Women’secret: Χαριτωμένα για την Άνοιξη!

 

5

 

 

Η MariaA, έλεγε τις προάλλες ότι επειδή ο καιρός στο Λονδίνο δεν συναινεί πάντα, αντί για ρούχα, προτιμά αυτή την εποχή να ψωνίζει από νέες ανοιξιάτικες συλλογές μακιγιάζ ή αρωμάτων. Εγώ πάλι, ακόμα και αν δεν ψωνίσω κάποιο νέο ρούχο, πάντως σίγουρα θα αρχίσω να αλλάζω τα εσώρουχα μου και σιγά -σιγά θα πω αντίο στο (σχεδόν καθημερινό) μαύρο.

 

Τα women’secret έχουν και φέτος πολύ όμορφες συλλογές από εσώρουχα, baby dolls, πιζάμες αλλά και σορτς, tops, κορμάκια, φορέματα και τουνίκ είτε για μέσα στο σπίτι είτε για έξω και βόλτες.

 

Τις προάλλες, είδα εκτός από τις συλλογές εσωρούχων σε κόκκινο και μαύρο και παστέλ και χρωματιστά υφάσματα, κεντήματα, φούντες αλλά και μοτίβα με λουλουδάτο ή έθνικ χαρακτήρα και πολλά διαφορετικά υφάσματα.

 

Ρίξτε μια ματιά, εγώ τα βρήκα πολύ χαριτωμένα (ναι!!! ναι!! έρχεται!! στη γωνία είναι- ε, το καλοκαίρι, τι άλλο δεν βλέπετε πόσο έχει μεγαλώσει η μέρα;)

 

 

1

 

 

6

 

 

9

 

 

 

10

 

 

2

 

(είπα όχι άλλο μαύρο, αλλά αυτό από κάτω, έτσι ακριβώς όπως είναι, το ονειρεύομαι..)

 

3

 

 

4

 

 

7

 

 

8

 

 

11

 

 

12

 

 

13

 

 

 

 

 

Το brand women’secret δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη το 1993, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρίας έως σήμερα και το 2001 πραγματοποίησε την επέκταση του σε διεθνές επίπεδο. Αποτελεί μέλος του Cortefiel Group, του δεύτερου μεγαλύτερου group λιανικής πώλησης στην Ισπανία. Σήμερα αριθμεί πάνω από 652 καταστήματα σε περισσότερες από 61 χώρες ενώ διατηρεί και το online κατάστημα women’secret online store, έχοντας ως στόχο να κατακτήσει ηγετική θέση στον χώρο των γυναικείων εσωρούχων. Το brand έχει σχεδιαστεί από γυναίκες για γυναίκες και συνδυάζει το prestige, τη θηλυκότητα, τον μοντέρνο σχεδιασμό, την άνεση και τις προσιτές τιμές.

 

 

 

Καταστήματα:

Εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall, Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος  Εμπορικό κέντρο RIVER WEST, Λ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω.

 

 

19 Σχόλια
  1. μας κόλασες πρωί-πρωί … λέμε τώρα (από τις 6 παρά όρθια είμαι)
    Το ένα καλύτερο από τ’άλλο

  2. @ΑnthiK: Ασε.. και μένα μου άρεσαν πολύ, αφού σου λέω αυτό το μαύρο, δύσκολα να μου ξεφύγει…(έχω στο μυαλό μου και παραλίες σήμερα για κάποιο λόγο..)

  3. Έτσι ακριβώς, ο αέρας της ανανέωσης ξεκινά από το εσωτερικό μας “είναι” και προχωρά προς τα έξω. Τι και αν έριχνε φοβερά και τρομερά αστραπόβροντα χθες; Δεν μας πτοεί τίποτα, ήρθε η άνοιξη κορίτσια και η women’secret φροντίζει για εμάς(και το ταίρι μας :P!) Το υπέροχο κοραλί baby doll μου κλείνει το μάτι πονηρά!!!και οι τούνικ και τα φορεματάκια είναι καταπληκτικά!!!Μας ξεσηκώνεις πρωί πρωί Julia να πάρουμε τους δρόμους και τα μαγαζιά….

  4. @Τina: Μα έχω τους λόγους μου, έχω τους λόγους μου! Θέλω συμπαράσταση στο shopping, τι νόμιζες; (ναι,ναι πράγματι! Νόμιζα ότι θα πέσουν οι πόρτες εδώ στα Μαρούσια με τα αστραπόβροντα, αλλά δε μας πτοεί τίποτα!)

  5. Kalimera apo ena poly gloomy London!
    Tetoia vlepo kai zilevo! Alithia stin proti foto einai pitzamakia i beachwear? Giati ego aneta tha ta forousa ki ekso!
    poly omorfa ola!!

  6. Pantos tha po tin amartia mou agorasa extes apo to Marks and Spencer Corali kamparntina mpas kai nioso pio anoiksiatiki!

  7. Τι ωραία κορίτσια!!!! , Τι ωραία εσώρουχα!!! Είχα ψωνίσει στη Μαδρίτη αλλά δεν ήξερα ότι έχουν και εδώ κατάστημα.Αυτά τα χρώματα ήταν ότι έπρεπε για να ξεφύγει το μυαλό μου από τη μουντάδα της σημερινής ημέρας…

  8. @MariaA: Εκτός ότι τα φοράς όπου θέλεις, ειδικά το φορεματάκι είναι απίθανο.. εγώ τα “λιώνω” αυτά το καλοκαίρι, πέρα δώθε (περιττό να σου πω, ότι μου είχε πάρει η γιαγιά μου κάποτε στο Marks ένα τόσο εκπληκτικό καλοκαιρινό νυχτικό σιφόν με τιραντάκια και απαλό γαλάζιο χρώμα, που το φόραγα το πρωί στο νησί σα φορεματάκι!!!!)

  9. @ΕΛΕΝΗ: Πονηρή!! Απ τη Μαδρίτη τα ξέρεις! Έπρεπε να το περιμένω! Κατάλαβες που θα δώσουμε ραντεβού την άλλη φορά που θα είσαι Αθήνα.

  10. Πολύ όμορφα και χαρούμενα εσωρουχα και εξω..ρουχα!! Πρέπει να κάνω και εγώ την περαντζαδα μου από το Athens Metro Mall..

  11. Καλημερα σε ολες. Δεν εχει τυχει να αγορασω ποτε απο την συγκεκριμενη εταιρεια. Ειναι οντως πανεμορφα ολα και σε προδιαθετουν για την Ανοιξη.Υπεροχα σχεδια και κομψα. Συνηθως ψωνιζω εσωρουχα απο MARKS SPENSER Θα επισκεφτω και εγω το καταστημα για ανανεωση εσωτερικη. Καλημερα

  12. @Μaryl: Σκεφτόμουν ότι μπορει να σε πετύχω στο Metro Mall, γιατί είναι και κοντά σου..

  13. @rania: Ε, εντάξει δεν υπάρχει το Marks για εσώρουχα. To trivial pursuit της μέρας είναι ότι από εκεί τα ψωνίζει και η Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ.

  14. @Julia ο,μακαρι!!! Αν δεν προκύψει καμμιά περίεργη βάρδια λέω για Σάββατο απόγευμα 😉

  15. aaaa poly oraia pragmatakia mas deixneis!! krima pou den yparxei k stin patra giati an den dokimaseis einai ligo dyskolo!!
    ti oraia xromata…!!!

  16. Ζω για τη στιγμή που θα είναι μόδα να φοράμε το βρακάκι μας και το σουτιέν μας πάνω από τα ρούχα μας.Σαν το Σούπερμαν ένα πράγμα 😀
    Μουτς

  17. Σαν το μαύρο βρακάκι έιχα φέρει πριν χρόνια σε μπλε από το Λονδίνο!Τα σορτσάκια πολύ ωραία,αλλά όχι για την ηλικία μου.Οι ολόσωμες φόρμες μάλλον θα είναι must και αυτό το καλοκαίρι…΄Εχω…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.