CK One Summer 2016: The Winners!

 

winnes-ck-summer

 

 

Θα είμαι ειλικρινής και θα σας πω ότι η κλήρωση των νικητριών/ ων, αυτή τη φορά, έγινε λίγο διαφορετικά. Συνήθως όλα τα ονόματα και τα e-mails, μπαίνουν σε μια κλήρωση και αναδεικνύονται οι νικήτριες / ες.

 

Αυτή τη φορά, έγιναν δυο κληρώσεις. Μια για τα bb girls και μια για  τα bb boys που έλαβαν μέρος, για να κερδίσουν το απίθανο unisex άρωμα CK One Summer 2016

 

Είχε βέβαια λίγο παραπάνω δουλίτσα ο coder μου, αλλά νομίζω θα συμφωνήσετε μαζί μου, ότι αυτό ήταν πιο δίκαιο, για να είμαι σίγουρη ότι θα σταθεί τυχερό και κάποιο bb boy. Πάντως  σε αυτό τον διαγωνισμό τα χάρηκα πολύ τα bb boys, αφού είχαν κάθε λόγο να σχολιάσουν. bb boys ακούστε: αρκεί να σχολιάζετε πιο συχνά και σας υπόσχομαι, θα γίνονται πολλοί διαγωνισμοί μόνο για σας. Τι την έχουμε τη Στήλη Men και τον Κωνσταντίνο μπροστάρη; Το “σχολείο” δεν είναι θηλέων. Είναι μεικτό.  Άντε να σας δω. Άντε να σας δω.

 

And the winners are:

 

Όλγα Ροτσικα

Eλευθερία (liadono)

Γεώργιος Βάββας

 

 

Συγχαρητήρια! Σας έχουμε ήδη στείλει email για τα στοιχεία σας.

 

 

Σας το λέω από τώρα, θα ακολουθήσουν και άλλοι διαγωνισμοί και δωράκια μέσα στον Αύγουστο οπότε μην «εξαφανιστείτε» εντελώς σε κάποια παραλία. Ρίχνετε και καμιά ματιά για να βλέπετε τι συμβαίνει μέσα στην τάξη.

 

Όσο για σένα Flora, που ήθελες κανονικό διαγώνισμα, καλά κάνουν και  σε λένε οι συμμαθήτριές σου “απουσιολόγο”. Θα μας δείρουνε, αν τους βάλουμε διαγώνισμα μέσα στο καλοκαίρι. Αλλά ναι, είσαι και επίσημα απουσιολόγος, αγαπημένη.

 

 

Ελληνικό καλοκαίρι.

 

 

To είπαν και οι Blur κάποτε…

 

…down to Greece
on holiday
love in the 90’s
is paranoid
on sunny beaches
take your chances….

 

Κάτι ήξεραν, αγαπημένα μας, bb girls and bb boys. Τake your chances, the time is now.

 

 

 

 

 

 

5 Σχόλια
  1. Καλημέρα Καλημέρα!!!Συχγαρητηρια στα κοριτσια και στο αγόρι!! να το ευχαριστηθούν τελειο δωρο!!!

  2. ….kαλημέραααα….μπράβο στα παιδιά….αγόρια και κορίτσια…κρίμα,γιατί είχα ένα feeling πως θα το κέρδιζα για το καμάρι μου….να του το δανειζόμουν κι εγώ….χαχαχα….δεν πειράζει,όμως…..enjoy your ck one summer, guys and gals…. τι διαβάζω;;;;Η συν-απουσιολόγος Flora ήθελε κανονικό επαναληπτικό διαγώνισμα;;;;;Απαπαπαπαπα….. σας φιλώ όλες….κι όλους…..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.