KΟΡΡΕΣ η νέα σειρά προϊόντων σώματος, Pure Greek Olive

 

korres-pure-greek-olive (2)

 

Είχε έρθει η ώρα νομίζω, μια από τις πιο διάσημες ελληνικές μάρκες στο εξωτερικό η KΟΡΡΕΣ, να συνδέσει το όνομά της με ένα από τα πιο διάσημα προϊόντα της ελληνικής γης: το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και συγκριμένα από τους ελαιώνες της Κρήτης.

 

Η νέα σειρά περιποίησης σώματος της ΚΟΡΡΕΣ, PURE GREEK OLIVE, προσθέτει το παραδοσιακό αυτό φυσικό συστατικό, με ισχυρό συμβολισμό και αδιαμφισβήτητη ευεργετική δράση, στην εκτενή λίστα των εγχώριων βοτάνων και φυτών που η μάρκα αξιοποιεί στις καλλυντικές συνθέσεις της και ταξιδεύει σε περισσότερες από 30 χώρες διεθνώς.

 

Με σημείο αναφοράς τους διάσημους κρητικούς ασημο-πράσινους ελαιώνες, το βιολογικό εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών Ε & K και αντιοξειδωτικών, κατατάσσεται στις κορυφαίες ποιότητες παγκοσμίως. Στη νέα συλλογή συνδυάζεται με το τονωτικό εκχύλισμα ΚΟΡΡΕΣ από φύλλα κρητικής Ελιάς, διαμορφώνοντας ένα θρεπτικό, αντιοξειδωτικό, καταπραϋντικό και ενυδατικό φυσικό καλλυντικό μείγμα.

 

Η  σειρά εισάγει, επίσης, το νέο αντιγηραντικό Λάδι Σώματος στην καθημερινή φροντίδα -ξηρό λάδι που ενυδατώνει, θρέφει, αποκαθιστά την ελαστικότητα και διατηρεί τη νεανικότητα της επιδερμίδας. Αφρόλουτρο, Body Balsam, Body Milk, Body Scrub, Κρέμα Χεριών, αλλά και το παραδοσιακό, αγνό πράσινο σαπούνι με 100% φυσική σαπωνόμαζα από Ελαιόλαδο, συμπληρώνουν τις νέες επιλογές της σειράς. Προϊόντα που θυμίζουν ακόμα πιο έντονα το τοπικό στοιχείο, καθώς αρωματίζονται με νότες φρέσκες, καθαρές, «ευγενικές» από Άνθη Ελιάς, Περγαμόντο, Μέλι, Λουίζα ή Κέδρο.

 

Η Ελιά, με καρπούς έως τα βαθιά «γεράματα», είναι το ιερό δένδρο της αρχαίας, αλλά και της νεότερης Ελλάδας. Εμφανίζεται πολύ συχνά στη μυθολογία ως σύμβολο ειρήνης, μακροβιότητας και ευημερίας. Το ξακουστό σε όλο τον κόσμο προϊόν που παραλαμβάνεται απ’ τους καρπούς του δένδρου, το ελαιόλαδο, αποτελεί το μυστικό υγείας και μακροζωίας όλων σχεδόν των λαών που ζουν στη λεκάνη της Μεσογείου. Εκτός από τη διατροφική του αξία, είναι γνωστό ότι άνδρες και γυναίκες στον αρχαίο κόσμο άλειφαν το σώμα τους με ελαιόλαδο για να το περιποιηθούν και να το προστατέψουν.

 

 

 

 

olive-oil-transparente

 

 

 

Τα ιστορικά δεδομένα σχετικά με τις ιδιότητες του ελαιόλαδου και των φύλλων του δένδρου έχουν επιβεβαιωθεί επιστημονικά. Στα φύλλα, στον καρπό και στο λάδι της ελιάς εντοπίζονται πολλές ουσίες με αντιοξειδωτικές, καταπραϋντικές και μαλακτικές ιδιότητες. Το θρεπτικό βιολογικό εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο είναι φυσική πηγή βιταμινών E & K, ενώ περιέχει πολυφαινόλες, φυτοστερόλες και λιπαρά οξέα.Το εκχύλισμα από φύλλα Ελιάς διαθέτει τονωτική δράση.

 

Το βιολογικό εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο της σειράς PURE GREEK OLIVE της ΚΟΡΡΕΣ προέρχεται από την  ελληνική ποικιλία ελιάς Κορωνέικη, μία από τις κορυφαίες ποιότητες ελαιόλαδου παγκοσμίως, χάρη στη χαμηλή οξύτητα και τα ξεχωριστά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του.

 

 

ΕΛΑΙΩΝAΣ ΚΡΗΤΗΣ

 

elaionas-kritis

 

 

Η Ελλάδα και ειδικότερα οι νότιες περιοχές της χώρας φιλοξενούν τη μεγαλύτερη βιοποικιλότητα της λεκάνης της Μεσογείου, με 6.000 διαφορετικά είδη να φύονται στα εδάφη της, από τα οποία 1.200 είναι ενδημικά. Ξεχωριστή θέση καταλαμβάνει η Κρήτη, καθώς η χλωρίδα της αποτελείται από περίπου 1.600 είδη άγριων αυτοφυών φυτών -ένας παράδεισος βιοποικιλότητας.

 

Στην καρδιά της Κρητικής νήσου και σε μία έκταση 300.000 στρεμμάτων εκτείνεται η περιοχή της Μεσσαράς του Νομού Ηρακλείου. Εκεί βρίσκονται ακόμα τα «πατητήρια ελιάς» της Μινωικής περιόδου, απόδειξη της άρρηκτης σχέσης της Κρήτης με το ελαιόλαδο. Στην περιοχή κυριαρχεί η καλλιέργεια της Ελιάς, με προεξέχουσα ποικιλία την Κορωνέικη.

 

Η ΚΟΡΡΕΣ, στο πλαίσιο του δικτύου ηθικών συνεργασιών που διατηρεί σε όλη την επικράτεια, προμηθεύεται άριστης ποιότητας βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, συνεργαζόμενη με το Συνεταιρισμό Βιοκαλλιεργητών Μεσσαράς -ο πρώτος συνεταιρισμός στο νησί από μία αφοσιωμένη ομάδα καλλιεργητών που εδώ και δεκαετίες συμβάλλει ουσιαστικά στη διαφύλαξη της παράδοσης, αλλά και στην προαγωγή της επιστημονικής μελέτης στον τομέα της βιολογικής καλλιέργειας Ελιάς.

 

Τα φύλλα της Ελιάς, εκχύλισμα των οποίων αξιοποιείται στη νέα συλλογή PURE GREEK OLIVE, προέρχονται από το Ζουνάκι Χανίων στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΚΟΡΡΕΣ με την κα Α. Παπαδαντωνάκη, από τους πρωτοπόρους στη βιολογική γεωργία στην περιοχή. Τα φύλλα συλλέγονται χειρωνακτικά και αποξηραίνονται με φυσικό τρόπο, ώστε να ακολουθήσει η επεξεργασία τους στη Μονάδα Εκχυλίσεως ΚΟΡΡΕΣ.

 

Αυτά είναι τα νέα προιόντα:

 

 

 

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ

ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΥΛΛΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Αφρόλουτρο με τονωτικό εκχύλισμα φύλλων Ελιάς, που καθαρίζει απαλά και θωρακίζει τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Διατηρεί σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης, ενώ η σύνθεση ενισχύεται με τις ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες της ενεργής Αλόης.

 

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΣΩΜΑΤΟΣ

 

ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΠΟ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ξηρό λάδι σώματος με εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, που ενυδατώνει, θρέφει, αποκαθιστά την ελαστικότητα και διατηρεί τη νεανικότητα της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα AlariaEsculenta, πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ και Ω3 λιπαρά οξέα, είναι ένα εξαιρετικό ενυδατικό και αντιοξειδωτικό συστατικό, που αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Τα εξίσου ενυδατικά και θρεπτικά έλαια Βερίκοκου και Αμυγδάλου και το βούτυρο Karité ενισχύουν τη δράση του λαδιού σώματος.

 

 

korres-1

 

 

 

BODY BALSAM

ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΠΟ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Θρεπτικό bodybalsam, με εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, και τονωτικό εκχύλισμα φύλλων Ελιάς. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα, απαλύνει, βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητά της, χάρη σε μίγμα φυτικών ελαίων.

 

ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΠΟ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ενυδατικό γαλάκτωμα με εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, και τονωτικό εκχύλισμα φύλλων Ελιάς. Απορροφάται άμεσα και διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.

 

korres-olive-2

 

 

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ

ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΠΟ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Αγνό, παραδοσιακό πράσινο σαπούνι με εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, που καθαρίζει απαλά και περιποιείται το δέρμα. Από 100% φυσική σαπωνόμαζα από Ελαιόλαδο, χωρίς προσθήκη χρώματος, είναι ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

 

korres-olive-soap

 

 

 

SCRUB ΣΩΜΑΤΟΣ

ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΠΟ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Bodyscrub με εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, και τονωτικό εκχύλισμα φύλλων Ελιάς. Φυσικοί κόκκοι απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, μένει απαλή, λεία και αναζωογονημένη.

 

ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ

ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΠΟ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ενυδατική, μη-λιπαρή κρέμα χεριών με εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, και τονωτικό εκχύλισμα φύλλων ελιάς. Με καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση, δεσμεύει τη φυσική υγρασία του δέρματος, διατηρώντας τα χέρια απαλά και ενυδατωμένα.

 

 

korres-handcream-scrub-olive

 

 

11 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!
    Δεν νομίζω οτι οτι μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω για την Ελιά μας η μάλλον μπορούμε
    αλλα θα ήθελε ολόκληρο βιβλίο να γραφτεί!!!
    Αγαπώ τις vintage συσκευασίες και εδώ ο Κορρες έχει κανει καταπληκτική δουλειά οπως πάντα!!
    Σίγουρα τα προιοντα θα ειναι εξαιρετικά!!
    Προ ημερών είχα δει τα αντιγηραντικά λαδακια σώματος (το ενα το εχεις @Τζουλια στην φωτό με το
    σαπουνάκι)δεν γνωρίζω αν ειναι άλλη σειρα ?Σιγουρα όμως θα γίνουν τα αγαπημένα μου προιοντα
    για το καλοκαιρι!!!
    Φιλια

  2. πω -πω δεν εχω λογια πρεπει να ειναι τελεια ολα τα προιοντα
    θα ηθελα πολυ να τα δικιμαζα
    ευχαριστουμε για το αρθρο
    xxx
    🙂

  3. Φανταστικές συσκευασίες,μακάρι να είναι και όσο αποτελεσματικά δείχνουν!

  4. Ανυπομονώ να τα πάρω στα χέρια μου να τα δοκιμάσω η ελιά και το ελαιόλαδο είναι όντως ότι καλύτερο για το δέρμα μας και πιο αγνό!! Αντε πότε πότε ;πότε θα βγούνε;;;;;; φιλάκια πολλά!!

  5. Αγαπώ όλα τα προϊόντα Korres και κάθε φορά μας ξετρελαίνει με τα νέα υπέροχα προϊόντα του! Φιλιάααα….. 🙂

  6. @SofiaT: Τίποτα δεν σου ξεφεύγει αγαπημένη! Πράγματι το Anti aging, Body Oil είναι, αλλά σήμερα ήθελα να αφιερώσουμε τη μέρα στο ελαιόλαδο, το οποίο για κάποιο λόγο, αντί να μου ανοίξει την όρεξη για προιόντα, μου άνοιξε την όρεξη για Greek salad! Πάω να την ετοιμάσω!!

  7. Πραγματικα ειναι εξαιρετικα τα περισσοτερα προιοντα ΚΟΡΡΕΣ. Αρκει να σας πω οταν πηγα Βουδαπεστη τον Οκτωμβριο βρηκα μια κοπελα που ειχε ριζες Ελληνικες και μιλουσε Ελληνικα σε ενα καταστημα καλυντικων. Με ρωτησε για την ΚΟΡΡΕΣ και μου εξεφρασε την επιθυμια της να ερθει σε συννενοηση με την εταιρεια για να φερει τα καλυντικα τους στην Βουδαπεστη επειδη αυτη την στιγμη δεν πουλιουνταιΜου ειπε οτι τα ζητουν και ντοπιες και τουριστες. Καλο βραδυ

  8. Αγαπώ Κορρέ!!! Όλα τα καινούρια προιόντα αναμένω με πολύ χαρά να δοκιμάσω! Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι το δέρμα μου κάνει μια πολύ άσχημη αντίδραση με ότι προιον μυρίζει ελαιόλαδο- και με το ίδιο το ελαιόλαδο – και με απωθεί. Ελπίζω να μη συμβεί το ίδιο με τα προιόντα Κορρέ γιατί κι εγώ γλυκοκοιτάζω πολύ τα λαδάκια!

  9. Ta kallyntika Korre nomizw exw ksanagrapsei oti ta agapaw..dokimazw sxedon pantote oti neo proion toys vgei kai den nomizw na mou ksefugei to body scrub!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.