Τα καλοκαιρινά μου νεσεσέρ (Part Two)

beauty-case-2-open

 

Συνεχίζω και όπως σας έγραψα χθες, σήμερα θα δούμε το νεσεσέρ των καλλυντικών μου (μεταξύ μας- δεν το έχω χρησιμοποιήσει και πολύ) το νεσεσεράκι που έχω παντού μαζί μου, αλλά και κάποια προιόντα που με έχουν πραγματικά ενθουσιάσει.

 

Το νεσεσέρ των καλλυντικών

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής ούτε τα μισά από αυτά που θα δείτε δεν έχω χρησιμοποιήσει, αλλά καλού κακού τα πήρα μαζί μου.  Το Μaster Strobing Stick της Maybelline New York που λέγαμε τις προάλλες, την Glam Palette της L’Oreal Paris και το ρουζ Le Blush, το serum concealer Bobbi Brown,  για τα φρύδια το Benefit Goof Proof και το Lancome Sourcils Styler, πήρα δυο mascara την Excessive Lash της MUFE και την Grandiose (έγραψα και γι αυτή) φυσικά το αγαπημένο μολύβι χειλιών Radiant Professional Softline No 06 Salmon (αυτό το φοράω κάθε μέρα) και δυο κοραλί κραγιόν, Clinique και το «καλό» μου YSL

 

beauty-case-make-up

.

Το νεσεσέρ που έχω παντού μαζί

Όπου και να είμαι υπάρχουν κάποια προιόντα SOS που δεν αποχωρίζομαι και σε 1 λεπτό μπορώ να κάνω όπου βρίσκομαι ένα γρήγορο ρετούς: Το make up Teint Ideal της Vichy, η αντηλιακή πούδρα για το πρόσωπο και το ντεκολτέ L’Oreal Paris Sublime Sun SPF 30, το Benefit Sheer Brightening Color (και για τα μάγουλα και για τα χείλη ένα πέρασμα και είσαι έτοιμη ροδαλή και λαμπερή) και τέλος το κραγιόν Korres Morello No 21 Vivid Pink.

 

beauty-case-SOS-1

 

Η μάσκα ύπνου – το ξέρω ότι αυτό δεν είναι νεσεσέρ αλλά για κάποιο λόγο εδώ και 1,5 χρόνο περίπου, δεν πάω πουθενά και δεν κοιμάμαι χωρίς τη μάσκα μου.

 

EYE-MASK

 

Τα «διαμαντάκια» μου.

 

H Soleil Blanc Bronzing Powder του Tom Ford, θα ήταν αστείο αν δεν περιλαμβανόταν μέσα στα διαμαντάκια μου, αλλά αυτό ήταν έτσι κι αλλιώς κάτι που περίμενα, οπότε ουδεμία έκπληξη εδώ. Οι εκπλήξεις ήρθαν από αλλού.

 

TOM-FORD

 

No 1: H σειρά Dove Derma Spa Goodness. Σε αυτή τη φάση δεν θα κάνω ολόκληρο post γι’ αυτή τη σειρά, ίσως το κάνω αργότερα. Αυτό όμως που θέλω να πω και να τονίσω είναι ότι χωρίς αμφιβολία πρόκειται μάλλον για την καλύτερη σειρά σώματος που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά ευρείας- βελούδινο στην κυριολεξία δέρμα και υπέροχη μυρωδιά.  Tέσσερα προιόντα (body lotion, body cream, hand cream, shimmering body oil) όπου όλοι όσοι είμαστε εδώ, μικροί και μεγάλοι, την χρησιμποιούμαι ανελλιπώς κάθε μέρα, ο καθένας για τους δικούς του λόγους- άλλη για υπέροχα απαλά χέρια, άλλη για την υπέροχη μυρωδιά της και το λαμπερο της αποτέλεσμα στο βραδινό clubbing, άλλoς μετά το ντους, ενώ ακόμα και τα μικρά, δεν ξέρω αν το έχουν βρει παιγνίδι, αλλά κάθε μέρα μου λένε ότι τσούζουν από τον ήλιο (ψέματα – δεν τα έχουμε φυσικά αφήσει να καούν) και μόλις κάνουν το απογευματινό τους ντους  απλώνουν την body cream από την κορφή ώς τα νύχια. Με τιμές που δεν ξεπερνούν τα 5 ευρώ μιλάμε για «διαμάντια».

 

DOVE

 

Νο 2: Είναι ωραίο να περπατάς στα νησιώτικα σοκάκια και να σταματάνε για να σε ρωτήσουν τι άρωμα φοράς, δεν συμφωνείτε; Και μάλιστα όταν το άρωμα που φοράς, ούτε της επιλεκτικής είναι, ούτε niche, ούτε Tom Ford, ούτε τα δάνεια της Αγγλίας σου έχει στοιχίσει (πάνε αυτά τώρα- τα δάνεια εννοώ- αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση). Το απόλυτο άρωμα του φετινού Καλοκαιριού 2016 κυρίες μου, είναι το The Body Shop Polynesian Island Tiare. Εξωτικά άνθη γαρδένιας από την Ταϊτή, Ινδικό φούλι και υλάνγκ υλάνγκ,  καρύδα και βανίλια με ισορροπία και διάρκεια για ένα άκρως καλοκαιρινό, σέξι, αισθησιακό, «γεμάτο» άρωμα με τιμή στα 25Ε. (!)

Και όταν βλέπεις τριγύρω σου «τυμπανοκρουσίες» για αρώματα που υποτίθεται κάνουν το ντεμπούτο τους και κουβαλάνε και «βαριά» αρχικά και έχουν σχεδόν το ίδιο όνομα όπως όταν πρωτοβγήκαν, σχεδόν το ίδιο μπουκάλι όπως όταν πρωτοβγήκαν και σχεδόν την ίδια μυρωδιά όπως όταν πρωτοβγήκαν – και το πρωτοβγήκαν ήταν πριν από μια εικοσαετία, τότε το The Body Shop, Polynesian Island Tiare, ανεβαίνει ακόμα περισσότερο στην εκτίμησή σου.

 

 

BODY-SHOP

 

 

19 Σχόλια
  1. Ομολογώ πως όχι μόνο εντυπωσιάστηκα, αλλά μου κέντρισες το ενδιαφέρον με το Body Shop. Αν και δεν είμαι φαν, για το άρωμα και μόνο θα πάω τρέχοντας να το μυρίσω! Κάντε μια βουτιά και για εμάς, να περνάτε τέλεια!

  2. Ο επίλογος μου άρεσε πολύ, γιατι βρίσκομαι σε φάση ιδιαίτερου προβληματισμού αλλά και σημαντικών πορισμάτων ερευνών (και ανακαλύψεων χι χι χι…. 😉 ) γύρω από το θέμα “άρωμα”. Η διατριβή του φετεινού καλοκαιριού έχει τον τίλο “Αρωμα! Η πτώση αξιών ενός αναφαίρετου κι άκρως απαραίτητου καθημερινού αγαθού και η ελπίδα που ανατέλει από κει που δεν το περιμένεις….” no more….
    Σας φιλω!

  3. Καλημέρα!!!!
    Μια χαρα σε βρίσκω Τζουλια αν υποθέσουμε τα (ποσά )προιοντα περνούν απο τα χέρια σου !!
    Μην σου πω εχεις πάρει τα βασικά!!!Και η αλήθεια ειναι οτι όσα και να πάρουμε μαζι μας (το ίδιο ισχύει και για τα ρούχα)καταλήγουμε να χρησιμοποιήσουμε πολυ λιγότερα!!!
    Για την σειρα Dove spa goodnes θα συμφωνήσω απόβλητα ειναι εξερετικη ¨εχω το body butter και ειναι
    τέλειο!!! Αλλα αυτο που με ικανοποίησε απόλυτα ήταν το νέο self tan της Dove summer revived!!! Αν και πήρα αυτο για τις πιο σκούρες επιδερμίδες (θα δοκιμάσω και για τις ανοιχτόχρωμες)το αποτέλεσμα του
    ήταν παρα πολυ καλο!Σου δίνει χρώματακι καλοκαιριού πολυ γρήγορα και μυρίζει μια χαρα σε συγκρίσει
    με αλλα αυτομαυριστικα που εχουν μια συγκεκριμένη μυρωδιά!!Το συνιστώ σε όσες θέλουν μια δόση καλοκαιριού αν δεν εχουν πάει ακόμα διακοπές!!!!
    Φιλακια

  4. Καλά συγνώμη εννοώ (απόλυτα ειναι εξαιρετική)!!!!!

  5. Μα, τι καταπληκτικό ποστ beautyblog editor! Ιδέες και επιβεβαιώσεις!
    1) L’oreal Blush, το καλύτερο ρουζ ever! 2) Το άρωμα του Body Shop είναι αυτό που έψαχνα!
    ευχαριστούμε χχχ

  6. …kαλημέραααα….dove spa goodness,δαγκωτό…value for money προ’ι’όντα,αν και ευρείας…είχα την ευκαιρία να τα δοκιμάσω,ευγενική χορηγία από φίλες beauty bloggers…έχω κάνει και σχετικό review…και μιας και διάβασα πως ίσως γίνει αργότερα post για τη σειρά,παίρνω το θάρρος να στείλω τα review μου στην κυρία.
    @Julia , τσέκαρε τα μνμ σου στο fb….

  7. …το POLYNESIAN TIARE EAU DE TOILETTE από τα αγαπημένα BODY SHOP δεν έχω αξιωθεί ακόμα να το δοκιμάσω…μ’ αρέσει και μένα να με σταματάνε και να με ρωτάνε τι άρωμα φοράω…άλλωστε και σε ποια δεν αρέσει….διαβάζω (γιατί είμαι μελετηρό bbgirl…είναι γνωστό τοις πάσι…χαχαχαχα) πως στην ίδια σειρά κυκλοφορούν FRAGRANCE MIST/BODY LOTION/BODY CREAM/SHOWER GEL…..τέλεια!!!

  8. Αυτό δεν είναι νεσεσερ,είναι δυο,τρία, πεντε κλπ.Την επόμενη φορά βαλίτσα Τζούλια μου!Αν ανοίξετε αυτή τη στιγμή τη βαλίτσα μου στη Θεσσαλονίκη, θα βρείτε πεντε νεσεσερ!Μόλις διάβασα τη λεξη niche,θυμήθηκα ότι στις πανελλήνιες εξετάσεις για αγγλική φιλολογία υπήρχε μέσα στο κείμενο αυτή η λέξη! Ε,είπα ακόμα και στα θέματα των πανελληνίων το bb διδάσκει!Διάβασμα λοιπόν! Εχει και τρίτο μέρος;Μακάρι!

  9. Ένα θα σου πω, μπήκα μετά τη δουλειά και αφού διάβασα το post, μετά από χρόνια στο body shop.Αυτή τη στιγμή μπορεί να μυρίζει μέχρι και ο γείτονάς μου Polynesian Island Tiare. Απίστευτη μυρωδιά!!!!

  10. july to arwma auto den to eixa ksanadei pouthena i estw den epese sth prosoxh mou…..apo ti stigmh pou diavasa to arthro me evales se periergia gia ti murwdia tou…..telika eixes dikio eine apla katapliktiko!!!!!

  11. Αύριο θα τρέξω και εγώ στο Body Shop του Πειραιά να κάνω δικό μου αυτό το άρωμα που περιέχει τα 2 πιο αγαπημένα μου συστατικά σε άρωμα:καρύδα και βανίλια!

  12. Πολυ ομορφα πραγματα εχεις διαλεξει. Θα περασω σιγουρα κι εγω απο το Body Shop, γιατι τα 2 τελευταια χρονια οτι γραφει tiare απλα το λατρευω!

  13. Έχω πάθει ένα ανεξήγητο κάτι με τις γαρδένιες φέτος που θέλει αρκετή ώρα να το εξηγήσω.Ακούγεται πάρα πολύ δελεαστικό το άρωμα.Θα συμφωνήσω απόλυτα για το dove και θα αναρωτηθώ αν υπάρχει κανένα σπίτι που να μην έχει έστω ένα προϊόν από κάποια σειρά τους,μάλλον όχι ε?
    Μουτς

  14. …πριν μερικές μέρες λοιπόν, περνάω από τα Body Shop για να πάρω το καθιερωμένο μου καλοκαιρινό coconut mist και η πωλήτρια επιμένει να δοκιμάσω το Polynesian Island Tiare. Συναινώ απρόθυμα, μόνο και μόνο για να την ξεφορτωθώ, γιατί στα αρώματα είμαι εντελώς κολλημένη στα αγαπημένα μου Kenzo και Christian Dior, και δεν φοράω σχεδόν ποτέ κάτι άλλο! Μέσα στο επόμενο τρίλεπτο, το είχα ήδη αγοράσει και το φοράω καθημερινά μετά μανίας! Νομίζω ότι είναι το απόλυτο άρωμα “Καλοκαίρι 2016”! Πολύ χαίρομαι που δικαιώνεται ο ενθουσιασμός μου από την απόλυτη beauty guru!

  15. Καλημέρα καθυστερημένη 1 μέρα αλλά η χθεσινή μέρα ήταν τόσο γεμάτη που δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα – και ξύπνησα και με πονοκέφαλο σήμερα!!
    Στο προκείμενο τώρα! Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό περίμενα πάντως περισσότερα κραγιόν (!) και μια κίτρινη σκιά ακόμη!
    Το άρωμα του Body Shop είναι τεράστια επιτυχία, γενικώς η γαρδένια φοριέται πολύ φέτος το καλοκαίρι τα “μεγάλα” φλόραλ κάνουν μια επανεμφάνιση φέτος το καλοκαίρι !
    @Stella: Η διατριβή σου μου αρέσει πολύ!! Perfume for the people!! 😉

  16. Καλησπερα. Δεν λειπεις μονο εσυ λειπω και εγω Σημερα βρηκα χρονο να δω τις αναρτησεις.Ειναι δυνατον να φευγεις διακοπες σε μερος που δεν υπαρχει καταστημα καλλυντικων και να μην παιρνεις τις προμηθειες σου . Σε καταλαβαινω ολα οσα εδειξες χρειαζονται. Ολα απαραιτητα αλλα σαν το doveκανενα πιο πολυ.Πολυ καλα να περνας να χαιρεσαι τον μπουμπουκο σου πολλα πολλα χρονια ακομη, να ζησετε με υγεια και να σβησετε κερακια πολλα σε τουρτες γενεθλιων

  17. κάτι ετοιμάζει η Στέλλα………χμμμ………και κάτι μου λέει πως θα είναι αρωματικά μεθυστικό……….

  18. Απολυτη ταυτιση με την ‘Ελενη’ διαβασα το ποστ μπηκα στο body shop μυρισα το αρωμα και το αγορασα. Πραγματι ειναι υπεροχο καλοκαιρινο αρωμα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.