Happy Fragrance Day! Κερδίστε το άρωμα Miu Miu στο Instagram!

 

3-

 

 

Ναι λοιπόν, σήμερα είναι η μέρα που γιορτάζουμε τα αρώματα ή αλλιώς «International Fragrance Day» ή αλλιώς η μέρα της MariaA, φυσικά!

 

Λέω λοιπόν να γιορτάσουμε τη μέρα όπως της αρμόζει, με τι άλλο, με έναν διαγωνισμό για ένα υπέροχο άρωμα, ένα άρωμα για το οποίο μας έγραψε το reviewη MariaA, τον περασμένο Οκτώβριο, το MiuMiu την πρώτη αρωματική απόπειρα του οίκου.

 

Η MariaA τότε ανάμεσα σε άλλα, μας είχε πει:

 

«….ψεκάστηκα ευθύς αμέσως και ένα κύμα από μιγκέ με συνεπήρε. Το άρωμα είναι εξαίσια λουλουδάτο με νότες γιασεμιού και ρόδου να συμπληρώνουν το μιγκέ και πολύ ζωντανό. Το δροσερό αυτό δημιούργημα δένεται με μια νέα νότα στην αρωματοποιία που του δίνει βάθος – αποκλειστικότητα του οίκου Givaudan – και ονομάζεται Akigala wood -προερχόμενη από το πατσουλί με τη μέθοδο του fractioning – που προσδίδει πιπεράτες νότες όπως και την αίσθηση του oud  στο άρωμα. Στο δέρμα μου παραμένει ζωντανό και παιχνιδιάρικο και παρόλο που είναι κλασσικό φλόραλ το Akigala wood του δίνει μια αισθηση που μπορώ να την παρομοιάσω σαν dry σαμπάνια, πιπεράτη και αρωματική.”

 

 

 

Όπως καταλάβατε είναι ένα άρωμα ιδανικό για την Άνοιξη και θα έχετε την ευκαιρία να το κερδίσετε και να το απολαύσετε. Απλά αυτή τη φορά ο διαγωνισμός δεν θα διεξαχθεί εδώ, όπως κάνουμε συνήθως αλλά στο Instagram και ίσως έχει έρθει η ώρα να “συναντιόμαστε” και εκεί!

 

(καλά, μη σας πω ότι στο Instagram, ανακάλυψα την Marianna μας και την Nektaria μας και την Elena μας και την greekgoddessldn– δεν θα σας πω ποια είναι- να μπείτε να την ψάξετε- είναι πολύ “δική” μας όμως, και πολλά bb girls ακόμα…)

 

Επίσης είναι διπλή η χαρά, διότι τον διαγωνισμό τον οργανώνουμε σε συνεργασία με το αγαπημένο nethall.gr το site όπου σας μιλάω ειλικρινά, είναι αυτό στο οποίο περνάω ώρα όταν θέλω να χαλαρώσω, έχει πάντα τους πιο ενδιαφέροντες διαγωνισμούς online και (να μη το κρύψω άλλωστε) όταν έχει διαγωνισμούς για βιβλία ή ταξίδια, λάμβάνω σχεδόν παντα μέρος (δεν έχω κερδίσει ακόμα, αλλά που θα μου πάει…)

 

Tα βήματα του διαγωνισμού είναι απλά:

 

 

  1. Nα κάνετε Follow το @thebeautybloggr
  2. Nα κάνετε Follow το @nethall.gr
  3. Nα κάνετε Like και repost στη φωτό
  4. Να κάνετε tag 3 φίλες σας που είναι και αυτές στο Instagram

 

 

 

See you!

xxx

 

15 Σχόλια
  1. …kαλέ,Jennifer @julia….ψάχνω κι εγώ greekgoddesslnd και greekgoddesslnd δεν βρίσκω…..greekgoddessldn είναι…ldn ,όχι lnd ….μας αποπροσανατόλισες….τη βρήκα ποια είναι…δεν το μαρτυράω ….να ψάξουν και τα υπόλοιπα bb girls…

  2. Happy international fragrance day!!! Γιορτάζουν οι μυτούλες μας σήμερα!!! Αρωματιστείτε ελεύθερα!!! Μου αρέσει το Miu Miu όσο περνάει ο καιρός περισσότερο!

  3. μεγάλο σκάλωμα το instagram.Την greekgoddesslnd την εχω ανακαλυψει 😉
    Νεκταρια κι εσυ εκει;;;θα σας βρω ολες..Σας απειλω χαχαχαχαχ
    Μουτς

  4. Δεν εχω ινσταγκραμ,εχει ομως η κόρη μου ετσι το προωθώ σε εκείνη,πολλα φλκ και καλό βράδυ bbgirls!!

  5. ΕΥΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΚΑΝΑ FOLLOW ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΛΕΣΑ Κ ΜΙΑ ΦΙΛΗ..ΟΚ..ΤΟ ΡΕΠΟΣΤ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ???? ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ !!! ΚΑΛ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

  6. Δεν μπορω΄να βρω το όνομα στο instagram.Μου βγάζει ότι δεν υπάρχει αυτό το όνομα.Πως το βρήκατε βρε κορίτσια οι υπόλοιπες??

  7. Στο instagram η χάρη μου δεν έφτασε ακόμη…πάντως το μπουκάλι και το όλο retro χρώμα σχήμα θυμίζει loulou ή μου φαίνεται????

  8. Τζούλια βάλε και διαγωνισμό και εδώ μέσα. Μου αρέσει πολύ το άρωμα αυτό αλλά δεν έχω instagram.

  9. @Tassoula: Ήρθε ο καιρός να φτιάξεις αγαπημένη. Trust me, θα περάσουμε καλά..

  10. Το μπουκαλάκι είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!! Και οι νότες καταπληκτικές!!!!! Σίγουρα θέλω να το βρω και να το δοκιμάσω πολύ σύντομα!!!!!!

  11. Happy Fragrance Day! (αν και λίγο καθυστερημένα!!) Η όμορφη παρεούλα μας ενώθηκε και στο Instagram…. και θα γίνει πανικός!!!!!! 😉

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.