Tom Ford: Soleil Color, Καλοκαίρι 2016

 

tom-ford-Soleil-S16-700x450

 

TOM FORD SOLEIL COLOR COLLECTION: Αυτή είναι η limited edition καλοκαιρινή σειρά μακιγιάζ που αποτελείται από bronzers, highlighters, και lip colors. Για τον ίδιο τον TF, αντικατοπτρίζει τα μακρινά τροπικά νησιά,  εκεί που το καλοκαίρι διαρκεί όλο το χρόνο.

 

Here you are:

 

 

BRONZING POWDER

 

Μια μεταξένια, ανάλαφρη πούδρα που εφαρμόζεται άψογα σε όλους τους χρωματικούς τόνους του δέρματος δημιουργώντας μια απόλυτα ζεστή σαγηνευτική λάμψη. Διατίθεται σε μεγάλο και μικρό μέγεθος.

 

 

TF-BRONZING-POWDER-SMALL_GO

 

 

 

ULTRA-RICH LIP COLOR

 

Ένα ζωηρό και λαμπερό lip color , ενυδατώνει αμέσως τα χείλη και διαρκεί για 6 ώρες. Ύστερα από κάποιες ώρες, τα χείλη είναι πιο απαλά και λεία.

 

Aphrodite, Mepris, Purple Noon

 

 

tf-1-lip

 

 

Revolve Around Me,  Sex Oyster, Solar Affair

 

 

tf-2-lip

 

 

MOISTURE CORE LIP COLOR

 

Δυο αποκλειστικές φόρμουλες σε ένα καινοτόμο προϊόν. Στο κέντρο, μια υγρή βάση εμπλουτισμένη με έλαιο από passion fruit δίνει πολυτελή ενυδάτωση με ένα ροζ τόνο σε κάθε απόχρωση του lip color. Το λαμπερό lip color , εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από πεπόνι και βούτυρο muru muru ενυδατώνει τα χείλη.

 

Ontranto, Carriacou

 

 

 

 

lip-3

 

 

 

Cala di Volpe, Mystique

 

 

 

 

tf-4

 

 

SOLEIL CONTOURING COMPACT

 

Τρεις αισθησιακές καλοκαιρινές αποχρώσεις σε μια limited life συσκευασία Tom Ford. Ένα coral blush, ένα nude highlighter και ένα φιλήδονο bronzer, προσθέτουν φυσική διάσταση και αισθησιακό χρώμα

 

 

 

Tom-Ford-Soleil-Color-Makeu

.

SHEER CHEEK DUO

 

Ένα ζευγάρι από ροζ αποχρώσεις , δίνουν ένα απαλό αποτέλεσμα σε ένα bronze δέρμα. Ένα απαλό ροζ highlighter και ένα έντονο ροζ blush μπορεί να εφαρμοστεί νωπό για ένα ελαφρύ πέπλο χρώματος ή στεγνό για έντονη λάμψη.

 

 

 

Tom-Ford-Soleil-Color-Makeu

 

BRONZING PRIMER

 

Εφαρμόζεται ομοιόμορφα με όλους τους τύπους δέρματος. Το primer αυτό είναι εύκολο στην εφαρμογή και δημιουργεί μια εκπληκτική χρυσή λάμψη. Περιέχει το αποκλειστικό Tom Ford energy complex που ενυδατώνει και αναζωογονεί άμεσα την επιδερμίδα.

 

 

 

TF-BRONZING-PRIMER

 

 

RADIANT MOISTURE SOUFFLÉ

 

Ανανεώνει, ενυδατώνει και φωτίζει την επιδερμίδα με μια πλούσια, πολυτελή κρεμά που αναζωογονεί αμέσως το δέρμα μετά τον ήλιο. Περιέχει το αποκλειστικό Tom Ford infusing complex, μια πλούσια φόρμουλα που επαναφέρει τη λάμψει και τη ζωντάνια στο κουρασμένο δέρμα. Μικρές χρυσές πέρλες ενισχύουν μια sexy, φυσική λάμψη , ενώ η επιδερμίδα είναι πλούσια ενυδατωμένη και ζωντανή με νεανική εμφάνιση.

 

 

TF-RADIANT-MOISTURE-SOUFFLE

 

 

 

 

(και εδώ,κάπου, ολοκληρώνω με το τελικό “χτύπημα”)

 

 

CREAM AND POWDER EYE DUO

 

Τo Tom Ford cream and powder eye color ταιριάζει τις δυο πολυπόθητες φόρμουλες σε μια για την δημιουργία ενoς λαμπερού και sexy καλοκαιρινού look. Η μεταλλική κρεμώδης σκιά γλιστράει πάνω στο βλέφαρο με μια πλούσια λάμψη, ενώ η λαμπερή πούδρα κάνει το look πιο έντονο με άψογο αποτέλεσμα.

 

 

 

Tom-Ford-Soleil-Makeup-Coll

 

 

 

 

 

Εγώ δεν μιλάω, τσιμουδιά. Δεν θα μου πάρετε κουβέντα. (άντε θα πω κάτι μικρό, γιατί δεν αντέχω. Αυτό το TOM, με μικρά γράμματα, που χωρίζεται από το FORD και  σου εμφανίζεται όταν ανοίγεις τις compact συσκευασίες…OMT)

 

 

 

 

tf-soleil-make-up-open

 

 

 

21 Σχόλια
  1. Oh yeeeeeeees!!!!! Είμαι, η “εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή” και δε με νοιάζει καθόλου! Θέλω να αμαρτήσω τώρα!!!! Μαζί σου και στην κόλαση θωμά!!!!

  2. Τζούλια μου και bbgirls καλημέρα!Το post σου με τα νέα προϊόντα tomford ομολογώ ότι με αποστόμωσαν!Τσιμουδιά λοιπόν,όπως κι εσύ!Αν τα έβρισκα μπροστά μου αυτή τη στιγμή,θα φόρτωνα την κάρτα μου γιατί τα θέλω όλα,αλλά αν με βάλεις να διαλέξω,θα αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη το cream and pwder eye duo,το soleil contouring compact και το bronzing powder σε μικρό μέγεθος γιατί δεν προλαβαίνω να το τελειώσω το καλοκαίρι,αν και κάνω contouring με bronzer το χειμώνα στα ζυγωματικά.Να περνάτε καλά!

  3. @Marianna: Αγαπημένη τα 3 καλύτερα διάλεξες! Εγώ από επαγγελματική διαστροφή πάντως, θα ήθελα να δοκιμάσω και το σουφλέ, χωρίς θερμίδες!!

  4. Χρόνια πολλά και στην Κασσιανή-Στέλλα!

  5. Τα σχόλια μου δεν εμφανίζονται,τζίφος!

  6. Proton kalimeraaaa!!
    Defteron Xronia Polla stin amartoli Stella / Kassiani!!!
    Triton ta exo dei apo konta ola ta proionta kai sas to leo entyposiastika einai ontos para poly orea, den kseeis ti na protodialekseis!!
    filia polla!!

  7. Για μένα το σουφλέ, για μένα το σουφλέεε (τραγουδιστά) χχχ

  8. @julia,τι καλύτερο από ένα σουφλέ χωρίς θερμίδες;Μόνο που θα το βάζω με οδοντογλειφίδα γιατί θα φοβάμαι μην μου τελειώσει!!!!

  9. Μας αποτελείωσες κυρία δασκάλα σήμερα.Τα θέλω όλα όμως!!!! Το afrodite κραγιόν και τις διπλές σκιούλες και το souffle τα λάτρεψα. Κακώς δεν υπάρχει άγιος Βασίλης το Πάσχα!!!!

  10. @marianna: Εμφανίζονται αγαπημένη, απλά όταν γράφουμε όλες μαζί (πράγμα που συμβαίνει συχνά με τα bb girls, αργούν λίγο να φανούν.

  11. Αμαρτίες!!!Αμαρτίες!!! Πως να μην γίνεις μετά …”Κασσιανή”??? Και ποιά είναι υπεύθυνη? Η βελζεβούλα….. Τα ‘λεγα εγω!!!
    ΥΓ. Μπορώ να αφιερώσω στον θωμά, το παλαιό μεν αλλά επίκαιρο δε άσμα “Αν είναι να κολαστώ θέλω μόνο μαζί σου” ???

  12. Πολύ ωραία πρέπει να είναι όλα! Και τα καλλυντικά και η κολώνια και το λάδι.

  13. Δεν μιλαω, κανω οτι δεν βλεπω, οχιιι αρνουμαι σας λεω… αντε καλα θα πω κι εγω κατι.. εχει μερες που τα ειδα στα ξενα σαιτ και φυσικα το ματι μου επεσε για ακομα μια φορα στο bronzer και συγκεκριμενα στην αποχρωση Terra.. φυσικα και η παλετα ειναι αντικειμενο ποθου αλλα θα σταματησω καπου εδω, μιας και στην θεσσαλονικη δεν εχουμε ολη την σειρα beauty του κυριου Tom. (ευτυχως για το πορτοφολι, κακο για την συλλογη!) φιλιαααα

  14. θεϊκά !!!! έχεις βαλθεί να μας αποτελειώσεις με τον Τομ. Σημείωσε: θέλω τη κρέμα, τη πούδρα και τις σκιές. Στείλε μύνημα στον Τομ: Θωμά είσαι σπίτι …. (κολλάει και με τα τροπικά νησιά). Κανόνισε να μου τα στείλεις μαζί με εισιτήριο …. Νομίζω πως έχω παραλήρημα … θα συνέλθω …

  15. @mako xa xa xa!!! Θεικό!!!!
    Θωμά είσαι σπιτι; Γιατί σε παίρνω και μιλάει.
    Αν τελικά θα πάμε στη Χαβάη,
    τότε πάρε λεφτά απ’ το σπίτι, σκιές, το Bronzer κι όλη τη σειρά….

    Παέι αποτρελλάθηκα κι εγώ, σας το λέω…. μην με παρεξηγέιτε κορίτσια…
    εφηβεια είναι αυτή…. κλείσανε και τα σχολεία 😉

  16. Πόσο τέλεια όλα!!!! Ειλικρινά εύχομαι να είχα μια gold card που θα τη φόρτωνα Tom Ford!!! Αυτή η BRONZING POWDER είναι απίστευτη και μπαίνει στη λίστα!

  17. Που την βρισκει τοση εμπνευση αυτο το αγορι? Τοσο ομορφα,τοσο καλοφτιαγμενα,μελετημενα,προσεγμενα που νοιωθω οτι αν τα βαλω επανω μου θα γινω αιφνης εστεμμενη.

  18. Δεν μπορώ να διαλέξω τίποτα επειδή(ως συνήθως)τα θέλω όλα.(εχω ξαπλωθεί στα πατώματα τώρα)
    Μουτς(κι άλλο κακό να μη μας βρει)

  19. Καταπλητικά προϊόντα….. τα θέλω όλα!!!! 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.