Οι νικήτριες των 5 σετ Sally Hansen!

 

THE-WINNERS-SALLY-HANSEN

 

Πάντως πρέπει να πω, ότι τις έχω λίγο τις επαγγελματικές μου εμμονές. Μια από αυτές είναι ότι πάρα πολλές φορές (όχι πάντα για να είμαι και απόλυτα ειλικρινής) διαβάζω ένα- -ένα τα σχόλια, σε διαγωνισμούς, που λαμβάνουν μέρος πάνω από 500 άτομα.

 

Και ενώ ξέρω ότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ευχαριστήρια, εγώ παρόλα αυτά συνεχίσω και το κάνω, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να ανακαλύψεις κάποιο σχόλιο «διαμαντάκι» ή κάποιο impromptu review.

 

Έτσι έγινε και αυτή τη φορά και είδα πολύ ενδιαφέροντα σχόλια, τα οποία σήμερα θα διαβάσετε και εσείς.

 

 

Μαρία Μορφοπούλου

 

Χθες έλεγα τι ωραία έμαθα μια καινούργια μάρκα νυχιών που φαίνεται ότι είναι καλή, θα την έχω υπόψιν!
Και σήμερα όπως διάβαζα τις θεραπείες κι έφτασα στο 4 σε 1, λέω αυτό κάτι μου θυμίζει… Ανοίγω το ντουλάπι και ναι, είναι αυτό που έχω – μόνο που δεν είχα προσέξει ότι η μάρκα είναι Sally Hansen (ε, το γράφουνε και με μικρά γραμματάκια ).Λοιπόν αυτό είναι πάρα πολύ καλό και πολλά ml (14,7 για την ακρίβεια), το έχω χρόνια κι ακόμη δεν έχει τελειώσει.
Τελικά την ήξερα αυτή τη μάρκα, μόνο που δεν το…ήξερα.

 

 

Artemis Psarri

 

Ήμουν σίγουρη ότι ήταν η Sally Hansen! Ελπίζω να έρθει στην Ελλάδα και το Dry Kwik – Nail Color Dryer της ίδιας εταιρίας φυσικά, το οποίο έχω βρει μόνο στην Αμερική και θα λατρέψουν όλα τα bb girls. Ειναι εκπληκτικό προϊόν και στεγνώνει τα νύχια σε λίγα δεύτερα! Για όλες εμάς τις πολυάσχολες!!!

 

Meri V.
Τα βερνίκια της Sally έχουν το πιο σταθερό και πρακτικό απλικατερ που έχω δοκιμάσει! Ιδανικά για νύχια με μεγάλη βάση!! Και τα προϊόντα περιποίησης όμως κάνουν φοβερή δουλειά! Πραγματικά υπέροχο δώρο!

 

 

Σας ευχαριστώ bb girls, πάλι κάτι μάθαμε σήμερα από σας.

 

Eπίσης να απαντήσω σε κάτι που με ρώτησε η Nikol M και έχει να κάνει με το νούμερο και την ονομασία ενός βερνικιού. Είναι το Tipsy Gypsy Nikol μου και το νούμερό του είναι όντως το 690 και όχι το 310.

 

Δες το και εδώ:

 

SALLY-HANSEN-690-TIPSY-GYPSY

 

 

 

Και οι νικήτριες των 5 σετ Sally Hansen είναι οι:

 

 

Μαρία Πλιάγκα
GEORGIA VETSOU
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΑΜΠΑΚΗ
Σοφία Λαμπροπούλου

Eleni (EL-KANTZELI)

 

Συγχαρητήρια! Σας έχουμε ήδη στείλει e mail για την παραλαβή του δώρου σας.

 

 

Καλό σαββατοκύριακο bb girls!

 

 

logo-2

 

 

 

 

 

26 Σχόλια
  1. Εγω πάντως θα ήθελα με πολύ καλή διαθεση, να δώσω μια συμβουλή στην Εταιρεία που πιθανότατα θα μας διαβάζει. Πήγα στον Χόντο της Ερμού κι έψαχνα για τα βερνίκια. Η παρουσίαση που έχουν είναι παντελώς αδιαφορη και σχεδόν δεν τα παίρνεις χαμπάρι, ότι υπάρχουν. Εγω πήγα αναζητώντας τα και πάλι τα εντόπισα με δυσκολία. Αν δεν είχα διαβάσει στο ΒΒ γι΄αυτα και δεν είχα μάθει για την ποιότητα και την ιστορία τους, (σ΄ευχαριστούμε Τζούλια για άλλη μία φορα) ούτε θα τα είχα προσέξει, αλλα και θα τα είχα προσπεράσει λόγω τιμών (δεν θα είχα αντιληφθεί το value for money). Οπότε ας λάβουν υπ΄όψη τους στην Εταιρεία το μαρκετίστικο κομμάτι τους, γιατι “η γυναίκα του Καίσαρα…”.

  2. Καλημέρα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια που κερδισαν.
    Συμφωνώ με Stella και Julia. Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω λίγα πράγματα εκ των έσω, πίσω από τη “βιτρίνα” που βλέπουμε στα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών γίνεται πόλεμος και οι μάχες είναι άνισες!

  3. @Flora: Δεν θα μπορούσες να το γράψεις καλύτερα. Δυο λέξεις, έγραψες και χτύπησες διάνα.

  4. …kαλημέρα κι από μένα…δεν κέρδισα αλλά δεν πειράζει….λοιπόν,εγώ πήγα στον Χόντο και διαπίστωσα πως πρέπει να παίξεις το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού για να τα βρεις…οι πωλήτριες δεν τα προμοτάρουν καθόλου…το αντίθετο ,μάλιστα…προσπαθούσαν να με πείσουν να αγοράσω κάτι άλλο…kι επιπλέον, δεν βρήκα ούτε το Instant Cuticle Remover που εξαφανίζει τα πετσάκια ούτε το Vitamin E Nail & Cuticle Oil που ενδείκνυται σαν βραδυνή θεραπεία ούτε το Dry & Go Drops που στεγνώνει τα νύχια σε ένα λεπτό και….κρατηθείτε ούτε το Complete Care Extra Moisturizing 4-in-1 Nail Treatment…..φόρτωσα κι εγώ και τους την είπα….και τελικά δεν πήρα τίποτα….αυτή SH να μην με θέλει καθόλου,βρε παιδάκι μου…..άσχετο….αλλά μόλις πήρα το green tea της Lipton με το βιβλιαράκι που έβαλε το χεράκι της κι η κυρία μας η καλή…..πάω να φτάξω ένα τσάι να μου περάσουν τα νεύρα και να το ρίξω στη μελέτη για να εκτονοθώ…..green is the new black…άσχετο κι αυτό αλλά είπα να το πω…..σας φιλώ όλες….καλό ΠΣΚ.

  5. @Julia @Flora Θα μου επιτρέψετε να επισημάνω, οτι έχουμε κι εμείς ευθυνη, ως καταναλώτριες. Είναι κάτι που το ζω πολλά χρόνια τώρα και καθημερινά. Διαβάζω πολλά ξένα beauty blogs. Η Ιταλίδα, η Γαλλίδα, η Αγγλίδα είναι πιο τολμηρή στις δοκιμές σε νεα προιόντα (κι αυτο την κανει και επιλεκτική και με άποψη και μη σου πω και τρέμετε εταιρείες τα reviews της…). Η Ελληνίδα είναι απίστευτη, βρε κορίτσια! Πάει κληρονομικό το θεμα “τι μάρκα καλλυντικών επιλεγω” όπως και η ψήφος ένα πράγμα… Μην ξεφύγουμε από την οικογενειακή παράδοση. Σόρυ αλλά το έχω δει να συμβαίνει τόσο πολύ γρύω μου σε φίλες, συναδέλφους κ.λ.π που με σοκάρει πλεον. Lancome η μαμά μου ? Lancome κι εγω… Estee η μαμά μου ? Estee κι εγω… Και κολάνε σε μία μάρκα και δεν κανουν ένα βήμα παραπέρα…. Δε λέω, ότι είναι όλες οι γυναίκες έτσι, αλλά είναι μεγάλο το ποσοστό, αυτο που εγω βλέπω τέλος πάντων. Οπότε αν δεν καταλάβουμε, ότι εχουμε δύναμη για το ποιές εταιρείες επιβάλουμε και ποιές καθιερώνουμε και μέσα απ΄αυτο ποιές προβάλονται ως πρώτες και ποιές είναι οι πραγματικά καλες…. δεν θα γίνει δουλειά…

  6. @Stella συμφωνώ απόλυτα….if you want smth new,you have to stop doing smth old….plus, just like your wardrobe,your makeup should change with the season….αυτό το τελευταίο ειπώθηκε από Bobbi Brown.

  7. @celia Συμφωνώ σε όλα μαζί σου και μέ οσα έγραψες στο προηγούμενο σχολιο για την εμπλοκή των πωλητριών στα SH.

  8. Καλημέρα!!!
    Μπράβο στις τυχερούλες θα τα κατα ευχαριστηθούν!!
    ,Ειναι καταπληκτικά προιοντα!!
    @Στελλα@Flora@Τζουλια Παντως οφείλω να πω οτι τα προιοντα τα είχαν προμοτάρει πριν ενα μήνα
    Στα Xondos center και σε πολυ ξεχωριστεί θέσει δίπλα στα ταμεία με δικό τους Στάντ ιδιεταιρα
    εντυπωσιακό πολυ δύσκολα δεν θα έπεφταν στην αντίληψη σου!!Βεβαια μετα απο καιρό απέσυραν
    το Στάντ και τα έβαλαν στα ράφια (θελει λίγο ψάξιμο)δίπλα σε άλλες εταιρίες.Δεν γνωριζω την πολιτική
    κάθε καταστήματος σίγουρα ισχύει οτι στο πάνω πάνω ράφι μπαίνει ο ποιο δυνατός!!!Ολα στο παιχνίδι
    του μάρκετινγκ!!

  9. @Stella: Είσαι σε μεγάλα κέφια, καλά το λέω εγώ.. Αυτό με την αγορά κρέμας πάππου προς πάππου όπως ψήφος ένα πράγμα, είναι απλώς.. ΕΠΙΚΟ!!!

  10. @Julia πόσα χρόνια το λεω….. Τελικά είμαστε πιστοί στις παραδόσεις, μην σας πείθουν για το αντίθετο χα χα χα 😉

    @Sofia T εγω μιλάω φυσικά για το Χόντος Ερμου, στο οποίο επειδη ειμαι τακτικός θαμώνας, όπως και σε όλα της περιοχής Sephora, Attica (τελευταία έχω αρχίσει να σκέφτομαι, ότι πρέπει να κυκλοφορώ με περούκες και γυαλιά γιατί θα με βλέπουν οι πωλήτριες και θα λενε … “παλι αυτη εδω???”) αν είχε γίνει μεγάλη promotion θα το είχα πάρει είδηση δεν υπάρχει περιπτωση…

  11. Καλημέρα και συγχαρητήρια και από μένα στις νικήτριες. Μόλίς είδα τη φωτογραφία του post σήμερα, (αν θυμάμαι καλά) είχες κάνει ένα post πριν από αρκετά χρόνια στην συγκεκριμένη εταιρεια και συγκεκριμένα στο προιόν hard as wraps (ένα μπλε μπουκαλάκι με μαύρο καπάκι που σκλήραινει το νύχι και το κάνει λίγο σαγρέ από πάνω?)Πάει πάρα πολύς καιρός αλλά το έχω ακόμα αυτό το προίον.

  12. @Stella να σε δω έτσι μεταφιεσμενη δεν θα μου μείνει αντερο!!!
    Εχεις δίκιο εγω μιλούσα για το Χοντο Παγκρατιου υπέθεσα αφού το έχει εδώ που ειναι μικρότερης
    εμβέλειας στα μεγαλύτερα καταστήματα του θα ήταν σίγουρο οτι θα υπήρχε!

  13. @SofiaT αλα Peter Sellers στον ροζ πάνθηρα χα χα χα! Θα τερματίσω και την αποστολή “spy ΒΒgirl in action” 😉

  14. @Stella.Αχ Στελλα μου την ίδια εικόνα έκανα στο μυαλό μου!!!!χαχαχαχαχαχα

  15. Μπράβο στα τυχερά bbgirls.
    @Stella κλαίω με τα σχόλιά σου 🙂
    Μουτς

  16. Κορίτσια,τι να σας πω,γελαω ολοκληρη!Απο τη μια η ψήφος και ο συσχετισμός της με την κρέμα κι απο την άλλη οι περούκες της Stella,με κάνατε να γελασω!Πολύ ενδιαφέρουσα η πληροφορία ότι δεν βρίσκεις εύκολα τη μάρκα, γιατί εγώ μετά τα φανταστικά σχόλια για την ποιότητα, νόμιζα ότι θα μπω στο Χοντος ή στο Notosστη Θεσσαλονίκη και θα με φωνάξουν τα μπουκαλακια απο μόνα τους!Τελικά, όταν πάω τον Ιούνιο, θα τα ψαξω εγώ. Πάντως,δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα σ’αυτα τα τεραστια καταστήματα να βρεις κάτι, ειδικά αν βιαζεσαι.Σε στέλνουν από όροφο σε όροφο κι από πωλήτρια σε πωλήτρια.Συγχαρητήρια στις τυχερες!

  17. Μπράβο κορίτσια, καλοφόρετα! Α ώστε έτσι στο Hondos,ε;;; Χμμμμμμ γιαααα να πάω μια βόλτα αύριο κι εγώ να κατασκοπεύσω..!

  18. @TZENH: Πολύ καλά θυμάσαι Τζενάκι,πράγματι το είχα κάνει αυτό το post πριν περίπου 4 χρόνια.

  19. Καλησπέρα κι από μένα! Μπήκα να διαβάσω αμέριμνη κα ιέχω πεθάνει από τα γέλια ιδίως με τα σχόλια της Στέλλας!! Αυτό μου αρέσει όμως που παίρνουμε πάντα ένα άσχετο ποστ και γράφουμε από κάτω ό,τι θέλουμε!!!

  20. @MariaA Oχι Μαρία μου είναι απολύτως σχετικα όλα! Τα secret agents aka BBgirls “spy in action” είναι πανταχού παρούσες! Τώρα άμα χρειάζεται να βάλουμε και καμμιά περούκα, γιατί είμαστε σεσημασμένες πλεον στα καταστήματα καλλυντικών τι να κάνουμε?
    Duty is calling!!!! 😉

  21. Άσε Στέλλα εδώ με αναγνωρίζουν στο Λονδίνο ιδίως κοντά στη δουλειά μουμε ότι μεταμφίεση να πάω πάλι καλημέρα/καλησπέρα θα μου πούνε (και θα με ψεκάσουνε- αλείψουνε κλπ)!

  22. @MariaΑ χα χα χα!!!!! Τα κατάφερες ακομα και στο Λονδίνο θεά μου???? Αυτά είναι…. Respect!

    ΥΓ Θυμάσαι την σκηνή με τις μύτες που δοκίμαζε ο Peter Sellers στον Ροζ Πάνθηρα? Το επόμενο μας βήμα….

  23. Κι έτσι θα με αναγνωρίσουν γιατί πάω πάντα να μυρίσω τα νέα αρώματα οπότε… πάντως τις μεταμφιέσεις του Κλουζώ κανείς άλλος δεν έχει καταφέρει!

  24. @MariaA Αχ μα ναι φυσικα!!!! Μιλάμε για διάσημη μύτη, πως να την κρύψεις??? χα χα χα 😉

  25. Τώρα μπήκα να διαβάσω και εγώ και όπως πάντα το αγαπημένο μου ΒΒ και το bbgirl Stella μου ανέβασε αμεσως τη διαθεση..αυτό με το κατά μάνα κατά κύρη ειδικά!!! Μπράβο στις τυχερές να χαρούν το όμορφο δώρο τους

  26. Καλημέρα bb girls !! Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά !!!

    Ευχαριστώ πάρα πολύ για το υπέροχο δώρο που μου στείλατε !! Πραγματικά δεν το περίμενα !!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.