Biotherm: Χορηγός Ομορφιάς του Spetsathlon.

 

spets

 

Η Biotherm είναι χορηγός ομορφιάς του Spetsathlon, του μεγαλύτερου αγώνα τριάθλου που διεξάγεται στην Ελλάδα, και πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες, από τις 13 έως τις 15 Μαΐου 2016.

 

 

Η τέταρτη διοργάνωση του ξεχωριστού αυτού αθλητικού event προσέλκυσε 1.000 και πλέον συμμετέχοντες που πήραν μέρος στο Endurance και το Sprint Τρίαθλο, τον κολυμβητικό αγώνα και τον ποδηλατικό γύρο του νησιού.

 

Οι επισκέπτες στις Σπέτσες κατά τη διάρκεια του τριημέρου ξεπέρασαν τους 3.000, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι διπλασιάστηκαν οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες από το εξωτερικό. Με αυτά τα δεδομένα το Spetsathlon καθιερώνεται πλέον στη συνείδηση του κόσμου ως μια από τις δημοφιλέστερες και σημαντικότερες αθλητικές εκδηλώσεις στη χώρα.

 

 

Η Μαρίνα Κουταρέλλη, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, δήλωσε: «Δεν υπάρχει πιο ευχάριστη έκπληξη από το να ξεπερνάς τις ίδιες σου τις προσδοκίες. Αυτό ακριβώς πέτυχε το φετινό Spetsathlon που μπορεί πλέον δικαίως να λογίζεται ανάμεσα στις κορυφαίες αθλητικές εκδηλώσεις που διεξάγονται στην Ελλάδα. Ραντεβού 7-9 Οκτωβρίου στο 6ο Spetses mini Marathon!»

 

 

Η ΒΙΟΤΗERM ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, η Biotherm φρόντισε για την ενυδάτωση και την αντηλιακή προστασία των 350 εθελοντών, των 1.000 αθλητών και των θεατών με προϊόντα αντηλιακής προστασίας Lait Solaire, τις ενυδατικές σειρές Aquasource και Aquapower για το πρόσωπο και τη σειρά Lait Corporel για το σώμα.

Η σειρά αντηλιακών προϊόντων της Biotherm δίνει προτεραιότητα αρχικά στην προστασία και αμέσως μετά στην απόλαυση για προϊόντα που εστιάζουν στα αποτελέσματα και χαρίζουν υγιές μαύρισμα.

 

Ανθεκτικές υφές στο νερό, εφαρμόζονται σε υγρή και στεγνή επιδερμίδα, δεν κολλάνε με την άμμο ή τα ρούχα, για να απολαμβάνετε τις έντονες υπαίθριες δραστηριότητες, όπως το τρίαθλο, χωρίς περιορισμούς.

 

 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Spetses Mini Marathon που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο!

 

 

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Καλημέρα και χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες 🙂 Μπράβο στην Biotherm γι’αυτή τη χορηγία..είναι μια εκπληκτική εταιρεία που τα προϊόντα της τα χρησιμοποιουμε οικογενειακώς γιατί είναι και ποιοτικα και οικονομικά.

  2. @Maryl: Καλημέρα αγαπημένη μου! Και χρόνια πολλά σε όλα τα bb girls και bb boys που γιορτάζουν σήμερα και φυσικά και στον “δικό” μας Κωνσταντίνο!

  3. Καλημέρα!! Ευχαριστώ για τις ευχές. Χρόνια πολλά σε όλους και όλες!

  4. Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Τύχη και ότι άλλο επιθυμείτε! Τζούλια μου να χαίρεσαι τον πατέρα σου και εύχομαι να’ναι πάντα γερός και ευτυχισμένος! Και φυσικά περιμένουμε κάποια στιγμή, αν θέλει, να γράψει μια ανάρτηση (ελεύθερο θέμα) για να την απολαύσουμε όλες μας! Φιλιά! 🙂

  5. Υ.Γ. Μπράβο στην Biotherm για την χορηγία του Spetsathlon!

  6. @Elena: Χρόνια σου πολλά αγαπημένο μας Ελενάκι!! xxx

  7. Μπράβο στην Biotherm!Χρόνια πολλά σε όλες και όλους τους εορτάζοντες της αγαπημένης οικογένειας του bb.
    Μουτς

  8. χρόνια μας πολλά!!!! Χρησιμοποιούσα για πολλά χρόνια την αντηλιακή προσώπου της biotherm, και μου άρεσε πολύ. Καλημέρα….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.