Roger & Gallet: Άρωμα και Ενυδάτωση για το σώμα

 

Roger & Gallet-open

 

 

Από το 19ο αιώνα, η Roger & Gallet  χρησιμοποιεί τις πιο φίνες και σπάνιες πρώτες ύλες για να δημιουργήσει φυτικά προϊόντα με απαράμιλλη ποιότητα και αίσθηση.

 

Για τη δημιουργία των αρωμάτων της χρησιμοποιεί την τεχνική της απόσταξης για να συλλέξει τα πιο εκλεκτά αιθέρια έλαια και για τη σύνθεση τους επιλέγει πάντα κορυφαίους αρωματοποιούς. Για κάθε ξεχωριστό άρωμά της, η Roger & Gallet δημιουργεί και την αντίστοιχη τελετουργία περιποίησης σώματος.

 

Ο συνδυασμός αποσταγμένων φυτικών ελαίων στις σειρές περιποίησης της Roger & Gallet αποτελούν την πιο ιδανική φροντίδα φυτικής θρέψης και ενυδάτωσης στην επιδερμίδα.

 

Φυτικά ξηρά λάδια θρέψης

 

Αισθησιασμός και σαγήνη είναι δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν τον Οίκο αρωματοποιίας Roger & Gallet, όταν αναφερόμαστε στα ξηρά λάδια θρέψης και ενυδάτωσης. Ενυδατικά χωρίς να είναι λιπαρά, τα ξηρά λάδια περιποίησης Roger & Gallet αφήνουν την επιδερμίδα απαλή, λεία και βελούδινη χαρίζοντας ένα φίνο διακριτικό άρωμα. Με 96% συστατικά φυτικής προέλευσηςενυδατώνουν, θρέφουν και, ταυτόχρονα, τονώνουν την επιδερμίδα, ενώ δίνουν δύναμη και λάμψη στα μαλλιά.

 

Σαγηνεύστε με τo Huile Gourman de Fleur de Figuier με διακριτικό άρωμα από σύκο και με σύνθεση από ελαιόλαδο, έλαιο από καρπό σταφυλιού, σπορέλαιο από ρόδι, αμυγδαλέλαιο, έλαια από αβοκάντο, μαύρο φραγκοστάφυλο, βερίκοκο, δημητριακών και πασιφλώρας. Ερωτευτείτε με το μεθυστικό Huile Sublime με σύνθεση από έλαια βερίκοκου, πασιφλώρας, δημητριακών, αραβοσιτέλαιο και έλαια macadamia, argan, τριαντάφυλλου και νυχτολούλουδου και ελαιόλαδο.

 

 

roger-1

 

 

 

 

Φυτικά Αφρόλουτρα

 

Τα φυτικά αναζωογονητικά αφρόλουτρα Roger & Gallet επαναπροσδιορίζουν τη «ρουτίνα» του ντους, ξυπνώντας τις αισθήσεις και προσφέροντας μια ολοκληρωμένη φροντίδα μετατρέποντάς το ντους σε καθημερινή απόλαυση. Με αλόε βέρα και εκχυλίσματα φυσικής προέλευσης , καθαρίζουν απαλά την επιδερμίδα, τη διατηρούν ενυδατωμένη και την προστατεύουν από την ξηρότητα.  Είναι εμπλουτισμένα με ενεργά φυτικά συστατικά, που υποστηρίζουν τη ισορροπία μεταξύ υψηλής αρωματοποιίας και φυτικής σύνθεσης.

 

roger-2

 

 

 

Η σειρά  περιλαμβάνει τα Ginger και Red Ginger– για αισθησιακή διάθεση, Fleur d’ Osmanthus– με άρωμα ευτυχίας για την επιδερμίδα, Bois d’ Orange– για τόνωση, Cedrat – για αναζωογόνηση, το Thé vert  – για μια στιγμή ηρεμίας μόνο για εσάς, το Rose– για ρομαντική και θηλυκή αίσθηση και το Fleur de Figuier- για ένα απολαυστικό ντους που μας μεταφέρει νοερά σε μεσογειακές ακτές. Φυτικές συνθέσεις χωρίς paraben και χρωστικές ουσιές.

 

 

roger-3

 

 

 

roger-4

 

 

 

 

 

7 Σχόλια
  1. Ίσως ότι καλύτερο για κάθε μέρα για το σώμα μας και σε σχέση τιμής – ποιότητας είναι φανταστικα.. προσωπικά εδώ και δύο χρόνια που τα χρησιμοποιώ δεν μπορώ να τα αλλάξω με τίποτα μόνο μεταξύ τους τα αλλάζω τις μυρωδιές!!! Αδυναμία μου το rose και το red ginger και σαφώς το bois orange!!

  2. Υπέροχα! Το ένα πιο ωραίο απ΄τ΄άλλο! Εύχομαι τα αρωματα να διαρκούσαν περισσότερο, αλλά αντιλαμβάνομαι, ότι ο ρόλος τους είναι η καθημερινή Boudoir χρήση κι οι κολώνιες εχουν τον ρόλο, αυτής που φοράς αμέσως μετα το μπάνιο για φρεσκάρισμα. Μακραίωνη ευρωπαική ιστορία που δικαιώνεται!

  3. Τα αγαπώ αυτά.Κι αν μου πείτε ποιο απ’όλα είναι το αγαπημένο μου δεν θα μπορέσω να απαντήσω..
    Μουτς

  4. I love R&G. Einai apo ta proionta pou me kanoun xaroumeni kathe fora pou ta xrisimopoio! Agapimena poly ta Fleur d’ Osmathus, to Rose Imaginaire, to The Vert alla kai to Lotus Bleu pou den kykloforei dystyxos pia!Oi kainouries kremes somatos einai fantastikes!!
    Filia polla bbgirls!!

  5. Καλησπέρα!!!
    Θα συμφωνήσω με τις αγαπημένες προλαλήσασες!!!!!
    Εξαιρετικά προιοντα !!Αγαπημενο το d’osmathus !!!! και απο οτι προβλέπω το νέο με το σύκο μου
    κλείνει το μάτι!!!!
    Φιλια πολλα

  6. Τα αγαπώ και όποτε πάω φραμακείο, θα αγοράσω και κάτι.Υπέροχα αρώματα,πλούσιες υφές,φανταστικά λάδια.Και φυσικά,τα γνώρισα μέσα από το bb!

  7. Πολύ ωραία προϊόντα με πολύ ωραίες τιμές…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.