Το πρώτο sunscreen bar στο ξενοδοχείο Margi

biotherm-3

 

 

Ελιές, βυθισμένες ξαπλώστρες στην πισίνα και ένα αξεπέραστο deck. Το ξενοδοχείο The Margi καλωσορίζει τη σεζόν και μας υποδέχεται στη νέα του πισίνα, όπου οι αμιγώς μεσογειακές πρώτες ύλες όπως το ξύλο και το μάρμαρο σε χρώματα γήινα συνθέτουν ένα τοπίο χαλάρωσης και απόλαυσης στην καρδιά της Βουλιαγμένης.

 

Σε αυτό το πολυτελές και ταυτόχρονα απόλυτα καλοκαιρινό χώρο, λειτουργεί για πρώτη φορά το Biotherm Sunscreen Bar που προσφέρει εντελώς δωρεάν την αντηλιακή προστασία και το ασφαλές μαύρισμα με τις ενυδατικές συνθέσεις της Biotherm- προτρέποντας τους επισκέπτες να βουτήξουν ξένοιαστα στο καλοκαίρι.

 

Η σειρά αντηλιακών προϊόντων της Biotherm δίνει προτεραιότητα αρχικά στην προστασία και αμέσως μετά στην απόλαυση με προϊόντα που εστιάζουν στα αποτελέσματα και χαρίζουν υγιές μαύρισμα. Υφές ανθεκτικές στο νερό, εφαρμόζονται σε υγρή και στεγνή επιδερμίδα, δεν κολλάνε με την άμμο ή τα ρούχα, για να απολαμβάνετε το καλοκαίρι χωρίς περιορισμούς.

 

biotherm-4

 

 

biotherm-1

 

 

biotherm-2

 

 

 

6 Σχόλια
  1. Τι όμορφη ιδέα ειδικά για όσους δεν έχουν μαζί τους αντηλιακό αλλά θέλουν να απολαύσουν την πισίνα τους… και τα συγκεκριμένα αντηλιακα είναι τα μόνα που ανυπομονώ να φορέσω και το ευχαριστιεμαι κάθε μέρα είναι εξαιρετικά σε υφή και μυρωδιά.. ????

  2. Καλημερα. Πραγματικα πολυ καλη ιδεα ειδικα για ανθρωπους που ερχονται απο το εξωτερικο και δεν μπορουν να μεταφερουν ρευστα πραγματα.

  3. Κατά σύμπτωση εχτές είχα μπει στη σελίδα της αγαπημενης Biotherm στο fb και εκεί είδα αυτό το πρωτοποριακό αντηλιακό μπαρ που λειτουργεί σε αυτό το εκπληκτικό ξενοδοχείο και αμέσως σκέφτηκα ότι ήταν φοβερή ιδέα! Πραγματική απόλαυση να βρίσκεσαι σε τέτοιο χώρο,να κάνεις το ωραίο σου μπανάκι και να μην ανησυχείς καθολου αν έχεις πάρει αντηλιακό μαζί…

  4. Φοβερή πρωτότυπη ιδέα..κι εξαιρετικός χώρος!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.