LUX, Nέα Σειρά Πολυτελών Αφρόλουτρων.

 

LUX-OPEN

 

 

Η Lux, μάρκα που έχει αγαπηθεί εδώ και δεκαετίες από εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο αλλά και από διάσημες σταρ του Χόλυγουντ, κάνει δυναμική επανεμφάνιση και επιτέλους το μπάνιο μας, θα αποκτήσει την προσιτή πολυτέλεια που του αξίζει.

 

 

 

lux-ad-1 lux-ad-1

 

 

 

lux-ad-2

 

 

lux-ad-3

 

 

lux-toilet-soap

 

 

Το LUX πιστεύει στη θετική δύναμη της ομορφιάς. Πιστεύει σε μία απόλυτη εμπειρία, όπου η λάμψη, η ομορφιά και η γοητεία είναι στο χέρι της κάθε γυναίκας. Πιστεύει στο ακαταμάχητο αρωματικό στίγμα που κάνει τις γυναίκες τολμηρές και εκθαμβωτικές. Γιατί, κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να είναι όμορφη… αρκεί να το νιώσει!

 

Αποστολή του LUX είναι να φέρει τον κόσμο του εκλεκτού αρώματος μέσα σε κάθε σπίτι. Και το πετυχαίνει με τα νέα αφρόλουτρα LUX! Με μεθυστικό άρωμα που διαρκεί,  ανανεωμένες συνθέσεις και τις νέες πολυτελείς συσκευασίες, η νέα σειρά LUX προσκαλεί τις γυναίκες σε έναν κόσμο εξαιρετικών αρωμάτων, ομορφιάς, πολυτέλειας και γοητείας, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία περιποίησης.

 

 

lux-open-2

 

 

Η νέα σειρά LUX, που ξεχωρίζει για τα αισθησιακά της αρώματα, αποτελείται από τις σειρές Moisturising και Fine Fragrance.

 

MOISTURISING

Τα νέα αφρόλουτρα LUX της σειράς Moisturising είναι ειδικά σχεδιασμένα με συστατικά γνωστά για τις ενυδατικές τους ιδιότητες, όπως το SilkEssence™, σύμπλεγμα από πρωτεΐνες μεταξιού και φυσικά έλαια, αλλά και τη γλυκερίνη, προσφέροντας αισθητά απαλή και βελούδινη επιδερμίδα. Με διακριτικό άρωμα λουλουδιών, τα αφρόλουτρα της σειράς Moisturising, θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις σας.

  • LUX Soft Touch: Με εκχύλισμα γαλλικού ρόδου και άρωμα με νότες ροζ ντάλιας, κόκκινων φρούτων και κεχριμπαριού.
  • LUX Velvet Touch: Με Almond Oil και άρωμα με νότες λευκών λουλουδιών όπως κυκλάμινου, γιασεμιού και άνθεων πορτοκαλιάς.
  • LUX Silk Sensation: Με έλαιο γερανιού και έλαιο Litsea Cubeba που συνθέτουν το άρωμα άνθεων γαρδένιας.

 

LUX-MOIST-2

 

 

FINE FRAGRANCE

Τα νέα αφρόλουτρα LUX της σειράς Fine Fragrance, με εκλεκτά, συναρπαστικά αρώματα που διαρκούν έως 8 ώρες, μάς μεταφέρουν στη Μέση Ανατολή! Δημιουργήθηκαν από κορυφαίους αρωματοποιούς -όπως η διάσημη αρωματοποιός Nicole Mancini– με στόχο να προσφέρουν στις γυναίκες την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να τολμήσουν και να ρισκάρουν. Οι ειδικές συνθέσεις με μικροκάψουλες αρώματος Fragrance Pearls που αντλούν έμπνευση από άνθη εξωτικών λουλουδιών, απελευθερώνονται σταδιακά κατά τη χρήση, καθώς δημιουργείται ο αφρός.

 

  • LUX Magical Beauty: Με έντονο άρωμα εξωτικής μαύρης ορχιδέας και έλαιο άγριου κυπαρισσιού, εμπνέει τις γυναίκες να είναι τολμηρές και να εξωτερικεύουν την ομορφιά τους.
  • LUX Dream Delight: Σαγηνευτικό άρωμα αραβικού γιασεμιού και ελαίου πορτοκαλιού αναδεικνύει την τολμηρή πλευρά της γυναίκας.

 

 

LUX-FRAGRANCE-1

 

 

 

  • LUX Secret Bliss: Το άρωμα αιγυπτιακής Βιολέτας και ελαίου Έλεμι, αφήνει το σημάδι του και υπόσχεται μια αισθησιακή εμπειρία.
  • LUX Sweet Embrace: Εκλεπτυσμένο άρωμα με νότες Passion Flower και ελαίου βανίλιας εμπνέει σιγουριά στη γυναίκα.

 

 

 

LUX-FRAGRANCE-2

 

 

 

Συσκευασίες με αντλία στα 700ml και τιμή 5,30Ε

 

 

12 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!
    Επειδη δεν ξέρω ποιο να πρώτο διαλέξω θα τα πάρω όλα!!!!
    Άσε που θα στολίσουν υπέροχα το μπάνιο μου με τις καταπληκτικές συσκευασίες τους!!’

  2. Τα αρώματα μόνο με την περιγραφή σε ζαλίζουν.Σκεφτείτε να τα δοκιμάσετε κιόλας! Αυτές οι παλιές διαφημίσεις με τις σταρ που χρησιμοποιούσαν το σαπούνι lux παντα μου άρεσαν.Φιλιά!

  3. Εγώ θυμάμαι έντονα τη διαφήμηση με την πανέμορφη Ορνέλα Μούτι που ήταν στην μπανιέρα και σαπουνιζόταν με αρωματικό σαπούνι lux και είχα αναγκάσει τη μαμά μου,πηγαίνοντας στο σουπερμαρκετ,να μου αγοράσει όλη τη σειρά σαπουνιών! Τώρα,βλέποντας όλη αυτήν την πανδαισία αρωματικών αφρολούτρων με τις τόσο καλές τιμές,αύριο που είναι η μέρα των εβδομαδιαίων μου αγορών,σκέφτομαι να τα αγοράσω όλα!

  4. Καταπληκτική σειρά, με συναρπαστικά αρώματα!! Τα λάτρεψα όλα, αλλά θα΄θελα να δοκιμάσω πρώρα την γαρδένια και το γιασεμί! Φιλιάααα….. 🙂

  5. Stunning and delicious!!!!

    @Maryl Ορνέλα Μούτι και Σοφία Λώρεν! θυμαμαι και το κείμενο της διαφήμισης…. “Η Ορνέλα Μούτι σαν Ιταλίδα έχει έμφυτη την αίσθηση της φινέτσας… Γι΄αυτο χρησιμοποιεί Λούξ!!!) Ολοι Λουξ τα λέγαμε!

  6. @Stella:ω,ναι και η υπεροχη Σοφία Λόρεν! Είχα πάθει τέτοια πόρωση με αυτές τις 2 Υπέροχες που τις είχα γράψει σε βιντεοκασέτα!! Και εννοείται ότι από τότε μόνο σαπούνι Λουξ χρησιμοποιούμε οικογενειακώς!

  7. ….θέλω να τα πάρω όόόόλα….because every girl needs some LUXury in her bathroom….kαλημέρα,bb girls. ****Με αυτές τις vintage διαφημίσεις, έλιωσα…

  8. Γεια σας. Και σε μενα μνημες με Ορνελλα και Σοφια Λωρεν ερχονται Μηπως εχω μεγαλωσει πολυ, Παντως τα LUX ειναι αγαπημενα και νομιζω οτι με αυτα τα νεα αρωματα θα συνεχισουν να ειναι. Καλο απογευμα

  9. Καλησπέρα bbgirls!! Λουξ κι εγώ τα λέω και ήθελα να γράψω κι εγώ για τη διαφήμιση της Ορνέλα αλλά με προλάβανε!!To Secret Bliss μου κάνει πολύ γιατί το έλεμι είναι από τα αγαπημένα μου και μαζι με τη βιολέτα θα είναι όνειρο, θα κοιτάξω που να τα βρω εδώ άσε που νομίζω δεν τα λεν και Λουξ σαν caress κυκλοφορουν…

  10. …στο τέλος της διαφήμησης με την Ορνέλλα, όπου περπατάει με πλάτη στην κάμερα και φωνάζει ο Ιταλος παπαράτσι “Ορνέλλα!” κι αυτή γυρνάει και ρίχνει το απιστευτο βλέμμα της…

  11. Το LUX Dream Delight θα περιμένω να εμφανιστεί στα ράφια και να αρωματίσει τη ζωή μου. Μικρή αναδρομή στο παρελθόν με βλέμμα στο μέλλον το σημερινό post.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.