Korres: Νέα Αρώματα και σειρές σώματος, Καλοκαίρι 2016

 

korres-summer-perfume-2016

 

 

 

Και μετά τις σπάνιες αντίκες, τα πανέμορφα μπουκάλια και τα πανάκριβα αρώματα της τάξης των 15,000Ε, έρχομαι εγώ σήμερα να σας «προσγειώσω» αλλά δεν πειράζει όλα χρειάζονται και όλα έχουν τη δική τους ομορφιά, έτσι δεν είναι; Και εξ άλλου η εβδομάδα πρέπει να κλείσει αρωματικά.

 

 

Σήμερα λοιπόν θα δούμε  την σειρά Eau De Cologne Korres που ακούω ότι αρέσει πολύ- είναι αρώματα πολύ καλοκαιρινά, πολύ δροσερά , πολύ «φρέσκα» και με ένα δικό τους στυλ.

 

Πριν σας τα δείξω να σας πω ότι έχουμε και εμείς ένα αγαπημένο εδώ στην οικογένεια είναι το shower gel Lily Bouquet και κάποιοι παρα-καλόμαθαν εδώ μέσα και δεν θέλουν να κάνουν με άλλο το ντους τους, αλλά αγαπούν πολύ και το Dove, άρα το πάμε μέρα παρά μέρα, στο ντους. Μια Lilly Bouquet, μια Dove το “Sweet cream with Peony”. Οι ίδιοι, έχουν αποκτήσει και μεγάλη αδυναμία σε μια νέα junior οδοντόκρεμα αλλά δεν είναι επί του παρόντος και τώρα ξέφυγα τελείως από το θέμα μας, επανέρχομαι (όχι εγώ δηλαδή, το Δελτίο Τύπου αλλά ωραία τα λέει)

 

«Κεχριμπάρι, Μανταρίνι και Ίριδα που καταλήγουν σε ανάλαφρο πέπλο πούδρας -αυτές οι νότες χαρακτηρίζουν το νέο Αφρόλουτρο και Body Milk PURE COTTON. Σε πιο ξυλώδη αρωματική κατεύθυνση, ο Κέδρος μπλέκεται με Βιολέτα, Ίριδα και Ηλιοτρόπιο στη νέα  SUMMER WOOD σειρά περιποίησης σώματος.

 

Τα φρέσκα φρούτα, τα αρώματα εξωτικών προορισμών και τα θερινά πολύχρωμα λουλούδια συνεχίζουν να αποτελούν την καλοκαιρινή, δροσερή καρδιά της υπάρχουσας συλλογής Eau De Cologne και των αντίστοιχων προϊόντων φροντίδας.

 

Με φόρμουλες φυσικής κατεύθυνσης, βασισμένες στις πρωτεΐνες Σιταριού και το βιολογικό εκχύλισμα Αλθαίας, τα εξαιρετικά ενυδατικά αφρόλουτρα σχηματίζουν προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα, ενώ διαθέτουν μαλακτικές ιδιότητες.

 

Τα body milks με ελληνικό βιολογικό Αμυγδαλέλαιο -πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, πηγή ενέργειας για την επιδερμίδα-, βιολογικό εκχύλισμα ενεργής Αλόης και Αλθαίας, προβιταμίνη Β5 και βούτυρο Karité, προσφέρουν ενυδάτωση, θρέψη και μαλακτική δράση.»

 

Δείτε τώρα όλη τη συλλογή:

 

PURE COTTON EAU DE COLOGNE / ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ / ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

 

Σε γήινα μονοπάτια, οι νότες από Κεχριμπάρι δίνουν σταδιακά τη θέση τους στον αναζωογονητικό συνδυασμό από Μανταρίνι και Ίριδα σε ένα ανάλαφρο πέπλο πούδρας.
pure-cotton-open

 

 

SUMMER WOOD EAU DE COLOGNE / ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ / ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

 

Η ξυλώδης αρωματική κατεύθυνση σε καλοκαιρινή διάθεση -νότες Κέδρου από μαγευτικές αμμουδιές μαζί με αρώματα Βιολέτας, Ίριδας και Ηλιοτρόπιου.
summer-wood-open

 

 

APPLE BLOSSOM EAU DE COLOGNE / ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ / ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

 

Διακριτικές νότες από φρέσκα φρούτα -Μήλο, Καρπούζι, Ροδάκινο- και υδρόβια λουλούδια εναλλάσσονται σε αυτή την ultra αναζωογονητική αρωματική πυραμίδα.
apple-blossom-open

 

 

COCONUT SAND EAU DE COLOGNE / ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ / ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

 

Η τροπική Καρύδα στην πρώτη γραμμή, περιβάλλεται από Βανίλια Μαδαγασκάρης και Περγαμόντο, στον πιο χαρακτηριστικά καλοκαιρινό συνδυασμό από νότες.

 

 

coconut-sand-open

 

LILY BOUQUET EAU DE COLOGNE

Βιολέτα, Τριαντάφυλλο, Γιασεμί, YlangYlang σχηματίζουν αυτό το μπουκέτο από άνθη που ακουμπά ανάλαφρα την επιδερμίδα με δροσερά, ανοιξιάτικα αρώματα.

 

MANGO CANDY EAU DE COLOGNE

Η αφετηρία έχει μια καραμελένια γλυκύτητα, ενώ, περνώντας μέσα από floral νότες, καταλήγει σε συνδυασμό εξωτικών φρούτων με κυρίαρχο το Μάνγκο.

 

 

lilly-mango-open

 

 

Mε κλειστά μάτια, πιστεύω ότι απ όλα τα παραπάνω θα θέλατε να δοκιμάσετε, το Coconut Sand και το Summer Wood. Εχω δίκιο;

 

Καλό σαββατοκύριακο bb girls!

 

 

 

 

 

 

 

Οι γονείς μου είχαν ένα μικρό notebook και τώρα αγόρασαν και ένα tablet. Ο Ντίνος είναι πολύ χαρούμενος γιατί έχει έναν δάσκαλο 65 χρόνια μικρότερο (ελάτε καλέ τώρα- σιγά το πράγμα) που του τα μαθαίνει όλα. Εμένα πάλι, με βλέπω να βρίσκω τον μπελά μου, γιατί μάνι – μάνι άρχισαν οι παραγγελιές “αφού βάζεις που βάζεις τραγούδια δεν βάζεις και ένα δικό μας αγαπημένο που το χορεύαμε κάποτε;”

 

Gloria Gaynor και

“I never can say goodbye”

και 1975

και Disco ταβάνι.

 

(τεστ έπρεπε να το είχα κάνει αυτό, τώρα που το σκέφτομαι)

 

 

 

 

 

 

Και πάλι,  καλό σβ, bb girls!

 

 

 

 

 

Στο μεταξύ ανοίξτε καμιά σελίδα, κάντε καμιά ερευνούλα, πλησιάζει επικίνδυνα το Πάσχα και φυσικά θα έρθει τεστ πριν τις διακοπές.

 

 

Τώρα, σίγουρα το κλείνω το post, Καλό, λαμπερό σβ, bb girls!

 

 

13 Σχόλια
  1. good guess girl !!!! Το coconut sand θα το δοκιμάσω σήμερα κιόλας αφού εγώ και το σκασμένο έχουμε αδυναμία στη βανίλια και τη καρύδα. Όσο για τον Ντίνο δεν το συζητώ ότι θέλει. Είναι το πιο αγαπημένο αγόρι στο bb.

    Ααα και να ξέρεις δεν ανοίγω βιβλίο, βαρέθηκα να διαβάζω ήρθε και η άνοιξη. Θα αντιγράψω.

  2. @mako: Hi there girl! Καλά δεν το συζητώ για τη φίλη μου την S. Super taste! Και πως αλλιώς άλλωστε, αφού εδώ μέσα, την γαλουχήσαμε! Αντιγραφή! Αντιγραφή! (άνοιξη έρχεται και εγώ βαριέμαι να διορθώνω.. χααχχαχα)

  3. Λατρεύω τον Κορρέ από πολύ παλιά!!!Τααφρόλουτρα του Κορρέ γνωρίζουν μεγάλη αγάπη στους αρωματικους κύκλους! Καταλαβαίνω απόλυτα τις προτιμήσεις της μικρής ¨μύτης¨που έχετε στο σπίτι! Ελπίζω να τα έχουν στα Duty Free γιατί πάλι χωρίς βαλίτσα ταξιδεύω! 🙂

  4. @MariaA: Καλό ταξίδι αγαπημένη! Σύντομα θα τα λέμε από την όμορφη Θεσσαλονίκη

  5. Καλημέρα!
    Στις πετυχημένες μαντεψιές σου γι ´ αυτά που θα θέλαμε να δοκιμάσουμε πρόσθεσε και το Pure Cotton για μένα! Λες να ανέβουν και προς τα εδώ πάνω αυτές οι καινούριες σειρές;
    Καλό ταξίδι MariaA!!

  6. @Ju: φεύγω για το αεροδρόμιο σε λίγο! ελπίζω να δουλέψει το internet αυτή τη φορά!!

  7. Ύστερα από τον καταιγισμό των προηγούμενων ημερών με τα πολύτιμα μπουκαλάκια αυτά μου φαίνονται η αλήθεια κάπως.Θα τα δοκιμάσω πάραυτα με την πρώτη ευκαιρία. @MariaA καλό ταξίδι υπουργέ μου
    Μουτςςς

  8. ΟΛΑ θέλουμε να τα δοκιμάσουμε!!! ΌΛΑ!!! Σαν την μικρή μυτούλα εκεί, να κάνουμε ντουζάκι κάθε μέρα με κάτι διαφορετικό και υπέροχα καλοκαιρινό και να τους τρελάνουμε όλους στο πέρασμά μας!! Λατρεύω τα καλλυντικά Korres!!Διάβασμα; Με τέτοιες μέρες δυστυχώς το μυαλό μας το έχουμε χάσει…:) και δεν έχει έρθει καν το Πάσχα…εμείς έχουμε ξεφύγει από τώρα!!

  9. Λατρεύωωωωω τα προϊόντα Korres και έχω ιδιαίτερη αδυναμία στο Summer Wood και φυσικά στο λουλουδάτο Lily Bouquet!! Πολλά φιλιά και καλό σ/κ BBGirls! 🙂

  10. @Τζουλια.Τζουλια μέσα έπεσες στις επιλογές!!!Αν θα έβαζα πρώτο σίγουρα θα ήταν το coconut sand!!!μιας και το καλοκαιρι καταναλώνω λίτρα λάδι καρυδας!!!χαχαχα
    @MariaA καλο ταξίδι!!!
    Φιλια

  11. ΝαιΤαΔοκιμασαΕιδικαTococonutΜυριζειΤελεια.ΑλλαΒρεΤζουλιαΣυγνωμηΚιολας Με20.00€ΚαιΜεταΝαΜηνΜενειΘαΞαναγορασωΤοΧυμαΜε8.00€.

  12. ΚαιΠρος Θεου δεν εχω καμια σχεσει με αυτα τα καταστηματα.Απλως αγοραζω.Για να μην παρεξηφηθω.

  13. Στη δική μου λίστα αγορών θα είναι σίγουρα η σειρά PURE COTTON γιατί μου κάνει κάτι σαν δροσερή αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας και βέβαια όπως μάντεψε η Τζούλια και η σειρά Coconut Sand..Μου χρειαζόταν μια αγαπημένη
    Gloria Gaynor για να κλείσει αυτή η δύσκολη εβδομάδα μου,ειδικά το I will survive.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.