Μαλλιά: Stella’s Recip-Y, “MORE THAN PERFECT!” Beautifying Hair Serum”

SR-HAIR-SERUM-OPEN

 

To More than Perfect” Beautifying Hair Serum, των Stella’s Recip-Y, είναι ένα καταπληκτικό προϊόν μαλλιών από σύμπλεγμα βιταμινών, φυσικών βιολογικών συστατικών, αιθέριων και φυτικών ελαίων, όλων στοχευμένων στην υγεία και την ομορφιά των μαλλιών μας, αλλά προπαντός με την συνέργεια τριών μαγικών συστατικών:  Πανθενόλη (προβιταμίνη Β5), πρωτεΐνες ρυζιού και εκχύλισμα γαρδένιας των Ίνκας.

 

Γι αυτά τα 3 μαγικά συστατικά μιλήσαμε χθες και ο συνδυασμός τους μας δίνει ένα μοναδικό προιόν για την φροντίδα των μαλλιών που λειτουργεί με δυο τρόπους:

 

  1. Ως serum μαλλιών
  2. Ως επανορθωτική και δυναμωτική μάσκα μαλλιών

 

 

SR-HAIR-SERUM-3

 

 

Φορέστε το ως σέρουμ:

 

Δυο – τρεις σταγόνες αρκούν αμέσως μετά το λούσιμο και πριν το στέγνωμα (για μετρίου μήκους μαλλιά, χωρίς να το απλώσετε στις ρίζες), όσο είναι ακόμα νωπά και τα μαλλιά γίνονται απαλά, γερά, λαμπερά, ευκολοχτένιστα, ενώ αντιμετωπίζεται το φριζάρισμα. Σε περίπτωση που χρειάζεστε ακόμα μεγαλύτερη πειθαρχία στα μαλλιά σας, μπορείτε να προσθέσετε μια – δυο σταγόνες και σε στεγνά μαλλιά, στο χτένισμα.  Δεν λαδώνει τα μαλλιά,  δεν περιέχει ίχνος από χημικό πρόσθετο ή σιλικόνη είναι 100% αγνό, καθαρό και συμπυκνωμένο, γι’ αυτό ελάχιστες σταγόνες αρκούν, και δε μοιάζει με κανένα κοινό λάδι μαλλιών.   Είναι μία «βόμβα» φυσικών βιταμινών που δεν αφήνει κατάλοιπα, όπως τα χημικά συμβατικά προϊόντα μαλλιών.  Αντίθετα κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε, τα μαλλιά σας γίνονται ακόμα πιο δυνατά, πιο λαμπερά, πιο όμορφα, πιο ζωντανά!  Το καλοκαίρι χρησιμοποιήστε το μετά τη θάλασσα και θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος σας για μαλλιά χωρίς φθορές!

 

Ψεκάστε 2 σταγόνες από το Stella’s Recip-Y MORE THAN PERFECT! Beautifying Hair Serum σε στεγνά μαλλιά για άμεση λείανση, λάμψη και υπέροχο άρωμα.

 

 

SR-1

 

 

SR-2

 

 

SR-3

 

 

SR-4

 

 

Φορέστε το ως μάσκα μαλλιών:

 

Ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά και ως μάσκα για ενδυνάμωση, αναδόμηση, θρέψη, τόνωση και καταπολέμηση της τριχόπτωσης.  Απλώστε το καλά στα μαλλιά σας και στις ρίζες, κι αφήστε το όσο περισσότερο μπορείτε, ακόμα και ολόκληρη τη νύχτα και στη συνέχεια λουστείτε.  Το καλοκαίρι χρησιμοποιώντας το ως μάσκα, θα έχετε μαλλιά αναζωογονημένα και προστατευμένα από τις φθορές της έκθεσης στον ήλιο, τον αέρα και τη θάλασσα.

 

To MORE THAN PERFECT! Beautifying Hair Serum δίνει στα μαλλιά:

 

υγεία

επανόρθωση

θρέψη

ενυδάτωση

δύναμη

ελαστικότητα

κίνηση

όγκο

απαλότητα

τιθάσευση

λάμψη

λείανση χωρίς να τα βαραίνει

προστασία και επανόρθωση από την έκθεση στον ήλιο και τη θάλασσα

προστασία του χρώματος στα βαμμένα μαλλιά

προστασία από τις φθορές που προκαλούν οι βαφές και οι χημικές διεργασίες

αισθησιακό, εξωτικό άρωμα

 

 

Ένα comfort προϊόν από την Stella’s Recip-Y αφιερωμένο σε όλες σας για το φετινό καλοκαίρι!

 

SR-HAIR-SERUM-4

 

 

Stella

 

NEW-BANNER-STELAS RECIPY

 

 

25 Σχόλια
  1. I knew it, I knew it!!! I want it I want it!!!!
    @Stella: fainetai eksairetiko proion sou exo tyfli empistosyni!!!

  2. @MariaA Thanks Maria mas! MORE THAN PERFECT! Trust me! You’ve got a package xi xi xi!!!! 😉

  3. Φαινεται καταπληκτικο πολυ θα ήθελα να το δοκιμασω!!!!

  4. @Στελλα. Στελλα αυτο ειναι ενα μαγικό προϊόν 16 σε 1 !!!!!! Multipurpose!!!!!!

  5. @SofiaT Είναι όντως ένα μαγικό προιόν Σοφία μου, που με κάνει πολύ περήφανη!
    @Ελευθερία Πάντα στη διάθεση σου για ότι θέλεις να ρωτήσεις, [email protected]

  6. Μπράβο Στελλίτσα μου πάλι έκανες το θαύμα σου! Αγαπώ τα προϊόντα Stella’s Recip-Y και αυτό το νέο προϊόν για τα μαλλιά πρέπει να΄ναι εξαιρετικό….. και το θέλω!!!!! 😉

  7. Συγχαρητήρια Στέλλα μου για άλλη μια φορά,με τα θαυματουργά προιόντα που δημιουργείς! Δείχνει το Τέλειο Σέρουμ για τα μαλλιά,χώρια που είμαι σίγουρη ότι θα μυρίζει θεσπέσια!

  8. @marianna, @Elena, @Μaryl Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια!

  9. Εγώ πάντως που έχω δύσκολα και ταλαιπωρημένα μαλλιά που φριζάρουν πριν προλάβω να πω κύμινο βρήκα το τέλειο προϊόν. Από την ημέρα που το χρησιμοποίησα είδα τεράστια αλλαγή, πιο λαμπερά μαλλιά, πιο δυνατά και κυρίως φριζάρισμα bye-bye! Αααα να μην το ξεχάσω η μυρωδιά ανεπανάληπτη, νιώθω ότι μυρίζω σαν εξωτικό λουλούδι!!
    Μπράβο Στελλίτσα μας!

  10. αχχχ θα σωριαστώ τώρα…καταπληκτικά νέα!Εντωμεταξύ τι κουκλί-μοντέλο έχουμε στις φωτογραφίες???

  11. @όλες: Να μη ξεχάσω να σας πω επίσης, ότι εκτός από όλες τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει, επιπλέον, δύο μόλις σταγόνες αρκούν ακόμα και για μακριά μαλλιά. Το λέω εκ πείρας.

  12. @Litsa: Τι λες; Δεν ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε το δικό μας bb model με αποκλειστικό συμβόλαιο; xxx

  13. Η νεά γενιά των BBGirls νομίζω θα είναι τα next top models της δεκαετίας!

  14. @Julia Είναι ακριβως έτσι όπως το λες! Στην κυριολεξία χρειάζεσαι δυο με τρεις σταγόνες σε μεσαίου μήκους μαλλιά. Δεν χρειάζεσαι περισσότερο εκτος αν εχεις μαλλιά πολύ ξηρά, φθαρμένα, αφυδατωμένα ή πλούσιες μπούκλες. Εγω προσωπικά, με το κοντό καρέ μου, δεν βάζω ούτε conditioner πλέον αλλά μονάχα μια, δυο φορες μέσα στον μήνα, όταν τα μαλλιά μου είναι φρεσκοβαμμένα (γιατι, yes…. τα βάφω καθε μήνα…..). Ολες τις υπόλοιπες μέρες, με δυο σταγόνες μετα το λοούσιμο είναι μια χαρά! Ε, και δεν το λες και ξεκούραστο το μαλλί με τόσες βαφές…

  15. καλημέρα!!!!!!! στην επόμενη παράδοση που θα έχω θα σου το έχω ζητήσει και αυτό φυσικά!!!!

    α ρε Στέλλα..να ξερες πόσο εσωτερική ομορφιά φέρνουν τα αρώματα των καλλυντικών σου και είναι η ίδια που εκφράζεται μέσα από την υγεία του δέρματος στον καθρέφτη μας…..

    κι εκεί είναι που τσατίζομαι με τις αισθητικούς που ψάχνουν να βρουν ντε και καλά ατέλειες….

    φαντάζομαι θα μυρίζει και αυτό θεικά!!!!!!!!

    το θέλω….όπως και τα επόμενα που σκέφτομαι τώρα για το καλοκαιράκι

    σε φιλώ

  16. @Χαιδω Πολύτιμη μου Χάιδω, πάντα με τον καλό σου λόγο! Οσο έχω αγαπημένες σαν κι εσένα, που αντιλαμβάνονται πόση αγάπη και κομμάτια απ΄την ψυχή μου περιέχονται σ΄αυτά που φτιάχνω, δεν φοβάμαι τίποτα.
    Να είσαι καλά! Πολλά φιλιά!

  17. ..ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ στην παρέα σας!
    Πώς μπορούμε να το αποκτήσουμε αυτό το υπέροχο όπως φαίνετε σερουμ?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.