Review: Stella’s Recip-Y Men’s Complete Night Serum

Males-cosmetics

 

 

Την ιστορία μου με την Στέλλα, το famous bb girl μπορεί να την γνωρίζετε. Η επαφή έγινε μέσα από το beautyblog.gr καθώς ήθελε να γνωρίσει περισσότερα για το μακιγιάζ της jane iredale που ως γνωστόν είναι κορυφαία skincare makeup εταιρεία από ορυκτά μέταλλα.

 

Αφού κάναμε τα ραντεβού μας και είπαμε για το μακιγιάζ δεν υπήρχε περίπτωση να μην ρωτήσω για τη σειρά της Stella’s Recip-Y, για την οποία μου είχε μιλήσει η Julia, αφού ως γνωστόν, ο χώρος του skincare με γοητεύει ιδιαίτερα και μελετάω πολύ για τα συστατικά και τη δράση τους.

 

Στην τελευταία μας συνάντηση λοιπόν και αφού την είχα ρωτήσει αν έχει αντρική σειρά, η Στέλλα μας, ήρθε σαν άλλος Άγιος Βασίλης και μου έφερε ένα μπουκαλάκι λέγοντάς μου «Αυτό θέλω να το δοκιμάσεις».

 

Ο λόγος για το Stella’s Recip-Y Men’s Complete serum. Ένα all in one προϊόν αντρικής φροντίδας που στοχεύει σε πολλαπλά concerns του σύγχρονου άντρα.

 

Πρόκειται για ένα «έλαιο» νύχτας (και λέω νύχτας γιατί έχει δραστικά συστατικά κι ενεργές βιταμίνες τα οποία μπορεί να είναι φωτοευαίσθητα) το οποίο συμβάλει στην επανόρθωση της αντρικής επιδερμίδας αφού το τροφοδοτεί με ζωτικής σημασίας συστατικά. Είναι ένα προϊόν το οποίο καθώς δεν έχει μέσα χημικά συστατικά, θέλει συντήρηση στο ψυγείο (εξαιρετικά δροσιστικό για το καλοκαιρί). Κατά την εφαρμογή αισθάνεσαι λίγο την ελαιώδη υφή αλλά πολύ γρήγορα συνειδητοποιείς ότι το δέρμα σου το ρουφάει και αυτό που μένει είναι μία λάμψη. Το εκπληκτικό δε, ειδικά για δέρματα μεικτά – λιπαρά όπως το δικό μου, είναι ότι το πρωί ξυπνάς χωρίς ίχνος αντιαισθητικής λιπαρότητας. Ξυπνάς δηλαδή με ένα τέλειο, κανονικό δέρμα, απόλυτα ενυδατωμένο αλλά χωρίς γυαλάδα.

 

stellas-recipy-mens-serum-o

 

 

 

Τι περιέχει;

Περιέχει τον πολύτιμο «μαροκινό χρυσό» το αργκάν, με 80% μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, Ωμέγα 6 και 9 και σημαντικό ποσοστό λινολεικού οξέος. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα του σε βιταμίνη Ε είναι εξαιρετικά ενυδατικό, θρεπτικό, αντιρυτιδικό και αντιγηραντικό έλαιο.  Επιπλέον περιέχει αλόη, καλέντουλα και λεβάντα οπότε το καθιστά ιδανικό για τους ερεθισμούς του ξυρίσματος. Τέλος περιέχει δραστικά αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών για τη θαμπάδα και τις δυσχρωμίες του δέρματος καθώς και πολύτιμα και δραστικά συσφικτικά, αντιρυτιδικά κι αντιγηραντικά αιθέρια έλαια και βιταμίνες.

 

Με λίγα λόγια χαρίζει πλούσια ενυδάτωση, εξισορρόπηση και λάμψη σαν αυτή που χαρίζει ένας ήρεμος ξεκούραστος ύπνος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η Στέλλα.

 

Γενικά τα προϊόντα αυτά θέλουν μερικές σταγόνες. Εγώ βέβαια πάντα πειραματίζομαι και κατέληξα να το χρησιμοποιώ αφού έχω κάνει στην επιδερμίδα μου Cosmetic Roll CIT, το εργαλείο μεσοθεραπείας στο σπίτι που προκαλεί ανώδυνες «τρυπούλες» στην κερατίνη στοιβάδα με αποτέλεσμα να διεισδύουν βαθύτερα τα ωφέλιμα συστατικά των καλλυντικών.

 

 

environ

 

Αν λοιπόν, ψάχνεις ένα all in one προϊόν, just text Stella!

 

 

Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Κ.

Είμαι ο Κωνσταντίνος.
Μεταξύ των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων και των πατρικών καθηκόντων μου, ψυχοθεραπεύομαι διαβάζοντας για την αντιγήρανση, τα νέα συστατικά και τις νέες τεχνολογίες στην περιποίηση αλλά και κάθε τι που αφορά το αντρικό grooming και περιποίηση, τις οποίες και παρουσιάζω και στο e-shop www.beautypaths.eu

 

 

12 Σχόλια
  1. @Konstantinos: Διάβασα προσεκτικά το review σου γιατί ξερω πόσο “δύσκολος” εισαι με τα προιοντα περιποίησης.

  2. @Julia Εμένα μου λες! Εχει τέτοια εμπεριστατωμένη άποψη, που ωχριούμε κι εμείς μπροστά του….

  3. Καθόλου δύσκολος. Θέλω απλά αποτελεσματικά προϊόντα γιατί βαρέθηκα τις φαμφάρες και τις τρελές υποσχέσεις των τμημάτων μάρκετινγκ που ανασταίνουν και νεκρούς… Κι επειδή υπάρχουν πολύ ωραία προϊόντα στην αγορά που δουλεύουν, όταν τα ανακαλύπτουμε, το φωνάζουμε δυνατά!@julia @Stella

  4. @litsa είναι γαμώ τις αλητείες… ματς ματς

  5. @Κonstantine:Αυτό το εργαλείο μεσοθεραπείας για το σπίτι κυκλοφορεί και για τα γυναικεία δέρματα??? Πολύ θα το ήθελα! @Stella:δημιούργησες θαύματα όπως κάθε φορά!!Καλή επιτυχία στο νέο καινοτόμο αυτό προιόν που σίγουρα θα την έχει γιατί πλέον οι περισσότεροι άντρες προσέχουν πολύ το δέρμα τους.

  6. @Stella:Μπράβο Stella!!!Με μεγάλη χαρά βλέπω οτι αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε πως η φροντίδα του δέρματος δεν είναι μόνο γυναικείο προνόμιο.Το μήνυμα είναι-φροντίζω το δέρμα μου γιατί με σέβομαι και με νοιάζομαι-Σ’ευχαριστούμε Stella!!!Αναμένουμε και συνέχεια…

  7. @Panos: Το έθεσες πολύ σωστα. Η φροντίδα του εαυτού μας, δείχνει σεβασμό προς τον εαυτό μας.

  8. Αχα!! Με roller Κωνσταντίνε!! Έχω και θα το δοκιμάσω σίγουρα, όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα. Το έχω ήδη δοκιμάσει αλλά επειδή δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν σωστό με τα έλαια, το σταμάτησα. Τώρα όμως που πήρα το πράσινο φως από εσένα θα το καθιερώσω. Ευχαριστώ πολύ!! @Stella: Συγχαρητήρια για το νέο σου προιόν! Είμαι σίγουρη ότι θα σκίσει, όπως όλα άλλωστε!!!!!

  9. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Σ΄ευχαριστώ αγαπημένη μου! Πάντα έχεις έναν καλό λογο! Οσο για το roller, ούτε εγω έχω άποψη και δη για τον συνδυασμό του με τα αιθέρια. Αλλά …in Konstantinos we trust! 😉 Αφού το δοκίμασε….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.