Tesori d’Oriente: Mε άρωμα Ανατολής

 

tesori-doriente_family

 

Τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας σώματος Tesori d’Oriente, εκπροσωπούν την ίδια την ουσία της ταυτότητας της μάρκας μια που τα αρώματα και οι φόρμουλές τους είναι εμπνευσμένα από την ανατολίτικη φιλοσοφία ομορφιάς.

 

Αισθητική εμπειρία για την ευεξία του σώματος και του μυαλού μέσα στο σπίτι. Τα μοναδικά και πολύτιμα αρώματα καθώς και τα αναζωογονητικά συστατικά των προϊόντων, ξυπνούν υπέροχα συναισθήματα, σαν ένα ταξίδι χωρίς τέλος στην Ανατολή.

 

White Musk, Hammam, Dragon Flower και Aegyptus, τα τέσσερα διαφορετικά αρώματα του Tesori d’Oriente διαθέτουν τα πιο εξελιγμένα συστατικά και αρώματα, παρασύροντας σαςστα βάθη της Ανατολής.

 

 

east-

 

White Musk

 

tesori-1

 

Τα έντονα αρώματα από μόσχο και κεχριμπάρι δένουν αρμονικά, χαΪδεύουν το δέρμα αφήνοντας μια μεθυστική αίσθηση που διαρκεί. Τα εξαιρετικά αρωματικά Αιθέρια Έλαια που περιέχει αναζωογονούν, φρεσκάρουν και τονώνουν ολόκληρο το σώμα, προσδίδοντας μια αίσθηση ευεξίας.

Η σειρά White Musk αποτελείται από Αφρόλουτρο 500 ml, Shower Gel 250 ml, Άρωμα 100 ml, Κρέμα Σώματος 300 ml και Κρεμοσάπουνο 300 ml

 

Hammam

 

 

 

tesori-2

 

 

Η ομορφιά γίνεται ιεροτελεστία….το παραδοσιακό μπάνιο της Ανατολής αναγεννά το σώμα και κατευνάζει το πνεύμα προσφέροντας στιγμές ευεξίας και αρμονίας. Η σύνθεσή τους περιέχει έλαιο Argan καθώς και μια ποικιλία επιλεγμένων ελαίων που τρέφουν την επιδερμίδα ενώ παράλληλα την καθαρίζουν.

Η σειρά Hammam αποτελείται από Αφρόλουτρο 500 ml, Shower Gel 250 ml, Άρωμα 100 ml, Κρέμα Σώματος 300 ml, Scrub Σώματος 300 ml, Λάδι για το σώμα και τα μαλλιά 150 mlκαθώς και Kρεμοσάπουνο 300 ml.

 

 

 

Dragon Flower

 

tesori-3

 

 

Γνωστό και ως «Βασίλισσα της Νύχτας», το Dragon Flower είναι ένα φυτό με σπάνια ομορφιά το οποίο ανθίζει μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το κρεμώδες αφρόλουτρο καθώς και το κρεμώδες ντους περιέχουν απόσταγμα από το φυτό Pitaya γνωστό στην Αρχαία Κίνα για τις αντιοξειδωτιικές του ιδιότητες. ‘Ένα έτονο μαγευτικό άρωμα που προκαλεί την ομορφιά και την αρμονία ασιατικών κήπων.

Η σειρά Dragon Flower αποτελείται από Αφρόλουτρο 500ml , Shower Gel 250 ml και Άρωμα 100ml.

 

 

Aegyptus

 

 

 

tesori-4

 

 

Ένα προκλητικό και εκλεπτυσμένο άρωμα που προέρχεται από το μαγικό συνδυασμό μεταξύ των φρέσκων και λουλουδάτων τόνωνΚρίνου του Νείλου και τη θέρμη που περιβάλλει τις ανατολίτικες νότες των μπαχαρικών και του ξύλου. Αισθήσεις που σε ταξιδεύουν στην ατμόσφαιρα της αρχαίας Αιγύπτου και σε γεμίζουν αισθήματα που ανυπομονείς να βιώσεις.

 

Η σειρά Aegyptus αποτελείται από Αφρόλουτρο 500 ml, Shower Gel 250 ml, Άρωμα 100 ml και Κρέμα Σώματος 300 ml.

 

 

 

 

tesori-doriente_family

 

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Καλημέρα και καλό ΣΚ!! Φαίνονται εξαιρετικά όλα, αλλά και μόνο που διαβάζω την λέξη Ανατολή με προδιαθέτει σε κάτι βαρύ και πολύ έντονο.Έτσι είναι;

  2. Kalimera bbgirls!! Eksairetika proionta ta Tesori d’ Oriente, prin apo polla xronia akousa gia afta kai efaga ton kosmo na ta vro giati ta ektheiazane sto eksoteriko (emena Athina tote akoma) gia tin poiotita kai xamili timi. Mia mera pou xazeva amerimni sto Hondo ston Piraia ta vrika sta evreias kai epatha egkefaliko! Perito na sas po oti agorasa paaaaara polla. Ola exoun eksairetiki poiotita, ta afroloutra kai oi kremes somatos exoun katapliktikes evodies pou menoun pragmatika sto derma kai oso gia ta sprey somatos den exo logia- i diarkeia pou exoun sto derma einai apistefti!!! Ektos apo ta pano – to Fiore del Dragone einai all time favorite – dokimaste episis to Frangipani, to Jasmin, tin Orchidea, to Tiare, to Te Verde kai ti Vaniglia. Alla exoun pio entoni myrodia ki alla pio apali alla ola – tha to ksanapo – exoun foveri diarkeia!!!

  3. Τα είδα πρόσφατα στο Hondos, τα shower gel (αυτά με την αλυσιδούλα), αλλά δεν μου τράβηξαν ιδιαίτερα την προσοχή. Φαίνεται άμα δεν το δω πρώτα στο ΒΒ, δεν τα προσέχω! 🙂 Θα τα έχω υπόψιν…

  4. Φανταστικα προιοντα!!!!Τα Τesori d’Oriente εχουν κερδισει προ πολλου το στοίχημα ποσοτητας-διαρκειας,μιας που εχουν φοβερη διαρκεια και τελεια αρωματα χωρις να χρειαζεται να αδειασεις οολο το μπουκαλι για να μυριζεις ομορφα!!!τωρα που καλοκαιριαζει μονο το body milk ειναι υπεραρκετο!!!Αν και οταν τα μυρισεις,θες να παρεις ολη την σειρα καθως οι τιμες τους ειναι πολυ οικονομικες..!!

  5. Έχω το Shower Gel και το λάδι από τη σειρά Hammam. Ομολογώ ότι το άρωμά τους μου αρέσει τρελά, τα ίδια τα προϊόντα όμως δεν με ενθουσίασαν. Δεν λέω ότι είναι άσχημα ή μη ικανοποιητικά, απλά δεν με τρέλαναν. Να σημειώσω δε ότι το σωληνάριο του Shower Gel δεν είναι πολύ εύχρηστο, έχω χαλάσει νύχια για να το ανοίξω. Εντούτοις, όταν θέλω μια πιο ανατολίτικη μυρωδιά επάνω μου, τα χρησιμοποιώ χωρίς 2η σκέψη. Φιλάκια!

  6. Το ασημί και το μαύρο έχω πάρει μόνο σε αφρόλουτρα.Το μαύρο είναι πιο ωραίο.Τα άλλα δεν τα δοκίμασα ακόμη.Κι αγνοούσα ότι είχαν και τόσα προϊόντα..Επιφυλάσσομαι. 🙂

  7. Δεν γνώριζα τα συγκεκριμένα προιόντα και επειδή ότι σχετίζεται με ανατολίτικο μου αρέσει πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω και τα 4,δείχνουν τόσο ελκυστικά!!!!!

  8. Η μάνα μου,μού ζήτησε να της βρω κρέμες σώματος λίγο διαφορετικές απ’τις συνηθισμένες και να τις της πάω τώρα το Πάσχα.Μου έλυσες τα χέρια!!Απ’ότι διάβασα και στα σχόλια,πρέπει να’ναι πολύ καλή επιλογή.Θα τα πάρω!!

  9. kalispera bbgirls!!
    fenonte ola poly oraia! tha dokimaso sigoura kapoio…pio poly me elkioun to Hammam kai to Dragon Flower. ti lete eseis?
    filakiaaaaa k kalo sk!!

  10. Hammam… Λέω να το αναζητήσω πάραυτα, ειδικά μετά τα σχόλια και κυρίως το σχόλιο της Υπουργού μας MariaA.

  11. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά τα προϊόντα, αλλά πρέπει να’ναι όλα εξαιρετικά! Καιρός για ανανέωση λοιπόν και εξωτικές μυρωδιές!! 😉

  12. το white musk body cream είναι εκπληκτικο & ολη η σειρα.
    ενυδατικα οσο πρεπει. ειναι πολυ ωραια επιλογη & για δωρο.

  13. Εχω πάθει σοκ με αυτή την έτσι όσο αναφορά την διάρκεια, χρησιμοποιούσα το White Musk και το Jasmine έως ότου ανακάλυψα το Byzantium και το Aegyptus, για το Byzantium δεν έχω λόγια πραγματικά έχει ένα υπέροχο μοναδικό άρωμα, για με α πραγματικά όλες οι σειρές τις είναι unisex και τα χρησιμοποιω χρόνια.😍😍😍
    **Αλλά εδώ και 2 εβδομάδες έχω φάει όλη την Αθήνα να βρω την κρέμα σώματος Byzantium και δεν υπάρχει 😥😥

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.