To strobe, or not to strobe? That is the question.

maybelline-new-york-strobing

 

Tι είναι τα strobe lights; Τα έντονα φώτα στα clubs. Tι κάνουν αυτά τα φώτα όταν πέφτουν πάνω  στα πρόσωπα των κοριτσιών, που χορεύουν στα clubs;  «Δημιουργούν γυαλάδες.» (αυτό δεν ξέρω αν είναι πάντα καλό, αλλά λέμε)

 

Τι είναι το strobing το ρήμα (που δεν υπάρχει- αλλά πάλι λέμε) με κατάληξη σε γερούνδιο -ing? (πως λέμε hoοvering από την ηλεκτρική σκούπα Hoover? Ε, κάπως έτσι.. I am strobing, you are strobing he/she/it is strobing  κλπ κλπ ) Eίναι η νέα τάση στο μακιγιάζ,  ο απόγονος  θα μπορούσαμε να πούμε του contouring, το οποίο αφήνει μια μόνιμη γυαλάδα σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου, χωρίς να χρειαζόμαστε επιπλέον φως.

 

 

Χαμός γίνεται στο you tube αλλά και στα ντεφιλέ γνωστών σχεδιαστών και  απλώνουν και ξανα -απλώνουν και κάνουν blending και τελειωμό δεν έχουν.

 

 

Γι αυτό και βρήκα εύκολα και εύχρηστα αυτά τα 3 steps από την Maybelline New York για το (we are)  strobing και τα δείχνω και σε σας:

 

 

 

DFA6-10547151_18.25x11.25_4CMG.indd

 

 

DFA6-10547151_18.25x11.25_4CMG.indd

 

 

DFA6-10547151_18.25x11.25_4CMG.indd

 

 

 

Εντάξει, αρκετά. Highlighter είναι, απλά του δώσαμε αυτό το πιο groovy όνομα, δεν έγινε και τίποτα. Και οφείλω να ομολογήσω ότι σαν  strober (γιατί δηλαδή να μη βγάλω και εγώ μια δική μου λέξη;) το Μaster Strobing Stick της Maybelline New York,  το πήρα μαζί μου στις διακοπές. Νομίζω απάντησα ήδη και στην ερώτηση του τίτλου και σε αυτό που είχατε στο μυαλό σας.

 

 

MASTER STROBING STICK pink

 

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Καλημέρα, καλημέρα! Είδαμε και πάθαμε να μάθουμε να κάνουμε ένα στοιχειώδς contouring, είδαμε και πάθαμε να μάθουμε που μπαίνει το Bronzer και που το ρουζ, που γίνεται η γωνία και που τερματίζει, τώρα να και το strobing, highlighting… πες το όπως θες…. Ξανά, μανά απ΄την αρχή και δεν είμαι καλή στο …σχέδιο… Ουφ παλιότερα τα πράγματα ήταν πιο εύκολα. Ενα ρουζ κι έξω απ΄την πόρτα. Το μόνο που έπρεπε να κάνεις ήταν να βρεις τον σωστό τόνο για σένα….

  2. Contouring, strobing, baking και τωρα non-touring, καθε χρονο και κατι καινουργιο σε -ing προστιθεται στο μακιγιαζ μας! Περισσοτερο απο ολα εχω λατρεψει το strobing γιατι ειναι πιο ευκολο στην εφαρμογη και το αποτελεσμα ειναι πανεμορφο αρκει να εχεις το καταλληλο προιον. Τρεχω ASAP να δοκιμασω το strobing stick της Maybelline. Γιατι ειμαστε beauty addicts λέμε, οπως εδειξε και το τεστακι… Καλη εβδομαδα!!!

  3. πάντα έβαζες γιαλάδες στο πρόσωπο φως απλώς τώρα το ονοματίσαμε κιόλας… ε πρεπει για να υπάρχει μια ιστορία συνέχεια στο μακιγιαζ… πολύ ωραιο προιον φαίνεται παρεμπιπτόντως…

  4. Νομίζω αν έχεις το τέλειο πρόσωπο της κοπέλας στη φωτό,τότε οι γυαλάδες δείχνουν super..γενικά (λόγω λιπαρού δέρματος ίσως που έχω βαρεθεί να γυαλίζω)δεν είμαι και τόσο φανατική των γυαλάδων και του strobing είπαμε? Αν και η μεγάλη μου κόρη χωρίς highlighter δεν βγαίνει έξω και ορκίζεται στο όνομά του..Συμφωνώ για πολλοστή φορά με Stella,όντως παλιότερα ήταν απλότερα τα πράγματα.

  5. Καλημέρα!!!!
    Σίγουρα κάθε φορά θα βαφτίζεται και κάτι νέο στην βιομηχανία της μόδας!! Π.χ bb,cc,dd……….
    Το θέμα ειναι να το προσαρμόζουμε στις δικές μας ανάγκες,αν και μου αρέσει
    το strobing δεν υπερβάλω (όχι οτι θα μοιάσω με πυγολαμπίδα) αλλα πιστευω σε κάποιες
    ηλικίες καμία φορά η γυαλάδα τονίζει λιγο τις ρυτίδες!
    Το προϊόν που μας παρουσίασες Τζουλια σίγουρα θα το πάρω μιας και μου αρέσουν
    τα πρακτικά προιοντα!!
    Ξέχασα να αναφέρω εχθές ψάχνωντας για βαφές και γενικά για ανταυγιες ανακάλυψα οτι
    υπάρχει και HAIR STROBING!!!!!!

  6. …πότε πρόλαβε και βγήκε αυτό; Εγώ είχα μείνει στο master contour v stick της εταιρείας….θα το τσεκάρω κι αυτό…και μιας και μιλάμε για λάμψη,διάβασα και το πιο κάτω….στον κόσμο της ομορφιάς αυτό που παίζει τώρα λέγεται Full Glow Challenge και ο σκοπός μπορεί να μην είναι φιλανθρωπικός αλλά στ’αλήθεια είναι σαν να λούζεσαι με έναν ολόκληρο κουβά highlighter!
    Το challenge ξεκίνησε από την beauty blogger Mariya, μόλις 18 ετών, η οποία ανέβασε στο κανάλι της στο youtube ένα βίντεο στο οποίο έκανε μακιγιάζ μόνο με highlighter! Το βίντεο έγινε viral και η ίδια προκάλεσε την Nikki Tutorials αλλά και τον Jeffree Star να κάνουν αντίστοιχο μακιγιάζ…Τα υπόλοιπα είναι ιστορία: οι δυο μεγαλύτεροι star-bloggers ανταποκρίθηκαν στο challenge με αποτέλεσμα στο youtube να υπάρχουν τώρα κάμποσα… αχρείαστα να ‘ναι τέτοια tutorials…δείτε… https://www.youtube.com/watch?v=_UPXvLVn2M8

  7. Καλησπέρα κι ας άργησα!! Ξεχάσατε το sandbagging!! Πάντως το contouring είναι παμπάλαια μέθοδος μακιγιάζ, είδα πρόσφατα ένα vintage περιοδικό δεκαετίας ’70 που είχε φωτό με οδηγίες!!

  8. Το ασχημο ειναι οτι πολλες κοπελες-και καποιες μεγαλομπεμπεκες θα ελεγα- βαζουν το ταδε για να στρωσουν επιδερμιδα,το δεινα για να τονισουν κατι,το μεν για κοψιματα,το δε για στενεμα,το αλλο για να μην γυαλιζει και το επομενο για να γυαλιζει.Ολα αυτα μαζι αρχιζουν και γινονται προβλημα γιατι χαθηκε το μετρο.Παντως αυτο με την λαμψη μου αρεσει πραγματικα,το βρισκω κολακευτικο και πιο υγειες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.