Διαγώνισμα: Αν το βρεις, το κερδίζεις!

 

spring-teaser-final

 

 

Είναι το καλύτερό μου, όταν έρχονται προϊόντα ομορφιάς στην Ελλάδα που δεν υπάρχουν ακόμα εδώ, ή που και να υπάρχουν, παίρνουν δικαιωματικά τη θέση που τους αξίζει.

 

Φυσικά αυτό μου συμβαίνει και λόγω επαγγέλματος- διότι βαριέμαι εύκολα και δεν θέλω να βλέπω τα ίδια και τα ίδια, τους ίδιους «παίχτες» day in, day out, αλλά και γιατί άλλο είναι να παραγγέλνεις κάτι στο internet (ή να το αγοράζεις από άλλη χώρα) και άλλο να το βλέπεις live μπροστά σου και όποτε θέλεις.

 

Eκείνο, ήταν ένα ωραίο πρωί. Πότε -πότε μαζευόμαστε κάποιες μαμάδες τα πρωινά του Σαββάτου στο σπίτι μου και μαζί με τα διάφορα μαμαδίστικα, φυσικά λέμε και τα κοριτσίστικα. Η Χριστίνα, κάποια στιγμή, άρχισε να μιλάει με μεγάλο ενθουσιασμό για μια μάρκα που κάνει δυναμική επανεμφάνιση ήδη στην Ελλάδα, σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και την είχε δει πρόσφατα σε μια shopping εξόρμησή της. «Κοίτα, εσύ το πιο πιθανό είναι να την ξέρεις λόγω δουλειάς» μου είπε. «Για πες μου, για ποια μάρκα μιλάς τη ρώτησα εγώ. Όταν μου είπε τη μάρκα, δεν απάντησα κάτι, απλά της ζήτησα να έρθει μαζί μου στο άδυτο (όπου «άδυτο» το μπάνιο παύλα μπουντουάρ μου)

 

Όταν λοιπόν μπήκε μέσα, δεν είδε ένα, αλλά τουλάχιστον πέντε προϊόντα της μάρκας για την οποία μας μίλησε. «Κοίτα» μου είπε. «Ότι θα την ήξερες δεν είχα αμφιβολία, αλλά ότι θα είχες και όλα αυτά τα προϊόντα δεν το περίμενα… να φανταστώ ότι τα αγόρασες εδώ ή στο Λονδίνο;» Πολύ καλά φαντάστηκε η φίλη μου. Πράγματι τα συγκεκριμένα, τα αγοράζω κάθε φορά που βρίσκομαι στο Λονδίνο και αυτή τη φορά, ήταν και σχετικά φρέσκο το τελευταίο μου ταξίδι- είχα «τσιμπήσει» δυο- τρία. Είναι πολύ fashionable μάρκα και την αγαπώ για τα πολύ καλά της προϊόντα.

 

 

 teaser-2-final-450x415

 

 

 

Εκεί λοιπόν πάνω στη συζήτηση, μου ήρθε και η ιδέα για το τεστ του τρίτου τριμήνου. Της είπα, ότι είμαι σίγουρη ότι θα τα γνωρίζουν και πάρα πολλά από τα bb girls, γιατί τα bb girls, δεν είναι απλά girls, είναι niche girls και ξέρουν τα πάντα- περισσότερα και από μένα σε κάποιες περιπτώσεις.

 

Και το πήγα και ένα βήμα παρακάτω λέγοντάς της «Λοιπόν βάζω στοίχημα, ότι αν κάνω τεστ και βάλω αίνιγμα θα το βρουν πάρα πολλά bb girls.” Kαι μάλιστα αυτή τη φορά, δεν θα δώσω δώρο μόνο σε μια αριστούχα, αλλά σε τρεις. Τόσο σίγουρη είμαι!

 

 

«Να το δω!» απάντησε εκείνη, και δώσαμε τα χέρια (εντάξει, υποσχέθηκα και σε εκείνη ένα δωράκι και όπως καταλαβαίνετε μια έννοια την έχει, να κερδίσετε εσείς για να κερδίσει και εκείνη..)

 

Λοιπόν bb girls, προσοχή! Κοιτάξτε να με βγάλετε ασπροπρόσωπη! Με προσοχή, διαβάστε μια – μια πρόταση του αινίγματος, κάντε την έρευνα σας και ξεκινήστε.

 

Οι αριστούχες θα είναι 3, θα πάρετε 3 ολοκληρωμένα σετ, θα σας πω τα αποτελέσματα αύριο και Καλή Επιτυχία!

 

Το Αίνιγμα

 

Μπορεί να είμαι ευρείας

Μα έχω στυλ πολύ

Νο 1 είμαι,

Με ονοματεπώνυμο «βαρύ»

 

 

Τι είναι;

 

 

 

 

Μέχρι να αρχίσω να διορθώνω γραπτά, ας κάνω το γνωστό και ας βάλω τα ακουστικά μου:

 

 

 

 

 

 

183 Σχόλια
  1. Από την Covent Garden του Λονδίνου, στην Αθήνα…είναι τα 3INA????

  2. Μήπως είναι 3INA? Εΰχαριστούμε πολύ!

  3. 3INA ??? Έχετε γράψει και ένα υπέροχο άρθρο για την επίσκεψη σας στο νέο κατάστημα στο the mall Athens. .ενώ είχατε πάει ταξίδι στο Λονδίνο πρόσφατα και δεν πρόλαβατε να πάτε στο govent garden..πολύ φωτεινά χρώματα που ανεβάζουν την διάθεση. ..ας τολμήσουμε όλες !!!

  4. ΩΡΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ RIMMELH APANTHSH

  5. Μήπως είναι τα dove κυρία Τζούλια μας???

  6. Kalhmera Julia kai BB girls! mhpos einai h Rimmel? gi authn thumamai na grafeis apo londino k oti pairneis diafora otan pas ekei! me duskolepses ligo na s po tn alitheia! alla pes tora!to petuxa? pes nai! pes nai!

  7. Εγώ πιστεύω(και ελπίζω) ότι είναι τα 3INA!!!!
    Ευχαριστούμε πολύ!!!

  8. και γω για καποιο λόγο τα rimmel λέω…..

  9. 3INA!!!Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω προϊόντα της!!!

  10. Το αινιγμα και όλα τα βοηθητικα στοιχεία με καθοδηγούν και θα πω nip+fab,που έχει πολυ αξιόλογα προιοντα,οικονομικα,μας έρχεται από λονδίνο και έχει οντως βαρύ ονοματεπωνυμο!την επιλέγουν και την εκπροσωπουν celebrities!επίσης τα προϊόντα τα βρίσκουμε σε επιλεγμένα φαρμακεία και στα attica!

  11. εγώ θα πω την νέα ανοιξιάτικη σειρά μακιγιάζ του οίκου Guerlain ( πιο βαρύ όνομα από αυτό δεν νομίζω να υπάρχει)

  12. Θα ελεγα MUA η οποια μολις δημιουργησε και ελληνικο online shop, αλλα, με το σχολιο “δυναμικη επανεμφανιση” που εκανες, με μπερδεψες λιγο. Ετσι, μαλλον ενισχυεται η αποψη οτι μαλλον μιλας για την Rimmel London, την οποια βεβαια την βρισκεις και σε καποια ελληνικα e-shops σε περιορισμενα κομματια…

  13. Κυρία, κυρία το βρήκα!
    Είναι η ανοιξιάτικη σειρά με τα βερνίκια νυχιών της Sally Hansen, No1 Nail Brand στην Αμερική.
    Η Παγκόσμια Πρέσβειρα της εταιρίας, η nail expert Madeline Poole, δημιουργεί καταπληκτικά σχέδια δίνει έμπνευση για δημιουργία σε όλες μας!

  14. …aυτό το ευρείας με προβλημάτισε….θα διακινυνεύσω και θα πω L’ OREAL infalible ματ κραγιόν με σφουγγαράκι ….απιστευτα χρώματα, σταθερότητα και δiάρκεια- προς το παρόν μόνο στο site των Boots,όπως μας είχε πει μια ψυχή…μπαααα…όχι …διαβάζοντας τα στοιχεία κάτι μου λεει πως έπεσα έξω….

  15. Καλημέρα!!!!( σε τεσσερα λεπτα έπρεπε να πώ καλησπέρα, χιχι, οπότε λέω απάντηση γρήγορα)
    Sally Hansen…και εξηγώ γιατί..
    ονοματεπώνυμο έχει,
    νο 1 μάρκα στο UK είναι,
    ευρείας κυκλοφορίας είναι και
    τέλος πλέον και στην Ελλάδα.
    Ελπίζω να είμαι σωστή!!
    φιλάκια εμεινε ένα λέπτό για καλημέρα ακόμα

  16. Έχω καταμπερδευτεί με τα προηγούμενα σχόλια που διάβασα. Εγώ θα πώ Rimmel London και καλή μας τύχη!

  17. Θα πω κι εγώ τη Sally Hansen γιατί έχει και ονοματεπώνυμο, και είναι φανταστική εταιρία 🙂 Για να δούμε ποιά εταιρία είναι, γιατί μπερδευτήκαμε λίγο!

  18. Nip+fab θα πω!Είναι ευρείας, στυλ πολύ σίγουρα και ονοματεπωνυμο βαρυ!

  19. To πρώτο κατάστημα καλλυντικών 3INA στο The Mall Athens!;

  20. Ευρείας…δυναμική επανεμφάνιση… fashionable μάρκα… τα αγοράζεις κάθε φορά που βρίσκεσαι στο Λονδίνο… ΝΕΚΤΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ SOS
    Κάπου πάει το μυαλό μου αλλά δεν είναι ξεκάθαρο.
    (Πάντως πολύ θα ήθελα να κάνει επανεμφάνιση η σειρά μακιγιάζ της Nivea.Ξέθαψα ένα τελειωμένο κραγιόν,και δυο βερνίκια νυχιών και τα θυμήθηκα)
    (Άσχετο θα μου πείτε αλλά εγώ ήθελα να το βγάλω από μέσα μου)
    Θα επανέλθω μετά(να αντιγράψω)
    Μουτς

  21. Εχω την εντυπωση οτι ειναι Rimmel..Πριν 20 χρονια περιπου τα χρησιμοποιουσα..Υπεροχα προιοντα

  22. Sally Hansen επιτελους στην ελλαδαααα

  23. Μμμ ονοματεπώνυμο βαρύ… Μηπως πρόκειται για τα Crabtree & Evelyn ?

  24. Εγώ πιστεύω ότι είναι τα 3INA!!!!

  25. Καλημέρα!!!
    Νο1 μάρκα ευρείας στο Λονδίνο ειναι η Rimmel!!! Αν θυμάμαι καλά κάθε φορά Τζουλια που πας στο
    Μεγαλόνησι αγοράζεις το κατιτι σου!!χαχαχαχα
    Φιλακια

  26. ….λοιπόν,η φωτό μες τα ροζουλοροδακινοκόκκινα παραπέμπει σε βερνίκια νυχιών…αν δεν είναι η Sally Hansen με το νέο βελτιωμένο miracle gel,θα πάρω κάτι από Max Factor….δεν ξέρω γιατί αλλά το συγκεκριμένο brand με παρέπεμπε πάντα σε Λονδίνο….τα glossfinity από βερνίκια νυχιών ή τα Alluring color elixir gloss από lipsticks ή τα forever long lasting lip colors ή τα COLOUR INTENSIFYING BALMS….Ζαλίστηκα,λέμε….είμαι και εκτός σπιτιού….και σήμερα βρήκε αυτό το χαζοτηλέφωνό μου να κάνει τα δικά του….αν σκεφτώ κάτι άλλο,θα επανέλθω.

  27. δε γνωριζω.. 🙁 αλλά υποθέτω: Guerlain!!

  28. …αν είναι τα βερνίκια της Sally Hansen,με ”κολλάει” το εξής…οκ,τα βρίσκεις σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών αλλά πότε έκανε δυναμικό come back στην Ελλάδα το brand;;;

  29. Ούτε στα σχολικά διαγωνίσματα τόση σκέψη..!!!Εγώ θα πω την Rimmel,πιστεύω πως αυτή είναι..

  30. Καλημερα…Buenos dias..Good morning!!!! Λοιπον θεωρω πως ειναι η 3INA. Αν παλι οχι.. εεεεεεε δεν πειραζει…Την επομενη φορα θα βαλω τα δυνατα μου!!

  31. Εγώ θα πω την Rimmel,πιστεύω πως αυτή είναι..

  32. Είναι η ανοιξιάτικη σειρά με τα βερνίκια νυχιών της Sally Hansen, No1 Nail Brand στην Αμερική.
    Η Παγκόσμια Πρέσβειρα της εταιρίας, η nail expert Madeline Poole, δημιουργεί καταπληκτικά σχέδια δίνει έμπνευση για δημιουργία σε όλες μας!
    αν οχι ειναι CND SHELLAC και Vinylux Polish η 3 ina stin agglia ???

  33. Σηκώνω τα χέρια ψηλά! είπα να μην σπεύσω να απαντησω, αλλά αυτη η “επανεμφάνιση” με αποτέλειωσε…. δεν παραδίδω ακομα λευκή κόλλα αλλά το σκεφτομαι ακόμα…

  34. …να ‘μαι πάλι…λοιπόν,είπα LOREAL,είπα Sally Hansen,είπα και Max Factor…στα πόσα καίγομαι;;;;Άντε,να πω και MAC-mania is back(από το δυναμική επανεμφάνιση που είπε η φίλη Χριστίνα)…τα ανοιξιάτικα χρώματα από τη σειρά flamingo park…άντε να πω και Bobbi Brown…λατρεμένος ΒΒ(μπορείτε να φανταστείτε τι συνειρμό κάνω)…δεν περιγράφω άλλο…στο επόμενο καίγομαι.

  35. Καλημέρα. Θα πω Urban Decay! Γιατί κυκλοφορούσαν παλιά στην Ελλάδα. Γιατί εχουν βαρύ ονοματεπώνυμο (αν κάνουμε μια ελεύθερη μετάφραση του Urban). Γιατί είναι στα γούστα σου Τζούλια, παραδέξου το! Χαχαχα!

  36. …δεν αντέγραψα, τώρα διαβάζω απαντήσεις, ηθελα να είμαι ανεπηρέαστη από τις συμμαθητριες μου. Βλέπω πάλι κάποιες αδιάβαστες κορίτσια… μα Guerlain????

  37. Παρατηρώντας τη λέξη “επανεμφάνιση” και κλέβοντας από εδώ και από εκεί θα πω Rimmel.

  38. Rimmel London!! Get the London look!! Αγαπώ πολύ και πραγματικά έχουν φοβερή ποιότητα και ιδίως η νέα mascara Volume colourist εκτός του ότι είναιεξαιρετική μάσκαρα βάφει σταδιακά με τη χρήση τις βλεφαρίδες σου!!

  39. …….sssss……..9-9-10………..sssssss
    όποιος κατάλαβε ξέρει πολλά (julia sure!) …..come back now!

  40. …..πού είστε,καλέ κυρίαααα;;;;Να μας δώσετε ένα clue,ένα hint ακόμα…..οέο…ευρείας,fashionable,με βαρύ ονοματεπώνυμο,που να έχει κάνει ήδη δυναμική επανεμφάνιση στην Ελλάδα και την βρίσκουμε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών…..ουουουουφφφφφ….

  41. … άντε επειδή παρακολουθεί και η Χριστίνα και έχει και αυτή τα άγχη της μπας και δεν της δώσω το δωράκι που υποσχέθηκα, να πω ότι κάποιες το έχετε ήδη βρει.. και θα τονίσω και πάλι το εξής. Το εξής!!!

    ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ!!!!!!!

    (ε, μα καλά λες, απουσιολόγε μου, Flora.. καλά λες!!)

  42. Πρέπει να είναι βερνίκια νυχιών οπότε θα είναι τα Sally Hansen!!

  43. Πω πω παταγώδης αποτυχία δηλαδή.. Θα μείνω μετεξεταστέα!

  44. Εγώ είμαι σίγουρη ότι είναι τα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ 3INA!!!!
    Σας ευχαριστούμε πολύ και εύχομαι να είμαι τυχερη και να τα δοκιμάσω !!!!

  45. Και θα έπρεπε να σκεφτώ καλύτερα και να πω κάτι άλλο, ήδη το έχουν βρει οι συμμαθήτριες βλέπω. Ας είναι, δέχομαι την ήττα με αξιοπρέπεια! Συγνώμη για τα απανωτά σχόλια, το κινητό μου κάνει νάζια σήμερα.

  46. Η φωτο κ μονο παραπεμπει σε βερνικια νυχιων… Μαλλον η Sally Hansen ειναι..!

  47. Sally Hansen ….λοιπόν,ενημερώθηκα πως κυκλοφορεί στην Ελλάδα από το 2009(ευχαριστώ, @tania) …μιλάμε για το νέο βελτιωμένο miracle gel για διπλάσιο όγκο και λάμψη στα νύχια ….διάβασα πως πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε και το Miracle Gel Top Coat που απογειώνει το αποτέλεσμα(να και το comeback)…kαι τη σειρά την βρίσκουμε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

  48. …με προβληματίζει αυτό το ”βαρύ” ονοματεπώνυμο….εσάς,αγαπημένες μου συμμαθήτριες;;;;

  49. Κι εγώ κλίνω προς τη Rimmel.
    Αγαπημένη μάρκα για τη σχέση ποιότητας – τιμής (αν και η reformulation του αγαπημένου μου match perfect foundation πρόσφατα με απογοήτευσε πολύ).
    Αγαπώ τρελά τα κραγιόν, μάσκαρα και βερνίκια νυχιών τους, ελπίζω να κυκλοφορούν πια ευρέως στην Ελλάδα.

  50. P.S. Οι φωτογραφίες αντιστοιχούν πλήρως με τα χρώματα της συλλογής με βερνίκια νυχιών Rimmel!

  51. kalispera julia!! loipon mias k sxedon kathe fora pou erxese apo londino (me mia grigori matia pou eriksa) mas les gia tin Rimmel London k malista paliotera mas eixes ferei k mia maskara tha po ayto k ksanafeygo gia douleia!!! filakiaaaaaa

  52. …εγώ επιμένω ….αυτό το ”βαρύ” με προβληματίζει…οκ,η Sally Hansen έχει ονοματεπώνυμο…αλλά βαρύ;;;;

  53. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ DOVE ..NOMIZΩ OTI EINAI AYTH ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ…..ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

  54. Sally Hansen και ότι γίνει!! αλλά πιστεύω πως είναι αυτό

  55. …μάλλον είμαι περισσότερο μεταξύ Max Factor και Bobbi Brown και κάποιων προ’ι’όντων που ανάφερα σε προηγούμενο σχόλιο….αυτό το ”βαρύ” ονοματεπώνυμο στο στομάχι μου έκατσε,βρε συμμαθήτριες….κυρίαααααα,διορθώσατε τίποτα;;;;;

  56. ok.. εγώ θα πω Sally Hansen! Μακάρι να μάντεψα σωστά και να είμαι τυχερή!!!

  57. @Celia: μα γι’αυτό κι εγώ μπερδεύτηκα και απάντησα Butter London (το “βαρύ” εκεί με παρέπεμψε, λέω βαρύ είναι το βούτυρο!!), τι να πω η κακομοίρα τα μπέρδεψα.

  58. Εγώ είμαι ανάμεσα σε Sally Hansen και Bobbi Brown.. κλειδώνω στο τελευταίο: Bobbi Brown και fingers crossed!

  59. Λοιπόν….θα πω τις σειρές μαλλιών TONY&GUY!Eχουν στυλ πολύ,πωλουνται στα ευρείας hondos center και το σημαντικότερο…είναι βαρύ ονομα ν1 κομμωτηρια στην Αγγλία! μακαρι θελω πολύ να τα δοκιμάσω!

  60. Θα κάνω ακόμη μια μαντεψιά και θα πω Sally Hansen γιατί πολλά μανό βλέπω και ονοματεπώνυμο ζητείται, οπότε….

  61. Πολλές και διαφορετικές απόψεις σήμερα τι γίνεται;;;; αχ εγώ θα πω nip & fab και όνομα και επώνυμο και ευρείας και ποιοτικά υπεροχα.. τι να είναι αρεγε μας τρώει η αγωνία!! Φιλάκια!!

  62. Μετά τα νέα,βοηθητικα στοιχεια,θα πω κι εγώ rimmel(eugene rimmel),καθώς το επώνυμο του έφηβου που ανέλαβε την εταιρία,έγινε και το όνομα αυτής,είναι ευρείας,έχει στυλ και αγαπημένα προϊόντα και οι τιμές πολύ προσιτές..συν ότι είναι no 1 μάρκα στην. Αγγλία..μας μπερδεψες πολύ αυτή τη φορα,κυρία δασκάλα μας..χιχι

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.