The Body Shop: Pinita Colada και Tiare από Ταϊτή!

the bodyshop-summer-2016

 

 

The Body Shop για το καλοκαίρι 2016 μας κερνάει Pinita Colada και φυσικά, μπορείς να πεις όχι, σε ένα τέτοιο cocktail; Ακόμα και αν είναι limited edition κοκτέιλ, προϊόντων σώματος.

 

Για να μας βοηθήσει να μπούμε μια και καλή στο πνεύμα του καλοκαιριού η The Body Shop δημιούργησε μια «γεύση από Καραϊβική, που σφραγίζεται με ένα φιλί καρύδας και ανανά» Η νέα σειρά σώματος Pinita Colada ξεχειλίζει από φρουτώδη αίσθηση που ταιριάζει απόλυτα με τροπικούς παραδείσους.

 

Ένα κοκτέιλ από καρύδα και ανανά!

Οι καρύδες που χρησιμοποιήθηκαν στη σειρά συλλέγονται με τα χέρια από τις Αντίλλες της Καραιβικής, για να παραμείνουν υπέροχες ενώ οι ζουμεροί ανανάδες συλλέγονται με τα χέρια για επιπλέον φρεσκάδα από την περιοχή Santo Domingo.

 

Happy hour,  για το σώμα. Τι λέτε, θα το δοκιμάσετε;

 

happy-hour!

 

 

Pinita Colada Body Scrub 15,50E, Pinita Colada Body butter  15E, Pinita Colada Body Wash  7E Pinita Colada Body Sorbet  14E

 

 

The Body Shop Pinita Colada (2)

 

 

Did you know…

οι Ινδιάνοι της Καραϊβικής παραδοσιακά κρεμάνε στεφάνια με ανανά έξω από τα σπίτια τους ως σύμβολο της αγάπης!

 

 

Άρωμα Tiare από τα νησιά της Πολυνησίας!

 

Το νέο άρωμα της The Body Shop “Polynesian Island Tiare Eau de Toilette” παίρνει έμπνευση από τα φωτεινά άνθη της γαρδένιας από την Ταϊτή τα οποία χρησιμοποιούνται από γενιές γυναικών της Πολυνησίας για να στολίσουν τα μαλλιά τους και να αρωματίσουν την ηλιοκαμένη επιδερμίδα τους. Στην The Body Shop, τα μπουμπούκια συλλέγονται με τα χέρια πριν ξημερώσει για να διατηρήσουν το πιο φωτεινό, φρέσκο και αγνό τους άρωμα.

 

Στις ψηλές νότες μια αφρώδης ορμή ζουμερού πορτοκαλιού ενισχύει τις ζεστές, ηλιοστάλαχτες νότες ενεός μπουκέτου λουλουδιών. Στις νότες καρδιάς εξωτικά άνθη γαρδένιας από την Ταϊτή, Ινδικό φούλι και υλανγκ υλάνγκ, αναμειγνύονται με ένα αισθησιακό μείγμα από καρύδα και βανίλια για ένα άκρως καλοκαιρινό άρωμα.

 

Polynesian Island Tiare Eau de Toilette 25E

 

the-body-shop-tiare

 

 

Fragrance Mist 15,50E, Shower Gel 9E, Body Lotion 12E, Body Cream 16E

 

the-body-shop-tiare-range

 

 

 

 

 

 

Καλά μας “ταξίδια”…

 

 

19 Σχόλια
  1. Εμενα παντως στα αρώματα η γαρδένια Tiare είναι η νέα μου καλοκαιρινή αγάπη… πέρα απο την γαρδένια των Iνκας φυσικά, που χρησιμοποιώ στο MORE THAN PERFECT.. Beautifying Hair Serum.
    Φιλιά κορίτσια!

  2. @Stella: Ναι και εγώ κάτι έχω πάθει (λίγο) με γαρδένια, γιατί θα θυμάσαι φαντάζομαι τότε που έλεγες εσύ για λευκά λουλούδια και εγώ ούτε να τα ακούσω.. Λίγο όμως είπα, μην αρχίσεις. (στο κοκτέιλ ούτε που έδωσες σημασία, ε, βέβαια τώρα έχεις το Stella’s Mastichito..)

  3. ….kαλημέρα….η special edition τσαντούλα είναι special indeed….ξέρετε την εμμονή μου με τις special limited editions….αναμένω με ανυπομονησία και το happy hour το Σάββατο 11πμ-2μμ…
    …καρύδα λατρεμένη μυρωδιά…εθισμός!

  4. Kalimera julia bbgirls!
    Poios leei oxi se ena tetoio cockail??
    Ax kalokairaki….. ante giati o kairos mia etsi mia allios eytixos pou exoume k aytes tis myrodies! Filakiaaaaa

  5. Pinita Colada άλλο ενα πολυαγαπημένο μου ποτό του καλοκαιριού!! Αυτή η σειρά του Body shop είναι απίστευτα ελκυστική!! Θα ήθελα ιδιαίτερα να δοκιμάσω το Body butter και λέω από εκεί να αρχίσω τις αγορές μου!

  6. Πραγματικά με ταξίδεψες και μόνο που διάβασα το άρθρο!!! Σίγουρα θα τα δοκιμάσω!!

  7. @nansy: Λοιπόν αγαπημένη, όταν ο καιρός είναι άστατος, μόνο τα cocktails μας σώνουν!!

  8. @Marianna Chalikia: Ασε Μαριάννα και εγώ έγραφα το post και δεν ήμουν και σίγουρη τι έγραφα, γιατί στο μεταξύ έριχνα και νοητές βουτιές σε κάποιο τροπικό νησί…

  9. @Maryl: Συμφωνώ απόλυτα. Καιρό είχε να με ενθουσιάσει κάποια σειρά BS και αυτή το κατάφερε!

  10. Πάντως να ξέρετε … στους τροπικούς βρέχει…. ξαφνικά και ακατάπαυστα… Αυτό για να μη νομιζετε, ότι αυτό που ζουμε δεν είναι καλοκαίρι. Απλά από μεσογειακό το ρίξαμε στο τροπικό… 😉

  11. Καλησπέρα!!!
    Λατρεύω καρύδα λατρεύω γαρδενια !!!Τι να πω ότι δεν τα θελω ψέμματα θα ειναι!!!
    Έτσι οπως μας έχει μούρλανει ο καιρός ενα νοητό ταξιδάκι στην καραιβικη θα μας σώσει!!!
    Αν μας περιμένει και ο Τζονι με ενα στεφάνι με ανανά ( Ε δεν θα έλειπε ο αγαπημένος πείρατης της
    καραιβικης απο το πάνελ!!)Νομίζω θα ήταν τέλεια!!!
    Τώρα που το σκέφτομαι κανω και την σύγκριση γιασεμί και Ελληνικά νησιά /γαρδενια και καραιβικη???
    Τι να διαλέξω???χαχαχαχα
    Φιλια

  12. Καλημερα. Αν επρεπε να διαλεξω αναμεσα σε τροπικους η σε ελληνικο καλοκαιρι θα προτιμουσα το δευτερο. Και για να συνδεσω με τα προχθεσινα ποστ σαν την μυρωδια της μαστιχας καμμια. Ομως για να μην ειμαι ισοπεδωτικη για ακομη μια φορα θα δοκιμαζα κρεμα σωματος με καρυδα που την εχω στο μυαλο μου συνυφασμενη με καλοκαιρι. Οσο για την μυρωδια της γαρδενιας αξεπεραστη . Ημουν την προηγουμενη εβδομαδα στο χωριο και ημουν διπλα σε μια ανθισμενη γαρδενια που ηταν φυτεμενη στο χωμα. Απεριγραπτο αρωμα και μυρωδια. Ειναι απο τα λουλουδια που λατρευω αλλα δεν εχω καταφερει να εχω ποτε. Παντα μου ξερενονται

  13. Kalispera apo tin tropical England! Ki emeis edo klassika zoume to kalokairi (!) mas mia me zesti (peripou), mia me ilio (sxedon) kai fysika me mpores pou se louzoun apo tin koryfi os ta nyxia kai se kanoun na oneirevesai alla kalokairia!
    Latrevo tiare, latrevo coconut kai anana kai to exo ksanapei mou aresoun para poly ta body butter toy Body Shop, otan kanoun ekptoseis ta agorazo mazika!
    Oso gia ta coctail nomizo to motivo synexizetai…!
    Filia polla!!

  14. Εντελως τυχαια τα μυρισα εχθες (και την σειρα σωματος Pinita Colada και το Polynesian Island Tiare Eau de Toilette). Μυρίζουν καλοκαίριιιιι!!!!

  15. Την καρύδα και τον ανανά μάλλον προτιμώ να τα γεύομαι παρά να τα φοράω… Το άρωμα, όμως θα επιδιώξω να το δοκιμάσω άμεσα. Πάντως ένα έχω να πω: Καλοκαίρι καλοκαιράκι!

  16. Εννοείται πως λέω ναι και σε Pinota Colada και στη γαρδένια!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.