H Kiehl’s συνεργάζεται με τον Derek Zoolander!

 

kiehl's-zoolander-2

 

 

 2016, Νέα Υόρκη: Η Kiehl’s Since 1851, είναι ο επίσημος χορηγός ομορφιάς της ταινίας Zoolander No. 2 και συμπράττει με τον πρωταγωνιστή της ταινίας Derek Zoolander στον ευγενή αγώνα ενάντια στο γήρας.

 

Επιτέλους έφτασε η στιγμή, η γνωστή εταιρεία καλλυντικών και το Παγκοσμίως Αναγνωρισμένο Super Model να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν το γήρας να μετανιώσει τη μέρα που γεννήθηκε!

 

 

Οι ειδικοί της Kiehl’s γνωρίζουν ένα-δύο πράγματα για το πώς να μην αφήσεις το πέρασμα του χρόνου να αφήσει το σημάδι του στην επιδερμίδα, γι’ αυτό η συνεργασία μεταξύ της εταιρίας που μετρά 165 χρόνια ζωής και του θρυλικό μοντέλου είναι τόσο επιτυχημένη σα να λέμε “κύλησε η αντιγηραντική κρέμα και βρήκε το βαζάκι της”.

 

 

kiehl's-zoolander-1

 

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον Derek στη νέα του ταινία Zoolander No. 2,” λέει η Cheryl Vitali, General Manager της Kiehl’s Worldwide. “Ο Derek με κάθε ευκαιρία εκφράζει το πάθος τους για εξωφρενικά όμορφη επιδερμίδα έτσι ήταν για εμάς αυτονόητο ότι θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε μαζί για να δημιουργήσουμε προγράμματα ομορφιάς για άνδρες και γυναίκες. Θέλαμε επίσης να υποστηρίξουμε τη ταινία του και να μοιραστούμε αυτό το εγχείρημα με τους πελάτες μας.”

 

Επιπλέον, οι πελάτες και οι φίλοι της Kiehl’s θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν το καλύτερο τους ‘Blue Steel’ βλέμμα για να κερδίσουν δώρα αλλά και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό ώστε να κερδίσουν προσκλήσεις για την ιδιωτική προβολή της ταινίας.

 

Η συνεργασία της Kiehl’s με τον Derek Zoolander αναμένεται να αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι ομορφιάς στον κόσμο που θα συζητιέται ανά τους αιώνες!

 

 

kiehl's-3

 

 

Μου αρέσει πολύ ο Ben Stiller. Τον θεωρώ έναν από τους πιο ταλαντούχους και πετυχημένους κωμικούς (και όχι μόνο) ηθοποιούς του Χόλυγουντ. Γεννημένος σε οικογένεια ηθοποιών (μητέρα του η Αnne Meara και πατέρας του ο Jerry Stiller) είναι ένα καθαρόαιμο Hollywood kid. Ίσως τα ονόματα των γονιών του να μην σας λένε κάτι, γι αυτό σας εχω παρακάτω τις φωτογραφίες τους- θα τους θυμηθείτε είναι καρατερίστες σε πάρα πολλές ταινίες και κάποιες φορές κάνουν και cameo εμφανίσεις στις ταινίες του. Η Anne Meara, “έφυγ娔 πρόσφατα σε ηλικία 85 ετών.

 

jerry-stiller-and-anne-meara

 

 

Γελάω πολύ με τις ταινίες του -αντίθετα ας πούμε με τις ταινίες του Adam Sandler,που δεν τον αντέχω ούτε για ένα λεπτό, μου είναι απλά ανυπόφορος.

 

Χαίρομαι που η Kiehl’s, η μάρκα που μας έχει συνηθίσει και σε φιλανθρωπικές δράσεις και σε σοβαρές συνεργασίες αυτή τη φορά, διάλεξε έναν κάπως πιο ανάλαφρο τρόπο να προωθήσει το Midnight Recovery Concentrate, αλλά και το Daily Reviving Concentrate, συμπράττοντας με τον the one and only Zoolander, the “Blue Steel”-μια τόσο χαριτωμένη (super stupid male model) καρικατούρα, έναν τόσο πετυχημένο ρόλο για τον Ben Stiller ο οποίος εξ’ άλλου ήταν και ο πρώτος που μέσα από την ταινία έκανε διάσημο το duck face, πολύ πριν από τα selfies και πολύ πριν το duck face γίνει the duck face. Περιττό να σας πω ότι το duck face σατιρίζεται έως εσχάτων. Kαι πραγματικά είναι μια ταινία που θα ήθελα πολύ να δω, γιατί είναι σίγουρο ότι θα γελάσω πολύ και θα ξεχαστώ την 1,5 ώρα που θα διαρκέσει.)

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ZOOLANDER NO. 2:

H ταινία “ZOOLANDER NO. 2” θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα αύριο, Πέμπτη 10 Μαρτίου. Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Ben Stiller και εκτός από τον ίδιο στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Owen Wilson, Will Ferrell, Penélope Cruz, Kristen Wiig, Fred Armisen, Milla Jovovich, Christine Taylor, Justin Theroux και Kyle Mooney. Το σενάριο υπογράφουν οι Justin Theroux και Ben Stiller.

 

 

kiehl's-4

 

Στο ρόλο που υποδύεται είναι τόσο χαζός και αμόρφωτος, που τη λέξη Lame (λέιμ- γελοίος) δεν μπορεί καν να τη διαβάσει σωστά και την προφέρει ΛΑΜΕ, όπως δηλαδή είναι η σειρά των αγγλικών γραμμάτων- θα γελάσουμε πολύ σαν λέω, πάρτε μια γεύση:

 

 

 

 

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Αχ,αυτό το γήρας….Οι γονείς όντως δε μου λένε κάτι..΄Οσο για την ταινία,δείχνει καλή κωμωδία!!

  2. Καλημέρα!!!
    αυτο που μου άρεσε στην πρώτη ταινία ,(πιστευω έτσι θα ειναι και η δεύτερη ),ήταν οτι εκτός οτι ειναι
    μια Κωμική ταινία σε μερικά σημεία ειναι εξωφρενικά γελοία επίτηδες!!!Ειναι οτι μέσα απο αυτή την κοροϊδία σου βγάζει πολλές αλήθειες !!!!Αυτη ειναι και η επιτυχία της.Αλλωστε αυτο δεν συμβαίνει και στην πραγματικότητα!! Πολλές φορές η πλάκα η το χιούμορ δεν περιέχει και μια δόση αλήθειας!!!
    Φιλια

  3. @ketty: Καλώς τη! Ναι, μάλλον δεν ετυχε να δεις τους γονείς σε κάποια ταινία. Πάντως αν τα καταφέρεις να πας αν είναι όπως η πρώτη, θα γελάσουμε πολύ.

  4. Συμφωνώ απόλυτα Σοφάκι και πιστεύω και εγώ ότι πολλές μεγάλες αλήθειες κάποιες φορές βγαίνουν περισσότερο μέσα από γέλιο, παρά μέσα από συγκίνηση και δράμα.

  5. ….αχ,γιατί μου το θυμίζεις αυτό το γήρας,κυρία;;;;Εμένα ο Zoolander δε με εμπνέει,πάντως…..είμαι πιο παραδοσιακή….για μαντέψτε….αρχίζει από Geo…..και τελειώνει σε ….ney…..για την Kiehl’s- όμως- δεν έχω λόγια….τις δυο νέες κρεμούλες-και την daily και την midnight-θα ήθελα να τις δοκιμάσω….

  6. Latrevo Zoolander!! Kai latrevo kai Kiehl’s vevaia!! Match made in heaven i synergasia! Exo kanei blue steel polles fores ston kathrefti gia plaka ! Den exo paei akomi na ti do alla tha pao sigoura giati kanei cameo emfanisi kai o Benedict!
    Makia polla apo ena kryo kai vroxero Londino!

  7. @Celia: Το βρήκα!! Το βρήκα!! George Clooney! Κερδίζω κάτι;;; Ουπς μπερδεύτηκα, sorry αγαπημένη.. (χαχαχχα!)

  8. @MariaA: Καλά δεν υπάρχει ο Benedict ο οποίος υποδύεται και καλά ανδρόγυνο μοντέλο με το όνομα All (all is all). Απίθανος!!

  9. @julia….κερδίζεις την αγάπη μου….δεν αρκεί;;;;Εεεεεε;;;;

  10. Αγαπάμε kiehl’ s και κωμωδία! Δεν θα ήθελα να δω κάτι δραματικό αυτή την εποχή.Θέλω να γελασω όπως και οι περισσότεροι.

  11. Οτι κωμωδία έχω δει με τον αγαπημένο Ben Stiller(ειδικα τα meet the parents τα έχω δει δεκάδες φορές, όπως και το όταν γνωρισα την Πόλυ με την Αniston)την έχω απολαύσει πραγματικά, με τόσο γέλιο που να μην μπορούμε με τον άντρα μου να δούμε καθαρά από τα δάκρυα! Η σύμπραξη με μια αγαπημένη επίσης μάρκα οπως η Kiehl’s μου ακούγεται πρωτοποριακή και φοβερά cool!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.