Ανοιξιάτικο Μακιγιάζ από την Μaybelline New York.

maybelline-open

 

 

Σήμερα θα δούμε τα κραγιόν Blushed Nudes, την NY Bricks Bronzer την μπρονζέ παλέτα για πρόσωπο, σώμα και ντεκολτέ, τη μάσκαρα Lush Sensational Luscious (με το ελαστομερές βουρτσάκι σε σχήμα βέλους) και το Master Contour Duo Stick, ένα διπλό προϊόν σε δυο αποχρώσεις για εύκολο contouring

 

 

Lush Sensational Luscious Τιμή 12,49Ε

 

 

 

maybelline-lush-luscious

 

 

NY Downtown Bricks Τιμή 12,95Ε

 

 

 

bronzer

 

 

 

 

Blushed Nudes Τιμή 8,99Ε

 

 

 

 

lipstick-

 

 

 

 

Master Contour Duo Stick Τιμή 13,95 Ε

 

 

 

MASTER CONTOUR V-SHAPE

 

 

duo-stick-contouring

 

 

Τι σας άρεσε περισσότερο;

 

 

 

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Για παντα μασκαρα maybelline. Οι καλυτερες!!! Καλημερα

  2. Καλημέρα κορίτσια!
    Διάβασα πολλά για το Master Contour Duo Stick, ως ένα εξαιρετικό πολυεργαλείο για contouring, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν εγω προσωπικά θα κατάφερνα να το χρησιμοποιήσω σωστά. Μου κάθονται πολύ καλύτερα τα προιόντα σε compact και Powder μορφή.
    Μου αρέσει ωστόσο πολύ η ιδέα που εφαρμόζουν όλο και περισσότερες εταιρείες να συνδιάζουν τα bronzer τους με highlight ή ρουζ στην ίδια συσκευασία, όπως στο ΝΥ Downtown Bricks. Βολεύει πολύ κι επίσης, ίσως αρχίσουμε να επανορθώνουμε σιγά σιγά το λαθος που ολες μας είχαμε υιοθετήσει στο μακιγιάζ, να χρησιμοποιούμε το bronzer ως ρουζ. Οπως λεει και η αγαπημένη μου hair stylist & make up artist Λιζ κι έχει μαλλιάσει η γλώσσα της… “το bronzer δεν είναι ρούζ!!!!!”.
    Αργησα αλλά το έμαθα! Φιλάκια σε όλες!

  3. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλα τα ομορφοκόριτσα!Ψήφισα το master contour duo, αν και προτιμώ κι εγώ όπως και η Στέλλα τα compact ή σε μορφή πούδρας.Έχω την εντύπωση ότι θα πασαλειφτώ με το μολυβάκι.Δεν παύει όμως να είναι βολικότατο,γι’αυτό με δελέασε.Μου άρεσε επίσης και το βουρτσάκι της μάσκαρα.
    Πάντως,τώρα που έρχεται καλοκαιράκι,θα αρχίσω να απλώνω το bronzer μου σε όλο το πρόσωπο(στα σημεία που πρέπει) γαι να φαίνεται πιο φρέσκο και ηλιοκαμμενο.Το χειμώνα η χρήση του περιορίζεται κάτω από τα ζυγωματικά.Φιλιά!

  4. kalhmera bbgirls!!!
    emena mou arese to Master Contour Duo bebea den ksero kata poso tha mporeso na to xreisimopoihso sosta giati ta psilofobame ayta min bgo san “mpoula”….. 😛
    koritsia emena mou arese k to mayro forema stin arxiki foto…..(ela entaksei mi me malonete gia makigiaz milame alla mou arese na min to po….!!!xixi)
    filakiaaa

  5. …τα κραγιόν blushed nudes ψήφισα….η μεσαία απόχρωση τα σπάει…τα λατρεύω αυτά τα χρώματα….αν και βλέπω πως είναι τελευταία στη σειρά προτίμησης…αν και τη μάσκαρα θα ήθελα να δοκιμάσω…μου έκανε εντύπωση το βουρτσάκι της….με το contouring δεν το έχω…μη με μαλώσετε,κυρία….καλημέρα σε όλες!!

  6. Γεια σας κ από εμένα.blused nudes διάλεξαν εγώ αλλά κ η μασκαρα είναι φοβερή.

  7. Ψήφισα τα κραγιόν blushed nudes, αλλά λατρεύω όλα τα προϊόντα της Μaybelline γιατί είναι καταπληκτικά και σε προσιτές τιμές! Φιλιάαααα….. 🙂

  8. Aγαπημένη η Maybelline N.Y..!!!Από τις πιο ενημερωμένες και πιστές στις τάσεις, μάρκες ευρείας εδώ και πάααρα πολλά χρόνια (σαν gemey Paris νομίζω προ αμνημονεύτων ετών στη χώρα μας)…Ψήφησα master contour καθώς το condouring είναι το trend της εποχής!!

  9. Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη! Ψήφισα τα κραγιόν, αλλά ανετότατα θα έριχνα την ψήφο μου υπέρ του Master Contour Duo Stick. Υπέροχα τα προϊόντα της Maybelline – ποιοτικά και προσιτά (έχω κραγιόν και gloss που δεν τα αποχωρίζομαι). Επίσης, δράττομαι της ευκαιρίας να ζητήσω μια χάρη. Μήπως, αγαπημένη δασκάλα, να υπήρχε ένα post αφιερωμένο στο contouring? Λέω εγώ τώρα…

  10. Αν ακούω για contouring κάτι παθαίνω οπότε ψήφισα Blushed Nudes.Ειδικά το μεσαίο θα ναι μια από τις άμεσες αγορές μου.
    Μουτς

  11. Εγώ ψήφισα τη μάσκαρα γιατί σαν τις μασκαρα της Maybelline δεν υπάρχει..και το λεω με καθε ειλικρίνεια κ ας θεωρηθεί υπερβολή. Εχω δοκιμάσει μάσκαρα από σχεδόν όλες τις λεγόμενες ακριβές μάρκες κι ομως η Maybelline με τις τόσο προσιτές τιμές με ικανοποίησε αρκετά πιο πολύ!

  12. Ψηφισα κραγιον αλλα ευχαριστως δινω ψηφο εμπιστοσυνης και στη μασκαρα που τις εχω φορεσει κατα κορον.Πολυ καλη εταιρια,αξιοπιστη και με λογικες,οικονομικες τιμες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.