Παιδικά αντηλιακά, La Roche Posay Anthelios dermo-pediatrics

 

beach-la-roche-posay

 

 

 

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη La Roche-Posay στην Ελλάδα, οι γονείς φοβούνται τον ήλιο και τους κινδύνους του σε ποσοστό 78%και γι’ αυτό αναζητούν την απόλυτη προστασία και τη μέγιστη ασφάλεια για τα παιδιά τους.

 

 

Ξεκινούν να χρησιμοποιούν την αντηλικιακή προστασία την Άνοιξη στην πόλη και συνεχίζουν μέχρι και το Φθινόπωρο. Με κίνητρο τους να προσφέρουν την υψηλότερη προστασία με συντριπτικό ποσοστό 98%, οι περισσότεροι Έλληνες γονείς επιλέγουν αντηλιακά  με δείκτη προστασίας SPF 50+ και ταυτόχρονα, θέλοντας να διασφαλίσουν την ασφάλεια, το 97%2 αναζητούν μια σύνθεση που να είναι δερματολογικά ελεγμένη.

 

Αναγνωρίζοντας την ανησυχία των γονιών η σειρά ANTHELIOS dermo-pediatrics προστατεύει αποτελεσματικά και με ασφάλεια τα βρέφη και τα παιδιά από τον ήλιο. Mε πολυετή εξειδίκευση στην προστασία από τη UV ακτινοβολία και πρωταρχικό πάντα στόχο την υψηλότερη προστασία, η σειρά  προσφέρει αποτελεσματική προστασία ευρέως φάσματοςUVB/ UVA, ακόμα και από τις μακρές UVA. Το σύστημα φίλτρων προστασίας ΜΕΧΟPLEX® προσφέρει:

 

 

Αποτελεσματική Προστασία

 

  • Πολύ υψηλή προστασία UVB/UVA, ενισχυμένη προστασία ακόμα από τις μακρές UVA (που ευθύνονται για τις πιο σοβαρές βλάβες): έως και 2 φορές υψηλότερη από τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
  • Εξαιρετική φωτοσταθερότητα (6 ώρες σε κανονικές συνθήκες χρήσης) και μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό.

 

 

Ασφαλής Προστασία

 

    • Με χαμηλή περιεκτικότητα σε οργανικά φίλτρα.
    • Ειδικά προσαρμοσμένες συνθέσεις για τις ανάγκες ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος των βρεφών και παιδιών (αξιολόγηση ασφάλειας σε παιδιά με ατοπία ή ευαίσθητο δέρμα).
    • Συνθέσεις εμπλουτισμένες με Ιαματικό Νερό της LaRochePosay και σχεδιασμένες κάτω από αυστηρό διάγραμμα σύνθεσης, με τα απολύτως απαραίτητα συστατικά που εξασφαλίζουν μέγιστη ασφάλεια και ανοχή(υποαλλεργικά, χωρίς νανοσωματίδια, χωρίς άρωμα, χωρίς Paraben).

 

Κλινικά τεκμηριωμένη αποτελεσματικότητα και ανοχή αποδεδειγμένη με 24 κλινικές μελέτες παγκόσμιας εμβέλειας.

 

Η σειρά περιλαμβάνει γαλάκτωμα και σπρέι καθώς και την Baby Lotion, Πολύ υψηλή προστασία SPF 50+ για την τυχαία έκθεση βρεφών στον ήλιο. Σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα.

 

 

anthelios-plus

 

5 Σχόλια
  1. Καλημέρα! Καλή “Πρωτομαγιά”!
    Μετά από πρόταση του παιδιάτρου μας, ξεκίνησα φέτος να χρησιμοποιώ την baby lotion και μου αρέσει πολύ η υφή της. Απλώνεται με μεγάλη ευκολία στο δερματάκι του μικρού μου και έτσι δεν προλαβαίνει να γκρινιάξει, όπως συνέβαινε με προηγούμενες απόπειρες…
    Τώρα, περιμένουμε να ξαναβγει ο ήλιος για να χαρούμε και πάλι βόλτες.

  2. Τα συγκεκριμένα δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα στη μικρή μου,αλλά μετά από αυτό το άρθρο θα ξεκινήσω με το σπρει της LaRoche-Posay,πάντα προτιμώ τα σπρει γιατί απλώνονται ευκολότερα και πιο στοχευμένα.

  3. Έχω ήδη πάρει το πρώτο, για τον Κωστή μου, όπως κάθε χρόνο!

  4. Παιδάκι δεν με λες αλλά κι εμένα μια χαρά μου κάθονται τα συγκεκριμένα.Ειδικά το σπρέι βολεύει απίστευτα ακόμα και στο αυτοκίνητο.
    Μουτς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.