H Victoria Beckham για την Estee Lauder

VICTORIA-BECKHAM-ESTEE-LAUDER

 

 

Ανακοινώθηκε και επίσημα αυτό που ακουγόταν στους κύκλους της βιομηχανίας και ναι, η Victoria Beckham θα συνεργαστεί με την Estee Lauder για την δημιουργία μιας limited edition σειρά μακιγιάζ που θα κάνει το ντεμπούτο της παγκοσμίως τον Σεπτέμβριο του 2016.

 

 

Η σειρά θα πωλείται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο, στα καταστήματα Victoria Beckham καθώς και online στα esteelauder.com και victoriabeckham.com

 

 

Eίμαστε ενθουσιασμένοι που θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα φέρουμε το στυλ της Victoria πιο κοντά στους καταναλωτές μας» είπε σε συνέντευξη που έδωσε η Jane Hertzmark Hudis, η Group President, The Estée Lauder Companies. «Η Victoria είναι μια γυναίκα που μας θυμίζει πολύ την αείμνηστη ιδρύτριά μας Estee Lauder μια που κατανοεί τις ανάγκες των γυναικών και αποστολή της είναι να κάνει τις γυναίκες να δείχνουν και να νιώθουν όμορφες. Η Victoria έχει αληθινό πάθος με την ομορφιά και την καλωσορίζουμε στο brand μας.»

 

VICTORIA-BECKHAM-PHOTO CREDIT - Solve Sundsbo - EXPIRY - Dec31_2016

 

 

Όσο για την Victoria θεωρεί ότι είναι η τέλεια συνεργασία μια που θαύμαζε για χρόνια την γυναίκα Estee και το παντοδύναμο brand που εκείνη δημιούργησε έχοντας πάντα στο μυαλό της τις γυναίκες. «Μακάρι να παίξω ένα μικρό ρόλο στο δικό της όραμα» είπε η ίδια.

 

Θα έλεγα ψέματα, αν δεν παραδεχόμουν ότι είμαι πάρα πολύ περίεργη να δω αυτή τη limited edition συλλογή και οφείλω να ομολογήσω, ότι μου αρέσει το στυλ της Victoria.

 

Η Victoria Beckham φορώντας «Victoria Beckham»

 

 

victoria-beckham-victoria-b

 

 

VIC-1

 

 

victoria-beckham-victoria-b

 

6919612c15a26c30_victoriabeckhamdresslaunch

 

victoria-beckham-2

 

victoria-beckham-victoria-b

 

 

Victoria+Beckham+Dresses+Skirts+Cocktail+Dress+2Uxfux1Vz6Rl

 

 

victoria-beckham-cape-suit-h724

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Καλημέρα σε όλες! Η Victoria Beckham θυμίζει την Estee? o.k….

  2. Με ενδιαφέρον θα περιμένουμε τη σειρά…περισσοτερο επειδή αφορά μια υπερμάρκα όπως η Estee και όχι τόσο για την Victoria. Στην οποία αυτό που μ΄αρέσει πιο πολύ είναι ….ο αντρας της! (αστειάκι, χιχι)

  3. @tania Κι εμένα επίσης Τάνια! O αντρας της είναι, ότι καλύτερο έχει … επάνω της … χι χι χι 😉

  4. Συμφωνώ κορίτσια….. πιο πολύ αγωνία έχουμε για την νέα σειρά της Estee Lauder παρά για την Victoria!!!!!

  5. Καλησπέρα!!!
    Εμένα απο την άλλη όσο και Ξινή να δείχνει μου αρέσει πολυ το στιλ της!!
    Πιστευω αυτή η συνεργασία θα έχει εξαιρετικό αποτέλεσμα!Αλλωστε η Victoria έχει απόδειξη οτι
    αυτο που κανει το έχει δουλέψει πολυ και απο την άλλη έχουμε την μοναδική Estée Lauder!!!!
    Φιλια

  6. Σίγουρα θα πετύχει η συνεργασία αλλά βρε κορίτσια γιατί δεν γελάει ποτέ;

  7. Εμένα πάντως μου αρέσει. Έχει ένα στυλ μοναδικό, καλό γούστο και ανυπομονώ να δω και τη σειρά που θα κυκλοφορήσει.

  8. @marianna Γιατί γουργουρίζει μονίμως το στομάχι της…

  9. @stella,καλό, πολύ ξερακιανη βρε παιδι μου!!

  10. Όντως έχει στυλ και κομψότητα αλλά χάθηκε να έβαζαν μια πιο συμπαθητική εκεί στην Estee?? Μα πόσο συμφωνώ για πολλοστή φορά με Stella. Διάβαζα τα σχόλια και γελαγα μόνη μου!

  11. Καλησπέρα!! Ελπίζω να είναι η συνεργασία όπως την περιμένω!! Πάντως τα βερνίκια που λάνσαρε με τη Nails Inc ήταν πολύ ωραία. Μου αρέσει πολύ το στυλ των ρούχων της και τα χρώματα που χρησιμοποιεί, η Estee είναι εγγύηση, οπότε ίδωμεν!! Προς το παρόν πρέπει να παω μια βόλτα για το φετινό Bronze Goddess!!

  12. Ταδε εφη η νυν προεδρος και εκανε τουμπα η Lauder στον ταφο της. Πολλα ρουχα της Beckham εχουν ενδιαφερων αλλα ο τροπος που τα φοραει ειναι αθλιος.Αυτη η γνωστη ποζα που παιρνει(γερνω στη μια πλευρα αλλα ειμαι ευελικτη κρεμαστρα και θα ισορροπησω) προφανως της ειπαν οτι ειναι επιβεβλημενη για να φαινεται chic.Αυτες οι κυριες ομως που προσπαθουν να προβαλλονται με μια στημενη εικονα που δεν ειναι αληθινη-ξεχνωντας την παλαιοτερη,λαικη και πιο αυθεντικη τους- μου προκαλουν οικτο.Απογοητευτηκα απο την Estee Lauder για την επιλογη της.

  13. Βρίσκω ενδιαφέρουσα τη συνεργασία.Κι η Βικτώρια δέχτηκε αρκετά σκληρή κριτική αυτά τα χρόνια ωστόσο καλά τα πήγε.Περιμένω να δω λοιπόν. 🙂
    Μουτς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.