Tα καλοκαιρινά μου νεσεσέρ (εντελώς part one)

beautycases-open

 

Kάποιες από εσάς, ίσως έχετε καταλάβει ότι την τελευταία εβδομάδα το bb δεν εκπέμπει από το επίσημο studio του Αμαρουσίου, αλλά έχει μεταφερθεί και βγαίνει live στη Φολέγανδρο. Ζηλέψαμε προφανώς από τα πρωινάδικα και εμείς.

 

Δεν έχει τύχει να δείτε, εκεί κάπου αρχές με μέσα Ιουνίου, που όλες οι πρωινό-μεσημεριανο-απογευματινές εκπομπές, μαζεύουν τα συμπράγαλα, βάζουν μαγιό και μπρατσάκια και φουλ στο αντηλιακό, ροβολάνε με όλο το τσούρμο (μαγείρων συμπεριλαμβανομένων) και κατασκηνώνουν σε κάποια παραλία, σε κάποια πισίνα, σε κάποιο resort, κάπου τέλος πάντων να πάρουν τον καλοκαιρινό τους αέρα; Ε κάτι τέτοιο και εδώ.

 

Anyway, κάποιες από εσάς ζητήσατε να δείτε το καλοκαιρινό μου νεσεσέρ, στον ενικό. Με τη μόνη διαφορά-  σας το έχω ξαναπεί στο παρελθόν- όλο το μπιουτιεντιτορ-ιλίκι μου βγαίνει το καλοκαίρι και κουβαλάω μαζί μου ό,τι μπορείτε να φανταστείτε and then some. Άρα ξεχαστε τον ενικό μιλάμε στον πληθυντικό- τα νεσεσέρ μου.  Επίσης να σας πω δυο πράγματα βασικά όσο αφορά το σοβαρότατο θέμα των νεσεσέρ μου:

 

Νο 1-  Δεν παίρνω τα ίδια πράγματα στους διάφορους προορισμούς που μπορεί να βρεθώ – τα αλλάζω: άλλα θα έχω μαζί μου σε ένα κυκλαδίτικο νησί, άλλα στο Σαρωνικό, άλλα στην Εύβοια και άλλα, αν τύχει και βρεθώ στο εξωτερικό.

 

Νο 2- Ένας από τους λόγους που το κάνω αυτό (εκτός από το προφανές- τα θέλω όλα και συμφέρω) είναι και το ότι μπορώ να δοκιμάσω προιόντα που δεν εχω προλάβει να δοκιμάσω στην Αθήνα, να ζήσω λίγο μαζί τους (εγώ και αυτά ήρεμα και ρομαντικά χωρίς να μου αποσπούν άλλα την προσοχή) να τους αφιερωθώ και πολλές φορές να βρω και το «διαμαντάκι» του καλοκαιριού. (όπως αυτή τη φορά που βρήκα κάποια διαμαντάκια και μάλιστα είναι ευρείας και θα σας τα πω αύριο, γιατί σήμερα δεν προλαβαινω να σας γράψω για όλα)

 

Ας αρχίσουμε λοιπόν σήμερα, με το νεσεσέρ γενικής περιποίσης, το παιδικό νεσεσέρ και το νεσεσέρ αντηλιακών. Αύριο θα σας δειξω το νεσέσερ μακιγιαζ, το νεσεσεράκι- έχω- μαζί- μου- παντού- σε- αεροπλάνα- και- βαπόρια και τα φετινά διαμαντάκια.

 

Το νεσεσέρ γενικής περιποίησης.

 

beauty-case-closed-1

 

 

bb girls, είσαστε δεν χρειάζεται να τα αναλύσω όλα, τα βλέπετε έξ άλλου. Πήρα να δοκιμάσω τη σειρά σαμπουάν και conditioner Oil Reflections Wella Professionals καλά προιόντα είναι, αλλά τι τα θέλετε; Με το νερό της Φολεγάνδρου- δε σε σώζει τίποτα- ούτε εμένα με σώζει τίποτα- έχω πλέον τα μαλλιά μου κάθε μέρα κοτσίδα, για να μπορώ να εμφανιστώ στον κόσμο και να μην τρομάξει. Καθαρισμός με La Roche Posay Micellar Water Gel,  ενυδάτωση επίσης με La Roche Posay Hydreane (είπα να τα κάνω ζευγαράκι, μου ταίριαζαν και χρωματικά) αποσμητικό κλασσικά Dove (κάποια πράγματα δυσκολα αλλάζουν) πήρα και ένα Kerastase Oleo για τα μαλλιά (ούτε αυτό τα έσωσε) πολύ ωραίο το Shower Gel The Body Shop Pinita Collada- μυρίζει φουλ καλοκαίρι, face mask Apivita, φυσικά το βερνίκι και top coat Sally Hansen, το αρωματικό τζελ Roger & Gallet Fleur De Figuier, το άρωμα Miu Miu – και last but certainly not least- το Estee Lauder Advanced Night Repair, τα είπαμε αυτά, μην τα ξαναλέμε. Μαζί μου είχα και 2-3 πράγματα ακόμα – όπως τα 2 αντηλιακά Bronze Goddess, αλλά και το Stella’s Recip-Y All in One Hair & Body Oil– αλλά οι δυο Ελένες εδώ, η μικρή και η μεγάλη, τρελάθηκαν με αυτά, η μεγάλη Ελένη με τα αντηλιακά και η μικρή με το Stella’s Hair & Body Oil και τους τα χάρισα και δεν τα έχω να τα φωτογραφίσω.

 

beauty-1

 

To παιδικό (αγορίστικο) νεσεσέρ

 

beauty-case closed-2

 

Ο νέος μας έρωτας είναι η οδοντόκρεμα Zendium- αν δεν την εχετε δοκιμάσει να το κάνετε οπωσδήποτε. Στα φετινά αγαπημένα δυο παιδικά αντηλιακά Korres και Vichy, το εντομοαπωθητικό Korres, φυσικά δυο τύπου προιόντα μαλλιών L’Oreal Paris Studio το τζελ διαμόφωσης και η κρέμα για ανακάτεμα, τα φοράμε ανάλογα με τη διάθεση, βούρτσα γιατί έχουμε και αρκετά μαλλιά, ο φίλος μας ο Rinis της Αpivita  για ντους και λούσιμο και τέλος φυσικά το άρωμα Tom Ford Fleur de Portofino γιατί ειδικά φέτος έχουμε κάνει γνωριμία με την Αρτεμη που μας περνάει 3 χρόνια και 1,5 κεφάλι αλλά δεν μας πτοεί καθόλου, αυτό το γεγονός- πρέπει να μυρίζουμε ωραία όταν πάμε για ποδόσφαιρα.

 

beauty-2

 

Το νεσεσέρ των αντηλιακών.

 

beauty-case-closed-3

 

Αφησα στην Αθήνα το Beatific Sun Guard για να το βρω όταν επιστρέψω και έφερα εδώ: Τα Estee Lauder Bronze Goddess (που έκανα δώρο τελικά) το La Roche Posay Anthelios για το σώμα, το Lancaster Sun Control για το πρόσωπο, το Apivita Sun Care γιατί έχει και χρώμα και το παίρνω στην παραλία, το bronzing compact επίσης της Lancaster και για να το δοκιμάσω πήρα μαζί μου το αντηλιακό μαλλιών Avon Summer Hair.

 

 

 

beauty-3

 

 

To be continued…

 

Να αναφέρω ότι είχαμε και γενέθλια χθες. Κάποιος που γνωρίσατε 2,5 ετών, χθές έγινε … 9 (!) Και τα γιορτάσαμε όπως βλέπετε, με ελληνικό, νησιώτικο και κυκλαδίτικο αέρα.

 

birthday

 

 

 

 

16 Σχόλια
  1. Ζήλεψα πολύ!!!! ζήλεψα τα νεσεσέρ σου, τα προϊόντα που κρύβουν αλλά περισσότερο απ’όλα ζήλεψα την Φολέγανδρο και τις early διακοπές σου!!! φιλιά πολλά , καλά να περνάς Τζούλια και να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!!

  2. τα σέβη μου!
    και να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!!!

  3. Δεν σε λέω άδικα αδερφή ψυχή γιατί όλα ή σχεδόν όλα όσα έχεις στα καλοκαιρινά σου νεσεσέρ τα κουβαλάω και εγώ σε διακοπές(μπορεί να μην είναι όλα ίδιας μάρκας αλλά είναι παρεμφερή προιόντα).Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στον αγαπημένο Ρωμανό,να τα 1000σει και να είναι πάντα τυχερός!

  4. Χρόνια πολλά λοιπόν, ευτυχισμένα, ρόδινα και παρφουμαρισμένα! Κι ας μας περνάει όσα κεφάλια θέλει, έχουμε υψηλούς στόχους εμείς!! Παρεμπιπτόντως, αυτό το Tom Ford το λιγουρεύομαι εδώ και άπειρο καιρό γα το έτερον ήμισυ, αλλά σνιφ κλαψ λυγμ το βαλάντιο δεν δύναται..! 🙂 🙂

  5. @Julia,καταρχάς να χαίρεσαι τον κ.Ρωμανό….καίει καρδιές απ’ όσο καταλαβαίνω….
    @Marianna,καλή μου φίλη από την όμορφη Χίο….οι απαιτήσεις μας στο ig για το καλοκαιρινό beauty case της κυρίας εισακούστηκαν…
    @Stella, αν και καθυστερημένα ,παραθέτω εδώ -για να το δεις πιο εύκολα- τα καταστήματα hc που διαθέτουν τα rimmel
    1. HC ΓΛΥΦΑΔΑ
    2. HC ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
    3. HC ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (APPOLONIA POLITIA)
    4. HC ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    5. HC ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
    6. HC ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΤΣΑΜΑΔΟΥ)
    7. HC ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    8. HC ΑΙΓΑΛΕΩ
    9. HC ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
    10. HC ΟΜΟΝΟΙΑ
    HC ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ) &
    HC ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (APPOLONIA POLITIA)
    …περιττό να πω πως ζηλεύω όσες κάνετε διακοπές από τώρα στα όμορφα κυκλαδίτικα νησιά…. και την ”κυρία” και τη Νεκταρία(ξέρει αυτή)…Νεκταρία,μάζεψε αρκετή vitamin SEA….γιατί στο Γκέτεμποργκ,δεν…..
    Επίσης,κάποια από τα προ’ι’όντα του καλοκαιρινού beauty case που δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα,προτίθεμαι να το κάνω σύντομα…
    Τέλος,περιττό να σας πω πως ελιωσα με το homme CHANEL beauty case του χθεσινού γενεθλιάζοντος.

  6. Να χαίρεσαι το αγοράκι σου! Να είναι πάντοτε υγιής, χαμογελαστός, ρωμαλέος και…ωραίος σαν Ρωμιός!
    …όσο για τα νεσεσέρ σου, θα αντιπαρέλθω των δικών μου συναισθημάτων όταν είδα το περιεχόμενο! Θα πω μόνο πως οι κόρες μου (6 1/2 και 5 ετών παρακαλώ), ως εκκολαπτόμενα bb girls, δήλωσαν πως τα θέλουν ΟΛΑ αυτά τα χαριτωμένα μπουκαλάκια, ακόμα και αυτό “το μπουκαλάκι εστέεεεε που έχεις κι εσύ, μαμά!”

    Πολλά φιλιά και περιμένουμε – και οι τρεις!- ανυπόμονα το αυριανό post!

  7. Αχ διακοπες!!!! Για μας φετος δεν θα χει λογω δουλειας και οικονομικων αλλα δεν πειραζει τουλαχιατον η 3+ κορη θα πηγαινει για μπανια με τον παππου και την γιαγια στο σπιτι στην Χαλκιδικη… Να σου ζησει ο μικρος Ρανος και απο εδω!! Αυτο σκεφτομουν χθες οτι τον γνωρισα κοντα στην ηλικια της κορης μου εγω ουτε που σκεφτομουν τα παιδια τοτε και τωρα εγινε 9 και εγω περιμενω 2ο σε κανα μηνα και λιγο…. Να μας ζησουν!!!! Α!!! Και αν ειναι αγορι το 2ο θα σε ρωταω για τα αντρικα του καλυντικα… Δεν θα ηταν ωραιο θεμα με παιδικα προιοντα καλωπισμου;;;

  8. Να χαίρεσαι τον κούκλο σου!!!Πολυχρονος!!!!!
    Πιστεύω ότι ο κύριος Ρωμανός θα εχει εξερευνήσει όλο το νησί!!! Θα περνάει τέλεια
    κοντα στη φύση και βλέπω θα κάνει πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες !!!Η φωτό που ειναι
    αγκαλιά με το γαϊδουράκι τα λέει ολα!!!!
    Τζουλια αφού τα δοκιμασίες ολα και το μαλλί δεν λέει να έρθει στα ίσια του!!Κανε μια προσπάθεια
    και δοκίμασε στο ξέβγαλμα των μαλλιων (μυλοξιδο&νερο) βοηθάει οταν το νερο ειναι σκληρό!!!Ξερω
    η μυρωδιά δεν ειναι ότι το καλητερο αλλα οταν στεγνώνουν δεν μυρίζουν!!
    Φιλακια

  9. Καλησπέρα κι ας άργησα!!! Εξαιρετικά να νεσεσέρ σας και του μικρού εορτάζοντα που φυσικά σαν καρκίνος περιποιείται πολύ και θέλει να αρέσει!!
    Περιμένω με αγωνία να δω το μακιγιάζ αύριο και το πανταχόθεν νεσεσέρ! Αλήθεια αρωμάτων δεν έχεις?
    Το ίδιο δράμα ζούμε κι εμείς όταν ταξιδεύουμε πιο πολύ ζυγίζουν τα νεσεσέρ παρά οτιδήποτε άλλο κι ο καθένας έχει τα δικά του (πληθυντικός και για το bbboy παρακαλώ!)
    Φιλιά πολλά!!!!

  10. Είναι αγαπημένη διαστροφή να κρυφοκοιτάζω στα νεσεσέρ τα δικά σου και όχι μόνο.Να χαίρεσαι το καμάρι σου(μας)
    Μουτς

  11. @MariaA ,συμπάσχω….όταν ταξιδεύουμε είναι ένα θέμα αυτό με το νεσεσέρ…ή καλύτερα ,τα νεσεσέρ….

  12. @julia,Χρόνια πολλά στο παιδί, να τα χιλιασει!Αμεση ανταπόκριση στις παραινέσεις της Celia και εμένα να μας δείξεις το νεσεσερ.Ακόμα καλύτερα τα νεσεσερ! Σήμερα σε σκέφτηκα όταν αγόραζα τα sally hansen απο το hondos Apollonia politeia,δεν τα δοκιμασα ακόμα αλλά η Τζούλια μα κανει λάθος; Δεν νομίζω!
    @celia,η περιέργεια μας βγήκε σε καλό!

  13. @Celia: είναι ανακούφιση που δεν είμαι η μόνη που περνάω αυτό το δράμα!! 😉

  14. Πολυχρονο το μωρο σου,γερος και τυχερος παντα!Να περνατε καλα!

  15. Χρόνια πολλά!!! Να τον χαίρεσαι. Καλά έκλαψα από τα γέλια με τα νεσεσέρ γιατί τα ίδια και χειρότερα κάνω και έγω. Οι φίλες μου με κοροϊδεύουν, αλλά όπου πάμε μαζί πάντα όταν τους λείπει κάτι λένε η μία στην άλλη “Δεν πειράζει… θα το έχει η Φλώρα!” Το νεσεσέρ του γιου μου δεν είναι τόσο ενημέρωμένο, γιατί είναι ακόμα 6,5 και με ένα τζελ 2 ενυδατικές είμαστε εντάξει.

  16. Καλημέρα! Καλημέρα!!! Να ‘μαι κι εγω!!! Celia ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Θα κάνω καμμιά βόλτο από hondos Ομόνοις στην πρώτη ευκαιρία.
    Φιλιά!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.