“me time”. Απόλαυση με Dove DermaSpa.

dove-22-spa

 

 

Δεν είναι μόνο μια,  η σειρά Dove DermaSpa.  Απλά τυχαίνει η δική μου αγαπημένη να είναι η Goodness . Με μια βόλτα όμως στα καταστήματα, θα ανακαλύψετε 4 σειρές κάτω από τη νέα ομπρέλα της μάρκας  DermaSpa, η μια καλύτερη από την άλλη, απλά εσείς θα επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

 

Είναι αλήθεια, ότι για πρώτη φορά στο Dove, οι τελευταίες εξελίξεις στη δερματολογική φροντίδα συνδυάζονται με την  εμπειρία ενός spa. Η νέα πρωτοποριακή σειρά Dove DermaSpa,  έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας.

 

 

Αυτό που τράβηξε από την αρχή την προσοχή μου, είναι αυτό που θέλει να πετύχει η Dove με αυτή τη νέα σειρά:  να βοηθήσει τις γυναίκες να αποκτήσουν καλύτερη σχέση με το σώμα τους. Και δυστυχώς ακόμα και σήμερα, σχετικές έρευνες έχουν δείξει ότι σε συντριπτική πλειοψηφία, εμείς οι γυναίκες δεν είμαστε σε αρμονία με το σώμα μας, ούτε το αγαπάμε πολύ.  Και αντί να εστιάζουμε στα όμορφα σημεία του – μια λεπτή μέση- απαλό δέρμα- όμορφα πόδια, επικεντρωνόμαστε σε αυτά που θεωρούμαι άσχημα. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να αλλάξει και σύντομα μάλιστα.

 

Επιπλέον, η  νέα σειρά Dove DermaSpa έρχεται για να υπενθυμίσει πόσο σημαντική είναι η στιγμή που περνάμε με τον εαυτό μας. Αυτή τη «στιγμή», το Dove την ονομάζει “me-time”. Το πιο σημαντικό “me-time” είναι η καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας μας, η ενυδάτωση και η φροντίδα της, γιατί όλα αυτά μας χαρίζουν μια αίσθηση χαλάρωσης.

 

 

dove-20-spa

 

Η νέα σειρά Dove DermaSpa, αποτελείται από κρέμες σώματος, βελούδινες λοσιόν και μεταξένια έλαια, όλα ενισχυμένα με την τεχνολογία Cell-MoisturisersTM την τελευταία εξέλιξη στη δερματολογική φροντίδα,

 

Τεχνολογία Cell-MoisturisersTM: ένα καινοτόμο ενυδατικό και θρεπτικό σύμπλεγμα, που περιέχει φυτικά έλαια που δρουν στην καρδιά των κυττάρων του δέρματος αφυπνίζοντάς τα, με αποτέλεσμα μια επιδερμίδα ενυδατωμένη σε βάθος. Για πρώτη φορά, το Dove χρησιμοποιεί σε μια σειρά σώματος την τεχνολογία που χρησιμοποιεί σε προϊόντα περιποίησης προσώπου.

 

Παράλληλα με την προηγμένη σύνθεση, η νέα σειρά Dove DermaSpa έχει και μοναδικά αρώματα. Σε συνεργασία με την Ann Gottlieb, παγκοσμίου φήμης δημιουργό αρωμάτων και σύμβουλο στους μεγαλύτερους οίκους του κόσμου, η σειρά DermaSpa μαγεύει με τα  διακριτικά της αρώματα φέρνοντας μια πραγματική εμπειρία spa στο σπίτι.

 

 

Αλλά ας δούμε μαζί  τις 4 πολυτελείς σειρές Dove DermaSpa: την Goodness, την Uplifted,  τη Youth Vitality  και τη Summer Revived

 

Goodness

 

 

GOODNESS

 

 

Φωτεινή επιδερμίδα, απαλή και βελούδινη.  Η σειρά περιλαμβάνει: λοσιόν, κρέμα σώματος, ένα λάδι σώματος και μια κρέμα χεριών. Εμπλουτισμένη με ωμέγα έλαια και σε συνδυασμό με την τεχνολογία Cell-MoisturisersTM, η σειρά Goodness δρα στην καρδιά των κυττάρων, αφήνοντας την επιδερμίδα πλούσια ενυδατωμένη. Τα ωμέγα έλαια βοηθούν στην αποκατάσταση του φραγμού του δέρματος, ενώ συνδυάζονται άψογα με την τεχνολογία CellM στη σύνθεση Goodness με αποτέλεσμα να εξομαλύνεται η υφή της επιδερμίδας, να γίνεται πιο φωτεινή και απαλή. Κατάλληλη για ξηρές επιδερμίδες ή επιδερμίδες που νιώθουν ότι έχουν ανάγκη από έξτρα ενυδάτωση.

 

 

Uplifted

 

UPLIFTED

 

 

Για σύσφιξη της επιδερμίδας και αποκατάσταση της ελαστικότητάς της. Η σειρά Dove DermaSpa Uplifted προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη που βοηθούν στην αποκατάσταση της ελαστικότητας και στη σφριγηλότητα της επιδερμίδας από την πρώτη κιόλας χρήση. Η σειρά περιλαμβάνει μια ελαφριά  λοσιόν, ένα λάδι που γλιστρά πάνω στο σώμα και ένα roll-on gel που συνδυάζει μια δροσερή ενυδατική σύνθεση με την απαλή μαλακτική δράση του συστήματος 3 σφαιριδίων για τονωμένη και πιο σφριγηλή επιδερμίδα. Όλα τα προϊόντα της σειράς ενσωματώνουν την τεχνολογία Cell-MoisturisersTM σε πολυτελείς συνθέσεις που θυμίζουν spa.

 

 

Youthful Vitality

 

YOUTHFUL-VITALITY

 

 

H Youthful Vitality  ανανεώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Η σύνθεσή της με CellM και ένα συμπυκνωμένο ορό φροντίδας περιέχει γαλακτικό οξύ το οποίο βοηθά στην ήπια απολέπιση της επιδερμίδας και προάγει την ανάπλασή της.  Το αποτέλεσμα είναι η ορατή βελτίωση της επιδερμίδα καθώς την αισθάνεστε πιο ανθεκτική, πιο ελαστική και αναζωογονημένη, με ομοιόμορφο τόνο και ενυδατωμένη.

 

 

Summer Revived

 

 

SUMMER-REVIVED

 

 

Καλοκαίρι όλο το χρόνο  και αυτή τη σειρά, θα την ξεκινήσω σίγουρα αρχές Οκτωβρίου για να είμαι συνεχώς σε καλοκαιρινό mood. Η  σειρά Summer Revived φέρνει το καλοκαίρι στην καθημερινή περιποίηση της σώματός χάρη στη σύνθεσή της με υψηλά επίπεδα γλυκερίνης, διϋδροξυακετόνη και την τεχνολογία Cell-MoisturisersTM . Η επιδερμίδα γίνεται λαμπερή και ενυδατώνεται σε βάθος, ενώ στα  extra bonus οι αυτό-μαυριστικοί παράγοντες που περιέχει, που χαρίζει στο δέρμα μια φυσική χρυσαφένια λάμψη όλο το χρόνο!

 

 

Αλήθεια, θα ήθελα πολύ να μάθω, ποια είναι η δική σας αγαπημένη.

 

 

 

 

Η συνέχεια, αύριο.

 

 

dove-logo-2

dove-logo

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!
    @Τζουλια εδω θα έπρεπε να υπήρχε και πεμπτη απαντηση(ολα τα παραπάνω)!!!!
    Η κάθε μια σειρά ειναι ξεχωριστή και εγώ σαν γνήσιος Ζυγος δεν μπορούσα να διαλέξω! Διότι
    Η σειρά goodness μου άρεσε για το λαδακι και το (κουβαδακι έτσι τα λέω)κρεμα σώματος τα οποία τα λατρεύω!!
    Η σειρα uplifted με τράβηξε εκτός απο τις ιδιότητες της για την λοσιον με το μπιλακια!!!
    Η σειρά vitality για το γαλακτικού οξύ!! !!!
    Και η σειρά summer την οποία και εχω !! Για το υπέροχο αποτέλεσμα που δίνει!!!
    Να σου πω την αλήθεια μου εγώ θα περνά ενα απο ολα!!! Χαχαχαχα

  2. Κι εγώ θα έπαιρνα από όλα! Απαπα,αμα μπω στον πειρασμό,τελείωσε.Εγώ διαλεγω πάντως τη σειρά summer!Φιλιά!

  3. @marianna: Η summer που κλείνει και εμένα το μάτι, αλλά θα την αφήσω για αργότερα!

  4. ….την goodness την έχω δοκιμάσει κι έχω άριστες εντυπώσεις….θα διάλεγα τη youthful vitality…..λόγω ηλικίας….χαχαχαχα….μη γελάτε….σας βλέπω.

  5. Ψήφισα την uplifted γιατί πάντα θέλω να χρησιμοποιω προϊόντα που εκτός από ενυδάτωση προσφέρουν και σύσφιξη ταυτόχρονα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.