Ας συστηθούμε. Από εδώ, ο Mr. Burberry.

 

mrBurberry

 

Καλημέρα bb world και μπαίνω στο ζουμί με ένα νέο άρωμα που θα δοκιμάσω σίγουρα και που κατα την άποψή μου, συνδυάζει τη βασιλική ευγένεια με την καθαρά ροκ ψυχοσύνθεση των βρετανών. Kαι μια που το Πάσχα είναι μια ανάσα μακριά, ίσως δώσω και ιδέα, για μια αρωματική ανανέωση.

 

Η εμβληματική βρετανική μάρκα Burberry λάνσαρε πρόσφατα το νέο αντρικό άρωμα Mr. Burberry που μάλλον θα γίνει και το signature άρωμα της νέας εποχής του οίκου.

 

Ένα υπέροχο μπουκάλι με κλασικές αλλά και τολμηρές γραμμές και φυσικά έμπνευση από την γνωστή σε όλους μαύρη καπαρντίνα. Στο ίδιο πλαίσιο και οι νότες του αρώματος αφού συνδυάζει στη βάση vetiver, κάρδαμο και ξύλα με ένα απροσδόκητο άνοιγμα με γκρέιπφρουτ το οποίο και λατρεύω στα αρώματα καθώς δίνει αυτή την έξτρα φρεσκάδα, ενέργεια και δροσιά.

 

Mr Burberry-1

 

 

Το βίντεο εξαιρετικό με πρωταγωνιστή τον βρετανό ηθοποιό και μουσικό Josh Whitehouse και την ηθοποιό και μοντέλο Amber Anderson. Σκηνοθέτης, ο βραβευμένος με Όσκαρ βρετανός, Steve McQueen. Με τολμηρές και αισθησιακές για τα δεδομένα σκηνές, ξεσηκώνει τον ερωτισμό και τη διάθεση για χάδια και αγκαλιές.

 

E, είναι ένα spot που δεν μας αφήνει αδιάφορους..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θα τα ξαναπούμε σύντομα με νέα προϊόντα!

K.

Είμαι ο Κωνσταντίνος.
Μεταξύ των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων και των πατρικών καθηκόντων μου, ψυχοθεραπεύομαι διαβάζοντας για την αντιγήρανση, τα νέα συστατικά και τις νέες τεχνολογίες στην περιποίηση αλλά και κάθε τι που αφορά το αντρικό grooming και περιποίηση, τις οποίες και παρουσιάζω και στο e-shop www.beautypaths.eu

 

5 Σχόλια
  1. kalispera bb!!!
    oraia nea mas ferneis gia ta bboys mas konstantine eyxaristoume!!
    filakiaaaa

  2. Mayrh kapardina???? Tha hthela poly na to dokimasw eimai periergh na DW pws myrizei gt tetoiou style arwmata tairiazoun ston antra mou

  3. Καλησπέρα Κωνσταντίνε& bbgirls!! Δεν το’χω δοκιμάσει ακόμη η αλήθεια αλλά οι νότες μου αρέσουν και ο Francis μου αρέσει (οι αρωματικές δημιουργίες του δηλαδή!) οπότε επιφυλάσσομαι!!

  4. Ενδιαφέρον πολύ ακούγεται..
    Μουτς

  5. Το Burberry είναι απ’τις αγαπημένες μου μάρκες σε αρώματα.Με κάποιο περίεργο όμως τρόπο,δεν το έχω αγοράσει ποτέ για μένα,μόνο δώρο σε άλλους πολλάκις.΄Ισως να το πάρω δώρο στο γιο μου,που,σαν παιδί της μάνας,έχει τη δική του συλλογή από αρώματα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.