Benelica: Με το έκκριμα των σαλιγκαριών.

 

benelica-beauty-open

 

 

Μια νέα ελληνική εταιρεία κάνει την εμφάνισή της στον κόσμο της ομορφιάς και όπως κάθε ελληνική προσπάθεια, αξίζει και αυτή της προσοχής μας. Τα προϊόντα Benelica βασίζονται σε φυσικό ενεργό κολλαγόνο από σαλιγκάρια.

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για τα ευεργετικά συστατικά όσο αφορά το έκκριμα του σαλιγκαριού, είναι όμως η πρώτη φορά που ακούμε για σαλιγκάρια που εκτρέφονται σε ένα εξαιρετικό οικοσύστημα, αυτό της Ελλάδας. Το όραμα της εταιρείας, είναι η αποτελεσματική και η ασφαλής περιποίηση και ανάπλαση του δέρματος, καθώς και η προστασία του, τόσο από τους ενδογενείς, όσο και από τους εξωγενείς παράγοντες φθοράς και γήρανσης.

 

 

benelica-2

 

 

Το κύριο δραστικό συστατικό τους είναι το φυσικό έκκριμα του σαλιγκαριού που περιέχει κολλαγόνογλυκολικό οξύαλλαντοίνηβιταμίνες Α και Επρωτείνες σε ποσοστό 95%, χάρη στην καινοτόμο μέθοδο συλλογής και επεξεργασίας του εκκρίματος του σαλιγκαριού που εφαρμόζεται σε συνεργασία με πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα.

 

Η αποτελεσματικότητα και ο νεωτερισμός  τους βασίζεται στο συνδυασμό των μοναδικών ιδιοτήτων του εκκρίματος του σαλιγκαριού με νεότερης γενιάς σύγχρονα δραστικά μόρια, όπως πεπτίδια, μικρο-υαλουρονικό οξύ, βιοτεχνολογικής διεργασίας δραστικά μόρια, τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα, παράγωγα γλουκοσίτες κ.ά., τα οποία έχουν βραβευτεί για την άμεση και ικανή αποτελεσματικότητά τους. Τα αποτελέσματά τους στο δέρμα φαίνονται εντός 15 ημερών.
Ο συνδυασμός του εκκρίματος με τα νεότερα δραστικά μόρια προσφέρει:

 

– Ενυδάτωση σε βάθος

– Ενεργοποίηση των φιμπροβλαστών

– Αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου

– Αύξηση της παραγωγής της ελαστίνης

– Αύξηση της πυκνότητας του δέρματος

– Συσφιξη του δέρματος

– Μείωση του βάθους και του όγκου των ρυτίδων

– Επαναφορά της χαμένης ελαστικότητας στο δέρμα

– Εξάληψη των επιπτώσεων που προέρχονται από την εμμηνόπαυση

– Προστασία από τη φωτογήρανση

– Αντιοξειδωτική δράση

 

 

Το δέρμα αποκτά, έτσι, ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όσον αφορά στην αντιγήρανση, την ενυδάτωση, την ελαστικότητα, την ανάπλαση και την επούλωση μέσω της ενεργοποίησης της παραγωγής του κολλαγόνου, της ελαστίνης  και των κυττάρων των φιμπροβλαστών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και της ανάγκης και του προβλήματος που υπάρχει τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

 

 

benelica-1

 

 

Η σειρά καλλυντικών προϊόντων λιανικής πώλησης Benelica αποτελείται από τις εξής κρέμες:

 

– Ενυδατική κρέμα  (50ml) για ενυδάτωση, ελαστικότητα και προστασία από τη φωτογήρανση.

– Αντιγηραντική κρέμα  (50ml) για μείωση, χαλάρωση και αναδόμηση επιδερμίδας.

– Κρέμα ματιών  (30ml) για ελαστικότητα και μείωση ρυτίδων γύρω από τα μάτια.

– SerumLifting (30ml) για αύξηση της σύσφιξης και λείανσης του δέρματος.

– Κρέμα Χεριών (75ml) για αναδόμηση της ξηρής, αλλοιωμένης, σκασμένης επιδερμίδας και βαθειά ενυδάτωση.

– Gel Αναζωογόνησης  (50ml) για έλεγχο ερεθισμού, φλεγμονής, ενεργοποίηση και αναδόμηση του δερματικού

Φραγμού και επαναρύθμιση της ενυδάτωσης.

– Κρέμα λαιμού και Decollete (50ml) για βιοενεργοποίηση της λάμψης του δέρματος, για αύξηση της δερματικής

σύσφιξης και της τονικότητας του δέρματος.

 

Η Benelica προσφέρει, επίσης, για πρώτη φορά στα Κέντρα Αναζωογόνησης και Θεραπείας Δέρματος την εξειδικευμένη και μοναδική θεραπεία των καλλυντικών της Επαγγελματικής σειράς BenelicaPro, η οποία βασίζεται στο φυσικό, ενεργό κολλαγόνο και συστατικά από το έκκριμα του σαλιγκαριού, καθώς και σε  σύγχρονα δραστικά μόρια.

 

 

Η Επαγγελματική σειρά Benelica Pro είναι διαφορετική από αυτή της λιανικής πώλησης. Τα αποτελέσματά της Benelica Pro φαίνονται από την πρώτη φορά μετά την επίσκεψή σας στα Κέντρα Αναζωογόνησης, βασιζόμενα σε εξελιγμένα πρωτόκολλα θεραπείας που έχουν μελετηθεί και δημιουργηθεί από εξειδικευμένους, επιστήμονες του χώρου με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία. Το κοινό σημείο είναι, μόνο, η χρήση του εκκρίματος του σαλιγκαριού. Η επαγγελματική  σειρά συνοδεύεται την ενυδατική 24ωρη κρέμα Aqua Care All day Cream ενισχύοντας και δρώντας συνεργιστικά, παράλληλα με τη θεραπεία.

 

 

benelica-pro

 

 

 

Tα προιόντα Benelica θα τα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, ενώ τη θεραπεία αναζωογόνησης σε Κέντρα Αισθητικής.

 

Μια από εσάς, έχει ένα προϊόν Βenelica στην κατοχή της. Πολύ θα ήθελα να μας γράψει την άποψή της, αν έχει προλάβει να το χρησιμοποιήσει.

 

Φωτογραφίες από την πρόσφατη παρουσίαση των προϊόντων Benelica.

 

benelica-7

 

 

benelica-3

 

 

benelica-6

 

 

benelica-4

 

 

23 Σχόλια
  1. αφού δεν χρειάζεται να τα γευτούμε (από + κλείεται) αναμένουμε review

  2. Πρώτη φορά ακούω για τη συγκεκριμένη εταιρεία,αλλά έχω ξανακούσει για το ποσο καλο κανει αυτη η ουσία των σαλιγκαριών στην επιδερμίδα και πιστεύω οτι ειναι πολύ ενδιαφέρουσα και αξιόλογη η προσπάθεια που κάνει μια ελληνική εταιρεία και θα τα δοκιμασω οπωσδήποτε.

  3. Καλησπερα. Δεν την εχω ακουσει ουτε εγω. Τα σαλιγκαρια δεν τα τρωω αλλα εχω διαβασει για τις ιδιοτητες του σαλιου τους. Μαλιστα καποια στιγμη ειχα χρησιμοποιησει κρεμα ημερας μιας εταιρειας νομιζω αγγλικης Dr.Organic πιστευω οτι την ελεγαν Δεν με εντυπωσιασε γιαυτο και δεν την ξανααγορασα. Ειχε ομως μεγαλη γκαμα προιοντων που δεν εχω γνωμη γιατι δεν τα δοκιμασα. Καλο Σαβατοβραδο

  4. Καλησπερα. Την συγκεκριμενη εταιρεια δεν την γνωριζω. Εχω διαβασει ομως για τα οφελη του σαλιου των σαλιγκαριων στην επιδερμιδα. Για φαγητο δεν τα τρωω δεν ξερω. Ειχα χρησιμοποιησει στο παρελθον μια κρεμα νομιζω ηταν Αγγλικης προελευσηε Dr Organic την ελεγαν. Δεν θυμαμαι κατι να σας γραψω αλλα για να μην την ξαναγορασω σιγουρα δεν με ενθουσιασε. Θυμαμαι ομως οτι ειχε μια πολυ μεγαλη γκαμα προιοντων που δεν εχω αποψη γεπειδη δεν τα δοκιμασα Καλο Σαβατοκυριακο

  5. Τζα!!!
    Ενδιαφέροντα όλα μου ακούγονται.Τα συγκεκριμένα τα γνωρίζω μόνο ως όνομα δεν έχω δοκιμάσει κάτι.Είχα όμως κατοικίδιο ένα σαλιγκάρι,τον Γρηγόρη,που τον βρήκα μέσα σε ένα μαρούλι που αγόρασα.
    Σας φιλώ …ΜΟΥΤΣ 😉

  6. Πρώτη φορά τα ακούω. Μακάρι να αποδειχθούν αποτελεσματικά και καλά.

  7. Καλημέρα σας! Ευχαριστώ θερμά τη Τζούλια για το αφιέρωμα στα καλλυντικά μας προϊόντα και εσάς για τα σχόλια σας.
    Με μεγάλη μου χαρά, εάν επιθυμείτε, μπορώ να σας στείλω δείγματα από τα καλλυντικά μας προϊόντα για να τα δοκιμάσετε. Θα διαπιστώσετε πως η ποιότητα των καλλυντικών μας προϊόντων διαφέρει από την ποιότητα των καλλυντικών της εταιρείας Dr.Organic. Εντός 20 ημερών, με αποδεδειγμένες μελέτες θα νιώσετε ενυδάτωση και αναζωογόνηση στο δέρμα σας.

    Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

  8. Αυτή που έχει το μαγικό προϊόν και συγκεκριμένα το serum lifting είμαι εγώ, και για αυτό φρόντισες εσύ Τζούλια. Η αλήθεια είναι ότι μόλις μου είπες ότι περιέχει έκκριμα σαλιγκαριού μου ήρθε μια αναγούλα αλλά έκανα την καρδιά μου πέτρα και ξεκίνησα τη χρήση του αμέσως έχοντας διαβάσει πολλά για την αναπλαστική ιδιότητα του “σάλιου” των σαλιγκαριών. Στην πρώτη δοκιμή είχα αλλάξει γνώμη για τα σαλιγκάρια διότι η μυρωδιά του προϊόντος είναι συγκλονιστική- στην κυριολεξία δεν χορταίνεις να το μυρίζεις. Το serum απορροφάται αμέσως(λίγες σταγόνες είναι αρκετές) και μετά την εφαρμογή νιώθεις το δέρμα λείο και απαλό αλλά έχεις και ένα ελαφρύ τράβηγμα σαν lifting , αυτό είναι άλλωστε και το ζητούμενο όπως ισχυρίζεται η εταιρεία ότι προσφέρει. Μου έχει κρατήσει αρκετά , το χρησιμοποιώ από τα μέσα Φεβρουαρίου και έχω άλλο μισό μπουκάλι.Το καλυτερότερο είναι η τιμή του γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ οικονομικό για την ποιότητα του. Θα ήθελα βέβαια να το δοκιμάσω συνδυαστικά και με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.Φιλιά πολλά….

  9. Καλησπερα.Συγνωμη Μαρθα και BENELICA αν αθελα μου πραγματικα καταλαβατε οτι κρεμες που περιεχουν σαλιο σαλιγκαριου δεν θα ειναι καλες επειδη ετυχε αυτη που χρησιμοποιησα να μην ειναι. Φυσικα και δεν τις ισοπεδωνω ολες. Παντα λεω την γνωμη μου για το συγκεκριμενο προιον και παντα μετα απο χρηση. Καλο βραδυ

  10. @rania: Και πολύ καλά κάνεις Ράνια, γιατί μόνο έτσι με ειλικρίνεια, μπορούμε να μάθουμε η μια από την άλλη, που είναι και το ζητούμενο εδώ μέσα.

  11. Καλησπερα Τζουλια Ευχαριστω για τα λογια σου Αισθανομαι πραγματικα αβολα και στενοχωρηθηκα Μαλλον θα πρεπει να σκεφτομαι μηπως αναφεροντας κατι αλλο σχετικο με το αρθρο κανω κακο παρα ενημερωση

  12. @Rania: Ποτέ, ποτέ να μην το ξανασκεφτείς αυτό! Το bb, το «δικό» μας bb χτίστηκε πάνω στην μεταξύ μας εμπιστοσύνη και στην απόλυτη μη- λογοκρισία. Αλλιώς, απλά δεν θα ήταν το bb. Αυτό το γνωρίζουν και το σέβονται εξ’ άλλου και οι εταιρείες που μας εμπιστεύονται. Γιατί, γνωρίζουν καλά, ότι τον πρώτο λόγο, θα τον έχετε πάντα εσείς.

  13. @ΕΛΕΝΗ: Δε μου λες, beauty addict μου… μήπως θα ήθελες να δοκιμάσεις και άλλα προιόντα Benelica; Απλά ρωτάω…

  14. ΝΑΙ!!!!! θέλω όμως να κάνω και τη θεραπεία αναζωογόνησης αλλά δεν ξέρω που να πάω .Θα μπορούσαμε να μάθουμε από την εταιρεία σε ποια κέντρα αισθητικής εφαρμόζεται????

  15. @ Τζούλια , ΝΑΙ!!!!! θέλω όμως να κάνω και τη θεραπεία αναζωογόνησης αλλά δεν ξέρω που να πάω .Θα μπορούσαμε να μάθουμε από την εταιρεία σε ποια κέντρα αισθητικής εφαρμόζεται????

  16. Καλημέρα σε όλες!

    Ράνια, δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη σε καμία περίπτωση. Απλά πιστεύω ότι η ποιότητα των καλλυντικών μας είναι τέτοια που διαφοροποιεί τα προϊόντα μας από άλλα καλλυντικά τα οποία , επίσης, βασίζονται στο έκκριμα του σαλιγκαριού. Εάν θέλεις, μπορώ να σου στείλω δειγματάκια :-).
    Ελένη, θέλεις να μου πεις που μπορώ να σου στείλω δείγματα; Επίσης,μπορείς να μου πεις ποια περιοχή σε εξυπηρετεί για να σου πω σε ποιο Κέντρο Αισθητικής μπορείς να κάνεις τη θεραπεία μας;

    Σας ευχαριστώ πολύ όλες για το ενδιαφέρον. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε το δικό σας feedback, δεδομένου ότι τώρα η εταιρεία μας ξεκινά τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ομορφιάς.

  17. @Μάρθα , θα με ενδιέφερε να μου πεις για το Βόλο

  18. @Ελένη, δυστυχώς δεν υπάρχουν Κέντρα Αισθητικής στο Βόλο που να έχουν τη θεραπεία μας. Μόνο στη Λάρισα. Και φυσικά, στην Αθήνα, εάν τύχει και προγραμματίσεις κάποιο ταξίδι.
    Πραγματικά λυπάμαι που δεν μπορώ να σε εξυπηρετήσω. Για ό,τι άλλο χρειαστείς, παραμένω στη διάθεσή σου.
    Με εκτίμηση,

  19. @Μάρθα, σ’ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου.

  20. Για αλλη μια φορα,μπραβο στην ελληνικη επιχειρηματικοτητα.Χαιρομαι με καθε προσπαθεια προοδου.

  21. Καλημερα. Σημερα διαβασα την απαντηση της Μαρθας .Μαρθα σε ευχαριστω πολυ πραγματικα που με βγαζεις απο την δυσκολη θεση. Επειδη οπως ξερει και η Τζουλια δοκιμαζω οσα μπορω απο τα προιοντα περιποιησης που κυκλοφορουν και για να μην φανω οτι υποτιμω η συνεχιζω να εχω ασχημη γνωμη σου γραφω το εμαιλ μου για να συνεννοηθουμε να μου στειλεις δειγματα της BENELICA να χρησιμοποιησω. Δεν ειμαι αρνητικη επειδη ειχα μια οχι και τοσο καλη γνωμη για ενα παρομοιο προιον. Να εισαι σιγουρη οτι θα σου πω ειλικρινα την γνωμη μου. Το εμαιλ μου ειναι [email protected] Kαλη σου μερα

  22. Γειά σας κορίτσια.Εμείς στη Κρήτη τα σαλιγκάρια και τα τρώμε και τα βάζουμε στο πρόσωπο!Έχω κάνει τη θεραπεία αναζοωγόνησης της benelica,στο anima corpus στα Χανια,και έχει καταπληκτικά αποτελέσματα.Τώρα αγόρασα την aqua care all day cream,που είναι 24ωρη,έχει τέλεια υφή.Είναι μη λιπαρή,απορροφάται εύκολα και ενυδατώνει επαρκώς,μου αρέσει πολύ,τη συστήνω ανεπιφύλακτα,ούτως ή άλλως η ελληνική εταιρεία διαθέτει πολλά προιόντα για όλα τα δέρματα.

  23. Πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Θα με ενδιέφερε κ εμένα να γνώριζα τα προϊόνταε κάποιο τρόπο.ακούγεται πολύ καλο

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.