- δασκάλα, ότι υπήρξε αρκετή εμπλοκή λόγω της χρησης αρώματος La petite robe noir στα προιόντα μακιγιάζ του Guerlain, η οποία σε συνδιασμό με το κοκκίνισμα “blushing”, μας έβαλε σώνει και καλά στο τριπάκι “μακιγιάζ”. Ναι, τα κορίτσια ομολογουμένως αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμα… νομιζω πλεον θα αντιγράφω απ΄αυτές… Celia, να κάτσω στο πίσω θρανίο? Νεκταρία…. καταλαβαίνεις έτσι? 😉

  2. @Stella: Καλά,τα λόγια είναι περιττά. Δεν υπάρχει η χθεσινή μέρα.. Κα-τα-πλη-κτι-κή και η Νεκταρία με τη Μαρία να είναι σε απ ευθείας σύνδεση από Γκέτεμποργκ και Λονδίνο..

    Να σου πω.. το On your Mark (Marc) get set Go δεν σε έβαλε σε υποψίες όπως έγραψε ένα πανέξυπνο bb girl, πιο πάνω?

  3. Πέρασα τόσο καλά χθες χθες και σήμερα και γέλασα απίστευτα. Συγχαρητήρια στην Παναγιώτα και οπώς είπα και χθες αξίζει τουλάχιστον ένα μεγάλο Μπραβο και n Celia.
    @Stella. Εγώ πιστεύω οτι οι μαθήτριες που απάντησαν Guerlain μετά το hint της καθηγήτριας πρέπει να κάνουν Φροντιστήριο…

  4. “μάαααδαγες τις μαργαρίτες γιαααα ναααα δεις αν σ’αγαπώωωω!!!! ” Μας ζάλισες με τους γρίφους σου κυρία δασκάλα. Κάτι πιο εύκολο είμεθα και εργαζόμενα κορίτσια you Know???? Η φωτογραφία σου όλα τα λεφτά!!!!

  5. @ΕΛΕΝΗ: Πιο εύκολο??? Πιο εύκολο???? Μετά από 6,5 χρόνια μαθητείας στο bb έχω μεγάλες απαιτήσεις από εσάς, μαθήτρια Ελένη! Όλο και πιο δύσκολα θα γίνονται!!!

  6. @Flora Καλά ρε Φλώρα… το έχουμε καταλάβει, ότι θέλεις το απουσιολόγιο! Γι΄αυτό μας στέλνεις φροντιστήριο με τη μία… Αλλά να ξέρεις, ας μην ήμουν άυπνη και θα στρόφαρα καλύτερα…. θα το δεις στο επόμενο διαγώνισμα 😉 (Ουπς! Eγω είπα guerlain πριν το Hint…. Αυτό γιατί δεν πιάνεται? Κυρία! Κυρία!!! Πεστε της!!!! Δεν το είπα πριν????)
    @Julia Οχι καθόλου, μα καθόλου, μα καθόλου! Δε φτάνει που ήρθα χθες και δε δήλωσα ασθένεια! Αμα πιά!!!! Βάλε κάτω απ΄τη βάση!

  7. Καλημέρα!!!
    Εντάξει δεν το ¨εχω τόσο με τα αρώματα!!! Αν και το (μυρίζω )στο ποιηματάκι με σκούντηξε για λίγο!
    Αλλα που εγω!! Μάλλον με έχει βαρέσει και μένα η άνοιξη!!!Βεβαια αν κάνω και παραλληλισμό
    στο σχολείο τέτοια εποχή σκαστή ήμουν για καφεδάκι ….
    Πάντως στους αγρούς για μαργαρίτες δεν θα πήγαινα…….
    δεν θα με χάλαγε καθόλου να τις πίνω!!!χαχαχαχα Βάλε καλέ κιουρια και κανένα συνθηματικό με αλκοόλ!!
    Κάτι τότε θα γινόταν!!!

  8. …γιατί,καλέ κυρία να σας περιμένω στην τάξη μετά το τέλος του μαθήματος;;;Τι έκανα;;;;Δεν αντέγραψα,πάντως….μόνη μου το βρήκα…αλήθεια….ούτε το είχα δει το σχόλιο της Παναγιώτας…Παναγιώτα,να ξέρεις σε ζηλεύω….lol… κορίτσια,σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια… @Stella μου,πιάσε θέση στο πίσω θρανίο lol ….

  9. @SofiaT: Aχ τι είπες.. Μια Margarita σήμερα μετά από τόσο διάβασμα χθες όλες το αξίζουμε και πρώτη η δασκάλα. Με μπόλικο αλάτι και λεμόνι και φουλ παχυντική! Yessssss!!!

  10. …εντάξει τότε….θα μείνω…νόμιζα πως θα έμπαινα τιμωρία…. ;P LOL!!

  11. …kυρία, σας έστειλα μνμ στον προσωπικό σας λογαριασμό στο fb με το πιο ανατρεπτικό μπουκάλι αρώματος ever για να το στείλετε στην ΥΠΟΥΡΓΟ που ετοιμάζει το άρθρο…το έχω στείλει από προχτές….δεν ξέρω αν το είδατε….

  12. Ούτε εγώ είχα προσέξει το σχόλιο της Παναγιώτας, οπότε εύγε και στην Παναγιώτα!! Να το χαρεί το αρωματάκι της!!
    Καλό Σαββατοκύριακο Bbgirls!!

  13. @Celia: Το ξέρουμε εδώ και καιρό αυτό το μπουκάλι Celia- δεν θα ανέβει ο βαθμός σου.

  14. @Τina: Καλό σαββατοκύριακό Τίνα και περισσότερο διαβασμένη την επόμενη φορά, έτσι;

  15. Καταπληκτικό το σημερινό άρθρο της bb editor / schoolteacher μας! Από τα γέλια έπεσα από τη καρέκλα μου! χχχχχ

  16. …εγώ δε το ήξερα αυτό το μπουκάλι….το MOSCHINO ,εννοώ…..πάντως,δεν είναι πραγματικά πολύ ανατρεπτική συσκευασία;;

  17. Πολλα μπραβο και συγχαρητηρια στη Παναγιωτα που μας εβαλε τα γυαλια! Καλο Σαββατοκυριακο!!!

  18. @Stella. Καλά δεν με είδες κι εμένα που απάντησα στις 12 το βράδυ. Κάτσε λέω να ψάξω καλά να το σιγουρέψω, γιατί στα προηγούμενα διαγωνίσματα… τα έκανα κι εγώ τα “ατοπήματά” μου. Μα τι γέλιο και σήμερα πια, σε καλό να μας βγει…

  19. @Flora Εγω πιά τελευταία! Αφού γράψουν οι “καλές”! Θα το σκέφτομαι απο δω, θα το σκέφτομαι από κει και θα πηγαίνω εκεί που λενε οι λιγες…. 😉

  20. Kalimera!!! Prospathokathe fora pou exoume test na mi grapso gia aroma Kai tin partisan tora!!!

  21. Πανελλήνιες πότε θα δώσουμε; Συγχαρητήρια στη νικήτρια!

  22. βρε κοριτσια εγω παλι που μονο το μακιγιαζ εχω στο μθαλο μου ειχα την συλλογη dolce gabbana σιγουρη αλλοστε τοσα τριανταφυλλα πως να μην ειναι στους κηπους και πως να μην μυριζουν!!!!! χαχαχαχαχα!!!! φαινεται μου αρεσει υπερβολικα πολυ η συλλογη αυτη και αγωνιω αν και εκτος θεματος στο τεστ!! φιλακια πολλα!!

  23. Μπράβο σε όσες το βρήκαν! Εγώ ομολογώ κόλλησα στο ροζ και στις αποχρώσεις των φωτογραφιών, σε συνδυασμό με το προηγούμενο άρθρο, η καρδιά μου λαχτάρισε Guerlain! 😉

  24. Καλησπερα εγω παντως αντεγραψα απο την Stella πιστευα οτι την εχει την απαντηση Θα φροντισω αλλη φορα να φιλτραρω καλυτερα τα λογια της δασκαλας Οι αντιγραφες πρεπει να τιμωρουνται γιαυτο πατωσα σε αυτο το διαγωνισμα Υπεροχα παντως τα αρωματα οπως και οι συσκευασιες καταπληκτικες Παντα εχει τα πιο ομορφα μπουκαλακια Καλο σαβατοκυριακο

  25. ….καλά, οι συσκευασίες του είναι πράγματι εκπληκτικές….τα μπουκάλια του θε’ι’κά….κι από την blush συλλογή δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις….

  26. Μπράβο στην Παναγιώτα,να χαρεί το υπέροχο δώρο της!! Τζούλια μου σου πάει πολύ να είσαι δασκάλα,η φωτογραφία είναι φοβερή!! Εγώ το υποπτεύτηκα γιατί θυμόμουν το ωραίο άρθρο με τις μαργαριτες.

  27. Ευτυχως που δεν εγραψα χθες, ανεπιδεκτη μαθησεως ουσα και παρασυρθεισα εκ της Ραδικιαρογλου,η οποια την εκοπανισεν μετα της Πετροβασιλη,κοινως την εκανα λογω ασχετοσυνης.Αλλα το μαλωμα δεν το γλυτωσα,κακη δασκαλα!

  28. Εντάξει, για άλλη μια φορά, απολαυστικότατο το τι επικρατεί κάτω από κάθε τέτοιο τεστάκι/αίνιγμα!! Μπράβο στην Παναγιώτα, ούτε εγώ είχα δει ότι το δικό της σχόλιο ήταν το πρώτο σωστό, εγώ από τη Celia αντέγραψα , χαχα 🙂 Ζητώ άφεση αμαρτιών, μάτι δεν είχα κλείσει δύο εικοσιτετράωρα, πού να το πιάσω το “on your mark…” εγκαίρως καλέ κυρία;;
    Καλό σαββατοκύριακο!

  29. Καλα τη σκοτωσα τη Γιαδικιαρογλου!!!!!!!!Ουτε τ` ονομα της συμμαθητριας δεν εχω,τον Marc Jacobs θα θυμαμαι?

  30. ….ἐπηρεασθεῖσα από τη Γιαδικιάρογλου και την Πετροβασίλη έχω να πω πως είμεθα μία ωραία ατμόσφαιρα ….βεβαίως βεβαίως….νιάου νιάου,βρε γατούλες με τις ροζ μυτούλες….εδώ κολλάνε κιοι ροζ μαργαριτούλες του Marc….τι να μας πει κι αυτός έρ(η)μος….αν έχει να κάνει με το θηλυκό θηριοτροφείο των bb girls…..ησυχία….γιατί σε λίγο η κυρία δασκάλα θα μας ζητήσει να έρθουμε με τον κηδεμόνα μας…..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.