Beauty News: Gillette Venus Swirl

 

3--

 

 

 

H Gillette Venus, παρουσιάζει τη νέα Venus Swirl, τη ξυριστική μηχανή που θέτει νέα πρότυπα στο ξύρισμα καλύπτοντας όλα τα δύσκολα σημεία για άψογο ξύρισμα.

 

 

Σχεδιασμένη από γυναίκες για γυναίκες, η Venus  Swirl συνδυάζει την καινοτόμα κίνηση της τεχνολογίας FlexiBall™ με τις νέες λεπίδες Contour™ που προσαρμόζονται στις καμπύλες και τις δύσκολες περιοχές. Έτσι η Venus Swirl κινείται όπως καμία άλλη ξυριστική μηχανή για να καλύψει κάθε μοναδική καμπύλη και τύπο γυναικείου σώματος για άψογο ξύρισμα.

 

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα:

 

 

  • Η νέα αποκλειστική τεχνολογία FlexiBall™ προσφέρει μια εντελώς μοναδική κίνηση, όπως καμία άλλη ανδρική ή γυναικεία ξυριστική μηχανή στην αγορά. Η Venus Swirl είναι η πρώτη και μοναδική ξυριστική μηχανή με FlexiBall™, που κινείται σε πολλές κατευθύνσεις φτάνοντας σε όλα τα δύσκολα σημεία του γυναικείου σώματος, κάνοντας πιο εύκολο το ξύρισμα στις δυσπρόσιτες περιοχές και αιχμαλωτίζοντας τρίχες που μπορεί να ξεφύγουν σε άλλα ξυραφάκια.

 

  • Το «ενοχλητικό» γόνατο, οι τρίχες γύρω από τον αστράγαλο και άλλα δύσκολα σημεία δεν παρουσιάζουν δυσκολία για το νέο χτενάκι MicroFineΤΜ και τις πέντε Λεπίδες Contour™ της Venus Swirl. Σε συνδυασμό με την κίνηση FlexiBall™, η Venus Swirl κινείται όπως καμία άλλη ξυριστική μηχανή για ένα άψογο ξύρισμα.

 

 

Η Venus Swirl είναι η πρώτη Venus ξυριστική μηχανή που διαθέτει την πιο προηγμένη τεχνολογία Gillette στις λεπίδες, με πέντε λεπτότερες Λεπίδες ContourTMπου κόβουν τις τρίχες ασκώντας λιγότερη πίεση – τις λεπτότερες στην ιστορία της Gillette. Οι Λεπίδες ContourTM προσαρμόζονται σε κάθε γυναικεία καμπύλη και τύπο σώματος.

 

 

1

 

 

 

2 Σχόλια
  1. Χρόνια Πολλά με υγεία ΒΒgirls! Χρησιμοποιώ τη μάρκα Gillette εδώ και χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημενη,γι’αυτό άλλωστε δεν την αλλάζω ποτέ! Η νέα τους ξυριστική μηχανή εννοείται πως δεν πρόκειται να μου ξεφύγει!

  2. Τέλειο χρώμα!Φυσικά θα την πάρω κι αυτή…
    Μουτςςςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.