Beatific: 3 must have προϊόντα, για το καλοκαίρι

beatific-new-photo

 

Οι εξελίξεις στον τομέα της κοσμετολογίας και της αντηλιακής προστασίας δεν σταματούν και είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για πολλούς λόγους, ότι και στη χώρα μας οι επιστήμονες σχεδιάζουν και αναπτύσσουν προϊόντα, τα οποία στέκονται επάξια ενώ σε πολλές περιπτώσεις είναι και πολύ καλύτερα από αντίστοιχα του εξωτερικού.

 

Μια από τις εταιρείες με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας είναι η εταιρεία δερμοκαλλυντικών Beatific του Ομίλου Υγεία. Σύμφωνα με την επιστημονική ομάδα της Beatific η οποία αποτελείται από χημικούς, κοσμετολόγους και δερματολόγους, η φροντίδα της επιδερμίδας κατά την διάρκεια των καλοκαιριών μηνών πρέπει να προσεγγιστεί ολιστικά.

 

Αν μια απλή ενυδατική κρέμα με SPF, είναι αρκετή για να μας προστατέψει τους χειμερινούς μήνες και τους μήνες με μικρότερη ηλιοφάνεια, αυτό δεν ισχύει κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών ζεστών μηνών της χώρας μας. Σε αυτή την «δύσκολη» για την επιδερμίδα περίοδο χρειάζεστε ένα εξειδικευμένο προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για να σας προσφέρει απόλυτη προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου- όχι μόνο κατά τη διάρκεια των διακοπών αλλά κάθε μέρα.

 

Επιπλέον, με την αύξηση της θερμοκρασίας η επιδερμίδα έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές αλλαγές: αυξάνεται η έκκριση του σμήγματος λόγω ζέστης και συγχρόνως προκαλείται σημαντική αφυδάτωση από την συνεχόμενη απώλεια υγρών.

 

Ως εκ τούτου η επιδερμίδα χρειάζεται τακτικό καθαρισμό και peeling για να απαλλάσσεται από την περιττή ποσότητα σμήγματος αλλά και από τα νεκρά κύτταρα. Επίσης η ενυδάτωση γίνεται νούμερο 1 προτεραιότητα πάντα σε συνδυασμό με την αντηλιακή προστασία.

 

Απολέπιση, Ενυδάτωση, Αντηλιακή προστασία. Αυτό είναι το τρίπτυχο που θα προστατέψει και θα διατηρήσει την επιδερμίδα σε άριστη κατάσταση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

 

Το καλοκαιρινό νεσεσέρ της Beatificπεριλαμβάνει αυτά τα 3 must have προϊόντα για να διατηρείται η επιδερμίδα καθαρή, ενυδατωμένη και απόλυτα προστατευμένη από την ηλιακή ακτινοβολία και την φωτογήρανση.

 

 

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

BEATIFIC HYDRA-EXFOLIATOR

 

 

Hydra-exfoliator-E

 

 

Μάσκα απολέπισης προσώπου για άμεση λάμψη και αναζωογόνηση

Μάσκα απολέπισης που προσφέρει άμεσα εκθαμβωτικά λαμπερή επιδερμίδα. Το ισχυρό και δραστικό σύμπλεγμα MultiAHAμε αζελαϊκό και γαλακτικό οξύ, προσφέρει απολέπιση των νεκρών στιβάδων κάνοντας ένα ελαφρύ χημικό peelingτο οποίο ενισχύει την γρήγορη κυτταρική ανανέωση. Επιπλέον, συστατικά με έντονη ενυδατική δράση, εξισορροπούν τα επίπεδα υγρασίας προσφέροντας μία λεία επιδερμίδα. Σαν αποτέλεσμα, αμέσως μετά την εφαρμογή η επιδερμίδα γίνεται εντυπωσιακά πιο φωτεινή, λεία και λαμπερή.

 

Βραχυπρόθεσμη δράση: πραγματοποιείται απολέπιση στις νεκρές στιβάδες της επιφάνειας του δέρματος με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να καθαρίζεται αποτελεσματικά και να γίνεται πιο λεία, φωτεινή, με νεανική λάμψη.

Μακροπρόθεσμη δράση: η τακτική και μακροχρόνια ανανέωση της επιδερμίδας χαρίζει μία άκρως καθαρή επιδερμίδα με υγιή λάμψη και ενισχυμένη ελαστικότητα και λείανση.

 

 

 

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

BEATIFIC HYDRATING COMFORT

 

 

Hydrating-comfort-E

 

 

Ορός επιδερμικής περιποίησης

Βελούδινος ενυδατικός ορός που προσφέρει στην επιδερμίδα τέλεια ενυδάτωση και παρέχει άμεση φροντίδα σε υπερβολικά ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Το σύμπλεγμα Lipid lock με Ραμνόζη η οποία ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων και με ένα ισχυρό συνδυασμό αναπλαστικών και ενυδατικών παραγόντων, αυξάνει την εγγενή υγρασία της επιδερμίδας και βελτιώνει την λειτουργία των κυττάρων και την υγεία της επιδερμίδας. Η τεχνολογία Omega με λιπαρά οξέα Ωμέγα 3&6 και Βιταμίνη Ε & Προβιταμίνη Β5 παρουσιάζει εξαιρετικές αντιερεθιστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

 

Σαν αποτέλεσμα ο ορός Beatific Hydrating Comfort ενυδατώνει, ενισχύει την επιδερμίδα, μειώνει την κοκκινίλα και καλμάρει προσφέροντας μία υπέροχη αίσθηση. Παράλληλα, τονώνει την επιδερμίδα και την ελαστικότητά της μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

 

Ο ορός Beatific Hydrating Comfort συμβάλει επίσης στο ομοιόμορφο μαύρισμα αφού διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη και προλαμβάνει το ξεφλούδισμα και τις κοκκινίλες.

 

 

Βραχυπρόθεσμη δράση: η επιδερμίδα ενυδατώνεται άμεσα και ενισχύεται η άμυνας της απέναντι στην ηλιακή ακτινοβολία

Μακροπρόθεσμη δράση: η επιδερμίδα προστατεύεται από τις ελεύθερες ρίζες και άλλα σημάδια πρόωρης γήρανσης που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία.

 

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

BEATIFIC SUN GUARD SPF 30

 

Beatific-sunscreen

 

 

Αντηλιακή κρέμα προσώπου προηγμένης άμυνας: Αντι-φωτογηραντική & αντι-γηραντική προστασία

Μία λεπτόρρευστη, ματ κρέμα η οποία παραμένει αόρατη πάνω στην επιδερμίδα και βασίζεται σε δύο καινοτομικά αντιγηραντικά συμπλέγματα που παρέχουν προστασία ενάντια στην φωτογήρανση και την φυσιολογική γήρανση.

 

Cell Guard UV-IR: το φωτοπροστατευτικό σύμπλεγμα συστατικών της Beatific

Η γήρανση που προκαλείται από την ηλιακή ακτινοβολία δεν οφείλεται μόνο στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV) αλλά και στην υπέρυθρη ακτινοβολία (IR). Και οι δύο τύποι ακτινοβολίας διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας και δρώντας συμπληρωματικά προκαλούν γήρανση και επιπλέον βλάβες στον ιστό.

Το καινοτομικό σύμπλεγμα Cell Guard UV-IR προστατεύει αποτελεσματικά τόσο από την ακτινοβολία UVόσο και από την IRκαθώς επίσης και από την θερμική γήρανση (Thermal aging) η οποία είναι μία έμμεση επίδραση της διείσδυσης της υπέρυθρης ακτινοβολίας (IR).

 

Youth gene ProC: το αντιγηραντικό σύμπλεγμα της Beatific

Το προηγμένο αντιγηραντικό σύμπλεγμα “Youth gene ProC” με AlariaSP και 3 πολύτιμα συστατικά ενκαψυλιωμένα σε νανολιποσώματα, συμβάλει στην προστασία από τις φθορές που προκαλεί η φυσιολογική γήρανση προστατεύοντας τις εσωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας. Η Alaria SP, ένα δραστικό συστατικό προερχόμενο από θαλάσσιο φύκι, αλληλεπιδρά με τις πρωτεΐνες αυξάνοντας την άμυνα των κυττάρων ενάντια στην φυσιολογική γήρανση.

 

 

Βραχυπρόθεσμη δράση: η επιδερμίδα ενυδατώνεται ενώ παραμένει καλά προστατευμένη χάρη στα προηγμένα φωτοσταθερά φίλτρα UVSPF30 και καινοτομικά συμπλέγματα συστατικών που συμβάλουν στην αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης.

Μακροπρόθεσμη δράση: η επιδερμίδα είναι υγιής, ομοιόμορφα μαυρισμένη, καλά ενυδατωμένη και σφριγηλή ενώ τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης περιορίζονται σημαντικά.

 

 

 

Αυτά είναι τα 3 βασικά προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ μας, αυτό το καλοκαίρι.

 

Η Beatific διατίθεται σε corner shop στο Attica/ Golden Hall, ενώ την βρίσκετε επίσης στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία & Μητέρα) καθώς και online στο www.beatific.gr.

 

 

 

16 Σχόλια
  1. πολύ ενδιαφέρον το αντιηλιακό τους, θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε, φοράω πάντα χειμώνα καλοκαίρι στο πρόσωπο.
    Είναι κατάλληλο για κάτω απο make up?

  2. @tania: Φυσικά και είναι κατάλληλο για κάτω από το make up και δεν είναι καθόλου βαρύ! Εγώ το φόρεσα πέρυσι, όλο το καλοκαίρι και μάλιστα (το έχω ξαναγράψει) στα plus του, είναι και το ότι κρατάει πολύ.

  3. Πάντως στο επίμαχο θεμα της αντηλιακής προστασίας είναι εξαιρετικά ζωτικό να επιλέγουμε αξιόπιστες και δοκιμασμένες μάρκες κι ας ειναι πιο ακριβές από μια ευρείας κι όχι απλα να “ξεπετάμε” την υπόθεση με μία “όποια να ‘ναι” κρέμα. Επίσης, το να θεωρούμε, ότι φοράμε αντηλιακή μονο όταν πηγαίνουμε θαλασσα και στην πόλη μας καλυπτει μόνο μια ενυδατικη ή make up με spf είναι κατα τη γνωμη μου μέγα λάθος. Αντηλιακές σαν αυτην σου εμπνέουν εμπιστοσύνη! Εχω σοκαρισθει τόσο από φίλη που γλυτωσε στο τσακ απ΄το μελάνωμα το χειμώνα, που πλέον θεωρω, ότι δεν πρεπει να κάνουμε συμβιβασμούς σε αυτο το θέμα.

  4. @Stella: Εχει “μαλλιάσει” η γλώσσα μου να το λέω αυτό, όπου σταθώ και όπου βρεθώ. Και να το λέω και να το γράφω.

  5. @Julia Μερικές φορές κάνουμε οικονομία εκει που δεν πρέπει… Υπάρχουν κάποια πράγματα μεταξύ όσων χρησιμοποιούμε που το φθηνό γίνεται επικύνδινο ή καλύτερα ας κάνουμε πιο αυστηρη επιλογή της ποσότητας των αγορών μας, για να έχουμε πραγματική ποιόητα στα όσα βάζουμε πανω μας….. Είναι μεγάλη συζήτηση….

  6. Καλημερα. Κοριτσια το Σαββατο ημουν στο golden hall Επισκεφτηκα το σταντ της εταιρειας για να ευχαριστησω την κοπελλα που την προηγουμενη εβδομαδα μου εξηγησε τα παντα.Εφυγα τοτε με την αντιλιακη που ειχε και λογω της ημερας της μητερας εκπτωση. Δεν ειναι ακριβη ειναι 100μλ και αυτο που λεει η Τζουλια κραταει πολυ και αξιζει τα 24 ευρω που εδωσα οσο καμμια αλλη. Απορροφαται αμεσως εχει το υπεροχο αρωμα οπως εχω ξαναπει της εταιρειας και το κυριοτερο αισθανομαι ασφαλης. Επισης αυτο που αναφερει και η Τζουλια μου το επισημανε και εμενα η αισθητικος οτι χωρις απολεπιση δεν διεισδυουν τα προιοντα. Αξιζει να το κανουμε για να μην πεταμε τα χρηματα μας και μετα νομιζουμε οτι φταιει η κρεμα Καλη εβδομαδα σε ολες

  7. @rania: Ευχαριστώ πολύ για το review σου Ράνια μου,γιατί ξέρω πόσο φροντίζεις την επιδερμίδα σου. Το διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον.

  8. Γεια σου Τζουλια. Αυτο μας το διδαξες εσυ που δεν λογοκρινεις ποτε αυτα που γραφουμε.Ξερεις οτι και τα αρνητικα και τα θετικα θα τα πω για τα προιοντα που χρησιμοποιω(οχι τα δοκιμαζω, δοκιμη ειναι το δειγμα που και αυτο σπανια το δινουν-εξαιρεση η Beatific )Πρεπει να αλληλοσυμπληρωνομαστε σε αυτα που ξερουμε απο την χρηση των προιοντων. Καλο απογευμα

  9. Το εν λογω αντηλιακο είναι ένα από τα καλλυντικά που η Τζούλια προβάλλει έντονα και φαντάζομαι ότι έχει το λογο της.Θα ήθελα να το δοκιμασω και φυσικά Συμφωνώ μέρη Στέλλα να μην κάνουμε οικονομία εκεί που δεν πρέπει και σε καμμία περίπτωση όταν διακυβευεται η υγεία μας.

  10. Καλησπέρα bbgirls!! Θα συμφωνήσω κι εγώ για τη χρήση αντιηλιακού το συζητάμε πολύ συχνά εδώ μέσα και ελπίζω όσες δεν ήταν φανατικές στη χρήση του να άλλαξαν γνώμη!! Επίσης να συμπληρώσω για την απολέπιση, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να φροντίσεις την επιδερμίδα σου – μόνο προσοχή! Δεν το παρακάνουμε!
    φιλιά πολλά από ένα (φτου μη το ματιάσω!) ηλιόλουστο και ζεστό Λονδίνο!

  11. Αντηλιακή όλες τις εποχές του χρόνου (το έμαθα καλά κυρία δασκάλα) και ο ορός ενδιαφέρον ακούγεται.Την απολέπιση τη βαριέμαι λιγάκι :p
    Μουτςς

  12. Αν επένδυα πάντως σε ένα από τα τρία αυτό θα ήταν σίγουρα η αντηλιακή..εγώ ειδικά και λόγω πανάδων 🙁 δε βγαίνω από το σπίτι χωρίς κρέμα με SPF ή μάλλον θα έλεγα και όταν είμαι σπίτι φοράω SPF γιατί ακόμα και ο υπολογιστής εκπέμπει ακτινοβολία!

  13. @Litsa: Οχι, όχι, όχι!! Μη το κάνεις αυτό! Ήταν και δικό μου σφάλμα και την πάτησα και έχω τώρα 3 μέρες που κλαίω πάνω στον ώμο της Stella! Είναι πάρα πολύ σημαντική η απολέπιση! Πάρε αυτό που έχω και εγώ, το Ηydra Exfoliator που είναι εύκολο και γρήγορο στη χρήση. Το απλώνεις, το αφήνεις 10 λεπτά, το ξεπλένεις και έξω απ την πόρτα! Είναι κρίμα να μη το κάνεις, πίστεψέ με!

  14. @Maryl:Kαι πολύ καλά κάνεις my soul mate! Και εγώ το φοράω ακόμα και στο σπίτι και ας με κοροιδεύουν και ας με λένε υπερβολική. Γιατί ο ήλιος δεν μπαίνει από τα τζάμια και τις μπαλκονόπορτες? Μη σου πω είναι και χειρότερα γιατί αντανακλούν περισσότερο οι ακτίνες του, όπως ας πούμε στο χιόνι. Χειρότερο έγκαυμα μπορεί να πάθεις το χειμώνα σε σκι, παρά το καλοκαίρι στην παραλία.

  15. Καλημέρα!!! Εκπληκτικά τα προϊόντα τους. Χρησιμοποιήσω ενυδατική τους αλλά θα δοκιμάσω και την αντηλιακή.Είναι από τις εταιρίες που μου εκπέμπει σιγουριά για το αποτέλεσμα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.