Maybelline New York, Baby Lips and more.

maybelline-1

 

 

Χαριτωμένα, γλυκά,  ζουμερά σε λαμπερές summer αποχρώσεις, τα νέα που έρχονται από την Maybelline New York για τα Baby Lips Gloss, τα Βaby Lips Pop Art και τα βερνίκια νυχιών Colorshow Juicy Tints θα ενθουσιάσουν τις  ηλικίες 13 έως 16 ετών ή  όσες από εμάς, νιώθουμε τόσο (κάποιες έχω στο μυαλό μου)

 

Χίαρ γιου αρ:

 

Baby Lips Gloss: Eνυδατικό lip gloss σε 5 juicy αποχρωσεις και τιμή 4,5Ε

 

 

juicy-1

 

 

Baby Lips Pop Art, 4 νέες αποχρώσεις, 4 νέες γεύσεις και τιμή 3,5Ε

 

 

baby-lips-pop-art

 

 

ColorShow Juicy Tints: Δεν είναι ακριβώς βερνίκια νυχιών με έντονο χρώμα είναι tinted βερνίκι (όπως και ο τίτλος του) δηλαδή είναι τέσσερα ημιδιάφανα βερνίκια σε neon αποχρώσεις που δίνουν λίγο χρώμα στα νύχια αλλά έντονη λάμψη και κοστίζουν 3,5Ε (δεν θα κάνουν μόνο τα κοριτσάκια πάρτι, θα κάνουν και οι μαμάδες με αυτες τις τιμές..)

 

 

tints

 

 

 

Happy Birthday Sweet Sixteen! (σαν χθες μου φαίνεται που εκείνο το πρωί των 16ων γενεθλίων μου, με ξύπνησε η μαμά μου με αυτό το τραγούδι του Neil Sedaka στη διαπασών, το οποίο είχε και έχει, σε δισκάκι 45 στροφών…)

 

 

 

 

 

 

17 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!,
    @Τζουλια νομίζω οτι μια ειμαι εγω!!!Ξερεις οτι τα λατρευω ¨εχω μια μανία μαζι τους!!!
    Και αυτά που μας δείχνεις ειναι καταπληκτικά!!!Δεν ξέρω αλλα λογικά θα έχει συμβεί σε
    όλες μας ,οταν ήμουν 16 ήθελα να μεγαλώσω και τωρα που μεγάλωσα θελω να γυρίσω το χρόνο πίσω!!
    Ίσως τα baby lips μου δίνουν αυτή την αίσθηση!!!Κατι το αθώο αλλα και λιγο προκλητικό!!!
    Φιλια

  2. Μπορεί 16 να μην είμαι αλλά είναι μέρες που αισθάνομαι ότι είμαι κάπου εκεί κοντά στα 16-18.Είναι πάλι άλλες μέρες που αισθάνομαι άστα να πάνε…. καλημέρα!!!

  3. Καλημερα. Εγω παλι ειμαι 2 εβδομαδες τωρα στην ηλικια των 16. Βρηκα μετα απο 30 χρονια μια φιλη μου που αλληλογραφουσαμε σε αυτη την ηλικια και ειχαμε χαθει. Να φανταστειτε ηταν παντρεμενη σε ενα μερος 20 χιλιομετρα απο το πατρικο μου. Το ” παμε πακετο” μου θυμιζει η επανενωση μας. Οσο για το σημερινο θεμα εχουν τα πιο ομορφα χρωματα καλοκαιρινα να σου φτιαχνουν την μερα . Καλημερα κοριτσια

  4. @SofiaT: Ε, ναι αυτά γράφουν πάνω το όνομά σου, αγαπημένη μου lip balm fanatic!

  5. @rania: Τι ωραία αυτά τα reunion! Και εγώ έχω pen pall φίλο από την Γερμανία από 14 ετών! Ακόμα στέλνουμε ο ένας στον άλλον x-mas κάρτες!

  6. Και να φανταστεις Τζουλια πεταξα πριν 20 μερες τα γραμματα που μου εστελνε ολα αυτα τα χρονια, εκτος απο μερικα. Εχω μια μανια να κρατω πραγματα και σε λιγο δεν θα χωρω εγω στο σπιτι θα μενουν αυτα.

  7. ….καλημέραααααα….αυτό το ηλικιακό πλαφόν γιατί το βάλατε,κυρία;;;Με πληγώσατε, να το ξέρετε….χαχαχα….
    Aπό τα glosses μου αρέσει πολύ η δεύτερη….η lilac lumi…μααα,γιατί εδώ έρχονται μόνο 5 αποχρώσεις;;;;Κανονικά το προ’ι’όν διατίθεται σε 12….το ξέρατε αυτό;;;Κι από τα tinted βερνίκια λάμψης με neon αποχρώσεις,το lilac θα διαλέξω….μάλλον καταλάβατε πως λατρεύω τη συγκεκριμένη απόχρωση,εεεεε;;;;Χειμώνα-καλοκαίρι…..

  8. Kalispera!! Ma pou einai i Stella sweet 16? poly orea ta Maybelline, kali poiotita kai vasikotero poly kales times! Ti mascara pou sou vafei tis vlefarides tha ti feroun Ellada Julia?

  9. Είναι μια γλύκα όλα αυτά. Υπέροχη ιδέα για μικροδωράκι για κορίτσια όλων των ηλικιών. Καλό girly σαββατοκύριακο.

  10. Φυσικά και είμαι δεκάξι!Γεγονός αδιαπραγμάτευτο και αδιαμφισβήτητο!Πάει παρέα με τα gloss και τα γκλιτερ και τα προσφάτως κοκκινοφουξιαμωβ μαλλιά μου!!!Σας φιλώ

  11. Τι γλυκουλια που είναι! Ζουμερα,καλοκαιρινά χρώματα, ξεσηκωτικα ε;

  12. Χαρούμενα, πολύχρωμα, φανταχτερά και πολύ pop!!

  13. Πολύ χαριτωμένα,με ζωηρά,καλοκαιρινά χρώματα και με πολύ καλές τιμούλες,ότι πρέπει για τα κοριτσάκια.

  14. Να σας πω την αλητεία μου και να μείνει μεταξύ μας παρακαλώ.Αγόρασα για κοριτσάκι φίλης ένα Baby Lips Gloss και δύο βερνίκια νυχιών και τελικά τα κράτησα για μένα και της πήγα ένα χρωματιστό κολάν.Πριν με καταδικάσετε να σας δώσω ελαφρυντικά:Ήταν τα τελευταία στο κατάστημα,τα είδα και τα βρήκα σούπερ χαριτωμένα,ήταν τα εντελώς και απολύτως τελευταία στο κατάστημα(το τονίζω αυτό)και στην τελική δεν κατάλαβα;;;Μια χαρά ήταν και το κολάν για το κοριτσάκι!Ε ύστερα από αυτό….περιμένω την απόφαση του δικαστηρίου.
    Μουτς

  15. Athoa Athoa kyrie proedre!!!!
    Litsa ki ego to exo kanei afto me polla dora!!! Pairno kati kai meta allazo gnomi, to kratao gia mena kai kataligo na paro akomi ena i kati allo gia to doro!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.